• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحصیل رایگان در سوئد (آخرین فرصت) شروع گرفتن مدارک

Majid_sp2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
امکان اخذ پذیرش از دانشگاه های سوئد یا فنلاند با دیپلم هنرستان که پیش دانشگاهی نداره وجود داره ؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
سلام دوستان

من تصمیم دارم برای ادامه تحصیل برم به سوئد . یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید :

1. حداقل معدل و نمره Ielts برای اطمینان از گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاهای سوئد چقدر هستش ؟

2. اگه من الان که رایگان هستش پذیرش بگیرم و برم وقتی دانشگاه وقتی پولی شد منم باید شهریه بدم یا فقط برای دانشجو های جدید منظور میشه ؟

3 .چه دانشگاهی در سوئد از بقیه دانشگاها راحت تر پذیرش میده ؟

4. گرفتن پذیرش از دانشگاه های فنلاند راحت تره ؟ و برای گرفتن پذیرش از دانشگاهای فنلاند احتیاج به مدرک Ielts هست ؟

5. از دوستانی که تجربه بیشتری دارن برای ادامه تحصیل در مقطع فوق چه کشوری رو بهتر میدونن ؟

ممنون
1 - حداقل نمره 5.5 و بعضی رشته ها بالاتر
2 - اینو نمیدونم
3 - سوئد طوریه که شما نمیتونید برا دانشگاه ها مستقیم اپلای کنید . یک سایت واحد داره که اونجا کورس مورد نظرتونو انتخاب میکنید و دانشگاه هایی که اون کورسو بدن رو بهتون نشون میده !
بسته به رنگ پذیرش سخت تره اما حتی همون چالمرز هم زیاد سخت نمیگیره !
4 - اتفاقا سخت تره ! چون آزمون ورودی برا مقطع لیسانس داره !
5 - شما معدل و مدرک و شرایط کاملتو بگو ! شاید جایی معرفی کردیم که حین تحصیل پول هم بگیری !!!

Last edited:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
کسی جواب سوال منو نمیده ؟
فنلاند اونم بعضی رشته ها .
البته آزمون ورودی هم داره و آیلتس هم میخواد ! (بعضی رشته ها حداقل 5.5 و اکثرا بیشتر !)
البته تعداد خیلی کمی از دانشگاه ها گاهی رشته هایی میزارن که مدرک زبان و پیش دانشگاهی نمیخواد اما چون رقابت شدیده خیلی معلوم نیست که موفق بشید !

Last edited:

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
ایا در دانشگاههای سوید دوره اموزش زبان یک ساله وجود داره که ایلتس یا اموزش های زبان انگلیسی مشابه اون ارایه بده و هم چنین اخذ ویزا هم ممکن باشه؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ایا در دانشگاههای سوید دوره اموزش زبان یک ساله وجود داره که ایلتس یا اموزش های زبان انگلیسی مشابه اون ارایه بده و هم چنین اخذ ویزا هم ممکن باشه؟
خیر متاسفانه !
فقط دوره های خیلی محدودی برا آموزش زبان سوپدی وجود داره !

bibo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورتون رو از " دیگه این کارا چه معنی داره ؟ " متوجه نشدم.

لازم شد که یک توضیحی در این بدم :
اولا من این اطلاعات رو با زحمت 1 سال جمع آوری کردم و در اختیار همه دوستان در این فروم گذاشتم . پیشنهاد می کنم مطالب اولیه رو دوباره مطالعه کنین.

دوما بنده هیچ اصراری ندارم که دوستان از خدمات شرکتهایی که من باهاشون کار می کنم استفاده کنن و همینکه مقدار زیادی از اطلاعات رو برای دوستان این فروم قراردادم نشان دهنده حسن نیتم هست.

از طرفی بنده 2 سال هست که به صورت حرفه ای مشغول به این کارم و تمام ترفندهای نوشتن پرپوزال و رزومه و توصیه نامه ها و همچنین حقه های بهتر پر کردن Application Form ها رو می دونم . در ضمن من برای اکثر دانشگاه های سوئد دانشجو فرستادم و همیشه دانشجویانی که براشون فرستادم دانشجو های قوی بودن و E-mail منو به عنوان کارشناس آموزشی که همیشه دانشجو های قوی براشون فرستاده می شناسند. ( معمولا اگر ضعف کوچکی داشته باشند من به طریقی ردش می کنم )

به هر حال من این اطلاعات رو برای همه دوستانم قرار دادم و امیدوارم به کارشون بیاد.

منبع موثق اطلاعات در مورد تحصیل در سوئد سایت رسمی وزارت علوم سوئد است studyinsweden
این عبارت رو گوگل کنید تا به سایت برسید

معمولا ایرانی ها دوست دارند همه چیز رو دلال بازی کنن !!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
قضیه این چجوریه ؟
هر سال میگن سال آخره اما دوباره سال بعد ...

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه دانشگاههایسوید دقیقا از چه تاریخی پولی میشن؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
معلوم نیست !
تا تاریخ نا معلومی تصمیم گیری دربارش عقب افتاده !

Simon98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نفت(مخازن هیدروکربوری) دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستم.وضعیت زبانم خوبه(میتونم نمره بالایی از تافل بگیرم).معدل ارشدم خوبه
ولی متاسفانه معدل لیسانسم 14.5(لیسانس از دانشگاه صنعت نفت اهواز فارغ التحصیل شدم)
مقاله هم دارم

کسی اینجا هست بتونه منو راهنمایی کنه که آیا میتونم از یه دانشگاه معتبر بورس Phd بگیرم؟

ایمیل من [email protected]

ممنون

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نظر من شما شانس بالایی برا بورس از هلند دارید !

Mansour_st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

شرایط من:
مدرک تحصیلی: دیپلم ریاضی-فیزیک با معدل تقریبی 17
زبان : نسبتا مسلط به انگلیسی ولی بدون مدرک - توانایی گرفتن مدرک را هم دارم.
**** وظیفه : مشمول
مدارک :MCSE:Security و CCNA
سابقه کار : 2 سال نیمه وقت به عنوان ادمین شبکه ی یک شرکت خصوصی و حدود 3 ماه به عنوان مدرس شبکه
مالی : فقط هزینه ی خروج و زندگی در حدود 1 سال را دارم => کار کار کار!!! و داشتن اجازه کار خیلی برام مهمه.

من می خواهم در یکی از کشور های استرالیا-امارات-مالزی-سوید-... برای کارشناسی IT:Network Infrastructure پذیرش بگیرم.

-دانشگاه های انگلیسی زبان سوید برای کارشناسی پذیرش می دن؟ور کلا وضعیت من چطوره؟
در لینک http://www.sweden.se/templates/cs/SISProgramSearch____5046.aspx راجع به شبکه فقط Master داشت و خبری از کارشناسی نبود.

-امکان اینکه بعضی از دروس را پاس شده برای من در نظر بگیرن یا بگن فقط امتحانش را بده هست؟ (آخه حدود مدرک حدود 40-50 درصد مطالبش رو در MCSE گرفتم و دانشگاه AUD تا حدود زیادی این مساله را قبول کرده).اگه هست در کدم کشور ها و دانشگاه ها؟

-در کشور های مالزی و امارات که نیاز به ویزای کا دارم راه حلم چیه (با توجه به اینکه امارات به سختی ویزای کار مده)
می شه ویزای دانشجویی بگیرم بد آنجا تایید کنند کار کنم؟یا ....

کلا کدوم کشور را بم پیشنهاد می کنید و شانسم در هر کدوم چقدره؟

ببخشید یکم زیادی زیاد شد ولی بس که حرف پخش و متضاد شنیدم خسته شدم.

Last edited:

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
منبع موثق اطلاعات در مورد تحصیل در سوئد سایت رسمی وزارت علوم سوئد است studyinsweden
این عبارت رو گوگل کنید تا به سایت برسید

معمولا ایرانی ها دوست دارند همه چیز رو دلال بازی کنن !!!

خوب شد اون قسمت حرفامو به پستتون attach کردین ، شما الان بابت اون اطلاعاتی که در صفحه اول و باقیه صفحات دیدین هزینه ای دادین؟

با نوشتن اون اطلاعات در حال حاضر بیش از 71.000 نفر از رایگان بودن تحصیلات در سوئد اطلاع حاصل کردن... حالا هزینه ای تو جیب من رفته که شما به من می گی دلال ؟!!!

یکی از عادات بد ما ایرانی ها همینه قبل از اینکه یکم فکر کنیم باید یک حرفی بزنیم، حرف غرض داریم انگار ... قضیرو شخصی نمی کنم وگرنا در مقابل دلال هم یکی هم من می گفتم

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
آقا یه سوال دارم
چقدر پول لازم هست تا با تور برم سوئد رو گشت زنی کنم
چند روزه؟
از تهران بلیط مستقیم با تور میشه رفت اونجا

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
با توجه به بازار کار سوید برای من که مدرک ارشد دارم چه رشته ای ارزش خوندن در مقطع فوق یا حتی لیسانس داره که با بازار کار سوید هم خون بشه و بشه از این طریق زمینه اشتغال و نهایتا تابعیت رو بدشت اورد.

dadfar206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

1-من دیپلم هنرستان رشته الکترونیک دارم میتونم پذیرش بگیرم؟

2-من مدرک تافل یا ایلتس ندارم با توجه به عدم اخذ مدرک زبان تو این وقت کم و با توجه به این که امسال اخرین سالیه که رایگانه ایا میشه پذیرش مشروط گرفت؟(یعنی اینکه همه مدارک بجز مدرک زبان رو فرستاد و مدرک زبان رو بعدا وقبل از شروع ترم تحصیلی ارسال کرد؟)

ممنونم

mostafanew

Registered User
لایک‌ها
2
ما زنگ زديم سفارت انگليس (كه بايد اونجا امتحان تافل بديم) ولي گفتن دو ساله كه آزمون برگزار نميكنه كسي اطلاعاتي داره

mostafanew

Registered User
لایک‌ها
2
چند تا سوال دارم
1 ميگن آزمون تافل دو سال اعتبار داره آيا مدرك آيلتس هم 2 سال معتبره؟
2 درسته كه ميگن يك سال و نيم فوق ليسانس ميگيري رشته ي كامپيوتر
3 غذا توي سوئد چي چي دارن؟ و معمولا چي ميخورن
4 سرعت و هزينه اينترنت چقدره؟
5 بليط مستقيم از تهران به سوئد دارن؟
6 ميشه تعدادي دي وي دي برد به سوئد فرودگاه گير نميدن؟
7 بخاطر درس برميگردونن؟

سوال آخري خيلي مهمتره حتما جواب بدين!

Last edited:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اعتبار IELTS هم دوساله .
مدت زمان کارشناسی ارشد هم به رشته ای که انتخاب میکنی بستگی داره و همینطور کشوری که انتخاب میکنی ، مثلا من میدونم که توی استرالیا خیلی از رشته ها یک سال و نیمه هستند در حالی که توی سوئد خیلی رشت ها دو ساله در حالی که برخی یک ساله هستند .

Last edited:
بالا