داداش لیسانس نرم افزار معدل 15.35
ارشد شبکه معدل 15.59
میتونم بورس بشم برای نروژ ؟
زبان هم متوسطه ولی انگلیسی
دانشگاه ها؟
مقاله؟
مدرک زبان لازمه
داداش لیسانس نرم افزار معدل 15.35
ارشد شبکه معدل 15.59
میتونم بورس بشم برای نروژ ؟
زبان هم متوسطه ولی انگلیسی
Salam, doreye zabane englisiba visaye yek saale mitunim baratun begirim, bad az etmame dorey baraye finland ya norway ke tahsilate raygan darand ya hamun swed be surate boorsie Ethan shavad.
خب داداش میشه در مورد هزینه هم توضیح بدید؟ منظورم هزینه دوره زبان با ویزای یکساله !!
و همین طور خرج و مخارج ماهانه تو نروژ و فنلاند؟
داداش اصلا میشه ادامه تحصیل نداد و به عنوان کار به کشور نروژ و یا هر کشور دیگه ای رفت.چه شرایطی میخواد؟
هزینه زندگی دانشجویی ماهیانه از 500 تا 700 یورو
هزینه دوره زبانی که فرمودین برای کل دوره تو دانشگاه های مختلف از 40،000 کرون سوئد تا 62،500 کرون سوئد متغییر هست
می تونین ادامه تحصیل ندین اما باید از طریق تحصیلی وارد بشین که بتونین دنبال کار باشین، از راه دور استخدام نمی کنن.
کار همزمان با تحصیل چقدر امکان داره..شنیدم با کارهای به قول خودمون عملگی میشه تا 400 یورو در اورد
جدیدا میخوام رو بیارم به زبان ایتالیایی.
من دیپلم فنی دارم ، تا بهمن 92 هم ، کاردانی پیوسته روزانه میگیرم.
شنیدم ایتالیا یه خوبی داره این هستش که اگه برای تحصیل به زبان ایتالیاییش اقدام کنی ، بورس میکنه.
من موقعیتش رو دارم برای دوره زبان.... ولی نه انگلیسی. فقط سویدی . چون میخوام اونجا بمونم.
جدیدا میخوام رو بیارم به زبان ایتالیایی.
من دیپلم فنی دارم ، تا بهمن 92 هم ، کاردانی پیوسته روزانه میگیرم.
شنیدم ایتالیا یه خوبی داره این هستش که اگه برای تحصیل به زبان ایتالیاییش اقدام کنی ، بورس میکنه.
اره.زبان ايتاليايي خيلي زبان ساده اي هست
با يه سال تلاش ميتوني ياد بگيري
ولي تازگي تقاضا زياد شده.بايد تو امتحان مدرسه ي ايتاليايي ها در تهران نمره خوبي كسب كني
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
داداش از چه نظر میگی ساده تره؟؟یه ذره توضیح میدی لطفا
مورینیو هم تو اولین نشست خبریش تو ایتالیا گفته بود این زبان رو تو 3 هفته یاد گرفته
گرامرش ساده است
كل گرامرش دو تا كتاب پنجاه صفحه اي در قطع نضف آ چهار !
ماه*وار*ه كانال هاي ايتاليا يا فيلم هاي ايتاليايي باز كني ببيني لغت تقويت ميشه و تو شش ماه به ۶٠ ٧٠ درصد زبان ايتاليايي مسلط ميشي كه كافيه
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
آموزش زبان ایتالیاییدستت درد نکنه لطف کردی..اگه لطف کنی اسم منابع و کتاب های اموزشی اون رو هم بگی عالی میشه مخصوصا برای گرامر
آموزش زبان ایتالیایی
آموزش زبان ایتالیایی (ایتالیائی)
اسمشون فك كنم اسپرسو بود.لينك زير رو نگا كني كامل نوشته:
ایتالیا - Apply Abroad