• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترسناک ترین فیلمی که دیدین چی بود؟

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
The omen 1 البته 11 ، 12 سالم بود دیدم ، کلا پر پر شدم و از دست رفتم :general410::general411:. تا یک ماه از تاریکی میترسیدم و شبها خوابم نمیبرد !
البته انسان نشدم که ، چند سال بعد کتابشو خریدم خوندم . کتابش ترسناکتره ، چند روز پیشم دوباره همون نسخه ی دهه 1970 رو نیگا کردم ، تازه فهمیدم اصلا ترسناک نیست . اما قشنگه ، دوستش میدارم :general504::oops:

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
از فیلمهای جدیدم ، Jessabelle 2014 عالی بود ، چند تا صحنه ی ترسناک بیشتر نداشت اما پایانش شوکه کننده بود ، یکی 10 دقیقه ی آخره فیلم شوکه میشی ، یکیم یه سکانس مونده فیلم تموم شه .
دومیشم فیلم sinister بود ، پایانش فوق العاده شوکه کننده بود .
Evil dead 2013 از نظر گریم و چهره پردازی عالی بود .

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
از فیلمهای جدیدم ، Jessabelle 2014 عالی بود ، چند تا صحنه ی ترسناک بیشتر نداشت اما پایانش شوکه کننده بود ، یکی 10 دقیقه ی آخره فیلم شوکه میشی ، یکیم یه سکانس مونده فیلم تموم شه .
دومیشم فیلم sinister بود ، پایانش فوق العاده شوکه کننده بود .
Evil dead 2013 از نظر گریم و چهره پردازی عالی بود .
درباره Sinister گفتی ، اول اینکه که فیلم خوبیه ، به دوستان پیشنهاد می کنم ببینم.
دوم اینکه کارگردانش ، Scott Derrickson سال 2014 فیلم جدید ساخت به اسم Deliver Us from Evil که به نظر من که زیاد خوب نبود. اما بعضی هام خوششون اومده. پس اگه از طرفداران Scott Derrickson هستید ، فیلم جدیدش رو هم تماشا کنید.

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
درباره Sinister گفتی ، اول اینکه که فیلم خوبیه ، به دوستان پیشنهاد می کنم ببینم.
دوم اینکه کارگردانش ، Scott Derrickson سال 2014 فیلم جدید ساخت به اسم Deliver Us from Evil که به نظر من که زیاد خوب نبود. اما بعضی هام خوششون اومده. پس اگه از طرفداران Scott Derrickson هستید ، فیلم جدیدش رو هم تماشا کنید.
اتفاقا این فیلم ، Deliver Us from Evil رو هم دیدم ، اصلا دوست نداشتم ، ترسناکم نبود .

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
اتفاقا این فیلم ، Deliver Us from Evil رو هم دیدم ، اصلا دوست نداشتم ، ترسناکم نبود .
بنده هم موافقم.
در حد Scott Derrickson که فیلمی مثل Sinister رو ساخته نبود. ( البته Sinister هم شاهکار نبود ، اما واقعا خیلی بهتر از کارهایی که جدیدا اومده بود )

FPS-Doug

Registered User
لایک‌ها
36
من زیاد فیلم ترسناک نمیبینم ولی کینه خیلی ترسناک بود

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
ایران مگه بلده بجز فیلم های خاله زنکی فیلم ترسناک هم بسازه؟

just_german

Registered User
لایک‌ها
102
فيلم جديدي كه ديدم و واقعا در يه قسمتايي قافلگير شدم و ترسيدم The boy بود
تا وسطاي فيلم ميگفتم چقدر مسخرس ولي واقعا جالب شد جالبيشم اين بود كه تخيلي نبود حتما پيشنهاد ميكنم ببينيد

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
A Nightmare on Elm Street
حدود 18 سال پیش وقتی تنها بودم تموم چراغ های خونه رو خاموش کردم و با استرس و هیجان فرق العده این فیلم رو دیدم

A_Nightmare_on_Elm_Street_2010_poster.jpg

Saeid Yaghubi

Registered User
لایک‌ها
209
فیلم جن گیری امیلی رز هم یکی از بیاد ماندنی ترین فسلم های ژانر وحشت هست از نظر من!
پیشنهاد میکنم دوستانی که ندیدن ببینن و نظر بدن
The Exorcism of Emily Rose

بالا