دوستان من مدرک لیسانس ناپیوسته دارم (فنی مکانیک - ساخت و تولید ) واسه سوئد میشه پذیرش گرفت (معدلم 16 هستش) مدرک تافل ندارم و هزینه مسکن تو اوجا واسم مشکلی نداره میتونم برسم بدم
دوستان شرایطش رو لطفا واسم بگین
سلام
مدرک لیسانس (حسابداری)از دانشگاه دولتی وفوق لیسانس(حسابداری) از دانشگاه آزاد دارم .آیا می توانم برای دکتری اقدام کنم؟یا اینکه از فوق لیسانس شروع کنم ؟تحصیل در فنلاند یا سوئد یا نروژ چه تفاوتهائی دارد؟ هزینه های زندگی چه میزان است؟
دوستان pm می دن که کجا رایگان هست و چه مدارکی لازمه...
فعلا فنلاند و نروژ رایگان هستند و میشه اقدام کرد
فنلاند هم اعلام کرده که می خواد از سال 2012 شهریه دار بشه امال هنوز قطعی نشده کلا کشورهای اسکاندیناوی دنباله روی همدیگه هستن...
مدرک زبان همیشه اجباری هست ( IELTS or TOEFL )
از تیر تا دیماه ما پرونده جدید برای ترم شهریور 91 قبول می کنیم
تعداید خیلی کمی رشته هم برای ترم بهمن هست که باید از خرداد تا شهریور مدارک کامل تحویل داده شود
همگی موفق باشید
ببخشید که این سوال رو می پرسم. چون وقت خوندن تمام تاپیک ها رو ندارم
مدرک آیلتس حتمن باید آکادمیک باشه؟
مثلن اکثر دانشگاهها می نویسن که مدرک زبان آیلتس حداقل 6 می خوایم و به جنرال و آکادمیک بودنش اشاه ای نمی کنن. توی دهها دانشگاهی که جستجو کردم فقط یه دانشگاه آلمان گفته بود که آیلتس جنرال نمی خوایم و آکادمیک می خوایم! بقیه فقط می نویسن آیلتس حداقل 6!! من جنرال 6 دارم و می خوام ببینم برای پذیرش گرفتن باید دوباره امتحان آیلتس آکادمیک بدم؟!
مرسی از راهنمایی تون
سلام با تشکر از وبلاگ خوبتون،دانشجوی رشته الکترونیک مقطع کارشناسی ناپیوسته ترم1هستم می خواستم ببینم برای ادامه تحصیل (ارشد)در سوءد باید چه کار بکنم
[email protected]
سلام
من لیسانس عمران از دانشگاه دولتی با معدل حدود 14 دارم . مشکل زبان هم ندارم و می تونم فوری تافل یا آیلتس رو بگیرم . کجا رو برای گرفتن فوق پیشنهاد می کنید ؟ البته هدفم ادامه دادن و موندن برای دکترا و زندگی توی اون کشوره . ضمن اینکه سوئد یا کشورهای نزدیک به اون رو ترجیح می دم . برای ملاقات حضوری و صحبت کامل کجا باید بیام ؟
متشکرم .
سلام من دانشجوی ترم آخر مهندسی مکانیک از دانشگاه دولتی هستم ,در حال مطالعه برای ielts هستم,برای فوق لیسانس امکان تحصیل رایگان به زبان انگلیسی وجود دارد ?
بله می تونین اقدام کنین
خودتون را برای IELTS Academic 6.5 آماده کنین.
یک ترم قبل از پایین تحصیلاتتون اقدام کنین برای مقدمات کار پذیرش تحصیلی.
من لیسانس مهندسی نرم افزار کامپیوتر دارم و معدلمم 14 هستش! انگلیسیمم بد نیست! من میخوام ارشدمو توی نروژ یا سوئد یا کانادا بگیرم ... میشه راهنماییم کنین! آیا شانسی دارم؟!