شب بیست و نهم !
شب بیست و نهم !
عجیبه ولی منم شب بیست ونهم-واقعاترسناکه-ایرانی بودنش که زائقه ترس من توشه خیلی تاثیرگزاربودروی من-پیشنهادمیکنم دوستان ببینن
عجیبه ولی منم شب بیست ونهم-واقعاترسناکه-ایرانی بودنش که زائقه ترس من توشه خیلی تاثیرگزاربودروی من-پیشنهادمیکنم دوستان ببینن
فیلم ایرانی ترسناک؟!؟داستانش در مورد چیه؟فقط آخرشو تعریف نکنید برم ببینم.
من وقتی این فیلم رو بار اول دیدم بچه بودم با اون کیفیت اشغالش . تا چند وقت خوابم نمیبرد روزا نمی تونستم از این اتاق به اون اتاق تنهایی برم روزا نمی تونستم توالت برم .میگفتن برو از اون یکی اتاق فلان چیز رو بیار نمی رفتم خیلی بد روووم تاثیر گذاشته بود . حتی اخیرا هم تلویزیون داد و من ندیدم !
به نظر من هنوز هیچ فیلمی به پای فیلمهای The Ring و Shutter نمیرسن.
باباجریانش اینه که یه طرف میادتوحیاط یه جنی که انگارچادرزنانه پوشیده میادازروی لب پشت بوم نگاه میکنه میره-اتفاقاکیفیتش بدنیست-من فیلمای ترسناک زیادی دیدم ولی خداییش این یه چیز دیگست-اینم لینک دانلودش :
Download
شب بیست و نهم شاید به خاطر این ترسناک جلوه کرد چون در زمان بچگی ( زمان مشابه همدیگه ) در سن های کودکی دیدیم .. من خودم هم ترسیدم :دی
========
ولی ژانر ترسناک ( واقعی / no sci-fi ) یکی از ژانر های مورد علاقه ام هست .. و چون از 17-18 سالگی سراغ این ژانر اومدم اون ترسی که بتونه تاثیر بزاره رو نداشت ( ولی قابل کتمان و انکار نیست که ناخودآگاه تاثیر خودش رو هر فیلمی میزاره - چه ترسناکش چه غیر اون ! )
فیلمی که تو ذهن من هست " خزنده " نام داره ... اون سکانس اولیه فیلم که در عین سکوت معنای عالی ای از ترس رو بهت القا میکنه ! .. بقیه فیلم معمولی هست .. !
شب بیست و نهم شاید به خاطر این ترسناک جلوه کرد چون در زمان بچگی ( زمان مشابه همدیگه ) در سن های کودکی دیدیم .. من خودم هم ترسیدم :دی
========
ولی ژانر ترسناک ( واقعی / no sci-fi ) یکی از ژانر های مورد علاقه ام هست .. و چون از 17-18 سالگی سراغ این ژانر اومدم اون ترسی که بتونه تاثیر بزاره رو نداشت ( ولی قابل کتمان و انکار نیست که ناخودآگاه تاثیر خودش رو هر فیلمی میزاره - چه ترسناکش چه غیر اون ! )
فیلمی که تو ذهن من هست " خزنده " نام داره ... اون سکانس اولیه فیلم که در عین سکوت معنای عالی ای از ترس رو بهت القا میکنه ! .. بقیه فیلم معمولی هست .. !
دیگه کسی فیلم ترسناک ندیده؟!؟برنامه کودک خونه مادربزرگه منو خیلی میترسوند .!! مخصوصا کاراکتر مادر بزرگه .