سلام ببخشید مهندسی شهرسازی اونطرف معادلش میشه چی؟؟؟
کدوم کشور برای ادامه تحصیل این رشته بهتره؟؟؟
کدوم کشور برای ادامه تحصیل این رشته بهتره؟؟؟
سلام به همه دوستان...
راستش من الان ترم 4 از رشته عمران در دانشگاه آزاد هستم و میخوام فوق لیسانسمو خارج از کشور ادامه بدم.
در درجه اول باید بدونم که هضینه من تا راه پیدا کردن به یه کشور دیگه حدوداً چقدر میشه؟؟؟
بعدش میخوام بدونم که اگه بتونم در اون کشور کار پیدا کنم...جه مقدار از هضینه زندگیم هنوز دو دوش پدر مادرمه؟؟؟
راستش هنوز زیاد تحقیق نکردم ولی خودم ترجیح میدم که تو یه کشوری مثل فنلاند / سوئد / نروژ / (کلاً اول اوروپا) / استرالیا باشه....
بعدش میخواستم بدونم از موقعی که اقدام میکمنم تا زمان درست شدم کارام تقریباً چقدر طول میکشه؟؟؟
الان واقعاً نا اومیدم چون دوستانم میگن که هضینه زتدگی در انجا خیلی زیاده ... و برای من که شهرستانی هستم خیلی سخته که بتونم کارامو راستو ریست کنم.
[/HTML]
اگه ممکنه منو راهنیایی کنید.... ممنون.
آقا یکی ما رو هم راهنمایی کنه...!!!
با سلام
من الان ترم چهارم رشته برق گرایش الکترونیک شهید بهشتی هستم
خیلی مایلم که برای فوق لیساسنم به یه کشور دیگه برم
سوئد یه مدت خیلی پر طرفدار شده بود
میخواستم بدونم برای استارت کار چه چیزایی لازمه؟؟تا زمانی که من فارق التحصیل بشم شهریه ای میشه؟؟؟هزینش چه قدر میشه؟؟ارزش داره یا مثلا یه کشور دیگه برم بهتره؟
سوال دیگه اینکه دانشگاهی که آدم ازش لیسانسش رو میگیره در گرفتن پذیرش تاثیر داره یا خیر؟
ممنون
سلام
آخرین مهلت ارسال مدارک برای ترم بهار 2011 دانشگاههای سوئد در مقطع کارشناسی ارشد کی است؟
من مدرک ILETS ندارم ایا تا زمان ارسال مدارک آزمونILETS برگزار می شود؟آیا ترم بهار 2011 آخرین مهلت تحصیل مجانی در سوئد است؟ و آیا رشته IT در ترم بهار ارائه می شود؟
[email protected]
لطفا پاسخ دهید
سلام ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین :
من سال گذشته اقدام کردم برای یکی از دانشگاههای سوئد (استکهلم) که متاسفانه به علت اینکه نتونستم به موقع مدرک زبانم رو جور کنم از این قضیه صرف نظر کردم. ولی الان دوباره میخوام اقدام کنم . هر چند که هنوز همون مشکل زبانم حل نشده . میخواستم بدونم که تا کی مهلت دارم (تقریبا یا دقیقا چند ماه) که اقدام کنم برای مدرک زبانم و اینکه از آخرین فرصت رایگان بودن دانشگاه های سوئد استفاده کنم ؟
یکم سوالم بزرگ شد ببخشید.
راستی من دو ترم دیگه کارشناسی کامپیوترمو(دانشگاه آزاد) میگیرم (کاردانی دارم).
آقای دبیر با سلام و خسته نباشید و تشکر از زحمت بی اغراقتون .
من دانشجوی حقوق دانشگاه تبریز با معدل 14 هستم و وضعیت زبانم خوبه .
من بهمن امسال فارغ التحصیل میشم و نیتم این هست که از امکانات تحصیل رایگان استفاده کنم منته سوال من اینه که با توجه به این که به احتمال بالا پاییز امسال آخرین مجال تحصیل رایگان باشه آیا راهی وجود داره ؟
با سلام خدمت کارشناس محترم آقای مهندس دبیر
من شرایط ام رو به صورت اجمالی در 4 بند بیان می کنم :
1- فوق دیپلم عمران از دانشگاه آزاد
2- مدرک mcse + security , mcitp از شعبه ی ترکیه
3- تالیف دو کتاب در زمینه ی کامپیوتر
4- مدرک زبان ندارم
و حال سوال :
1- با توجه به 3 مورد بالا می توانم در مقطع کارشناسی برای رشته های کامپیوتر اقدام کنم ؟ (در سوئد)
2- همچنان می توانم از امتیاز دانشجو شدن بدون پرداخت شهریه بهره ببرم ؟
3- فرمودید هزینه ی هر فرد با توجه به اینکه هزینه ای برای دانشگاه پرداخت نمی شود ماهی 600 هزار تومان است ، آیا همچنان این برآورد صادق است ؟
4- فکر می کنید می توانم کاری مرتبط با کامپیوتر در آن کشور برای تامین مخارج زندگی داشته باشم ؟ ( با توجه به شناخت شما از کشور سوئد )
با تشکر
سلام
من لیسانس مهندسی آب از باهنر کرمان رو با معدل 12 دارم.میخوامواسه ارشد اقدام کنم.ولی از لحاظ هزینه زیاد نمیتونم.ترجیحا دانمارک یا سوئد.چون اونجا فامیل داریم.
پارسال ارشد آزاد قبول شدم نرفتم که امسال سراسری قبول شم که متاسفانه امروز نتیجه ها اومد و من مردود شدم
کسی میدونه میتونم پذیرش بگیرم یا نه ؟ هزینه دانشگاه و زندگی؟ امکان کار هست یا نه؟و اگه هست با جه درآمدی؟
با سلام
آیا می توانم با این شرایط از دانشگاه های کانادا پذیرش بگیریم
در رشته الکترونیک در مقطع کارشناسی
قصد من بعد برای فوق لیسانس گرفتن برم برای کشورهای انگلیسی زبان مانند ( کاناداو انگلیس و آمریکا ) که هزینه هام کمتر بشه چون فوق لیسانس دو سال است .
1. مدرک دیپلم هنرستان در رشته الکترونیم با معدل 14.61
2. فوق دیپلم ( کاردانی ) در رشته الکترونیک با معدل 13.61
3. مدرک تعمیر موبایل و یک مدرک دوره کار آفرینی از جهاد دانشگاهی
4. آشنایی کامل با کامپیوتر
5. 2 سال سابقه کار نیمه وقت البته بیمه نبودم .
6. زبان هم تا دو ماه دیگه آیلتس می دهم.
با تشکر فراوان از راهنمایی شما
1. آیا می توانم پذیرش بگیریم
2. ایا پولی شده
3. آیا می توانم انگلیس درس بخوانم .
سلام من دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد هستم خواستم ببینم برای فوق اگه بخوام اقدام کنم الان کدوم کشور ها برای من رایگان تو این مقطع ارایه می دند؟ و کلا اگه بخوام برم اون کشور هزینه هام ماهیانه اونجا چه قدر هست؟ یه سری توضیح کامل اگه بدید ممنون میشم
یعنی دانشگاه های سوئد ریگان و به زبان انگلیسی نیست ؟
یعنی دانشگاه های سوئد ریگان و به زبان انگلیسی نیست ؟
چه بد ! واقعا از نظر امکانات اجتماعی کشور خوبیه !
در مقطع کارشناسی ارشد هم همین طوره ؟