دوستان کسی گول چرب زبونی های این آقا رو نخوره.این آقا از سادگی شما سو استفاده میکنه.اطلاعاتش بسیار سطحی و گول زننده هست.کلا جماعتشون اینطوری هستند.
ببینید ساده خدمتتون عرض کنم:پذیرش از دانشگاه های سوئد،فنلاند،نروژ و .... بسیار ساده تر از اون چیزی هست که فکرشو بکنید،من خودم اقدام کردم و با هزینه ناچیز.نه مثل این آقا که1 میلیون تا 2 میلیون ...خودش میدونه که می شناسمش(قبلا تو دفتری در میدون حسین آباد بود).کل هزینه اقدام کردن 30 هزارتومان هست که اونم پول پست TNTهست.ناسلامتی شماها تحصیل کرده هستید اگه عرضه یه اپلای کردن رو ندارید پس خارج رفتنتون الکیه.من خودم مجانی حاضرم طی یک جلسه برای هر تعداد آدم که باشه تو پارک در عرض 1 ساعت کلیه مراحل رو توضیح بدم.چون برای مالزی،سوئد،نروژ،فنلاند اپلای کردم و از همشون پذیرش گرفتم با معدل 14 از دانشگاه آزاد.(اگه دوست داشتید کپی ویزامو تو سایت میذارم.من فقط می خوام که نذارم این آدم شما بچه هارو تلکه کنه.)اپلای سوئد بچه بازیه، نیم ساعت بیشتر کار نداره.پذیرشتون دست خودتونه،به خدا این آقا و اونی که میگه نمایندشه و تو سوئد هست هیچ کاره هستند.نماینده هم الکیه یا یکی از بچه های دانشجوی اونجاست یا فامیلشون.آخه عقلم خوب چیزیه:دیتا بیس پذیرش چی هست که دست این آقا یا نمایندش میرسه؟هر کشوری ظرفیت معینی داره تو هر دانشگاه.شما بر اساس دروسی که پاس کردید و مرتبط هست و همچنینرزومه علمی و کاری و آخرین چیز معدل و.. است.یک نفر دانشجوی دکترای ایرانی معمولا تو هر دانشگاه سوئد هست که پرونده های ایرانی هارو چک مینه و پذیرش میده که .اینا نقش یه پستچی رو دارند.خدمات شرکتشون رو بخونید خندتون میگیره(مشاوره تضمینی در دریافت ویزا)آخه مرد حسابی،اگه ضمانت بانکیت اوکی باشه دیگه به چی میخوان گیر بدن؟ که تو ردیفش میکنی؟نمونه تکمیل شده فرم ویزا تو سفارت و تو اینترنت فراوونه،..آقایون و خانوما،کل هزینه اپلای(30000 تومن پست مدارک به سوئد+ترمی 9000تومن هزینه ترجمه ریزنمرات+5000تومن ترجمه مدرک تحصیلی+25 تک تومانی کپی پاسپورت+25 تک تومانی کپی آیلتس+پرینت انتخاب رشتهبعد از قبولی|6000 تومن پول عکس+140000 تومن پول سفارت(اگه ضمانت بانکیت اوکی باشه بعد از 3 هفته بدون هیچ مشکلی اقامت دانشجوئی 13 ماه شما میاد)که از این پولها فقط 30000 تومن اونو موسسه میده بقیش با خودتونه.دیدید که برای 30000 تومن کار از شما1-2 میلیون تومن میگیره. پول پدر و مادرتون که با جون کندن به دست اومده دست اینا ندید.من مشاوره مجانی به همه میدم.سیستم انتخاب و پذیرش بسیار جامع و دقیق هست.این شرکت هیچ دخل و تصرفی نداره.به عنوان مثال تو یه پست گفته:ئانشجوی دانشگاه آزاد شهرستان باید معدلش 16 به بالا باشه،آخه مرد ناحسابی می خوای چند نفر از BTH,MID SWEDEN,UMEO,UPPSALA بیارم که دانشجوی دانشگاه آزاد تبریز،مشهد،ساری و...بودن با معدل 14و 15 و حتی 13.5 بودن؟
خلاصه اینکه باید دکون اینارو تخته کرد تا پولای حلالتونو نبرن.مالزی ساده تر از همه با 70000 تومن هزینه.نروژعین سوئد با این تفاوت که برای هر دانشگاه باید یک سری مئرک بفرستی .فنلاند هم عین اون دوتا ساده هست به خدا تخصیل کردگان و مهندسان عزیز.اطلاعاتاین اقا که از 4 سال پیش تا الان هنوز ثابته ور وری یه برگ کاغذ A4سبز رنگ هست به دردتون نمی خوره.برای سوئد برید سایت STUDERA.NUاونجا از A JH Z رو کامل توضیح داده.اگه سوالی بود در مورد این 4 تا کشور از من بپرسید حتما.برام زور داره که پول یا مفت میدید به این آقایون .نوکرتون هم هستم به خدا