• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
سلام .من می خواهم برای پاییز 2010 ثبت نام کنم . رشته کارشناسی (4 ساله )زبان انگلیسی بوده برای کدام دانشگاه سوئد که Linguistic تدریس می کند می توانم بدون IELTS , TOFEL اقدام کنم .چون وقت زیادی ندارم .می دانم که با حسن نیت به این سوال جواب روشنی خواهید داد .استاد.
آقا شما فقط تو کار اعزام به سوئد هستید؟
توی سوئد رشته ی AeroSpace نداره
روسیه چطور؟
هزینه برای فوق لیسانسش چقدر میشه؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
سلام جناب اقای فرید این شمارتون برام پی ام کنید چنتا سوال کنید.

جناب من لیسانس برق با معدل 14.45 از دانشگاه غیرانتفاعی دارم امیدی هست که برای ترم تابستان یا بهار 2010سوئد یا نروژ یا فنلاند که هنوز پولی نشده اقدام کرد؟؟؟؟؟؟؟:(

divoone1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من لیسانس مکانیک از دانشگاه سراسری (روزانه) دارم با معدل حدود 14
الانم داشنجوی سال دوم ارشد مکانیک تو دانشگاه سراسری ( روزانه) هستم و
به زودی درسم تموم میشه.
مدرک زبان هم ندارم فعلا که فک کنم بشه تا پایان تحصیلم بگیرم.
میخواستم ببینم با این شرایط میشه تو مقطع دکترا پذیرش گرفت؟
یا باید فوق رو تکرار کنم؟

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
سلام من 15 سالمه و دوم دبیرستان هستم
و خالم هم سوئده
میخوام ببینم از الان باید چیکار کنم ؟ باید چه چیز هایی در نظرم باشه؟
انشاا.. یه سر هم به سوئد میزنیم :D
!
کامپیوتر هم میخوام بخونم

z_reyhan_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید.
من دانشجوی رشته ی مدیریت بازرگانی دانشگاه سراسری روزانه هستم.با توجه به اینکه احتمالا امسال اخرین سال تحصیل رایگان در سوئد هست و من هنوز درسم تمام نشده شما چه پیشنهادی برای من دارید؟
ممنون

hellfirez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید.
من دانشجوی رشته ی مدیریت بازرگانی دانشگاه سراسری روزانه هستم.با توجه به اینکه احتمالا امسال اخرین سال تحصیل رایگان در سوئد هست و من هنوز درسم تمام نشده شما چه پیشنهادی برای من دارید؟
ممنون

سلام،
اگه سال آخر هستي ميتوني پذيرش بگيري. اگر هم كه نيستي دو حالت داره. اگر رشته و دانشگاهت رو دوست داري ادامه بدي بهترين شرايط دانشگاه دولتي روزانه در خود ايران است. اگر علاقه نداري ميتوني از اول براي ليسانس پذيرش بگيري.

نگران پولي شدن نباش نصف نماينده هاي مجلسشون با كل دانشگاهياشون مخالفن، تازه اگرم تصويب بشه بسيار ارزان خوتهد بود چيزي بين 800 تا 2000 يورو در سال. و بورس ها و شرايط بسيار متعددي اضافه خواهد شد.

پس اصلا نگران نباش تحصيل تو اروپا ارزونه البته غير از انگليس.

IELTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب hell می خواستم بدونم این مطلبی که سالی 8-- تا 2000 یورو رو درست می گید؟ ایا منبعی دارید؟
اخه من از وب سایت Stokholmian شنیده و دیدم گفت تصویب شد و از سال 2011 برای دانشجویان International سالی 10- 12 میلیون تومان هزینه تحصیل در سوئد میشه؟

لطفاً راجع به این موضوع کمی بیشتر توضیح بدید؟

* تا درودی دیگر بدرود *
Pooya

hellfirez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من آخرين خبري كه داشتم رو گفتم ولي اگه سايت stockholmian نوشته كه تصويب شد، درسته چون مطمئنا اين سايت خبر اشتباه نمي زاره. ولي تقريبا مطمئنم كه سالي 10 12 ميليون نخواهند گرفت. چون اين ها قصد بين المللي كردن دانشگاه هاشون و رقابت با دانشگاه هاي انگليسي و آمريكايي رو دارند و تا جايي هم موفق بودند اگر به رنكينگشون نگاه كنيد بعد از آمريكا و انگليس بيشترين دانشگاه را در ليست صد تا دانشگاه برتر جهان دارند. بخاطر اين سياست تمامي رشته هاي مقطع كارشناسي ارشد به زبان انگليسي است. من مطمئنم اگرم پولي شود هزينه ي آن كمي كمتر از آلمان و فرانسه و ... خواهد بود به علاوه اين كه تعداد بسيار زيادي بورس براي خارجيان در نظر خواهند گرفت. راستي همينطور كه مي دونيد 80 در صد دانشگاه هاي اروپا قبل از سال 2006 مجاني بودند و قانون پولي شدن آن براي خارجيان توسط اتحاديه اروپا مطرح شد. يعني 4 سال است كه اين ها اين قانون رو اجرا نكردن.

البته گفته باشم اين ها عاشق چشم و ابرو مردم دنيا نيستن كه تحصيلات درجه يك مجاني بدن، دارن نوعي رقابت مي كنن تا سطح دانشگاه هاشون رو به سطح امريكا و انگليس برسونن وقتي به هدفشون رسيدن شك نكنيد كه همون 10 12 ميليون و شايد بيشتر بگيرند. مثلا حداقل شهريه در دانشگاه ام آي تي يا هاروارد امريكاه 35 تا 40 هزار دلار در سال است تازه اگر جزو بهترين ها باشيد و بتوانيد در آن دانشگاه پذيرش بگيريد.

راستي كوتاه درباره سوئد بگم كه غير از آب و هواي سردسير آن ، اين كشور براي چند سال جز بهترين كشور براي زندگي انتخاب شده. و به نظر من اگر كسي به دنبال روياي آمريكايي(American Dream) نيست سوئد واقعا بهترين جا براي زندگي و تحصيل است.

tat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای 2011 و اگه بشه fall 2011، و مقطع دکتری عمران میخوام شرکت کنم. رزومه‏ام نسبتا خوبه، ولی مدرک زبان ندارم.
شما می تونید برای زبان من کاری کنید؟ (چون مشکل سربازی دارم، میخواستم اگه بشه پذیرش بگیرم برم اونجا، زبانو اونجا یاد بگیرم)

hellfirez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای مقطع دکترا اکثر دانشگاه ها شرایط فوق العاده ای می دن. منتهی زبان شرط اصلی تحصیل است. من مطمئنم شما در مدت یک سال می توانید نمره لازم رو برای تافل و ایلتس بیارید. شما در تصمیم تان مصمم باشید، در پیروزیتان شک نکنید.

برای دکترا شما می توانید با مکاتبه مستقیم با اساتید دانشگاه مورد نظرتان و فرستادن پروپوزال تحقیقاتی نه تنها بورس گرفته بلکه به عتوان اسیستانت استاد هم در دانشگاه استخدام شوید.

sasan vet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به رشته های لیسانس رشته " بازاریابی تجاری بین الملل - International Business Marketing " اضافه شده تا اول اسفند هم مهلت ارسال مدارک داره .

رشته های فوق هم بیشتر شدند . سعی می کنم به زودی Update کنم .

موفق باشین

سلام ببخشيد كه اينجا پيام گذاشتم همين الان عضو شدم.
من معافي سربازي دارم ولي مدرك زبان ندارم و ميخوام دكتري دامپزشكي بخونم ميشه كمكم كنيد
فقط مسئله اينه كه وقت ندارم و بايد هرچه سريعتر برم

Kur0sh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...لطفاً دوستانی که اطلاع دارند ، بگن ببینیم آیا هنوز دانشگاه رایگان به زبان انگلیسی وجود داره؟ شرایطش چه طوره ؟ اگه سایتی می شناسید معرفی کنید...

ati_mp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam mikhastam dar morede HE dar morede entrants with prior HE credit bedonam . aya in instituha madarekeshon motabare va dar iran arzesh dare?

ati_mp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam dostan . man dar hale hazer madrake toefl nadaram aya mitonam baraye sweden apply konam va madarekamo beferestam va 2_3 mahe dige toefl beferestam ????

golgolak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
واقعیت بخواهید نمی خواستم مزاحم بشم ولی چون دیدم صفحات خیلی زیاده و همه چیز داره با خوندنشون گیج شدم لطفا راهنماییم کنید
من دارای مدرک لیسانس مهندسی برق از دانشگاه ازاد دارم با معدل 14.8 یک سال پیش هم فارغ شدم و انشاءالله نزدیک هیا عید یک ایلس خوب میگیرم
ایا امکان پزیرشم توسوئد هست
هزینه ها چقدره
ظاهرا اینجا یکی هست که اعزام دانشجو به خارج داره آدرس تلفن یا میلش چیه
با تشکر

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
آقایون خانوما!

من تو سایت استودرا ثبت نام کردم و چهارتام رشته انتخاب کردم چون امروز آخرین فرصت برای اپلای بود. منتها!.......................منتها من نه هنوز مدرک لیسانسم دستمه ( نتیجه اینکه ترجمه مدرکم ندارم) هنوز تافل و آیلتس هم شرکت نکردم . تکلیف چیه؟ مدرک لیسانسمو میتونم بعد گرفتن معافیم بگیرم که 3 ماه حداقل طول میکشه.

حالا تکلیف چیه؟ امسال شانسی ندارم؟

Whosyourdaddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نفهمیدیم! هنوز مجانی هست یا خیر؟

us911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من دیپلم تجربی دارم با معدل 02/14 اما پیش دانشگاهی ندارم و امتحان تافل دادم نمراتم به اینصورت شد :W-20 , R-20 , L-15 , S20 - و OVERALL 75 . در ضمن یه سوال هم دارم اینکه بعضی از سایتهای دانشگاه های سوئد نوشتن که english course A و english course B
برای IBT در A نیاز به 61 points هست و برای B نیاز به 79 points هست . تفاوت در چی هست ؟ ایا A برای لیسانس و B برای فوق هست یا چیز دیگه ای ؟

حالا به نظر شما میشه برای سوئد اقدام کرد بدون پیش دانشگاهی ؟

مرسی از صاحب تاپیک و تمام دوستان که بدون هیچ منتی اطلاعاتشون رو در اختیار همه قرار میدن .

jack12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یک سوال داشتم از شما خواهشا راهنماییم کنید

من الان ترم دوم دانشجوی مهندسی شیمی در دانشگاه ازاد علوم وتحقیقات فارس هستم اما در دبیرستان وپیش دانشگاهی نمرات چندان خوبی نیاوردم معدل کلم هم در دبیرستان و هم در پیش دانشگاهی 14 شد وهمنین طور معدل کل دیپلمم متاسفانه در اون مقاطع کم کاری کردم
گرفتن مدرک تافل با نمره بالا زیاد برام سخت نیست البته وضع مالی من چندان تعریفی ندارد
ایا با احوالات شانسی دارم برای پذیرش در دانشگاههای رایگان نروزی یا سویدی
یک سوال دیگه هم دارم که ایا شرایط سنی هم مهم است باور کنید حتی اگه شده یک بار دیگه دبیرستانم رو میخونم تا نمره بالایی بگیرم توان من خیلی بیشتر از این نمره هاست که گرفتم اما متاسفانه در اون دوران کم کاری کردم خواهشا راهنمایی کنید
الان یه جورایی سر در گمم نمیدونم لیسانسمو بگیرم بعد به فکر گرفتن پذیرش باشم در مقطع فوق لیسانس یا اینکه برم دیپلم تجربی بگیرم و این کارو بکنم البته با نمرات بالا و درخواست ادامهتحصیل بدم درمقطع لیسانس....
فرق بین تافل و ایلتس چیه

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
سلام...لطفاً دوستانی که اطلاع دارند ، بگن ببینیم آیا هنوز دانشگاه رایگان به زبان انگلیسی وجود داره؟ شرایطش چه طوره ؟ اگه سایتی می شناسید معرفی کنید...

فکر میکنم سوئد هنوز مجانی هست و زبانش هم انگلیسی

بالا