سلام به همه دوستان...
راستش من الان ترم 4 از رشته عمران در دانشگاه آزاد هستم و میخوام فوق لیسانسمو خارج از کشور ادامه بدم.
در درجه اول باید بدونم که هضینه من تا راه پیدا کردن به یه کشور دیگه حدوداً چقدر میشه؟؟؟
بعدش میخوام بدونم که اگه بتونم در اون کشور کار پیدا کنم...جه مقدار از هضینه زندگیم هنوز دو دوش پدر مادرمه؟؟؟
راستش هنوز زیاد تحقیق نکردم ولی خودم ترجیح میدم که تو یه کشوری مثل فنلاند / سوئد / نروژ / (کلاً اول اوروپا) / استرالیا باشه....
بعدش میخواستم بدونم از موقعی که اقدام میکمنم تا زمان درست شدم کارام تقریباً چقدر طول میکشه؟؟؟
الان واقعاً نا اومیدم چون دوستانم میگن که هضینه زتدگی در انجا خیلی زیاده ... و برای من که شهرستانی هستم خیلی سخته که بتونم کارامو راستو ریست کنم.
[/HTML]
اگه ممکنه منو راهنیایی کنید.... ممنون.
آقا یکی ما رو هم راهنمایی کنه...!!!
روی کار به خصوص تو کشورهایی که انگلیسی زبان نیستند اصلاً حساب باز نکن رو کشورهای انگلیسی زبان هم که خوب شما دانشجوی تمام وقتی و اجازه ساعت کاری که بهت می دن اینقدر محدوده که بعید می دونم به جاییت برسه تازه اونم اگر بتونی پیدا کنی.
برای اقدام به پذیرش و ارسال مدارکت هم تقریباً از اواخر پاییز باید شروع کنی که تابستون بعدش اعزام شی. هزینش هم بسته به اینکه بخوای از طریق این شرکت ها اقدام کنی یکی 2تومن برات در میاد. اگر خودت هم بخوای اقدام کنی با توجه به اینکه گویا زیاد آشنایی هم نداری توصیه نمی شه ولی خوب زیاد چیزی در نمیاد.
از این گذشته با توجه به اینکه گویا دانشجوی دانشگاه آزاد اونم شهرستان هستی اگر معدلت زیر 16 باشه شانست برای گرفتن پذیرش خیلی خیلی پایینه. زبانتم باید کمه کم آیلتس 6.5 بیاری.
برای هزینه هات تو اونورم باید بگم تقریباً فقط باید روی پدر مادرت حساب کنی (با توجه به وضعیتت رو بورسیه هم حساب نکن ابدا) اگر کشورهایی که گفتی( اسکاندیناوی) بخوای بری با توجه به اینکه شهریه دانشگاه رایگان هست فقط باید برای هزینه زندگیت مینیمم 1 تومن ماهی بذاری کنار. سایر کشورها هم که علاوه بر این 1تومن هزینه زندگی شهریه دانشگاه بین 7 8 تومن تا 15 16 تومن در سال باید بپردازی. ( البته بعضی کشورها مثل سوئیس و آلمان هم هست که شهریه اش خیلی پایینه حدود ترمی 1 تومن ولی خوب شانس پذیرش خیلی پایینه و هزینه زندگیش هم خیلی بالاتر از اون 1تومن در میاد.)