• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله سوئد پولی شده. امسال اخرین سال مجانی بود

اما یه احتمال (50 درصدی) هست که از سال اینده المان مجانی باشه. این رو منبع موثق دارم که احتمالش وجود داره.

پس اماده باشید.

من برای سال اینده برنامه ریزی دارم میکنم.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
بله سوئد پولی شده. امسال اخرین سال مجانی بود

اما یه احتمال (50 درصدی) هست که از سال اینده المان مجانی باشه. این رو منبع موثق دارم که احتمالش وجود داره.

پس اماده باشید.

من برای سال اینده برنامه ریزی دارم میکنم.
المان هزینه ها نسبت به سوئد بیشتره ! در صورتی که توی سوئد هزینه های مسکن و غذا و درمان و بیمه
نسبت به کشورهای اطراف تا نصف هم میرسه !
اینطور که شنیدم المان برای ایرانی ها خوب نیست مگر اینکه مثل خودشون باشی
چه رشته می خوای بخونی مهرداد؟

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آلمان الان داره دانشگاهاش را پولی می کند

چون از مجانی بودن دانشگاه سو استفاده می شود .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
الان مثل اینکه فقط نروژ پولی نیست درسته ؟

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
بله نروژ رایگان است و هزینه زندگی بین 13 تا 15 میلیون به طور سالیانه است

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
المان هزینه ها نسبت به سوئد بیشتره ! در صورتی که توی سوئد هزینه های مسکن و غذا و درمان و بیمه
نسبت به کشورهای اطراف تا نصف هم میرسه !
اینطور که شنیدم المان برای ایرانی ها خوب نیست مگر اینکه مثل خودشون باشی
چه رشته می خوای بخونی مهرداد؟

دوست عزیز فکر میکنم منبع اطلاعاتیتون رو باید عوض کنید :blink:

آلمان هزینه ها واقعا نسبت به سوئد کمه ! اینجا فروشگاهای بزرگی هست که توی هر دو کشور فعال هستند و حتی چیدمانشونم یه جوره (مثلا جای گوجه فرنگی ردیف آخر سمت راست اه ! ) وقتی میری آمان خرید میکنی انگار مغازه آتیش زده به مالش ! خیلی ارزون تره اصولا سوئد کشور گرونی اه :)
آلمانی ها هم با سر سیاه ها مشکلی ندارن و انقدر نژاد پرست نیستند ، چون جمعیت زیادی از ترک ها اونجا زندگی میکنن و عادت دارن ، توی سوئد هم که کلا سوئدی ها حتی اگه ازت متنفر هم باشن به روت نمیارن و کارت و به بهترین نحو انجام میدن ( از ما ایرانی ها نژاد پرست تر خودمونیم ! ببینید با افغانی ها چه رفتار بدی داریم توی کشورمون ! )

نروژ هم به شدت گرونی هست ! یعنی ما که به قیمت های بالای سوئد عات داریم میریم نروژ میگرخیم :blink:

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
هزینه های نروژ بالاتر از سوئد هست اما کار بسیار راحتتر گیر میاد نسبت به سوئدی که واقعا کار پیدا کردن کار خداست

Benygh

Registered User
لایک‌ها
9
آقای Farzad کاملا درست میگند، Apply شدن توسط دانشگاه ها و یا موسسات کاری نیست که کسی براتون انجام بده فقط دانشگاه انجام میده و اونم رایگانه و هزینه ی شما هم فقط پست و اینطور چیزاست ...

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
قسمت اول این پست رو برای فرد خاصی نمی دم حتی پست دیگران را quote نمی کنم و فقط برای روشن شدن موضوع می گم:

1. وقتی این تاپیک را باز کردم برای تبلیغ شرکت اینکارو نکردم و فقط برای اطلاع اعضای اینجا از رایگان بودن تحصیلات در سوئد انجام دادم، مطمئنا با بازدید 226,927 نفر تا الان، خیلی ها اقدام کرده اند حالا چه از طریق ما چه دیگر شرکت ها چه خودشان، مهم اطلاع رسانی و رسوند اطلاعات صحیح به مشتاقان تحصیل است و مطمئنم افراد زیادی با خوندن نوشته های این تاپیک تونستن قبل از شهریه دار شدن دانشگاه های کشور سوئد از این کشور پذیرش و ویزای تحصیلی بگیرند و از این بابت به خودم می بالم که شروع یک امر خیر بودم.

2. هیچ جایی از تاپیک نوشته نشده که شما باید با ما اقدام کنین یا بدون ما نمی توانید، اما ما خدماتی داریم که افرادی ( کسانی که وقت و فرصت اقدام و پیگیری را ندارند، توانایی نوشتن مدارکی مثل SOP ،Prposal ، recommendation و ...را ندارند یا می خواهند به بهترین وجه نوشته بشه و یا برای PhD position پیدا نمی کنند یا افرادی که اصلا آشنایی ندارند برای apply و می خواهند تا ddline نشده خیلی زود اقدام کنند و انتخاب رشته و دانشگاه صحیح و متناسب با طزح پرونده متقاضی و ... خدمات دیگری تو وبسایت شرکت می تونین بخونین ) می توانند از آنها استفاده کنند.

3. بارها شده توانسته ایم حتی معدل های پایینتر از 13 یا پرونده های با نمرات زبان کمتر را هم با توجه به تلاش و پیگیری نماینده به پذیرش برسونیم، از این نظر که شانس پذیرش را با توجه به تجربه بالا می بریم خودمان شکی نداریم.

4. مسلما اگر اینجا حالت تبلیغات شرکت ما بود 100% توسط مدیران طی 3 الی 4 سال اخیر پاک میشد، مدیرای سایت می دونند که اینجا فقط اطلاعات تحصیلی مفید بین بچه ها رد و بدل میشه میشه.

در مورد پست شماره 768 :

1. متاسفانه ما ایرانی ها یاد نمی گیریم وقتی اعتراضی به کسی یا جایی داریم ادبیات درست استفاده کنیم، نمونه لغت هایی که این آقا به کار بردن که البته یکبار خودشون و یکبار مدیران خیلیهاشونو پاک کردن:
به اصطلاح محترم
مرد نا حسابی
خلاصه اینکه باید دکون اینارو تخته کرد تا پولای حلالتونو نبرن(معنی جمله اینه که ما پول حلال مردم رو می خوریمو و می دزدیم!!!)
پول یا مفت میدید به این آقایون( ما مفتخوریم!!!)
بسیاری از حرفهای دیگه که مدیران عزیز پاک کردن...
دلیل ادیت پست ایشون:
Last edited by Amadea; Yesterday at 03:21 PM.. دلیل: حذف حملات شخصی. فقط استدلال خودتون رو بگید

2. اگر کسی نخواد بیاد دفتر ما ما بیاد خوب نمیاد و نخواد از خدمات استفاده کنه مشاوره میشه و اگر ببینه خودش از پسش برمیاد استفاده نمی کنه، اینکه کسی بیاد تهمت بزنه و الفاظی بکار ببره که نشون دهنده شخصیتش هست اصلا درست نیست.
نمونه تهمت ها:
تهمت سو استفاده و تلکه کردن مردم و
یک مثالی که تو بازارچه اینجا زیاد پیش اومده:
شما می خواین گوشی بفروشین یا خدماتی بدین که مثلا قیمتش بالاست نبست به بازار ، طبق قوانین فروم هر کسی هر قیمتی که بخواد برای جنسش می تونه بزاره و کسی هم بیاد ایراد بگیره که زیاده و اصلا الکیه و تلکه داری می کنی بلافاصله پستش توسط مدیرا پاک میشه.

3. من اصلا یکسری از صحبتاشونو متوجه نشدم! ایشون گفتن ما ظرفیت اضافه یا خاص داریم؟!! ما کی همچین حرفی به شما زدیم؟

4. ایشون می گن من میشناسمشون!!! ما روزی حداقل 10 نفر مشاوره حضوری ، 50 تا تلفن مشاوره ای و 100تا ایمیل الان من چطور باید شمارو که حداقل 3 سال پیش اومدی دفتر قدیمیمون به جا بیارم؟!

5. از الفظ و نوع صحبتشون کاملا مشخص هست که غرض شخصی دارند، چرا؟
چون ایشونم اگر همون اول اطلاعاتش کامل و صحیح بود چه نیازی بود که بیان دفتر ما و بخوان اطلاعات بگیرن !!! به قول معروف معما چو حل شود آسان شود ، اگر ایشون درست گفته باشند و الان خارج از ایران باشن بله باید هم اطلاعات داشته باشند ، هنر زمانی که شما بدون اطللاعات اولیه اقدام کنین و همون اول پذیرش بگیرین اونم نر هر پذیرشی، پذیرش از دانشگاه های عالی و با رنک بالا.

ما همیشه افرادی را داریم که یا حضوری یا تلفنی می گن همین الان به ما لیست رشته ها، لیست دانشگاه ها، اونجایی که شما می خوای برای ما اقدام کنین و طریقه اقدامو کامل بگین که مسلما قبل از شروع کار متقاضی ما تمامی این موارد را نخواهیم گفت، مطمئنا ایشون یکی از این افراد هستن که سرخورده شدن که هلو برو تو گلو براشون انجام نشده در شزکت و با تک پستی که دادن و کلا همین پستو دارن سعی در تخریب شخص بنده داشتن.

امیوارم تاپیک روال عادیشو طی کنه و همه چه خودشون چه به کمک هر شخص یا شرکت زندگی بهتری را در خارج رقم بزنیم

fishery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

يه سوال دارم
هزينهي دانشگاه تو سوئد كه قرار هست شهريه گرفته بشه چه مقدار ميشه؟؟

من رشتم شيلات هست و قصد ادامه تحصيل در سوئد را داشتم كه با اين قضيه منصرف شدم
من سوئد يكي دررم كه citizen سوئد هست.ميشه از طريق ايشون بدون شهريه اقدام كنم اخه طبق قوانين جديدشون امكانش هست(البته شنيدم).چقدر صحت داره و نظر شما چي هست
با سپاس

fishery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
[]

سلام دوست عزيز
من احمد هستم و ميخوام براي نروژ اقدام كنم رشته ي شيلات.ايا شرايط نروژ و سوئد از نظر كاراي ايران(ويزا) يكي يا فرق ميكنه؟؟

دوستان هر كي بود ممنون ميشم

fishery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی گول چرب زبونی های این آقا رو نخوره.این آقا از سادگی شما سو استفاده میکنه.اطلاعاتش بسیار سطحی و گول زننده هست.کلا جماعتشون اینطوری هستند.
ببینید ساده خدمتتون عرض کنم:پذیرش از دانشگاه های سوئد،فنلاند،نروژ و .... بسیار ساده تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنید،من خودم اقدام کردم و با هزینه ناچیز.نه مثل این آقا که1 میلیون تا 2 میلیون ...خودش میدونه که می شناسمش(قبلا تو دفتری در میدون حسین آباد بود).کل هزینه اقدام کردن 30 هزارتومان هست که اونم پول پست TNTهست.ناسلامتی شماها تحصیل کرده هستید اگه عرضه یه اپلای کردن رو ندارید پس خارج رفتنتون الکیه.من خودم مجانی حاضرم طی یک جلسه برای هر تعداد آدم که باشه تو پارک در عرض 1 ساعت کلیه مراحل رو توضیح بدم.چون برای مالزی،سوئد،نروژ،فنلاند اپلای کردم و از همشون پذیرش گرفتم با معدل 14 از دانشگاه آزاد.(اگه دوست داشتید کپی ویزامو تو سایت میذارم.من فقط می خوام که نذارم این آدم شما بچه هارو تلکه کنه.)اپلای سوئد بچه بازیه، نیم ساعت بیشتر کار نداره.پذیرشتون دست خودتونه،به خدا این آقا و اونی که میگه نمایندشه و تو سوئد هست هیچ کاره هستند.نماینده هم الکیه یا یکی از بچه های دانشجوی اونجاست یا فامیلشون.آخه عقلم خوب چیزیه:دیتا بیس پذیرش چی هست که دست این آقا یا نمایندش میرسه؟هر کشوری ظرفیت معینی داره تو هر دانشگاه.شما بر اساس دروسی که پاس کردید و مرتبط هست و همچنینرزومه علمی و کاری و آخرین چیز معدل و.. است.یک نفر دانشجوی دکترای ایرانی معمولا تو هر دانشگاه سوئد هست که پرونده های ایرانی هارو چک مینه و پذیرش میده که .اینا نقش یه پستچی رو دارند.خدمات شرکتشون رو بخونید خندتون میگیره(مشاوره تضمینی در دریافت ویزا)آخه مرد حسابی،اگه ضمانت بانکیت اوکی باشه دیگه به چی میخوان گیر بدن؟ که تو ردیفش میکنی؟نمونه تکمیل شده فرم ویزا تو سفارت و تو اینترنت فراوونه،..آقایون و خانوما،کل هزینه اپلای(30000 تومن پست مدارک به سوئد+ترمی 9000تومن هزینه ترجمه ریزنمرات+5000تومن ترجمه مدرک تحصیلی+25 تک تومانی کپی پاسپورت+25 تک تومانی کپی آیلتس+پرینت انتخاب رشتهبعد از قبولی|6000 تومن پول عکس+140000 تومن پول سفارت(اگه ضمانت بانکیت اوکی باشه بعد از 3 هفته بدون هیچ مشکلی اقامت دانشجوئی 13 ماه شما میاد)که از این پولها فقط 30000 تومن اونو موسسه میده بقیش با خودتونه.دیدید که برای 30000 تومن کار از شما1-2 میلیون تومن میگیره. پول پدر و مادرتون که با جون کندن به دست اومده دست اینا ندید.من مشاوره مجانی به همه میدم.سیستم انتخاب و پذیرش بسیار جامع و دقیق هست.این شرکت هیچ دخل و تصرفی نداره.به عنوان مثال تو یه پست گفته:ئانشجوی دانشگاه آزاد شهرستان باید معدلش 16 به بالا باشه،آخه مرد ناحسابی می خوای چند نفر از BTH,MID SWEDEN,UMEO,UPPSALA بیارم که دانشجوی دانشگاه آزاد تبریز،مشهد،ساری و...بودن با معدل 14و 15 و حتی 13.5 بودن؟
خلاصه اینکه باید دکون اینارو تخته کرد تا پولای حلالتونو نبرن.مالزی ساده تر از همه با 70000 تومن هزینه.نروژعین سوئد با این تفاوت که برای هر دانشگاه باید یک سری مئرک بفرستی .فنلاند هم عین اون دوتا ساده هست به خدا تخصیل کردگان و مهندسان عزیز.اطلاعاتاین اقا که از 4 سال پیش تا الان هنوز ثابته ور وری یه برگ کاغذ A4سبز رنگ هست به دردتون نمی خوره.برای سوئد برید سایت STUDERA.NUاونجا از A JH Z رو کامل توضیح داده.اگه سوالی بود در مورد این 4 تا کشور از من بپرسید حتما.برام زور داره که پول یا مفت میدید به این آقایون .نوکرتون هم هستم به خدا
سلام دوست عزيز
من احمد هستم و ميخوام براي نروژ اقدام كنم رشته ي شيلات.ايا شرايط نروژ و سوئد از نظر كاراي ايران(ويزا) يكي يا فرق ميكنه؟؟

fishery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزيز

اي ميل شما چي هست؟برام ميل كن.

[email protected]
با تشكر فراوان

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
[]

سلام دوست عزيز

سلام دوست عزیز

داخل email چند روز پیش با هم صحبت کردیم

gigabyte2052

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
.:کمک در مورد ادامه تحصیل در اروپا:.
سلام خدمت همه دوستان عزیز من تازه با پرشین تولز اشنا شدم شرمنده که این تاپیکو زدم من وقت ندارم تو این همه تاپیک بگردم تا جوابمو پیدا کنم لطفا اگه میشه به سوال من جواب دقیق و درستی بدید ممنون میشم.

من میخواستم برا ادامه تحصیل به یکی از کشور های اروپایی برم

شرایطم
1-دارم پیش دانشگاهی رشته تجربی میخونم امسال کنکور دارم
2-متولد 1371/9/25 18ساله هستم
3-میخوام تو رشته پزشکی یا داروسازی یا دندان پزشکی تو یکی از کشورهای اروپا ادامه تحصیل بدم
4-حداکثر هم میتونم سالیانه 4000-6000 دلار هزینه کنم اگه بتونم موقع تحصیل کار کنم هم بیشتر میشه و با کاری خودم(طراحی وب. هاستینگ) ماهیانه 300$ دیگه هم در بیارم
5-معدلم هم 16
6-زبان انگلیسی متوسط رو به بالا (میتونم راحت صحبت کنم.بنویسم .بخونم.بفهمم )
7-تخصص در طراحی وب و ساخت صفحات وب دارم
8-هزینه ها از همه برام مهمتره
یک کشور معرفی کنید که شهریه دانشگاهش یا پایین باشه یا مجانی
واقعا شرمنده و ممنون از همه
اگه میشه کامل توضیح بدین
پزشکی ازمون ورودیش تو کشورهای لروپایی چطوریه ؟
چه مدرک زبان میخواد تافل یا ایلتس؟
اخرین سوال پروسه این کارا چقدر طول میکشه؟

Moskapa

Registered User
لایک‌ها
11
اقا یه سوال ، الان کدوم کشورهای اروپایی هنوز تحصیل رایگانه ، برای مقطع دکترا میخوام

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
.:کمک در مورد ادامه تحصیل در اروپا:.
سلام خدمت همه دوستان عزیز من تازه با پرشین تولز اشنا شدم شرمنده که این تاپیکو زدم من وقت ندارم تو این همه تاپیک بگردم تا جوابمو پیدا کنم لطفا اگه میشه به سوال من جواب دقیق و درستی بدید ممنون میشم.

من میخواستم برا ادامه تحصیل به یکی از کشور های اروپایی برم

شرایطم
1-دارم پیش دانشگاهی رشته تجربی میخونم امسال کنکور دارم
2-متولد 1371/9/25 18ساله هستم
3-میخوام تو رشته پزشکی یا داروسازی یا دندان پزشکی تو یکی از کشورهای اروپا ادامه تحصیل بدم
4-حداکثر هم میتونم سالیانه 4000-6000 دلار هزینه کنم اگه بتونم موقع تحصیل کار کنم هم بیشتر میشه و با کاری خودم(طراحی وب. هاستینگ) ماهیانه 300$ دیگه هم در بیارم
5-معدلم هم 16
6-زبان انگلیسی متوسط رو به بالا (میتونم راحت صحبت کنم.بنویسم .بخونم.بفهمم )
7-تخصص در طراحی وب و ساخت صفحات وب دارم
8-هزینه ها از همه برام مهمتره
یک کشور معرفی کنید که شهریه دانشگاهش یا پایین باشه یا مجانی
واقعا شرمنده و ممنون از همه
اگه میشه کامل توضیح بدین
پزشکی ازمون ورودیش تو کشورهای لروپایی چطوریه ؟
چه مدرک زبان میخواد تافل یا ایلتس؟
اخرین سوال پروسه این کارا چقدر طول میکشه؟

من در مورد 3 کشور سوئد ، فنلاند و نروژ به شما پاسخ میدم از اروپا

رشته های گروه پزشکی 90% به زبان خود همان کشور تدریس میشه(سوئد ، فنلاند و نروژ)

هزینه های تحصیل و زندگی نسبت به بودجتون اصلا هماهنگ نیست و با این بودجه به شما کشور هند و فیلیپین را پیشنهاد می کنم

اگر در مورد پیشنهاد بنده راغب بودن پیغام خصوص یا Email بزنین

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
اقا یه سوال ، الان کدوم کشورهای اروپایی هنوز تحصیل رایگانه ، برای مقطع دکترا میخوام

هر 3 کشور سوئد، فنلانمد و نروژ رایگانه اما چون رقابت خیلی شدید هست ( به دلیل تعداد کم PhD Positions ، باید پرونده فوق العاده ای داشته باشین

vpn.vip

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
من میخوام در گرایش مهندسی نفت و یا تکتونیک در مقطع ارشد در یک کشور ارزون اروپایی مثل سوئد یا المان تحصیل کنم
میشه کسی کمکم کنه ، من هیچ اطلاعی ندارم

مقاله هم داره و در حال حاضر برای ایلتس اماده میشم (معدلم پایین هست اما دانشگاه دولتی تهران)

بالا