• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

ALI8580

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام به همه دوستان...
راستش من الان ترم 4 از رشته عمران در دانشگاه آزاد هستم و میخوام فوق لیسانسمو خارج از کشور ادامه بدم.

در درجه اول باید بدونم که هضینه من تا راه پیدا کردن به یه کشور دیگه حدوداً چقدر میشه؟؟؟

بعدش میخوام بدونم که اگه بتونم در اون کشور کار پیدا کنم...جه مقدار از هضینه زندگیم هنوز دو دوش پدر مادرمه؟؟؟

راستش هنوز زیاد تحقیق نکردم ولی خودم ترجیح میدم که تو یه کشوری مثل فنلاند / سوئد / نروژ / (کلاً اول اوروپا) / استرالیا باشه....

بعدش میخواستم بدونم از موقعی که اقدام میکمنم تا زمان درست شدم کارام تقریباً چقدر طول میکشه؟؟؟

الان واقعاً نا اومیدم چون دوستانم میگن که هضینه زتدگی در انجا خیلی زیاده ... و برای من که شهرستانی هستم خیلی سخته که بتونم کارامو راستو ریست کنم.

اگه ممکنه منو راهنیایی کنید.... ممنون.

[/SIZE][/SIZE]

zodiac021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من داشتم توی اینترنت سرچمی کردمکه به پست شما برخوردم. اینکه هزینه ها رو خودشون پرداخت میکنن واقعیه؟!!!!! آخه یکم مسخره به نظرمی رسه !!!!1

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
تا autiumn 2011 شهزیه دار نمیشه

یعنی septemer 2010 از طریق شرکت در سیستم اوروپایی برای افرادی که مدرک زبان آماده هست و january 2011 برای افرادی که تا مرداد م یتونند مدرک زبان بگیرند به طور کامل کل دوره رایگان هست.

برای همتون آرزوی موفقیت می کنم

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
تا autiumn 2011 شهزیه دار نمیشه

یعنی septemer 2010 از طریق شرکت در سیستم اوروپایی برای افرادی که مدرک زبان آماده هست و january 2011 برای افرادی که تا مرداد م یتونند مدرک زبان بگیرند به طور کامل کل دوره رایگان هست.

برای همتون آرزوی موفقیت می کنم
دیدم این تاپیک 3.5 سال هست استارتش توست شما خورده و هنوز هم به سوالات بچه ها توسط شما پاسخ داده می شه
می خواستم یک تشکر ازتون بکنم:graduated;)

Last edited:

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
دیدم این تاپیک 3.5 سال هست استارتش توست شما خورده و هنوز هم به سوالات بچه ها توسط شما پاسخ داده می شه
می خواستم یک تشکر ازتون بکنم:graduated;)

خواهش می کنم وظیفه هست

من واقعا خوشحال می شم بچه هایی که واقعا قصد درس خوندن دارن پذیرش از دانشگاههای خوب می گیرن و شرایط تحصیلی و زندگی بهتری پیدا می کنن :happy

سیستم اروپایی فردا محلتش تموم میشه ما 20 نفر رو داریم انجام می دیم داخل این سیستم

امسال تعداد متقاضی ها بیش از حد انتظار ما زیاد شده واقعا پذیرش شدن سخت خواهد بود

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
من الان ترم چهارم رشته برق گرایش الکترونیک شهید بهشتی هستم
خیلی مایلم که برای فوق لیساسنم به یه کشور دیگه برم
سوئد یه مدت خیلی پر طرفدار شده بود
میخواستم بدونم برای استارت کار چه چیزایی لازمه؟؟تا زمانی که من فارق التحصیل بشم شهریه ای میشه؟؟؟هزینش چه قدر میشه؟؟ارزش داره یا مثلا یه کشور دیگه برم بهتره؟
سوال دیگه اینکه دانشگاهی که آدم ازش لیسانسش رو میگیره در گرفتن پذیرش تاثیر داره یا خیر؟
ممنون

daneshjo_66

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش می کنم وظیفه هست

من واقعا خوشحال می شم بچه هایی که واقعا قصد درس خوندن دارن پذیرش از دانشگاههای خوب می گیرن و شرایط تحصیلی و زندگی بهتری پیدا می کنن :happy

سیستم اروپایی فردا محلتش تموم میشه ما 20 نفر رو داریم انجام می دیم داخل این سیستم

امسال تعداد متقاضی ها بیش از حد انتظار ما زیاد شده واقعا پذیرش شدن سخت خواهد بود

سلام و خسته نباشید به شما دوست من
من موفق نشدم به شما e-mail بزنم و از اینجا مکاتبه میکنم :
من کاردانی کامپیوتر نرم افزار هستم و توی زمینه های دیگری هم سر رشته دارم میخواستم بدونم :
1-نحوه ی پذیرش و ادامه تحصیل توی سوئد چطوره؟
2-کار و هزینه ی زندگی چطوره؟
3-گرفتن اقامت و شهروندی به چه نحو هست؟
4-مدرک IELTS تا چه نمره قابل قبول؟

بسیار سپاسگذارم ....

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
دوست من وارد وبلاگی که در امضام لینکش هست بشین بیشتر اطلاعاتی که لازم دارین اونجا پیدا میشه

خیلی ها امسال رد شدن رقابت خیلی خیلی شدید بوده، کسانی که رد شدن امسال می تونن از خدمات تعویض نتیجه شرکت استفاده کنند، برای توضیحات بیشتر از طریق کانتکت های وبلاگ در تماس باشین

ALI8580

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان...
راستش من الان ترم 4 از رشته عمران در دانشگاه آزاد هستم و میخوام فوق لیسانسمو خارج از کشور ادامه بدم.

در درجه اول باید بدونم که هضینه من تا راه پیدا کردن به یه کشور دیگه حدوداً چقدر میشه؟؟؟

بعدش میخوام بدونم که اگه بتونم در اون کشور کار پیدا کنم...جه مقدار از هضینه زندگیم هنوز دو دوش پدر مادرمه؟؟؟

راستش هنوز زیاد تحقیق نکردم ولی خودم ترجیح میدم که تو یه کشوری مثل فنلاند / سوئد / نروژ / (کلاً اول اوروپا) / استرالیا باشه....

بعدش میخواستم بدونم از موقعی که اقدام میکمنم تا زمان درست شدم کارام تقریباً چقدر طول میکشه؟؟؟

الان واقعاً نا اومیدم چون دوستانم میگن که هضینه زتدگی در انجا خیلی زیاده ... و برای من که شهرستانی هستم خیلی سخته که بتونم کارامو راستو ریست کنم.
[/HTML]

آقا یکی ما رو هم راهنمایی کنه...!!!

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان...

[/HTML]

آقا یکی ما رو هم راهنمایی کنه...!!!

روی کار به خصوص تو کشورهایی که انگلیسی زبان نیستند اصلاً حساب باز نکن رو کشورهای انگلیسی زبان هم که خوب شما دانشجوی تمام وقتی و اجازه ساعت کاری که بهت می دن اینقدر محدوده که بعید می دونم به جاییت برسه تازه اونم اگر بتونی پیدا کنی.
برای اقدام به پذیرش و ارسال مدارکت هم تقریباً از اواخر پاییز باید شروع کنی که تابستون بعدش اعزام شی. هزینش هم بسته به اینکه بخوای از طریق این شرکت ها اقدام کنی یکی 2تومن برات در میاد. اگر خودت هم بخوای اقدام کنی با توجه به اینکه گویا زیاد آشنایی هم نداری توصیه نمی شه ولی خوب زیاد چیزی در نمیاد.
از این گذشته با توجه به اینکه گویا دانشجوی دانشگاه آزاد اونم شهرستان هستی اگر معدلت زیر 16 باشه شانست برای گرفتن پذیرش خیلی خیلی پایینه. زبانتم باید کمه کم آیلتس 6.5 بیاری.
برای هزینه هات تو اونورم باید بگم تقریباً فقط باید روی پدر مادرت حساب کنی (با توجه به وضعیتت رو بورسیه هم حساب نکن ابدا) اگر کشورهایی که گفتی( اسکاندیناوی) بخوای بری با توجه به اینکه شهریه دانشگاه رایگان هست فقط باید برای هزینه زندگیت مینیمم 1 تومن ماهی بذاری کنار. سایر کشورها هم که علاوه بر این 1تومن هزینه زندگی شهریه دانشگاه بین 7 8 تومن تا 15 16 تومن در سال باید بپردازی. ( البته بعضی کشورها مثل سوئیس و آلمان هم هست که شهریه اش خیلی پایینه حدود ترمی 1 تومن ولی خوب شانس پذیرش خیلی پایینه و هزینه زندگیش هم خیلی بالاتر از اون 1تومن در میاد.)

azade1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آخرین مهلت ارسال مدارک برای ترم بهار 2011 دانشگاههای سوئد در مقطع کارشناسی ارشد کی است؟
من مدرک ILETS ندارم ایا تا زمان ارسال مدارک آزمونILETS برگزار می شود؟آیا ترم بهار 2011 آخرین مهلت تحصیل مجانی در سوئد است؟ و آیا رشته IT در ترم بهار ارائه می شود؟
لطفا پاسخ دهید

Last edited:

azade1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آخرین مهلت ارسال مدارک برای ترم بهار 2011 دانشگاههای سوئد در مقطع کارشناسی ارشد کی است؟
من مدرک ILETS ندارم ایا تا زمان ارسال مدارک آزمونILETS برگزار می شود؟آیا ترم بهار 2011 آخرین مهلت تحصیل مجانی در سوئد است؟ و آیا رشته IT در ترم بهار ارائه می شود؟
[email protected]
لطفا پاسخ دهید

farhad kiya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین :
من سال گذشته اقدام کردم برای یکی از دانشگاههای سوئد (استکهلم) که متاسفانه به علت اینکه نتونستم به موقع مدرک زبانم رو جور کنم از این قضیه صرف نظر کردم. ولی الان دوباره میخوام اقدام کنم . هر چند که هنوز همون مشکل زبانم حل نشده . میخواستم بدونم که تا کی مهلت دارم (تقریبا یا دقیقا چند ماه) که اقدام کنم برای مدرک زبانم و اینکه از آخرین فرصت رایگان بودن دانشگاه های سوئد استفاده کنم ؟
یکم سوالم بزرگ شد ببخشید.
راستی من دو ترم دیگه کارشناسی کامپیوترمو(دانشگاه آزاد) میگیرم (کاردانی دارم).

armanjon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای دبیر با سلام و خسته نباشید و تشکر از زحمت بی اغراقتون .
من دانشجوی حقوق دانشگاه تبریز با معدل 14 هستم و وضعیت زبانم خوبه .
من بهمن امسال فارغ التحصیل میشم و نیتم این هست که از امکانات تحصیل رایگان استفاده کنم منته سوال من اینه که با توجه به این که به احتمال بالا پاییز امسال آخرین مجال تحصیل رایگان باشه آیا راهی وجود داره ؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام خدمت کارشناس محترم آقای مهندس دبیر

من شرایط ام رو به صورت اجمالی در 4 بند بیان می کنم :

1- فوق دیپلم عمران از دانشگاه آزاد
2- مدرک mcse + security , mcitp از شعبه ی ترکیه
3- تالیف دو کتاب در زمینه ی کامپیوتر
4- مدرک زبان ندارم

و حال سوال :

1- با توجه به 3 مورد بالا می توانم در مقطع کارشناسی برای رشته های کامپیوتر اقدام کنم ؟ (در سوئد)

2- همچنان می توانم از امتیاز دانشجو شدن بدون پرداخت شهریه بهره ببرم ؟

3- فرمودید هزینه ی هر فرد با توجه به اینکه هزینه ای برای دانشگاه پرداخت نمی شود ماهی 600 هزار تومان است ، آیا همچنان این برآورد صادق است ؟

4- فکر می کنید می توانم کاری مرتبط با کامپیوتر در آن کشور برای تامین مخارج زندگی داشته باشم ؟ ( با توجه به شناخت شما از کشور سوئد )

با تشکر

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
سلام.
کسی از اخرین وضغیت گرفتن پذیرش از دانشگاه ای سوئد خبر داره؟اینکه آیا همچنان برای دانشجویان خارجی هم مجانی هست یا نه؟
ممنونم.

r0ot$harp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان عزیز .

من دانشجوی کامپیوتر هست در مقطع فوق دیپلم . تا آخر امسال فوق رو می گیرم .

به برنامه نویسی به زبان های C#.net - VB.net - PHP مسلط هستم .

در زمینه عکاسی پرتره و عروسی تا حدودی کار کردم .

به زبان انگلیسی زیاد مسلط نیستم اما برای رفتن به کلاس های فشرده می خوام برم .

می خواستم بدونم هنوزم تحصیل در این کشور رایگان هست یا خیر ؟

کار در این کشور که به رشته من مرتبط باشه موجود هست یا خیر ؟ (عکاسی یا کامپیوتر )

وضعیت مسکن در اونجا چطوری هست ؟

از دوستی شنیدم این کشور حقوق بی کاری داره .

برای اقامت چگونه باید اقدام کنم .

باتشکر احسان

immortal106

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من لیسانس مهندسی آب از باهنر کرمان رو با معدل 12 دارم.میخوامواسه ارشد اقدام کنم.ولی از لحاظ هزینه زیاد نمیتونم.ترجیحا دانمارک یا سوئد.چون اونجا فامیل داریم.
پارسال ارشد آزاد قبول شدم نرفتم که امسال سراسری قبول شم که متاسفانه امروز نتیجه ها اومد و من مردود شدم:(
کسی میدونه میتونم پذیرش بگیرم یا نه ؟ هزینه دانشگاه و زندگی؟ امکان کار هست یا نه؟و اگه هست با جه درآمدی؟

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
آیا می توانم با این شرایط از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیریم
در رشته الکترونیک در مقطع کارشناسی

قصد من بعد برای فوق لیسانس گرفتن برم برای کشورهای انگلیسی زبان مانند ( کاناداو انگلیس و آمریکا ) که هزینه هام کمتر بشه چون فوق لیسانس دو سال است .

1. مدرک دیپلم هنرستان در رشته الکترونیم با معدل 14.61
2. فوق دیپلم ( کاردانی ) در رشته الکترونیک با معدل 13.61
3. مدرک تعمیر موبایل و یک مدرک دوره کار آفرینی از جهاد دانشگاهی
4. آشنایی کامل با کامپیوتر
5. 2 سال سابقه کار نیمه وقت البته بیمه نبودم .
6. زبان هم تا دو ماه دیگه آیلتس می دهم.

با تشکر فراوان از راهنمایی شما

1. آیا می توانم پذیرش بگیریم
2. ایا پولی شده
3. آیا می توانم انگلیس درس بخوانم .

بالا