• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تحلیل مذاکرات 25 فرودین ایران با گروه 5+1

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
اف تك عزيز ،
اينكه از نظر اقتصادي به قول شما كشور پيشرفته باشه خوبه
ولي به نظر من اولويت در قياس كردن ها بايد كلي تر بشه و به وضع ملت اون كشور تاميم داده بشه .
و بازهم يادمون نره 33 سال گذشته ... و به نظر من هر حكومت و **** ديگري جاي اين **** بود در اين مدت هزاران برابر پيشرفت بالاتري
ميتونست داشته باشه حتي همون شاه و دار و دسته ش .
عربستان و امارات و غيره هم عزيز وقتي مردمشون تامين باشن و حكومت هم تامين ديگه چي كار داره بشه غول اقتصادي دنيا !
هر كشوري را بحر كاري ساخته اند

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
اگه ایران بجز ب م ب ات م دنبال چیز دیگه ای باشه من یکی تعجب میکنم چون داره کل کشور به ورطه نابودی و جنگ میره و هنوز دست از این قضیه ه س ت ه ای برداشته نشده
یعنی میخواهید بگید اون یک مقدار برق تولیدی ارزش این همه ضرر را داره؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
اگه ایران بجز ب م ب ات م دنبال چیز دیگه ای باشه من یکی تعجب میکنم چون داره کل کشور به ورطه نابودی و جنگ میره و هنوز دست از این قضیه ه س ت ه ای برداشته نشده

بله خوب همه ي ما هم ميدونيم كه نيروگاهي كه تا الان خرج ده ها نيروگاه فقط تو حلق روس و چين شده براش توليدش چند مگاوات كه
بيشتر نيست . با اين مقدار برق خود بوشهر رو نميتونه تامين كنه چه برسد به درصد زيادي از برق كشور .
تازه مگه ما الان صادرات برق هم به افغانستان و پاكستان و عراق نداريم ؟!
پس كمبود برقي نداريم كه بهانه ي توليد برق براي احداث اين نيروگاه زپرتي رو داشته باشيم .
مشكل اينجاست كه ذات كار ما خرابه . وگرنه همين الانش امارات و چندتا كشور عربي قرارداد ساخت 10 تا نيروگاه اتمي رو بستن با
انگليس فرانسه و امريكا به سادگي . اين همه دردسر و تحريم و كوفت و زهرمار هم نصيب ملتشون نكردن .
حالا باز آقايون ارزشي بيان و بگن اين قضيه ي ايستادگي در برابر غرب است و ...

xms

Registered User
لایک‌ها
387
فایننشال تایمز:
کشورهای هسته‌ای زرادخانه‌هایشان را خالی کنند، بعد به دیگران ایراد بگیرند

خبرگزاری فارس: در پی برگزاری کنفرانس امنیت هسته‌ای در سئول، روزنامه فایننشال تایمز به سران کشورهای هسته‌ای هشدار داد که حق اخلاقی آنان برای جلوگیری از دست‌یابی سایر کشورها به سلاح هسته‌ای منوط به کاهش تسلیحات خودشان است.

13910109000189_PhotoA.jpg

به گزارش فارس به نقل از بولتن خبری شورای روابط خارجی آمریکا، در این سرمقاله آمده است: "از یکسو، کشورهایی چون ایران و کره شمالی نباید دست به توسعه زرادخانه هسته‌ای بزنند. از سوی دیگر، قدرت‌های هسته‌ای موجود، از قبیل آمریکا، چین و روسیه، باید در زرادخانه‌های هسته‌ای خود کاهشی عمیق ایجاد کنند." فایننشال تایمز در ادامه تصریح کرد: "آنان [کشورهای هسته‌ای] تنها با چنین کاهشی می‌توانند صاحب حق اخلاقی برای منع سایرین از ساخت سلاح اتمی باشند." در همین حال، "مایکل لوی"، از کارشناسان شورای روابط خارجی آمریکا نیز می‌گوید: "برخی از هشدارهای داده شده در خصوص تروریسم هسته‌ای پس از یازده سپتامبر 2001، که برخی از آنها خطر مواجهه با تروریسم هسته‌ای را پنجاه درصد عنوان می‌کرد، در بهترین حالت یک لفاظی بود. دلایل بسیاری وجود دارد که دلالت دارد بر اینکه اجرای یک حمله هسته‌ای بسیار سخت‌تر و کم‌جاذبه‌تر از آن است که بسیاری از مردم فکر آن را می‌کنند. با این حال این بدان معنی نیست که چنین خطری اصلا واقعی نیست." گاردین نیز در انتقاد از سخنان اوباما در کنفرانس امنیت هسته‌ای سئول تاکید کرده بود که سخنان اوباما نسبت به سخنانش در سال 2009 در پراگ در خصوص لزوم خلع سلاح هسته‌ای، کمتر صادقانه بود. سران ۵۳ کشور در کنفرانس امنیت هسته‌ای سئول حضور به هم رسانده بودند. انتهای پیام/ک.ص

Bahloul

Registered User
لایک‌ها
9

بله خوب همه ي ما هم ميدونيم كه نيروگاهي كه تا الان خرج ده ها نيروگاه فقط تو حلق روس و چين شده براش توليدش چند مگاوات كه
بيشتر نيست . با اين مقدار برق خود بوشهر رو نميتونه تامين كنه چه برسد به درصد زيادي از برق كشور .
پس كمبود برقي نداريم كه بهانه ي توليد برق براي احداث اين نيروگاه زپرتي رو داشته باشيم .
مشكل اينجاست كه ذات كار ما خرابه . وگرنه همين الانش امارات و چندتا كشور عربي قرارداد ساخت 10 تا نيروگاه اتمي رو بستن با
انگليس فرانسه و امريكا به سادگي . اين همه دردسر و تحريم و كوفت و زهرمار هم نصيب ملتشون نكردن .
ایران برای دفاع از خود در هر سطحی که مورد حمله قرار گیرد، در همان سطح پاسخ می‌دهد.
واضحه فکر میکنم !

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اف تك عزيز ،
ولي به نظر من اولويت در قياس كردن ها بايد كلي تر بشه و به وضع ملت اون كشور تاميم داده بشه .
و بازهم يادمون نره 33 سال گذشته ... و به نظر من هر حكومت و **** ديگري جاي اين **** بود در اين مدت هزاران برابر پيشرفت بالاتري
عربستان و امارات و غيره هم عزيز وقتي مردمشون تامين باشن و حكومت هم تامين ديگه چي كار داره بشه غول اقتصادي دنيا !

من فرمایش شما را کاملا قبول دارم. هر کشوری با توجه به ظرفیتهاش هدف گذاری میکنه . امارات هیچوقت نمیتونه یک ابرقدرت باشه ،چون از لحاظ وسعت ظرفیتشو نداره . رفاه مردمش رو تامین کنه کافیه !
چین و روسیه هم همیشه ابرقدرتن ، حتی اگر از نظر اقتصادی ضعیف باشند. چین در اواخر دهه 60 میلادی از نظر اقتصادی تقریبا صفر بود ، اما همون موقع با گرفتن امتیاز حق وتو - عضو دائم شورای امنیت- عضو سازمان ملل شد .

صحبت سر صنعت ایران بود ، یکی از بچه ها گفت ایران اون موقع 11 تا نیروگاه در حال ساخت داشت ، الان تو یه نیروگاهش مونده. من گفتم همون زمانشم 11 تا رو آلمانیها داشتن میساختن نه ایران ، نشون به اون نشون که تا آلمانیها پاشون رو از ایران بیرون گذاشتن ، کلا طرح خوابید تا 20 سال بعد که ژاپنیها و بعدش روسها اومدن

واقعیتش اینه که قبل از انقلاب هم ابرقدرتها به اقتضای منافعشون دانش فنی و تکنولوژی به ایران منتقل نمیکردن . توی اون مقاله که من گذاشتم ، نویسنده خیلی قشنگ گفته بود که معمولا رسانه های ایران ، ایران رو با کره جنوبی مقایسه میکنن و میگن سال 57 این دو کشور مشابه بودن و الان این کجا و اون کجا !
اما من میگم ایران حتی اگر انقلاب نمیشد کره جنوبی نمیشد ، فوقش میشد عربستان شایدم میشد عراق ! . چرا اینو میگم ؟ شما تشریف ببرید مراکز صنعتی ایران رو با دید دقیق مهندسی بررسی کنید ، از ذوب آهن و معادن و تسلیحات سازی تا ایران خودرو و پارس الکتریک. خواهید دید که اینا میخواستن ایران همیشه در حد یک مونتاژ کننده باقی بمونه .
تلویزیونهای قدیمی مونتاژ ایرانو فکر کنم همه دیده باشن ، قطعاتش ساخت کره بوده. یعنی به کره تکنولوژی ساخت نیمه هادی داده بودن و به ایران خط تولید مونتاژ تلویزیون. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

پ.ن : دوستان این بحث نتیجه قطعی نداره ! واقعا نمیشه گفت اگر در گذشته ،فلان اتفاق نمی افتاد، الان نتیجه چی بود. هر کسی یه حدسی میزنه ، بهتره همینجوری دمکراسی وار ! :D نظر همو قبول کنیم .

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
در مورد محل اين مذاكرات بين 5+1 و ايران توافق شد / اگر كسي خبري داره اينجا اعلام كنه . ممنون مي شوم .

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
مهم نیست اگه انقلاب نمیشد الان کره بودیم یا عربستان!مهم اینه که قطعا وضعمون بهتر از الان بود!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اف تك عزيز ،
33 سال که می فرمایید 8 سالش ایران درگیر جنگ بود.کشوری که تازه انقلاب کرده بود و از قدرتها فاصله گرفته بود
8 سالش هم به روایت مسئولین زمان به سازندگی گذشت که از ویرانی جنگها و عقب ماندگی ناشی از حکومت طاغوت به وجود آمده بود

حدود 16 سال فرصت رشد داشته با وجود تهدید ها و تحریمها و ترورها این کشور به جایی رسیده که از بسیاری از کشورهای منطقه سرآمدتر است!!!
در حالیکه باید 16 سال به خاطر جنگ و سازندگی پس از آن از کشورهای دیگر عقب باشد

بحث فقط هسته ای نیست.این بهانه است
این را جمع کنیم می گویند فضایی را هم جمع کنید
فضایی را جمع کنیم می گویند اصلا چرا شما موشک می سازید؟
موشک را جمع کنیم می گویند چرا ناو و زیر دریایی می سازید و این داستان ادامه دارد تا ما بشویم عین اعراب.....نفت بفروشیم و کالا بخریم بدون هیچگونه ابداعی

کمی اطلاعات خود را راجع به نیروگاههای اتمی بالا ببرید....

صادرات برق به این دلیل است که پیک مصرف آنها با ما فرق دارد.مثلا ما در پیک 50 هزار مگاوات مصرف برق داریم.
پیک که تمام می شود می رود زیر 50 هزار و اضافه آن صادر می شود

قضیه اینست که غرب از خدا می خواهد ما هم نفت بفروشیم و آنها بسازند.اما اگر قرار باشد خودمان چرخه سوخت داشته باشیم و در آینده نیروگاه بسازیم، آنوقت خطر هستیم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
33 سال که می فرمایید 8 سالش ایران درگیر جنگ بود.کشوری که تازه انقلاب کرده بود و از قدرتها فاصله گرفته بود
8 سالش هم به روایت مسئولین زمان به سازندگی گذشت که از ویرانی جنگها و عقب ماندگی ناشی از حکومت طاغوت به وجود آمده بود

حدود 16 سال فرصت رشد داشته با وجود تهدید ها و تحریمها و ترورها این کشور به جایی رسیده که از بسیاری از کشورهای منطقه سرآمدتر است!!!
در حالیکه باید 16 سال به خاطر جنگ و سازندگی پس از آن از کشورهای دیگر عقب باشد

بحث فقط هسته ای نیست.این بهانه است
این را جمع کنیم می گویند فضایی را هم جمع کنید
فضایی را جمع کنیم می گویند اصلا چرا شما موشک می سازید؟
موشک را جمع کنیم می گویند چرا ناو و زیر دریایی می سازید و این داستان ادامه دارد تا ما بشویم عین اعراب.....نفت بفروشیم و کالا بخریم بدون هیچگونه ابداعی

کمی اطلاعات خود را راجع به نیروگاههای اتمی بالا ببرید....

صادرات برق به این دلیل است که پیک مصرف آنها با ما فرق دارد.مثلا ما در پیک 50 هزار مگاوات مصرف برق داریم.
پیک که تمام می شود می رود زیر 50 هزار و اضافه آن صادر می شود

قضیه اینست که غرب از خدا می خواهد ما هم نفت بفروشیم و آنها بسازند.اما اگر قرار باشد خودمان چرخه سوخت داشته باشیم و در آینده نیروگاه بسازیم، آنوقت خطر هستیم

بی جواب
یکی از موارد مهم جنگ های اولیه اسلام ، یکی بودن رهبران با مردم بود ! به طوری که پیامبر سنگ به شکم هم بسته بودن !
دقیقا مثل الان ! تمام رهبران در سختی و مشقت و در خط مقدم جبهه در حال خدمت رسانی هستند !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آخه جواب این رو بخوام بدم باید 40 خط تایپ کنم.حالا خلاصه میگم
نیروهای مسلمین همیشه در اقلیت بودن.اما اونی هم که می جنگید وظیفه دینی خودش می دونست که با کافر حربی بجنگه.برای پیامبر جنگیدن که هدر دادن عمله

در ایران هم چند صد هزار نیروی نظامی ورزیده داریم که سالهاست آموزش می بینن و کار دیگه ای هم نمیکنن
بر فرض اگر جنگ زمینی پیش بیاد که خیلی بعیده، قرار نیست در خط نخست جبهه مردم عادی برن.باید اینها برن

رده های بعدی هم که کمتر آموزش دیده ترن بسیجی ها هستن و اینها هم برای کارهای غیر مهم تر مناسبترن.......
بعد هم سربازان وظیفه .......

وظیفه ی مردم عادی در جنگ احتمالی آینده بیشتر حفظ آرامش و مراقبت از شهرهاست

بر فرض هم که مسئولان کشور مورد پسند اکثریت مردم نباشن:
خیلی ها هستن که به خاطر وظیفه ی دینی داوطلب خواهند شد.برای مبارزه با کفر و صهیونیسم و سربلندی اسلام
خیلی ها به خاطر دفاع از میهنشون داوطلب خواهند شد
و ........

Bahloul

Registered User
لایک‌ها
9
در ایران هم چند صد هزار نیروی نظامی ورزیده داریم که سالهاست آموزش می بینن و کار دیگه ای هم نمیکنن
بر فرض اگر جنگ زمینی پیش بیاد که خیلی بعیده، قرار نیست در خط نخست جبهه مردم عادی برن.باید اینها برن

رده های بعدی هم که کمتر آموزش دیده ترن بسیجی ها هستن و اینها هم برای کارهای غیر مهم تر مناسبترن.......

خیلی هم مطمئن نباشید !

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
اين رو كه اصلا مطمئن نباش دادا .
اما مهدي گل :
اينكه 8 سال جنگ شد تقصير كي بود ؟!
چرا قبل از انقلاب 57 جنگي نبود ؟!
( حالا شما باز بيا و بگو ما انقلاب نور كرديم و جلو دنيا ايستاديم و غيره اما واقعيت رو تغيير نميده كه همونجور كه امام راحلتون فرمودن :
اسرائيل يك غده ي سرطاني است ، بعد از انقلاب 57 هم ايران شد يك غده ي سرطاني در منطقه . )

اينكه بعد از جنگ به بازسازي انجاميد كه والا يك درصد اون بودجه و پولهايي كه مسئولين محترم شما خوردن هم صرف سازندگي نشد
وگرنه تا الان نبايد وضع آبادان و خرمشهر و جنوب و جنوب غرب و شرق كشورمون هنوز اين باشه !
( ژاپن رو با دو بمب اتم زدن و تو جنگ دوم جهاني نصف كشورهايي كه امروز پيشرفته ميدونيم با خاك يكسان شدن اما سازندگي
واقعي رو در مورد اونها همه ديديم و مي بينيم هرچند نصف منابع ما رو هم سرجمع نداشتن ! ) .

پس بخور بخور مسئولين رو به پاي سازندگي و جنگ نذار .
جنگي هم كه را افتاد و بچه هاي 9 - 14 ساله رو با شستشويي مغزي راهي جبهه ها كردن و آقايون گردن كلفت همه تو بيت و
خونه هاي خودشون جاشون گرم بود ، و تازه ميخواستن جاده ي قدس رو از كربلا بزنند !!! پس جنگ هم خواسته ي خود آقايون بود .

اينكه الان هم جنگي بخواد در بگيره شك نكنيد مثل چند سال قبل نميشه كه بخواد 8 سال طول بكشه يا اينكه حضور خاكي طولاني
مدتي لازم باشه . ( جنگ ليبي امريكا 1 نيرو هم پياده نكرد ولي همه ديديم كه چي بر سر قذافي اومد ) .
( قذافي هم پول و پله و طلا و نفت كم نداشت ولي بازم شكر اضافي ميل فرمود )
( جالب اينكه قذافي خودش رو بعد از خميني امام امت اسلامي ميدونست ! )

صد هزار نفر نيروي آماده به جنگ رو نكنه منظورت همين فرماندهان عزيز شكم پرستي است كه اونقده به فكر پول بيت المال هستن
كه ديگه اقتصاد و ساخت سد و دو دره كردن پول ملت رو به ورزيدن تنشون ترجيح دادن ؟!
( صدام و قذافي هم كم نيروي ورزيده و آماده به جنگ نداشتن ... )

خلاصه داداش اگه خيلي گرم شدي و زيرتو روشن كردن خوب بسم الله برو غزه و جنوب لبنان يكم بورز خودتو ديگه
توي پي تي چه ميكني ؟! برو جبهه هاي حق عليه باطل سيلي بزن تو چش و چال دشمناي اسلام .

خوش باشي

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
نیروهای مسلمین همیشه در اقلیت بودن.اما اونی هم که می جنگید وظیفه دینی خودش می دونست که با کافر حربی بجنگه.برای پیامبر جنگیدن که هدر دادن عمله

خیلی ها هستن که به خاطر وظیفه ی دینی داوطلب خواهند شد.برای مبارزه با کفر و صهیونیسم و سربلندی اسلام
و ........

چرا سفسطه می کنی !
من می گم ، چرا خودتون رو با صدر اسلام و مسلمین و ... مقایسه می کنید ! در حالی بیشتر شبیه معاویه هستید تا پیامبر و... !
از چه بابت ؟ از این بابت که صدر اسلام ، و پیامبر و امام ها مثل مردم بودن ! ولی الان کدام از **** های شما مثل مردم زندگی می کنه ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

و ........

نه مصه اینکه تاپیک دینی شد
4628.gif

مهدی جان می دونم شما هم به روش خودتون دل برای این مملکت میسوزه ولی دوست عزیز سیاست خارجی و همچنین سیاست بین الملل نمیشه با پنهان کاری باشه . من نظر شخصی خودم رو میگم توی دولت هفتم یکسری امتیاز ها داده شد و متقابلا یک سری امتیازات گرفته شد . این چیزی که این آقایان دنبالش هستن عملا نیاز به تولید برق یا رادیو ایزوتوپ نیست . همن جور که دولت هفتم امتیاز داد همون راکتور دانشگاه تهران توی امیر آباد توی اون 8 سال سوختش از طریق آرژانتین تامین میشد و بدون هیچ جنگ و جدلی داشتن کارشون رو میکرد . ببین دوست عزیز بیا واقع بینانه نگاه کنیم دستیابی به چرخه سوخت و همچنین ساخت راکتور آب سنگین از راه و دور باطلی که اینا زدن والا لازم نبود . مهدی جان واقع بینانه نگاه کن در تجارت و تحلیل بازار باید هیچ گونه تمایلی به هیچ طرفی چه مخالف و چه موافق نداشته باشی در واقع یک تاجر نه احساس داره و نه تمایل سیاسی چون پول باید در جای امنی جریان داشته باشد . چرخه سوخت و غنی سازی بجز اینکه سودآوری ارزی بالایی داره دوست عزیز یک پز سیاسی و منطقه و حتی بین المللی خواصی هم داره چون معدود کشورهایی این فن آوری رو دارن . ولی متاسفانه اینا فقط فقط به پز سیاسی توجه میکردن و چون با اربده کشی و گفتن من می خوام به هیچ کی ربطی نداره و اسرائیل باید محو شه جلو رفتن که تا اینجا سیاست آشکارشون همین بوده خب یعنی ملتهب کردن افکار بین المللی و تنش ! می تونستن همین چرخه سوخت رو با مذاکرده و زیر نظر آژانس انجام بدن و سانتریفیوژ ها رو به صورت قانونی و از مجاری قانونی بین المللی وارد میکرد و همچنین پول های پرداختی بابت این تجهیزان . خب خودت نگاه کن اگر با سیاست درست جلو میرفتن چند تا از تحریم ها شامل حال این مملکت نمیشد ! درست میگم ؟ ببین دوست عزیز سیاست زمان پیغمبر (ص) با الان خیلی تفاوت داره دوست گلم اون زمان نه اروپائی واسه خودش قدرتی بود نه صحبت روسیه ای بود و نه چینی و نه آمریکا پس ببین الان اگر کسی بازیکن باشه بازی کردن خیلی سخته . جنگ راه انداختن و اسلحه کشیدن هم توی زمان کنونی که عملا به هیچ وجه نمیشه واکنش حاکمیت الان رو پیش بینی کرد حتی همون جامعه جهانی هم می دونه که کار غلطی هست . درست نگاه کنید سعی کنید اگر مسئله ای رو می بینید بدون جانب داری از طرفی تحلیل کنید موضوع رو . تحریم سوئیفت و بانک مرکزی و نفت دوست عزیز چیز کمی نبود به جرات میتونم بگم فشار و ضربه ای وارد کرد به اندازه تمامی تحریم ها از سال 59 تا الان بوده . پس وقتی تحلیل میکنید همه جوانب رو در نظر بگیرید . در ضمن مردم الان هم مردم زمان سال 57 و دهه 60 این نیستن گلم . اون موقع شاید نسلی آرمان گرا و عملا چشم و گوش بسته در ایران بود ولی در حال حاضر کلی فرق میکنه . ببینید سعی کنید وقتی دارید تحلیل میکنید ریزترین عوامل رو مد نظر بگیرید . شما فردی مذهبی هستید همون جور که از پیغمبر (ص) نقل قول کردید پس دقت کنید همون پیغمبر (ص) گفته 2 بار ببین 2 بار بشنو 1 بار حرف بزن . سعی کنید به این صورت باشید . دوست عزیز اگر خدایی نکرده اینا بخوان دوباره درست بازی نکنن و یا بشینن به صورت مبهم مذاکره کنن و خدایی نکرده 1% سناریوی حمله نظامی به ایران مطرح بشه دوست عزیز آمریکا 46 پایگاه دو و اطراف ایران داره انگلیس - آلمان رو هم مد نظر بگیرید. روسیه هم این وسط همیشه برادریش رو سر اون عهد نامه ایی که با ایران بسته توپ ثابت کرده پس قدرت لجستیک و نظامی اون 3 تا کشور خیلی فرق داره نسبت به فن آوری دهه 1980 ایران از لحظا نظامی . شاید حمله ای فرسایش و طولانی بشه ولی 100% متضرر این قضیه هیچ کسی نیست جز من و شما . ما در کشوری زندگی میکنیم که پول سیاه و سفید عملا مشخصی نیستن و نمی تونید بگید کدام درآمد قانونی هست جز (کارمندها) . در صورتی که سناریوی نظامی همون طور که گفتم خدایی نکرده بشه این مملکت اول از تو با فرار سرمایه های سنگین روبرو میشه . جوری سرمایه ها از این مملکت خارج میشن که 10 تای بانک مرکزی هم نمی تونن جلوش رو بگیرن . متاسفانه شما در پست هاتون کلا آرمان گرایانه صحبت میکنید خوبه این جنبه ها هم توجه کنید . این حاکمیت دوست عزیز خودش همیشه بزرگترین بیزینس من بوده و هست . الان اوضاع طوری شده که راه پول درآوردن براشون سخت شده مطمئن باشید امتیاز میدن ;) . همچین امتیاز میدن بد میان برای من و شما قمپز در میکنن که اونا کوتاه در اومدن و پرچم ما بالاست
2296.gif

چرا سفسطه می کنی !
من می گم ، چرا خودتون رو با صدر اسلام و مسلمین و ... مقایسه می کنید ! در حالی بیشتر شبیه معاویه هستید تا پیامبر و... !
از چه بابت ؟ از این بابت که صدر اسلام ، و پیامبر و امام ها مثل مردم بودن ! ولی الان کدام از **** های شما مثل مردم زندگی می کنه ؟

داوود جان شوما ناراحت نباش
s198.gif

پس بخور بخور مسئولين رو به پاي سازندگي و جنگ نذار .
جنگي هم كه را افتاد و بچه هاي 9 - 14 ساله رو با شستشويي مغزي راهي جبهه ها كردن و آقايون گردن كلفت همه تو بيت و
خونه هاي خودشون جاشون گرم بود ، و تازه ميخواستن جاده ي قدس رو از كربلا بزنند !!! پس جنگ هم خواسته ي خود آقايون بود .

اینو خیعلی خوب اومدی
ugly32.gif

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460

اولا وظیفه مردم رو شما تعیین نمی کنی
دوما این بسیجی هایی که شما می گی احیانا همون دلاورهایی نیستند که با پشتیبانی گارد ضد شورش شیر میشن و با چماق به جون زن و بچه مردم می افتند

مشکل شما اینه که همه چی رو خیلی ساده تحلیل می کنی واقعا فکر میکنی چند درصد مردم جلوی حمله خارجی برای حکومت ایران می جنگند وظیفه دینی و مبارزه با کفر و صهیونیسم و... هم در موردش صحبت نکنی بهتره چون تاریخ مصرف این حرفها خیلی وقته تموم شده
مطمئن باش که اگر جنگ بشه که امیدوارم نشه توی خیلی از مناطق همین ایران علیه حکومت می جنگند

xms

Registered User
لایک‌ها
387
ایتالیا 1.1 میلیارد یورو دارایی خانواده قذافی را مصادره کرد

611540311_orig.jpg

ایتالیا 1.1 میلیارد یورو دارایی خانواده دیکتاتور سرنگون شده لیبی را مصادره کرد.

به گزارش سرویس بین الملل شبکه ایران به نقل از منابع خبری، پلیس مالیات ایتالیا روز چهارشنبه به خبرگزاری رویترز گفت که دارایی‌های خانواده قذافی که شامل 1.25 درصد سهام بانک یونی کردیت ایتالیا می‌شود را مصادره کرده است.
دارایی‌های خانواده قذافی در ایتالیا در مجموع 1.1 میلیارد یورو ارزش دارد که شامل 0.58 درصد سهام شرکت نفتی انی ایتالیا و حدود 2 درصد سهام شرکت فین‌مکانیکا است.
پایان مطلب/

بالا