• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

dadafarid

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون ...
راستش فکر نمیکنم تو این 6 ماه مدرکی بگیرم ، میشه تو 6 ماه این کار رو کرد؟؟؟! والا من تا اونجا که شنیدم اصلا کسی که زبانه مادریش انگلیسیه نتونسته تافل بگیره! میشه در مورد تافل و ایلتس هم توضیحی بدین ؟! یا سایتی رو معرفی کنید

پس با این حال بهتره من کارشناسیو رو بگیرم بعد اقدام کنم....
در ضمن من باید برم کجا ؟ چطوری باید اقدام کنم ؟؟

در ضمن مدرک کارشناسی فرقی داره که از یه دانشگاه دولتی ، آزاد یا غیر انتفاعی باشه؟ یا فقط باید دولتی باشه ؟

ببخشید که یه کم سوالاتم زیاده .........................

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان

این پست من کمی با این تاپیک بی ربط هست ولی دیگه نخواستم تاپیک جدا بزنم.
من میخوام در رشته هوافضا ( Aerospace Engineering ) تحصیل کنم. خیلی دنبال دانشگاه ها بودم اما تنها دانشگاه با شهریه پایین که پیدا کردم دانشگاه اشتوتکارت هست. بنظرم گزینه خوبی هست اما زبان تدریس آلمانی هست که مشکلی نیست الان کمی بلدم و میتونم تقویت کنم و شهریه هم مناسب بنظر میرسه سالی 1000 یورو البته شرایطی داره که میشه از همین 1000 تا هم معاف شد.

بهر حال میخواستم بدونم دوستان نظر دیگه ای ندارن؟

اگر زبان تدریس انگلیسی باشه بهتره.
نظر شما درباره آمریکا چیه ؟ من سالی بیشتر از 4-5K نمیتونم بدم برای دانشگاه:(

درباره کشور های نروژ و فنلاند هم جستجو کردم چیزی پیدا نکردم.

استرالیا هم که شهریش بسیار بالاست.

ممنون میشم به من کمک کنید

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ممنون ...
راستش فکر نمیکنم تو این 6 ماه مدرکی بگیرم ، میشه تو 6 ماه این کار رو کرد؟؟؟! والا من تا اونجا که شنیدم اصلا کسی که زبانه مادریش انگلیسیه نتونسته تافل بگیره! میشه در مورد تافل و ایلتس هم توضیحی بدین ؟! یا سایتی رو معرفی کنید

پس با این حال بهتره من کارشناسیو رو بگیرم بعد اقدام کنم....
در ضمن من باید برم کجا ؟ چطوری باید اقدام کنم ؟؟

در ضمن مدرک کارشناسی فرقی داره که از یه دانشگاه دولتی ، آزاد یا غیر انتفاعی باشه؟ یا فقط باید دولتی باشه ؟

ببخشید که یه کم سوالاتم زیاده .........................
با توجه به این که کاردانی داری اگه به طور مثال بری مالزی اونجا میتونی 2 ساله کارشناسی بگیری !
اما خب اگه خواستی ادامه بدی هم بهتره دولتی باشه ! آزاد هم فقط تهرانو تو لیست دانشگاه های مورد تایید اروپا دارند !
اما مثلا شهرستان ها میتونن برن درخواست بدن تا آزاد مرکز تایید کنه مدرک رو !
در مورد تافل هم :
http://www.zabanamoozan.com/articles/about_toefl.htm

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام دوستان

این پست من کمی با این تاپیک بی ربط هست ولی دیگه نخواستم تاپیک جدا بزنم.
من میخوام در رشته هوافضا ( Aerospace Engineering ) تحصیل کنم. خیلی دنبال دانشگاه ها بودم اما تنها دانشگاه با شهریه پایین که پیدا کردم دانشگاه اشتوتکارت هست. بنظرم گزینه خوبی هست اما زبان تدریس آلمانی هست که مشکلی نیست الان کمی بلدم و میتونم تقویت کنم و شهریه هم مناسب بنظر میرسه سالی 1000 یورو البته شرایطی داره که میشه از همین 1000 تا هم معاف شد.

بهر حال میخواستم بدونم دوستان نظر دیگه ای ندارن؟

اگر زبان تدریس انگلیسی باشه بهتره.
نظر شما درباره آمریکا چیه ؟ من سالی بیشتر از 4-5K نمیتونم بدم برای دانشگاه:(

درباره کشور های نروژ و فنلاند هم جستجو کردم چیزی پیدا نکردم.

استرالیا هم که شهریش بسیار بالاست.

ممنون میشم به من کمک کنید
در مورد آمریکا :
آمریکا
برای رفتن به رشته هوافضا در آمریکا بستگی به زمینه کاری فرد دارد. می دانیم که در بعضی از دانشگاههای امریکا مکانیک و هوافضا یک دانشکده دارند. ولی چون که بیشتر بودجه تحقیقات از طریق وزارت دفاع و زیرمجموعه هایش تامین می شود، کاملا طبیعی است که بااین مسئله با سختی برخورد کنند.خیلی از استادها هم چون با این بودجه یک سری از تحقیقاتشان را انجام میدهند و می دانند که برای ویزا مشکل خواهید داشت از همان ابتدا روی دانشجوهای ایرانی حساب نمی کنند و حتی بحث پذیرش هم تحت الشعاع قرار می گیرد. مثلا اگر بخواهید آنجا در زمینه hypersonics کار کنید، حتی اگر به فرض محال استادی قبولتان کرد، بلافاصله سفارت برای ویزا شما را reject می کند. چرا که به فرد به این دید نگاه می کنند که قرار است به مملکت خود برگردد و لذا نباید اجازه دهند که این تکنولوژی انحصاری را از کشورشان خارج نماید. بنابراین زمینه کاری استادی که قرار است با او کار کنید بسیار اهمیت پیدا میکند. مثلا اگر قرار است در زمینه bio-mechanincs کار کنید اصلا مشکلی ندارید. در ضمن باید توجه به این نکته داشته باشید که موضوع پروژه کارشناسی و کارشناسی ارشدتان جزو موضوعات حساس نباشد!
برای آلمان :

شرایط ورود به دانشگاه های آلمان
اگر شخصی دیپلمه باشد یعنی 12 سال تحصیل کامل داشته باشد نمی تواند مستقیماٌ برای دانشگاه های آلمان اقدام نماید بلکه باید قبولی در کنکور سراسری را داشته باشند تا بتوانند برای کالج اقدام کنند. کالج در آلمان دو ترم است و این کالج ها فقط به زبان آلمانی هستند.
در آلمان حتما باید برای ورود به دانشگاه ها متقاضیان زبان آلمانی بلد باشند. برای ورود به دانشگاهها متقاضیان حتما باید دانش حداقل 800 ساعت زبان آلمانی داشته باشند تا بتوانند در امتحان ورودی زبان DSH شرکت نمایند.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی

مدارک زیر با توجه به شرایط متقاضیان دسته بندی شده و نیازی نیست که همه متقاضیان کلیه مدارک را جهت اخذ پذیرش داشته باشند:

• ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات آن
  • ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
  • ترجمه مدرک فوق دیپلم و ریز نمرات
  • ترجمه مدرک لیسانس و ریز نمرات آن
  • ترجمه مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن
  • کپی پاسپورت
  • کپی شناسنامه
  • 12 قطعه عکس رنگی 4*6
  • گواهی زبان آلمانی ( در صورت تحصیل به زبان آلمانی )
  • مدرک 580 Toefl یا 7Ielts ( در صورت تحصیل به زبان انگلیسی)
  • نامه سازمان سنجش مبنی بر قبولی در مرحله دوم کنکور سراسری
  • اگر متقاضی هنوز دانشجو می باشد گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است
کلا آلمان خیلی بد ویزاست !

این کل دانشگاه هایی که این رشته رو ارائه میدن به تفکیک کشور :
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_aerospace_engineering_schools

Last edited:

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از جواب سریعت دوست عزیز

در مورد شرایط آلمان رو میدونستم و مشکلم با آلمان دقیقا همینه راستی اگر مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشم و دیپلم سوم رو فقط داشته باشم چی ؟ اونموقع میتونم وارد سیستم آموزشی آلمان بشم؟

یعنی هیچ راهی نداره ما بریم آمریکا؟ چون من اصلا نمیتونم برگردم ایران اونموقع !

با این تواصیف شما کجا رو پیشنهاد میکنید ؟ توی این لیست کشور ها یا خیلی پر هزینه هستن یا کشور های آسیایی هستن من هدفم فقط اروپا یا آمریکاست.

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ممنون از جواب سریعت دوست عزیز
خواهش میکنم دوست عزیز ! امیدوارم که مفید بوده باشه !

در مورد شرایط آلمان رو میدونستم و مشکلم با آلمان دقیقا همینه راستی اگر مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشم و دیپلم سوم رو فقط داشته باشم چی ؟ اونموقع میتونم وارد سیستم آموزشی آلمان بشم؟
در این صورت اصلا نمیتونی بری آلمان ! ولی کشورهایی مثل انگلستان میتونی بری چون اونجا یه سال Foundation رو میتونی بخونی ! و خیلی هم گرون در میاد ! یه چیزی حدود 20-30 هزار دلار برا کل هزینه هات !

یعنی هیچ راهی نداره ما بریم آمریکا؟ چون من اصلا نمیتونم برگردم ایران اونموقع !
مخصوصا الان و اونم رشته شما !!!

با این تواصیف شما کجا رو پیشنهاد میکنید ؟ توی این لیست کشور ها یا خیلی پر هزینه هستن یا کشور های آسیایی هستن من هدفم فقط اروپا یا آمریکاست.
چرا فقط اروپا ؟ به چه زبان هایی مشکل ندارید ؟ هر زبانی بود ، مشکلی ندارید ؟

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خواهش میکنم دوست عزیز ! امیدوارم که مفید بوده باشه !

در این صورت اصلا نمیتونی بری آلمان ! ولی کشورهایی مثل انگلستان میتونی بری چون اونجا یه سال Foundation رو میتونی بخونی ! و خیلی هم گرون در میاد ! یه چیزی حدود 20-30 هزار دلار برا کل هزینه هات !

مخصوصا الان و اونم رشته شما !!!

چرا فقط اروپا ؟ به چه زبان هایی مشکل ندارید ؟ هر زبانی بود ، مشکلی ندارید ؟

در مورد انگلستان خب این هزینه خیلی بالاست و قابل پرداخت نیست :دی

در مورد این رشته هم بعضی از دوستان گفتند که من مکانیک بخونم و اونجا برم سراغ هواوفضا چون درسها تقریبا شبیه به همه

من هدفم بعد از تحصیل زندگی کردن هم هست و میخوام از وقتی که میزارم حداکثر استفادرو ببرم پس فقط کشور های درست - اروپا و یا آمریکا - البته انگار استرالیا هم بد نیست

زبان رو من الان انگلیسی رو خوب بلدم و دلیل اینکه یکم زود میخوام برای اینکار اقدام کنم اینه که شاید لازم باشه من زبانی غیر از انگلیسی هم یاد بگیرم

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
خب من فکر میکنم اقدام برای آموزش فرانسوی بد نباشه !
دانشگاه های رایگان ، سطح زندگی هم بالا
اما باید فرانسه رو فول باشید !

khafan2020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam dostan
bebakhshid pinglisi minevisam akhe nemidonam chera farsi ro nemitonam type konam
man taze ozv shodam. chand ta soal dashtam

aval inke aya hanooz mishe vase tahsil raygan eghdam kard ya dige dir shode
dovom inke man 6 sal az madrake lisansam migzare aya in mitone baram moshkel saz beshe moadelam ham 16.54 hast
aya bara ielts hatman bayad academic bashe man ielts general ba nomrehaye ziroo darm
R : 6
L : 6.5
W : 7
S : 7
aya mitonam az hamin madrak estefade konam ?

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
salam dostan
bebakhshid pinglisi minevisam akhe nemidonam chera farsi ro nemitonam type konam
man taze ozv shodam. chand ta soal dashtam

aval inke aya hanooz mishe vase tahsil raygan eghdam kard ya dige dir shode
dovom inke man 6 sal az madrake lisansam migzare aya in mitone baram moshkel saz beshe moadelam ham 16.54 hast
aya bara ielts hatman bayad academic bashe man ielts general ba nomrehaye ziroo darm
R : 6
L : 6.5
W : 7
S : 7
aya mitonam az hamin madrak estefade konam ?

بعید می دونم برای ترم آینده دیگه خبری از تحصیل رایگان در سوئد باشه. مگر فنلاند که اونجا هنوز رایگان هست و شرایطی کاملاً برابر با سوئد چه بسا در برخی موارد بهتر از سوئد هم داره. اما اینکه 6 سال از مدرک لیسانستون می گذره به احتمال زیاد قطعاً در پذیرشتون تاثیر منفی خواهد داشت. و برای گرفتن پذیرش هم داشتن آیلتس جنرال و آکادمیک تفاوتی نمی کند و در مجموع وضعیت نمره آیلتس شما در سطح خوبی هست و از لحاظ زبان بعید می دونم به مشکل بربخورید.

mz2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعید می دونم برای ترم آینده دیگه خبری از تحصیل رایگان در سوئد باشه. مگر فنلاند که اونجا هنوز رایگان هست و شرایطی کاملاً برابر با سوئد چه بسا در برخی موارد بهتر از سوئد هم داره. اما اینکه 6 سال از مدرک لیسانستون می گذره به احتمال زیاد قطعاً در پذیرشتون تاثیر منفی خواهد داشت. و برای گرفتن پذیرش هم داشتن آیلتس جنرال و آکادمیک تفاوتی نمی کند و در مجموع وضعیت نمره آیلتس شما در سطح خوبی هست و از لحاظ زبان بعید می دونم به مشکل بربخورید.

salam agaye dabir man be etefage khanomam har do to philippine daneshjiye reshteh ye IT hastim sale 2
moadel balaye 2.5
6.5 ielts academic
mikham be donam mishe bara master ro jai mishe to europe hesab kard ya na ya daneshgahi sorag darid ke betonim bagiye sunject hamono onja tamom lonim .dar zemn daneshgahe ma esmesh silliman univsersity va jize daneshgahhaye daraje 1 bara iran mahsob mishe age mishe pls emaile ton to baram send konid chon chan ta az bacheha mikhan vase master beran oropa va mikhan ba shoma mashverat konan .tnx

amir_hosein_abi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
راستشو بخوایید من لیسانس فقه و اصول دارم از حوزه علمیه قم
میخواستم بدونم برای ادامه تحصیل تو مقطع ارشد تو دانشگاههای کدوم کشور میتونم ادامه بدم
چیزی که برای من مهمه مورد تایید بودن اون مدرک از نظر ایران هست و البته هزینه پذیرش و تحصیل که میخوام یه جای ارزون رو پیدا کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

mz2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواستم بدونم برای ادامه تحصیل تو مقطع ارشد تو دانشگاههای کدوم کشور میتونم ادامه بدم
چیزی که برای من مهمه مورد تایید بودن اون مدرک از نظر ایران هست و البته هزینه پذیرش و تحصیل که میخوام یه جای ارزون رو پیدا کنم

madrake hozavi ro jaii gabol nemikonan fagat be darde iran mikhoreh

amir_hosein_abi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
madrake hozavi ro jaii gabol nemikonan fagat be darde iran mikhoreh

نه اتفاقا این مدرک اگه توسط وزارت خارجه ترجمه بشه تو بعضی جاها قابل قبول هست
مثلا دانشگاه ایروان ارمنستان برای رشته های علوم انسانی ( شرق شناسی ) که خودم میخواستم اقدام کنم

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

من تصمیم دارم برای ادامه تحصیل برم به سوئد . یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید :

1. حداقل معدل و نمره Ielts برای اطمینان از گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاهای سوئد چقدر هستش ؟

2. اگه من الان که رایگان هستش پذیرش بگیرم و برم وقتی دانشگاه وقتی پولی شد منم باید شهریه بدم یا فقط برای دانشجو های جدید منظور میشه ؟

3 .چه دانشگاهی در سوئد از بقیه دانشگاها راحت تر پذیرش میده ؟

4. گرفتن پذیرش از دانشگاه های فنلاند راحت تره ؟ و برای گرفتن پذیرش از دانشگاهای فنلاند احتیاج به مدرک Ielts هست ؟

5. از دوستانی که تجربه بیشتری دارن برای ادامه تحصیل در مقطع فوق چه کشوری رو بهتر میدونن ؟

ممنون

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون میشم یکی از دوستان جواب سوالات من رو بده

amir_hosein_abi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فکر میکنم تو رشته های علوم انسانی دانشگاه های کشورهایی مثل تاجیکستان ترکمنستان و هندوستان امکانش باشه . اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
با سلام خدمت آقاي دبير
پس جواب ما چي شد ؟ ( يك ميل فرستاده بودم ) در صورت امكان جواب دهيد لطفاً متشكرم

سلام دوست عزیز

e-mail زیاد میاد ، باهاتون تماس گرفته شد یا از طریقی جواب سوال هاتون رو گرفتین ؟ اگر خیر با همراهم که لینکش در کارت ویزیتم ( در امضا ) هست تماس بگیرین . ( ساعات اداری )

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام
منم یه سوالاتی داشتم .
شرایطم اینطوریه : (واسه منم میشه کاری کرد؟)
معافیتم دارم و مشکل سربازی ندارم.
فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر از رشته ریاضی فیزیک از دانشگاه ارومیه.همین تابستون تموم کردم و کارشناسی فعلا نتایج نهایی نیومده تا ببینم اصلا از جایی قبول شدم یا نه ...
معدل فوق دیپلمم 16 خورده ای.
انگلیسیم هم زیاد خوب نیست ؛ هیچ مدرکی هم ندارم تو این زمینه.
فرقی هم نمیکنه که محل تحصیلم سوئد باشه یا فنلاند.

* سوالی که دارم اینه که آیا حتما واسه تحصیل تو دانشگاه های سوئد یا فنلاند مدرک تافل یا چیزه دیگه ای واجبه؟؟؟ و آیا هنوزم تحصیل رایگانه ؟

خب حالا با توجه به شرایطی که من دارم میتونم برم ؟؟؟ امیدوار باشم :(
ممنون میشم اگه راهنمایی بکنین ....

شما هم مثل دوست بالایی تماس بگیرین

بدون داشتن مدرک زبان کار سخت میشه اما با رعایت یکسری نکات میشه .

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
salam agaye dabir man be etefage khanomam har do to philippine daneshjiye reshteh ye IT hastim sale 2
moadel balaye 2.5
6.5 ielts academic
mikham be donam mishe bara master ro jai mishe to europe hesab kard ya na ya daneshgahi sorag darid ke betonim bagiye sunject hamono onja tamom lonim .dar zemn daneshgahe ma esmesh silliman univsersity va jize daneshgahhaye daraje 1 bara iran mahsob mishe age mishe pls emaile ton to baram send konid chon chan ta az bacheha mikhan vase master beran oropa va mikhan ba shoma mashverat konan .tnx

اول لطفا فارسی بنویسین ، یا تماس بگیرین یا e-mail بتونم کمکتون کنم

بالا