Majid_sp2007
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 197
- لایکها
- 5
امکان اخذ پذیرش از دانشگاه های سوئد یا فنلاند با دیپلم هنرستان که پیش دانشگاهی نداره وجود داره ؟
امکان اخذ پذیرش از دانشگاه های سوئد یا فنلاند با دیپلم هنرستان که پیش دانشگاهی نداره وجود داره ؟
1 - حداقل نمره 5.5 و بعضی رشته ها بالاترسلام دوستان
من تصمیم دارم برای ادامه تحصیل برم به سوئد . یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید :
1. حداقل معدل و نمره Ielts برای اطمینان از گرفتن پذیرش از یکی از دانشگاهای سوئد چقدر هستش ؟
2. اگه من الان که رایگان هستش پذیرش بگیرم و برم وقتی دانشگاه وقتی پولی شد منم باید شهریه بدم یا فقط برای دانشجو های جدید منظور میشه ؟
3 .چه دانشگاهی در سوئد از بقیه دانشگاها راحت تر پذیرش میده ؟
4. گرفتن پذیرش از دانشگاه های فنلاند راحت تره ؟ و برای گرفتن پذیرش از دانشگاهای فنلاند احتیاج به مدرک Ielts هست ؟
5. از دوستانی که تجربه بیشتری دارن برای ادامه تحصیل در مقطع فوق چه کشوری رو بهتر میدونن ؟
ممنون
فنلاند اونم بعضی رشته ها .کسی جواب سوال منو نمیده ؟
خیر متاسفانه !ایا در دانشگاههای سوید دوره اموزش زبان یک ساله وجود داره که ایلتس یا اموزش های زبان انگلیسی مشابه اون ارایه بده و هم چنین اخذ ویزا هم ممکن باشه؟
منظورتون رو از " دیگه این کارا چه معنی داره ؟ " متوجه نشدم.
لازم شد که یک توضیحی در این بدم :
اولا من این اطلاعات رو با زحمت 1 سال جمع آوری کردم و در اختیار همه دوستان در این فروم گذاشتم . پیشنهاد می کنم مطالب اولیه رو دوباره مطالعه کنین.
دوما بنده هیچ اصراری ندارم که دوستان از خدمات شرکتهایی که من باهاشون کار می کنم استفاده کنن و همینکه مقدار زیادی از اطلاعات رو برای دوستان این فروم قراردادم نشان دهنده حسن نیتم هست.
از طرفی بنده 2 سال هست که به صورت حرفه ای مشغول به این کارم و تمام ترفندهای نوشتن پرپوزال و رزومه و توصیه نامه ها و همچنین حقه های بهتر پر کردن Application Form ها رو می دونم . در ضمن من برای اکثر دانشگاه های سوئد دانشجو فرستادم و همیشه دانشجویانی که براشون فرستادم دانشجو های قوی بودن و E-mail منو به عنوان کارشناس آموزشی که همیشه دانشجو های قوی براشون فرستاده می شناسند. ( معمولا اگر ضعف کوچکی داشته باشند من به طریقی ردش می کنم )
به هر حال من این اطلاعات رو برای همه دوستانم قرار دادم و امیدوارم به کارشون بیاد.
منبع موثق اطلاعات در مورد تحصیل در سوئد سایت رسمی وزارت علوم سوئد است studyinsweden
این عبارت رو گوگل کنید تا به سایت برسید
معمولا ایرانی ها دوست دارند همه چیز رو دلال بازی کنن !!!