• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ترسناک ترین فیلمی که دیدین چی بود؟

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
دوستان اگه با هم یه اکانت تبدیل به لینک مستقیم بگیریم من برای پول گذاشتن حاضرم مخصوصا یه سری فیلما کم یاب ترن دیگه.
میتونم همینجا پست بزارم برای فیلما نظراتتون رو بگید. ممنون.

me14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین های ژانر وحشت اول مربوط به سینمای اروپا و کشورهایی مثل فرانسه آلمان و اسپانیاست که به نظر من ترسناک ترین فیلم تاریخ (بعد از دیدن بالای 700 فیلم ترسناک) فیلم rec محصول 2007 اسپانیا است
فیلم هایی مثل inside محصول فرانسه ils محصول سینمای فرانسه و .... توصیه میشه

بعد از اون سینمای جنوب شرقی آسیا خصوصا کره جنوبی و ژاپن که از بهتریناش میشه به ringu 1 - 2 یعنی نسخه ژاپنی حلقه - 7 قسمت فیلم ju on یعنی نسخه ژاپنی فیلم کینه - فیلم cello محصول کره و ... اشاره کرد

بعد از اون هم سینمای هالیوود هست که از بهتریناش میشه به 28 رو بعد - 28 هفته بعد - 30 روز شب 1 و 2 و ................ اشاره کرد

اگه فکر میکنید فیلم ترسناک تا حالا دیدید فیلم rec سال 2007 رو ببینید

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان من این فیلم ایرانی شبحی در تاریکی به کارگردانی محسن شاهمحمدی رو میخوام سال 2006 از تلویزیون دیدمش ولی اون موقع ابزار ضبط نداشتم تو رو خدا اگه کسی دارش بهم بده هرچقدر هزینش باشه بهش میدم خیلی برام با ارزشه این فیلم خیلی خیلی برام ترسناک بود جوش خیلی ساله دنبالشم ولی هیچ کجا پیداش نکردم

اینم پروفایلش هست

http://fa.wikipedia.org/wiki/شبحی_در_تاریکی

بعد از این فیلم هم یه فیلم ایرانی دیگه هست به اسم پلکان مارپیج اونم اصلا پیدا نکردم

sesemi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این فیلمم خیلی جالبه! هم ترسناکه هم اکشن محصول 2014

Dead Snow II: Red

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
انابل 2014

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
نتونستم پیداش کنم.ولی فوق العادس
پیداش کردم ایناهاش
scary_film_wallpaper_7.jpg

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
کماکان ترسناک ترین فیلم عمرم همون کینه ی 1 که در سینما فرهنگ همراه با دویست نفر ادم دیگه اغتشاشیدیم تو خودمون !!
نه یک قطره خون،نه اره و تیشه و تیغ، نه یک قیافه ی عجق وجق مسخره ، نه خیلی آیتم های پوسیده ی دیگه...ترس سرد و خالص،فقط و فقط

من فکر کنم فرهنگ ماهم یه جورایی در ترسیدن ما دخیله، مثلا بعید میدونم کسی از فیلمای خون آشامی بترسه چون کلا تو فرهنگ ما میدونیم که اصلا همچین چیزی وجود نداره ! ولی روح ، جن و این جور مسایل رو بیشتر باور میکنیم .
z1

raskho99

Registered User
لایک‌ها
208
کماکان ترسناک ترین فیلم عمرم همون کینه ی 1 که در سینما فرهنگ همراه با دویست نفر ادم دیگه اغتشاشیدیم تو خودمون !!
نه یک قطره خون،نه اره و تیشه و تیغ، نه یک قیافه ی عجق وجق مسخره ، نه خیلی آیتم های پوسیده ی دیگه...ترس سرد و خالص،فقط و فقط

من فکر کنم فرهنگ ماهم یه جورایی در ترسیدن ما دخیله، مثلا بعید میدونم کسی از فیلمای خون آشامی بترسه چون کلا تو فرهنگ ما میدونیم که اصلا همچین چیزی وجود نداره ! ولی روح ، جن و این جور مسایل رو بیشتر باور میکنیم .
z1
برای من جنبه هیجانشه خوبه هر چند وقت یکی توی این ژانر ببینم ولی کلا درام و زندگی نامه رو ترجیح میدم.
حرف شما کاملا تایید میشه.

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
یه شب زد به سرم همه فیلمای ترسناک روح و جنی جدید رو دانلود کردم....تنها فیلمی که خوشم اومد انابل بود..کارگردانش که فیلمای قبلیش insidious conjuring بود خیلی کارش درسته...تقریبا تموم فیلمای ترسناک و دیدم و زیاد نترسیدم از فیلمی... ولی تنها دو فیلمو هنوزم میترسم نگاه کنم...insidious1 و conjuring
تو فیلمای جدید کینه جدیده هم بدک نبود ولی شماره یکش یه چیز دیگه بود...

بالا