سلام
من بخوام برای دوره ی دکتری اقدام کنم (مهر سال آینده) از الان باید چه مدارکی رو ارسال کنم ؟ هنوز مقاله برای پایان نامه ارشدم ندادم . رشته الکترونیک
هزینه هم تا ۵۰ میلیون میتونم بدم . یه نکته دیگه . آیا قبل از شروع کلاسها دوره آشنایی با زبان سويدی میذارن ؟ با شرایط من (معدل ۱۶.۷) به غیر از سوئد کجاها رو میتونم اقدام کنم (فقط اسکاندیناوی مد نظرم هست).
این دوره زبان شرایطش چیه ؟ پول رو الان باید بدیم یا الان فقط ثبت نامه ؟
واقعیت اینه که برای مقطع PhD معمولا از فارغ التحصیل های دوره Master خودشون انتخاب می کنن مگر اینکه متقاضی دارای پرونده و رزومه فوق العاده ای باشه که معمولا شامل موارد زیر است
معدل 16.5 به بالا در مقاطع لیسانس و فوق
نمره زبان IELTS academic 7 به بالا
مقاله ISI یا بین المللی با impact بالا ( حداقل 2 مورد )
سوابق کاری ( در صورت موجود بودن )
با داشتن تمامی موارد بالا تازه وارد رقابت با فارغ التحصیلان دانشگاه های سوئد میشین( فنلاند و نروژ هم به همین صورت )
دلیل سختی پذیرش PhD تعداد کم صندلی و تعداد زیاد متقاضی هست ( چون 95% پوزیشن های دکترا full fund هستند )
و چون خودتون حضور ندارین که حضورا با استاد صحبت کنین برای پذیرش هم شانس پایین هست
مشخصات دوره زبان :
شروع کلاسها ترم آینده شهریور 92
طول دوره 6 ماه
هزینه کل دوره 40،000 کرون سوئد ( با وضعیت فعلی ارز میشه 19 میلیون تومان )
مدارک صفحه اول پاسپورت، عکس پاسپورتی و ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات
فقط تا اخر بهمن فرصت اقدام دارد
الان فقط ثبت نامه و در صورت امدن پذیرش شهریرو می پردازین
از این حیث به کار میاد که میتونین ویزای شینگن داشته باشن و در عین حال که در حال شرکت در کلاس هاس فشرده زبان انگلیسی هستین که بتونین نمره بالایی بیارین با این ویزا به طور مستقیم و حضوری راجب پذیرش دکترا با اساتید صحبت کنین