بامداد
Registered User
سلام من امسال درسم تمام میشه . هنوز سر بازی نرفتم قیبت هم ندارم . ارشد عمران سازه . می خوام برای دکترا برم . ایا امکانش هست برام . در ضمن من مدرکم پردیس هست .
منم همین سوال رو دارم .
آیا رشته های فنی برای تحصیل در اروپا رایگانه ؟ (برای لیسانس )
سلام دوست عزیز...شرایط تحصیل در آمریکا چجوریه????اصن پذیرش دارن???کسی که بخواد از دیپلم درس بخونه اونجا باید چی مار کنه???
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
يعني براي مقطع ليسانس ميخاي بري؟
اگه پول داشته باشي كه ميشه
نداشته باشي خيلي خيلي سخته ولي شدنيه
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز ممنون از پاسخگوییتسخته
من دوستم اپلاي كرد
اول بايد تو ابان كنكور امريكا رو بدي
يعني SAT
بعد تافل ميخاد كه دوست صدودوازده گرفت!
بعدش بايد اپلاي كني جايي كه به خارجي ها بورس ميده
بدبختي ديگه اينه كه بايد مورد تاييد وزارت علوم باشه
پس از بين ١٨٠٠٠ تا دانشگاه تو امريكا انتخابت به فوقش پونصد تا محدود ميشه كه اونم درصد هاي پذيرش مختلفي دارن
بنظرم ارزش داره وقت صرفش كني ولي حتما بايد تافل ات بالاي صد باشه
زبانت بايد قوي باشه
Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2
سلام دوست عزیز ممنون از پاسخگوییت
اگه کسی رو تو آمریکا داشته باشیم که گرین کارت داره و برای من دعوت نامه بفرسته من بخوام ویزای تحصیلی بگیرم..اونوقت شرایط چجوریه؟؟؟اصن میشه؟؟؟چقد باید خرج کنم؟؟؟
ممنون
سلام خدمت دوستان.........
من تو اپلای برد عضو هستم ، ولی الان چند سالی میشه که سوید ، دانشگاهاش برای غیر اروپایی ها پولی شده .
ممنون میشم یه خورده توضیح بدید.
سپاس.
اگر میشه در مورد رشته ی MBA در مقطع ارشد توضیح بدید که هزینه هاش چقدره + هزینه های زندگی و بیمه و .....
من فارغ التحصیل شدم از دانشگاه آزاد تهران جنوب با معدل حدود 14 و خورده ای در رشته کامپیوتر - مهندسی نرم افزار
می خواستم برای ارشد توی رشته IT و گرایش تجارت الکترونیک ادامه تحصیل بدم یا به هر حال یه رشته ی خوب در همین زمینه و مشابه همین
چون تازه آخرای اسفند فارغ التحصیل شدم تا 1 سال (یعنی آخرای اسفند 92) فرصت دارم برای سربازی
چندتا سوال از خدمتت داشتم دوست عزیزم:
یکی این که اصلاً توصیه می کنی که بخوام خارج از کشور ارشدم رو بخونم ؟ (و بعدش هم که می خوام ادامه بدم همونجا دیگه)
یا اینکه بهتره که ارشد رو داخل کشور بخونم و بعدش برای دکترا برای خارج کشور اقدام کنم ؟
واقعاً به شدت موندم بین این 2 تا تصمیم که بالا سوالشو پرسیدم...
ترجیحاً اگه بدون هزینه تحصیل باشه که خیلی عالیه...چون تا اون موقع کار می کنم اینجا و حداقل هزینه زندگی اونور رو در میارم تا حدودی...
البته همین ور اگه دانشگاه آزاد بخواد بره آدم حداقل حدود 8 ملیون میشه که خب اگه امکانش باشه که آدم یه جای بهتر و معتبر تر و با آینده بهتر ادامه تحصیل بده که طبیعتاً بهتره از همه لحاظ...
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم....
کاش می شد یه راه ارتباطی به جز ایمیل و اینجا ( مثل شماره تماس) که هر لحظه ای قابلیت در تماس بودن وجود داشته باشه بهم بدین
من یه انتقادی دارم به این سبک ! منظورم تاپیک گذاشتن و ول کردنه بحثه ! کجا و به کی باید بگم ؟؟؟؟؟
منم همین سوال رو دارم .
آیا رشته های فنی برای تحصیل در اروپا رایگانه ؟ (برای لیسانس )
سلام واقعا تاپیک مفیدی داری
اگه امکان داره منم راهنمایی کنی ممنون میشم
من مهندسی برق خوندم دانشگاه ازاد معدل 14.6 .کارت پایان خدمتم دارم.
واسه ارشد تصمیم قطعی دارم برم سوئد بخونم
هزینه تحصیل واسه مقطع کارشناسی ارشد چقدر میشه حدودا؟
کارایی که لازمه انجام بدم چیه؟
زیاد زیاد زیاد ممنون
سلام من امسال درسم تمام میشه . هنوز سر بازی نرفتم قیبت هم ندارم . ارشد عمران سازه . می خوام برای دکترا برم . ایا امکانش هست برام . در ضمن من مدرکم پردیس هست .
سلام دوست عزیز...شرایط تحصیل در آمریکا چجوریه????اصن پذیرش دارن???کسی که بخواد از دیپلم درس بخونه اونجا باید چی مار کنه???
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
خواهش میکنم
بابت دیر شدن در پاسخگویی عذر می خوام برای گرفتن پاسخ سریعتر پیغام خصوصی هم بدین
با این معدل متاسفانه بورسیه نمیشه گرفت اما می تونین برای تحصیلات رایگان نروژ و فنلاند اقدام کرد، هزینه تحصیل در سوئد در دانشگا های مختلف بین 40،000 تا 70،000 کرون سوئد هست .
مدرک زبان IELTS Academic 6 یا 6.5 و یا TOEFL IBT 80 تا 90 بسته به دانشگاه اقدامی باید داشته باشین. ( داخل سوئد هم می تونین دوره زبان بگذرونین که یک سال ویزای شنگن هم دارد )
باز اگر سوالی بود پ خ بدین