hardforzist
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 134
jeepers creepers رو دیدم.
خیلی مزخرف بود ولی سرگرم کننده
خیلی مزخرف بود ولی سرگرم کننده
فک کنم هممون یه بار از شب بیست ونهم گرخیدیم. با اون فضای دارک و موسیقی دهشتناکش.
ولی باید بگم دو فیلم دیگه منو بدجور گرخوندن. قبلش بگم، من کلا به سینمای ژاپن بشدت علاقه مند هستم. بسیار سینمای دوست داشتنی داره.
۱- رینگ- نسخه ژاپنی. یعنی تا یه هفته میترسیدم نگاه مانیتور کنم. اینم بگم اونموقع هنوز هالیوود تو این موضوع تر نزده بود. به لطف هالیوود ایده این فیلم الآن دیگه بسیار خز شده. شاید هزارتایی از این ایده فیلم ساخته باشن. و الان عادی شده باشه برا بیننده. ولی اونموقع من رو داغون کرد
۲- یه فیلم ۴ اپیزودی ژاپنی بود که سینما ۴ حدود سال ۸۲ گذاشت. اسمش یادم نیست. اگه کسی میدونه اسمش رو بگه دانلودش کنم. تو یکی از اپیزوداش یه پسر کور رو فرستادن قبرستون برای ارواح آهنگ بزنه. روی کل بدنش دعا نوشته بودند به جز گوشش....
این دو تا فیلم بد جور منو گرخوندن. دیگه منو مجبور هم بکنم طرف فیلم ترسناک نمیرم
Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2
داداش اسمش kaiden
منم تو کانال 4 دیدم یه صحنه که زنه داشت می رفت تو اسمون بچه بودم کرکام ریخت:general711:
داداش این فیلما که راحت پیدا کردنشون فیلمای قدیمی بگید براتون لینک مستقیم کنم.پارانورمال اکتیویتی 1
انصافا سال 2007 که اومد کارگردانش خودش شایعه کرده بود که فیلم به صورت واقعیه ! مام وسط عید نوروز ساعت 4 عصر بیکار شدیم نشستیم دیدن ، هیچکس خونه نبود هوا عین اسب گرفته بود و ساعت 4 با میومدو برق رفته مام طبقه هشتم بودیم و فقط طبقه سومیا خونه بودن
چشتون روز بد نبینه نصفه ولش کردم زدم pmc !!!!!!!!!!!!!!!
شماره یکشو دیدم قشنگ بود سرگرم کننده بود بد نبوداین فیلمم خیلی جالبه! هم ترسناکه هم اکشن محصول 2014
Dead Snow II: Red
شماره ۲ شم دنباله ۱ هست اول شماره ۱ رو ببینید جذابترهشماره یکشو دیدم قشنگ بود سرگرم کننده بود بد نبود
از این فیلم هایی که چند نفر عشقی میرن یه جایی برای تفریح شماره 2 رو نمیدونم این حالت یا نه
Ichi the Killer رو بذار با حجم بالای 2/3 گیگدوستان هر کی فیلم ترسناک میخواد بگیره اسم انگلیسی با سالش رو بده لینک مستقیم بهش بدم اگر زیرنویسشم بود میزلرم براتون
همینجا اسما رو بزارید سعی کنید بهترین ها رو انتخاب کنید.
اینکه ترسناک نیست!Ichi the Killer رو بذار با حجم بالای 2/3 گیگ
به نظرم ترسناک بود خود IMDB قبلا Horror هم واسه این فیلم نوشته بود فکر کنم.کمدی که به هیچ وجه نیست اکشنم نیستاینکه ترسناک نیست!
http://www.imdb.com/title/tt0296042/?ref_=fn_al_tt_1
خوب همین لینکی که گذاشتم بود؟ فیلمتون؟به نظرم ترسناک بود خود IMDB قبلا Horror هم واسه این فیلم نوشته بود فکر کنم.کمدی که به هیچ وجه نیست اکشنم نیست
بلهخوب همین لینکی که گذاشتم بود؟ فیلمتون؟
آره ترسناک که هست این تریلرشه