اف تك عزيز ،
اينكه از نظر اقتصادي به قول شما كشور پيشرفته باشه خوبه
ولي به نظر من اولويت در قياس كردن ها بايد كلي تر بشه و به وضع ملت اون كشور تاميم داده بشه .
و بازهم يادمون نره 33 سال گذشته ... و به نظر من هر حكومت و **** ديگري جاي اين **** بود در اين مدت هزاران برابر پيشرفت بالاتري
ميتونست داشته باشه حتي همون شاه و دار و دسته ش .
عربستان و امارات و غيره هم عزيز وقتي مردمشون تامين باشن و حكومت هم تامين ديگه چي كار داره بشه غول اقتصادي دنيا !
هر كشوري را بحر كاري ساخته اند
33 سال که می فرمایید 8 سالش ایران درگیر جنگ بود.کشوری که تازه انقلاب کرده بود و از قدرتها فاصله گرفته بود
8 سالش هم به روایت مسئولین زمان به سازندگی گذشت که از ویرانی جنگها و عقب ماندگی ناشی از حکومت طاغوت به وجود آمده بود
حدود 16 سال فرصت رشد داشته با وجود تهدید ها و تحریمها و ترورها این کشور به جایی رسیده که از بسیاری از کشورهای منطقه سرآمدتر است!!!
در حالیکه باید 16 سال به خاطر جنگ و سازندگی پس از آن از کشورهای دیگر عقب باشد
اگه ایران بجز ب م ب ات م دنبال چیز دیگه ای باشه من یکی تعجب میکنم چون داره کل کشور به ورطه نابودی و جنگ میره و هنوز دست از این قضیه ه س ت ه ای برداشته نشده
یعنی میخواهید بگید اون یک مقدار برق تولیدی ارزش این همه ضرر را داره؟
بحث فقط هسته ای نیست.این بهانه است
این را جمع کنیم می گویند فضایی را هم جمع کنید
فضایی را جمع کنیم می گویند اصلا چرا شما موشک می سازید؟
موشک را جمع کنیم می گویند چرا ناو و زیر دریایی می سازید و این داستان ادامه دارد تا ما بشویم عین اعراب.....نفت بفروشیم و کالا بخریم بدون هیچگونه ابداعی
بله خوب همه ي ما هم ميدونيم كه نيروگاهي كه تا الان خرج ده ها نيروگاه فقط تو حلق روس و چين شده براش توليدش چند مگاوات كه
بيشتر نيست . با اين مقدار برق خود بوشهر رو نميتونه تامين كنه چه برسد به درصد زيادي از برق كشور .
تازه مگه ما الان صادرات برق هم به افغانستان و پاكستان و عراق نداريم ؟!
پس كمبود برقي نداريم كه بهانه ي توليد برق براي احداث اين نيروگاه زپرتي رو داشته باشيم .
مشكل اينجاست كه ذات كار ما خرابه . وگرنه همين الانش امارات و چندتا كشور عربي قرارداد ساخت 10 تا نيروگاه اتمي رو بستن با
انگليس فرانسه و امريكا به سادگي . اين همه دردسر و تحريم و كوفت و زهرمار هم نصيب ملتشون نكردن .
حالا باز آقايون ارزشي بيان و بگن اين قضيه ي ايستادگي در برابر غرب است و ...
کمی اطلاعات خود را راجع به نیروگاههای اتمی بالا ببرید....
صادرات برق به این دلیل است که پیک مصرف آنها با ما فرق دارد.مثلا ما در پیک 50 هزار مگاوات مصرف برق داریم.
پیک که تمام می شود می رود زیر 50 هزار و اضافه آن صادر می شود
قضیه اینست که غرب از خدا می خواهد ما هم نفت بفروشیم و آنها بسازند.اما اگر قرار باشد خودمان چرخه سوخت داشته باشیم و در آینده نیروگاه بسازیم، آنوقت خطر هستیم