• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

dadfar206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

1-من دیپلم هنرستان رشته الکترونیک دارم میتونم پذیرش بگیرم؟

2-من مدرک تافل یا ایلتس ندارم با توجه به عدم اخذ مدرک زبان تو این وقت کم و با توجه به این که امسال اخرین سالیه که رایگانه ایا میشه پذیرش مشروط گرفت؟(یعنی اینکه همه مدارک بجز مدرک زبان رو فرستاد و مدرک زبان رو بعدا وقبل از شروع ترم تحصیلی ارسال کرد؟)

ممنونم

دوستان نظری ندارن؟...:(

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اعتبار IELTS هم دوساله .
مدت زمان کارشناسی ارشد هم به رشته ای که انتخاب میکنی بستگی داره و همینطور کشوری که انتخاب میکنی ، مثلا من میدونم که توی استرالیا خیلی از رشته ها یک سال و نیمه هستند در حالی که توی سوئد خیلی رشت ها دو ساله در حالی که برخی یک ساله هستند .
آیلتس جنرال و آکادمیک اعتبارشون فرق نمیکنه ؟

belarus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اعتبارشون فرق میکنه به گمونم
آکادمیک برا دانشگاه هاست و جنرال برا مهاجرت و این چیزا

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
من یه دوست سوئدی دارم.پریشب داشتم باهاش چت می کردم گفت رایگانه و چیزی هم راجه به پولی شدنش نگفت.هزینه ها به عهده دولت.فقط بهم گفت که ماهی 700یورو باید واسه خرج بذاری کنار.تو سایتای دانشگاهاشونم همین مقدارو زده بودن.

حالا من یه سوال دارم.
رشته اموزش زبان انگلیسی اونجا هست ؟میشه این :Teaching English as a Foerign Language.
من مدرکم لیسانس مترجمی بید (!البته دارم تموم میکنم)

من که سربازی نرفتم چه خاکی باید بذارم تو سرم ؟:(

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آیلتس جنرال و آکادمیک اعتبارشون فرق نمیکنه ؟
معمولا آکادمیک رو همه جا قبول میکنند ولی جنرال رو دنشگاه ها قبول نمیکنن ، البته توی سوئد مثل اینکه دانشگاه ها هم قیول کنند

fa@slr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشید:) من به تازگی عضو شدم و اگه خبر داشتم زود تر اقدام می کردم (قبل از تصویب قانون پولی شدن دانشگاه های سوئد ) اما از اونجائی که هدف و اراده به تحصیل در جایی به درد بخور رو دارم دست از تلاش بر نمی دارم دیپلم هنرستان رشته معماری و دانشجوی ترم آخر کاردانی معماری ...تافل ندارم اما از اونجایی که به زبان علاقه دارم و کلاس هم چند ترمی رفتم می تونم با یه استاد خصوصی کار کنم و امتحان بدم .اما از اونجایی که رشته معماری به زبان سوئدی هس 1) آیا راهی جز یادگیری این زبان ندارم؟
2) اگه بخوام همزمان هر 2 زبان رو یاد گرفته و امتحان بدم دیر نمی شه؟
آخه میگن هنوز این قانون اجرا نشده؟ ؟؟؟ اگه هنوز امیدی هس من زودتر بجنبم !
معدل دیپلمم 16.16 و دارم مدرک بین المللی ICDL , ICDL CAD رو می گیرم (می دونم ربطی نداره اما برای کشور های پیشرفته داشتن این مدرک برای حداقل کار مهمه )
ممنون می شم اگه کمکم کنین :)

blackbacteria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخوام برای تحصیل دکتری برم سوئد فوق لیسانس کشاورزی (شیمی و آلودگی خاک) دارم. من دانشگاه پیدا نکردم شما میدونین کدوم کشور اروپایی هست که قوانین و هزینه تحصیلش مثل سوئد باشه؟
خیلی ممنونم این سایت اطلاعاتش بیشتر بدرد میخوره ( کارگشاتره)

elahe_art

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان.من برای ادامه تحصیل به شهر harnosand سوئد میرم.ایا کسی شناختی از اونجا داره با اونجا درس می خونه؟از نحوه اجاره خونه و ...؟
و اینکه چی با خودم ببرم خوبه؟
ممنونم

eli_b_612

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من سال آخر رشته ی کامپیوترم معدلم 14.5 و معدل دیپلمم 19.5 هستش. دانشگاهم توی ایران خیلی معتبره.می تونم امیدی داشته باشم که که منو بورس کنن؟:(

ab1oo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تحصسل در اروپا. تحصیل در خارج از کشور.تحصیل در لهستان
جذب مستقیم دانشجو توسط نماینده رسمی دانشگاه در ایران
بدون پرداخت هیچ گونه هزینه به عنوان مشاوره یا کمیسیون
در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در رشته های فن آوری اطلاعات ، مدیریت بین الملل و مدیریت هتل داری به زبان انگلیسی.داوطلبان بدون مدرک زبان انگلیسی باید یک ترم دوره زبان انگلیسی در این دانشگاه بگذرانند.
هزینه دوره ها در مقطع لیسانس سالیانه 1500 یورو ، در مقطع فوق لیسانس سالیانه 1750 یورو و دوره زبان انگلیسی 1000 یورو میباشد.
آخرین مهلت برای ارسال مدارک تا 15 خردا د1388 میباشد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به بخش فارسی وب سایت دانشگاه مراجعه نمایید.
www.wsiz.rzeszow.pl
جهت دانلود کلیه کاتولوگها ، عکسها و فیلم دانشگاه به لینک زیر مراجعه نمایید.
http://rapidshare.com/users/KO8SIK/

تلفن تماس در لهستان به زبان فارسی : ( 0048518610326)
تلفن تماس در ایران- مشهد : ( 09364462500)
Email: [email protected]
عیرضا عربشاهی (نماینده رسمی و انحصاری دانشگاه )

تحصیل در اروپا , تحصیل در لهستان , تحصیل در خارج از کشور ، ویزای دانشجویی ، ویزای تحصیلی

Riraa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید یه سوال داشتم امیدوارم شما بتونین کمکم کنید ! من یه بار تقاضای ویزای توریستی دادم به سفارت اما متاسفانه قبول نکردند . مادربزرگ و دایی و خاله هام اونجا هستند و اقوام دیگه ای هم دارم . نمیدونم از چه طریقی اقدام کنم تا بتونم ویزا بگیرم . تازه گیها به من گفتن که سفارت خوب داره ویزا میده حتی به یکی از اقواممون که مجرد بوده هم داده ! کمکم کنید لطفا تا بتونم اقدام درست کنم حالا چه از طریق دانشجویی یا توریستی !! ممنونم

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خوب شما باید باز هم برید سراغ خود سفارت.

RAGNER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من لیسانس زمین شناسی دارم می خواستم بدونم در مقاطع بالاتر این رشته

در کشور سوئد تدریس میشه یا نه

mshsenu2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

من27 سال سن دارم و لیسانس عمران از دانشگاه آزاد هستم ,شغلم آزاد هست و شرایط خوبی برای زندگی در ایران دارم

با توجه به اوضاع بد اقتصادی و راکد شدن بازار قصد دارم برای مدتی به یکی از کشورهای اروپایی سفر کنم و در کالجهای زبان ثبت نام کنم تا هم زبان خود را تقویت کنم هم تجربه زندگی در یک کشور اروپایی را داشته باشم

لطفا راهنمایی کنید در کدام کشور اقدام کنم ؟ آیا کشورهای سوئد و ایرلند برای هدف من مناسب هستند ؟

mostafa204232

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام من دانشجوی فوق لیسانس مکانیک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد هستم و می خواهم برای ادامه تحصیل در یکی از دانشگاههای سوئد مشغول به ادامه تحصیل شوم برای می خواهم از طریق بورسیه اقدام کنم که این کار با ژورنال کردن مقالم در کنفرانس بین المللی elsivier انجام گیرد می خواستم بدونم آیا بااین کار پذیرش راحت انجام می گیرد و میتوانم از امکانات بدون شهریه دوره دکترا در سوئد اغاز کنم

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسي هست بتونه به من کمک کنه براي پذيرش در فوق ليسانس MBA
من ليسانس صنايع دارم با معدل 12.93
سعي مي کنم تا شهريور مدارک مورد نياز زبان را جور کنم.
لطفا کمک کنيد ما هم در يک کشور تمييز درس بخوانيم.
خداوند خير دهد إن شاء الله

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
سلام.
از بین دوستان و اساتید محترم کسی خبر موثقی در مورد پولی شدن دانشگاه های سوئد در آینده نزدیک داره؟ تا 2-3 سال آینده چقدر احتمال میره که دانشگاه های دولتی سوئد برای دانشجویان خارجی شهریه دریافت کنن؟ بعضی از کشورها مثل اتریش یا فرانسه هم شهریه میگیرن اما شهریه ها به 800 یورو در هر ترم یا حتی یک سال نمیرسه، ممکنه سوئد هم چنین وضعیتی داشته باشه یا اینکه مبالغ بالا از دانشجو میگیرن؟ با پولی شدن دانشگاه های سوئد چقدر احتمال داره کشوری مثل فنلاند یا نروژ یا حتی آلمان هم پولی کنه دانشگاه هاشو؟
البته عذر میخوام که سوالا یکم زیاد شد و البته سوالاتم همه بر پایه احتمالات هستن! ممنون میشم راهنمایی کنید.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام.
از بین دوستان و اساتید محترم کسی خبر موثقی در مورد پولی شدن دانشگاه های سوئد در آینده نزدیک داره؟ تا 2-3 سال آینده چقدر احتمال میره که دانشگاه های دولتی سوئد برای دانشجویان خارجی شهریه دریافت کنن؟ بعضی از کشورها مثل اتریش یا فرانسه هم شهریه میگیرن اما شهریه ها به 800 یورو در هر ترم یا حتی یک سال نمیرسه، ممکنه سوئد هم چنین وضعیتی داشته باشه یا اینکه مبالغ بالا از دانشجو میگیرن؟ با پولی شدن دانشگاه های سوئد چقدر احتمال داره کشوری مثل فنلاند یا نروژ یا حتی آلمان هم پولی کنه دانشگاه هاشو؟
البته عذر میخوام که سوالا یکم زیاد شد و البته سوالاتم همه بر پایه احتمالات هستن! ممنون میشم راهنمایی کنید.
قضیه پولی شدن دانشگا های سوئد هرسال از طرف دولت به صورت لایحه مطرح میشه و از طرف مجلس رد میشه ! در نتیجه هنوز هیچی معلوم نیست ولی اونطوری که بوش میاد دولت عظم خودش رو جزم کرده تا دانشگاه ها رو پولی کنه !

فعلا تا سال 2011 احتمالا پولی نمیشه !

The master's programmes are currently free of charge. However, tuition fees for international students are subject to discussion in the Swedish Parliament and may be introduced in the future, by autumn 2011 at the earliest. Any news on this will be published here

http://www.kth.se/studies/master/financial?l=en

بالا