namvari
Registered User
- نوشتهها
- 519
- لایکها
- 192
میتونی از hideref.org استفاده کنی من استفادشو بلد نیستم کسی بلده بگه به این بنده خدا
ممنون...
میتونی از hideref.org استفاده کنی من استفادشو بلد نیستم کسی بلده بگه به این بنده خدا
بهترین کوتاه کننده های لینک رو واسه درآمد معرفی کردم:
کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین - کسب درآمد با کوتاه کردن لینک _ Top Url Shortener
دوستان تا چند ساعت دیگه یک روش معرفی می کنم که دیگه نیاز به نرم افزار خاصی هم نداره .نرم افزار jingling نرم افزار خوبی هست اما سایت ها راه مقابلش رو بلدن مثل سایت های ایرانی فقط آپی ایرانی رو قبول می کنند پس با این نرم افزار کار نمی شه کرد.
پس منتظر بمونید امشب احتمالا هم توی انجمن و هم توی سایت iranianinc.ir اعلام می کنیم.
البته در حدود 10 سایت PTP iهم سعی می کنیم معرفی کنیم
ممنون...
اقا شما سایت surfactif رو که معرفی کردین تو سایتتون
چند تا سوال داشتم ازتون اونا رو جواب بدین به پشتیبانی سایت فرستادم سوالم رو
چشمداداش ممنون میشم به وبلاگتون سری بزنین من چند تا سوال داشتم اونجا ازتون پرسیدم
من کلی سایت ptp باحال پیدا کردم
فقط یه چیزی این لینک کوتاه کنا خیلی سخت گیرن و اکانت بن می کنن چکارشون کنیم؟
به نظر سایت های ptp ارزش نداره.... باید خیلی مهربون 10000 تا آی پی تک بهش بدی تا نیم یا یک ادلار بهت بده.... تازه بیشترشون سایت hitleap کردن و بعضی از سایت های سورف هم خودشون بلاک کردن و اجازه نمی دن...
البته اگه سایتس سراغ دارین که بهتر بید معرفی کنید؟؟
به نظر سایت های ptp ارزش نداره.... باید خیلی مهربون 10000 تا آی پی تک بهش بدی تا نیم یا یک ادلار بهت بده.... تازه بیشترشون سایت hitleap کردن و بعضی از سایت های سورف هم خودشون بلاک کردن و اجازه نمی دن...
البته اگه سایتس سراغ دارین که بهتر بید معرفی کنید؟؟
تو اینرتنت سرچ کن دادا
کلی سایت ptp باحال هست
سایته ای دیگه ای هم هست که پول میدن به این روش....
مشکل PTP نیس!
مشکل سایت های اتوسورف خارجیه که حتی مینی مایزشم نمیشه کرد!
یکی از بهترین سایت های درامد زایی در نت که اعتبارش اصلا نیازی به حرف زدن نداره . به یکبار دیدنش میارزه !
[/RIGHT]
خواهش می کنمبه جدا از تشکر از استارتر که زحمت رو کشیدن و به رایگان این رو منتشر کردن که شاید خیلی ها این کار رو نمیکردن
یک سوال برای من پیش اومده :
اینهمه وقت و هزینه به نظرتون اصلا جواب میده آیا میتونه یک زندگی رو بگردونه؟
خود شما ماهانه بیشترین درامدی که داشتید چقدر بوده ؟
من هیچوقت توی این کار نبودم و اطلاعاتی ندارم ولی برای جالبه که این چیز هارو بدونم
ممنون میشم اطلاعاتی از وضعتون ( :دی ) در اختیار من بزارید که ببینم اصلا ارزش داره
یاد بگیرید در تاپیک دیگران تبلیغ نکنید
خواهش می کنم
زندگی ؟؟
نه برادر !
بیشتر واسه من سرگرمیه،، ولی خوب
من از مجموعه وبلاگم که راه انداختم تو یک ماه نیم
نزدیک 250 هزار کاسب شدم
که البته این سود بخشیش از سرمایه بوده
این آموزشم اگه چند تا وی پی اس دم دست داری پول بدی درنمیاد ازش
یا اگه بصورت حرفه ای آپلودری رو شروع کنی پول خوبی کاسب میشی
از همون آپلودری چطور؟
پول خوب چقدر هست ؟
خود شما چیزی در آوردی؟
فعالیت توی سایت های دیگه و انجمن های دیگه یا زدن سایت جدید با چنتا ایده کوچیک برای جذب کاربر؟