• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
با تشکر از زحمات شما,خواستم ببینم,از این طریق اقامت هم میشه گرفت؟بعد خدمت چی میشه؟کلا 15 میلیون پول لازمه تا بریم اونجا درس بخونیم؟بعد هزینه خورد و خوراک و پوشاک ومسکن چجوریه؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
با تشکر از زحمات شما,خواستم ببینم,از این طریق اقامت هم میشه گرفت؟بعد خدمت چی میشه؟کلا 15 میلیون پول لازمه تا بریم اونجا درس بخونیم؟بعد هزینه خورد و خوراک و پوشاک ومسکن چجوریه؟

این دوره فقط ویزای بلند مدت نیم تا 1 سال رو بهتون میده از طریق این ویزا می تونین دنبال کار باشین و در صورت شاغل شدن ویزا را به ویزای کاری تغییر بدین بعد از 4 سال کار کردن می تونین درخواست اقامت قانونی و بدون دردسر کنین

40،000 کرون سوئد ( با وضعیت ارز الان میه تقریبا 19 میلیون تومان ) شهریه 6 ماهه دوره زبان انگلیسی هست ( بدون نیاز به داشتن مدرک زبان )

هزینه زندگی ماهیانه 400 تا 500 یورو است .

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
سلام
من بخوام برای دوره ی دکتری اقدام کنم (مهر سال آینده) از الان باید چه مدارکی رو ارسال کنم ؟ هنوز مقاله برای پایان نامه ارشدم ندادم . رشته الکترونیک

هزینه هم تا ۵۰ میلیون میتونم بدم . یه نکته دیگه . آیا قبل از شروع کلاسها دوره آشنایی با زبان سويدی میذارن ؟ با شرایط من (معدل ۱۶.۷) به غیر از سوئد کجاها رو میتونم اقدام کنم (فقط اسکاندیناوی مد نظرم هست).

این دوره زبان شرایطش چیه ؟ پول رو الان باید بدیم یا الان فقط ثبت نامه ؟

Last edited:

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام
من بخوام برای دوره ی دکتری اقدام کنم (مهر سال آینده) از الان باید چه مدارکی رو ارسال کنم ؟ هنوز مقاله برای پایان نامه ارشدم ندادم . رشته الکترونیک

هزینه هم تا ۵۰ میلیون میتونم بدم . یه نکته دیگه . آیا قبل از شروع کلاسها دوره آشنایی با زبان سويدی میذارن ؟ با شرایط من (معدل ۱۶.۷) به غیر از سوئد کجاها رو میتونم اقدام کنم (فقط اسکاندیناوی مد نظرم هست).

این دوره زبان شرایطش چیه ؟ پول رو الان باید بدیم یا الان فقط ثبت نامه ؟

واقعیت اینه که برای مقطع PhD معمولا از فارغ التحصیل های دوره Master خودشون انتخاب می کنن مگر اینکه متقاضی دارای پرونده و رزومه فوق العاده ای باشه که معمولا شامل موارد زیر است

معدل 16.5 به بالا در مقاطع لیسانس و فوق

نمره زبان IELTS academic 7 به بالا

مقاله ISI یا بین المللی با impact بالا ( حداقل 2 مورد )

سوابق کاری ( در صورت موجود بودن )

با داشتن تمامی موارد بالا تازه وارد رقابت با فارغ التحصیلان دانشگاه های سوئد میشین( فنلاند و نروژ هم به همین صورت )

دلیل سختی پذیرش PhD تعداد کم صندلی و تعداد زیاد متقاضی هست ( چون 95% پوزیشن های دکترا full fund هستند )

و چون خودتون حضور ندارین که حضورا با استاد صحبت کنین برای پذیرش هم شانس پایین هست

مشخصات دوره زبان :

شروع کلاسها ترم آینده شهریور 92

طول دوره 6 ماه

هزینه کل دوره 40،000 کرون سوئد ( با وضعیت فعلی ارز میشه 19 میلیون تومان )

مدارک صفحه اول پاسپورت، عکس پاسپورتی و ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات

فقط تا اخر بهمن فرصت اقدام دارد

الان فقط ثبت نامه و در صورت امدن پذیرش شهریرو می پردازین

از این حیث به کار میاد که میتونین ویزای شینگن داشته باشن و در عین حال که در حال شرکت در کلاس هاس فشرده زبان انگلیسی هستین که بتونین نمره بالایی بیارین با این ویزا به طور مستقیم و حضوری راجب پذیرش دکترا با اساتید صحبت کنین

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
واقعیت اینه که برای مقطع PhD معمولا از فارغ التحصیل های دوره Master خودشون انتخاب می کنن مگر اینکه متقاضی دارای پرونده و رزومه فوق العاده ای باشه که معمولا شامل موارد زیر است

معدل 16.5 به بالا در مقاطع لیسانس و فوق

نمره زبان IELTS academic 7 به بالا

مقاله ISI یا بین المللی با impact بالا ( حداقل 2 مورد )

سوابق کاری ( در صورت موجود بودن )

با داشتن تمامی موارد بالا تازه وارد رقابت با فارغ التحصیلان دانشگاه های سوئد میشین( فنلاند و نروژ هم به همین صورت )

دلیل سختی پذیرش PhD تعداد کم صندلی و تعداد زیاد متقاضی هست ( چون 95% پوزیشن های دکترا full fund هستند )

و چون خودتون حضور ندارین که حضورا با استاد صحبت کنین برای پذیرش هم شانس پایین هست

مشخصات دوره زبان :

شروع کلاسها ترم آینده شهریور 92

طول دوره 6 ماه

هزینه کل دوره 40،000 کرون سوئد ( با وضعیت فعلی ارز میشه 19 میلیون تومان )

مدارک صفحه اول پاسپورت، عکس پاسپورتی و ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات

فقط تا اخر بهمن فرصت اقدام دارد

الان فقط ثبت نامه و در صورت امدن پذیرش شهریرو می پردازین

از این حیث به کار میاد که میتونین ویزای شینگن داشته باشن و در عین حال که در حال شرکت در کلاس هاس فشرده زبان انگلیسی هستین که بتونین نمره بالایی بیارین با این ویزا به طور مستقیم و حضوری راجب پذیرش دکترا با اساتید صحبت کنین

ممنون از پاسختون . لینک ثبت نام تو دوره زبان رو میشه لطف کنید ؟ و اینکه هزینه ثبت نام چقدر میشه ؟

آیا میشه دوره رو ناتموم گذاشت و ویزای کاری گرفت ؟

دوره های phd سوئد نیمسال دوم هم پذیرش دارن(نیمسال بهمن ماه )؟

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
داخل دانشگاه لینکی به این عنوان موجود نیست چون برای سال اول هست که داشتن مدرک زبان دانشجو ها می تونن ویزا دانشجویی بلند مدت بگیرن و شرکت ما به صورت agent اینکارو انجام میده، فرم دانشگاه داخل شرکت تکمیل میشه

اگر در مورد دوره زبان خواستین اقدام کنین از لینک سایت که تو امضام هست استفاده کنین

بله می تونین ناتموم بزارین ( توصیه میشه قبلش امور پذیرش کاریتون انجام شده باشه )

پذیرش دوره PhD چون دست اساتید هست تو طول سال پذیرش دارن و اعلام میشن

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
مشکل من اینه که تهران نیستم . من مدارک رو میتونم برای شما ایمیل کنم ؟ اگه میشه که هفته دیگه برم دنبال ریز نمرات . (البته تعطیلی بین دو ترمه و ممکنه یکمی طول بکشه)

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
موردی نداره تلفنی برای اطلاعات هم می تونین در تماس باشین
مدارک اصلی پذیرش دوره زبان عکس و کپی صفحه اول پاسپورت نیاز هست، باقیه موارد شرکتیو اگه مایل بودین تلفنی یا ایمیلی بپرسید چون اینجا بر خلاف قوانین فروم است

Last edited:

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
دوره زبان انگلیسی در سوید تا اواخر بهمن قابل اقدام میباشد

myum

Registered User
لایک‌ها
17
سلام داداش من پاسپورت دارم و از سربازي هم معافم
رشته هاي پزشكي هم دارين ؟ هزينه ي تمام شده ي يك ترم چقدر ميشه ؟

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام داداش من پاسپورت دارم و از سربازي هم معافم
رشته هاي پزشكي هم دارين ؟ هزينه ي تمام شده ي يك ترم چقدر ميشه ؟

گروه پيرا پزشکي به صورت تحصيلات رایگان موجود هست

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
پذيرش دوره زبان انگليسي در سوئد تمديد شده

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
سلام خدمت دوستان.........
من تو اپلای برد عضو هستم ، ولی الان چند سالی میشه که سوید ، دانشگاهاش برای غیر اروپایی ها پولی شده .
ممنون میشم یه خورده توضیح بدید.
سپاس.

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
اگر میشه در مورد رشته ی MBA در مقطع ارشد توضیح بدید که هزینه هاش چقدره + هزینه های زندگی و بیمه و .....

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
من فارغ التحصیل شدم از دانشگاه آزاد تهران جنوب با معدل حدود 14 و خورده ای در رشته کامپیوتر - مهندسی نرم افزار
می خواستم برای ارشد توی رشته IT و گرایش تجارت الکترونیک ادامه تحصیل بدم یا به هر حال یه رشته ی خوب در همین زمینه و مشابه همین

چون تازه آخرای اسفند فارغ التحصیل شدم تا 1 سال (یعنی آخرای اسفند 92) فرصت دارم برای سربازی

چندتا سوال از خدمتت داشتم دوست عزیزم:

یکی این که اصلاً توصیه می کنی که بخوام خارج از کشور ارشدم رو بخونم ؟ (و بعدش هم که می خوام ادامه بدم همونجا دیگه)
یا اینکه بهتره که ارشد رو داخل کشور بخونم و بعدش برای دکترا برای خارج کشور اقدام کنم ؟

واقعاً به شدت موندم بین این 2 تا تصمیم که بالا سوالشو پرسیدم...
ترجیحاً اگه بدون هزینه تحصیل باشه که خیلی عالیه...چون تا اون موقع کار می کنم اینجا و حداقل هزینه زندگی اونور رو در میارم تا حدودی...

البته همین ور اگه دانشگاه آزاد بخواد بره آدم حداقل حدود 8 ملیون میشه که خب اگه امکانش باشه که آدم یه جای بهتر و معتبر تر و با آینده بهتر ادامه تحصیل بده که طبیعتاً بهتره از همه لحاظ...

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم....

کاش می شد یه راه ارتباطی به جز ایمیل و اینجا ( مثل شماره تماس) که هر لحظه ای قابلیت در تماس بودن وجود داشته باشه بهم بدین

Greenten

Registered User
لایک‌ها
15
من یه انتقادی دارم به این سبک ! منظورم تاپیک گذاشتن و ول کردنه بحثه ! کجا و به کی باید بگم ؟؟؟؟؟

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
سلام خدمت دوستان.........
من تو اپلای برد عضو هستم ، ولی الان چند سالی میشه که سوید ، دانشگاهاش برای غیر اروپایی ها پولی شده .
ممنون میشم یه خورده توضیح بدید.
سپاس.

منم همین سوال رو دارم .
آیا رشته های فنی برای تحصیل در اروپا رایگانه ؟ (برای لیسانس )

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
منم همین سوال رو دارم .
آیا رشته های فنی برای تحصیل در اروپا رایگانه ؟ (برای لیسانس )
رایگان که اکثرا هستن برای کارشناسی.
ولی به زبان اصلی خود کشور...
مثال : فرانسه > فرانسوی.
اتریش > المانی و ....

ولی باید هزینه اسکان را هم در نظر بگیرید.

mohiii

Registered User
لایک‌ها
19
سلام واقعا تاپیک مفیدی داری
اگه امکان داره منم راهنمایی کنی ممنون میشم
من مهندسی برق خوندم دانشگاه ازاد معدل 14.6 .کارت پایان خدمتم دارم.
واسه ارشد تصمیم قطعی دارم برم سوئد بخونم
هزینه تحصیل واسه مقطع کارشناسی ارشد چقدر میشه حدودا؟
کارایی که لازمه انجام بدم چیه؟
زیاد زیاد زیاد ممنون:)

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام واقعا تاپیک مفیدی داری
اگه امکان داره منم راهنمایی کنی ممنون میشم
من مهندسی برق خوندم دانشگاه ازاد معدل 14.6 .کارت پایان خدمتم دارم.
واسه ارشد تصمیم قطعی دارم برم سوئد بخونم
هزینه تحصیل واسه مقطع کارشناسی ارشد چقدر میشه حدودا؟
کارایی که لازمه انجام بدم چیه؟
زیاد زیاد زیاد ممنون:)

دقیقا من هم همین سوال رو دارم

بالا