• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تركيه: ازمير يا كوش آداسي يا آنتاليا و... و

leeee

Registered User
لایک‌ها
9
آنتالیا هتل هاش خوبه مارماریش شباش قشنگه کوشی آداسی ساحلش قشنگه

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
من کوش آداسی و آنتالیا رو بهتون توصیه می کنم

البته آنتالیا الانش هم جای خوبیه ولی کوش آداسی شاید کمی سرد باشه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
اگر زمستون میخوای بری برو مارماریس

از استانبول با اتوبوس میبرن فک کنم 50 60 لیر میگیرن

شهرهای ساحلی تفریح آنچنانی نداره

بیشتر به درد ماه عسل یا خانوادگی میخوره

هیچ جا استانبول نمیشه .هیچ جا

میرید پول میریزید تو جیب عرب جماعت پس فردا هم شاخ میشن خلیج پارس واسه ماس...

واقعا که از ماس که بر ماس ....

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
میرید پول میریزید تو جیب عرب جماعت پس فردا هم شاخ میشن خلیج پارس واسه ماس...

واقعا که از ماس که بر ماس ....

خب اون ترکا هم میگن خلیج بصره که یه جورایی جعل اسم خلیج فارس حساب میشه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
خب اون ترکا هم میگن خلیج بصره که یه جورایی جعل اسم خلیج فارس حساب میشه

اون ترک ها هیچ دشمنی با ایرانی جماعت ندارن
عرب ها شمشیر رو از رو بستن

ضمن اینکه مردم ترکیه علاف نیستن بشینن راجب ایران صحبت کنن

هرچی هم که هست از شاعرین بگیرین تا حس وطن پرستی از بی لیاقتی دولت ماس...

بیاد یکی بلیط مجانی دبی یا عربی بده بهم جلو چشش پارش کنم تا ثابت کنم تا عمر دارم با این قوم ... هم صحبت نمیشم و نمیرم :D

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

اون ترک ها هیچ دشمنی با ایرانی جماعت ندارن
عرب ها شمشیر رو از رو بستن

ضمن اینکه مردم ترکیه علاف نیستن بشینن راجب ایران صحبت کنن

هرچی هم که هست از شاعرین بگیرین تا حس وطن پرستی از بی لیاقتی دولت ماس...

بیاد یکی بلیط مجانی دبی یا عربی بده بهم جلو چشش پارش کنم تا ثابت کنم تا عمر دارم با این قوم ... هم صحبت نمیشم و نمیرم :D

اگه کسی داد پاره نکنیا بده من برم ببینم چه خبره اونجا! :D

last tango

Registered User
لایک‌ها
101
چرا بحث عوض شده خب بالاخره نتيجه چي شد؟ دوستان به نظرتون واسه اول مهر آنتاليا بهتره يا كوش آداسي؟ در ضمن در نظر بگيريد كه مسافرت دو نفره ست با اين اوصاف كدوم شهر بهتره؟! ازمير يه دوست ترك دارم عكساشو نشونم داده خيلي شهرشون قشنگه اگر تور مستقيم داشت حتما انتخابم ازمير بود عاليه.

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
چرا بحث عوض شده خب بالاخره نتيجه چي شد؟ دوستان به نظرتون واسه اول مهر آنتاليا بهتره يا كوش آداسي؟ در ضمن در نظر بگيريد كه مسافرت دو نفره ست با اين اوصاف كدوم شهر بهتره؟! ازمير يه دوست ترك دارم عكساشو نشونم داده خيلي شهرشون قشنگه اگر تور مستقيم داشت حتما انتخابم ازمير بود عاليه.

آقا بستگی با فاز خودتون داره که چطوری دوست داشته باشین، اگر بیشتر دوست دارین داخل هتل باشین و بار و دیسکو و ساحل و این چیزا به نظرم آنتالیا یه هتل خوب بگیری بهتره ولی اگر میخواید خرید و گردشگری کنید به نظرم استانبول بهتر باشه البته کوش آداسی هم شنیدم هم بافت شهری قشنگی داره هم شهر شاد و پر جنب و جوشی هست مخصوصا عصرا که همه میریزن بیرون

nastaran1367

Registered User
لایک‌ها
5
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از بازار خبر؛ این روزها خیلی باب شده‌اند. تور دقیقه نودی یا آنطور که بیشتر مشهور شده‌اند،‌ تور لحظه‌ آخری. پدیده‌ای محبوب و البته پرچالش برای آنها که سفرهایی با تخفیف‌های باورنکردنی‌می‌خواهند. سوالات مهمی در این بار پیش می‌آید. اول آنکه آیا این برنامه‌ها قابل اطمینان هستند؟ دوم آنکه آیا در ازای این هزینه کم شده،‌ سرویس‌ها و خدمات نیز کمتر می‌شوند؟ سوم آنکه تور لحظه‌ آخری ترکیه دقیقاً چه تفاوتی با بقیه دارند؟

داستان چیست؟

آژانس‌های مسافرتی اغلب به میزان متعارفی بلیط برای مقصدی معین و در زمانی معین تهیه می‌کنند. در صورتی که با فرارسیدن موعد سفر، تعداد مسافرین به حد نصاب نرسد، شرکت مجبور است با صندلی‌های خالی و بلیط‌هایی که فروش نرفته است برنامه را با هواپیمایی که چارتر کرده‌، به سرانجام برساند.

اما چندی است حربه جالبی اجرا می‌شود. این آژانس‌ها بلیط‌های باقی‌مانده را با تخفیف‌هایی (بین 10 تا 50 درصد بسته به خارجی یا داخلی بودند سفر)، به فروش می‌رسانند. این اقدام اگرچه از نظر مالی برای مشتریان مقرون به صرفه است ولی از نظر برنامه‌ریزی و ساعت پرواز هیچ حق انتخابی برایش باقی نمی‌گذارد.

البته باید این را هم در نظر بگیریم که تور لحظه‌ آخری یا برای کشورهایی است که ویزا نمی‌خواهند و یا برای شهرهایی هستند که تایم طلایی سفر به آنجا گذشته است.

این تورها از نظر فنی هیچ تفاوتی با تورهای استاندارد ندارد. طبق قانون هیچ امکاناتی نباید برای خریدار محدود شده باشد. به طوری که پیش آمده در یک هواپیما شما در کنار کسی نشسته باشید که دارای بلیط 900 هزار تومانی باشد ولی بلیط شما 500 هزار تومانی است.

چه ایرادی دارد؟

شاید بزرگ‌ترین ایراد کار آنجا است که برای رفتن به تور لحظه‌ آخری تقریباً باید آماده بود. شاید پرواز یک روز دیگر باشد و شاید چند ساعت دیگر. از آنجایی که زمان خریداری بلیط از OK‌ کردن تا فسخ کردن بیش از استاندارد گذشته است، بنا بر این در صورت خریداری به هیچ عنوان مبلغ مسترد نخواهد شد.

هم‌چنین در نظر داشته باشید که برای مسافرت‌های دسته جمعی و خانوادگی، چیدمان صندلی‌ها به انتخاب شما نیست.

از آنجایی که اطلاع‌رسانی این تورها به صورت پیامکی و اینترنتی است، سودجویان با راه‌اندازی پیغام‌های جعلی، سایت‌های تقلبی و پیامک‌‌های انبوه مبالغ هنگفتی را به جیب می‌زنند.

راه حل چیست؟

-عجله نکنید. ندانم کاری می‌تواند ما به تفاوت این 50 درصد تخفیف را طوری برایتان زنده کند انگار اصلاً تحفیفی وجود نداشته است.

-جستجو کنید. در همین زمان اندک هم می‌تواند اطلاعات خوبی به دست آورد. با افرادی که قبلاً از این تورها استفاده کرده‌اند، صحبت کنید. راه و چاه را بپرسید.

-پول را مستقیم واریز کنید. در تور لحظه‌ آخری هیچ‌کس واسطه‌گری نمی‌کند. مبلغ بلیط از سوی آژانس تعیین می‌شود. بوده‌اند افرادی که یک بلیط 1 میلیون تومانی را با 30 درصد تخفیف از یک ناآشنا خریده‌اند در حالی که تخفیف اصلی بلیط 60 درصد بوده است.

-پرواز را چک کنید. ساعت حرکت، فرودگاه مقصد، صندلی‌ها و نحوه سرویس داخل هواپیما می‌تواند کیفیت یک مسافرت هرچند کوتاه را تغییر دهد.

الناز پارسا

Registered User
لایک‌ها
23
دوستای خوبم
خیلی وقته از زمان پرسیدن این سوال گذشته
اما شاید کس دیگه م باشه که این سوال براش پیش اومده که بهترین شهر ترکیه برای مسافرت کجاس؟
من خیلی تحقیق کردم اگه میخواین یه شهر توریستی تمام عیار ببینین، تور استانبول رو انتخاب کنین و اگه میخواین فقط و فقط تفریح کنین به نظرم کوش آداسی و ازمیر خیلی بهتر از جاهای دیگه هستن

milaod

Registered User
لایک‌ها
5
الان استانبول هواش سرده؟

ana110

Registered User
لایک‌ها
21
اصلا از ترکیه و شهرهاش خوشم نمیاد
شبیه دهات میمونن:دی
هر چي باشه از ايران ما و افعانستان و تاجيكستان و هندوستان خيلي سرتره . كاش قبل از اين پيام يا يه بار خودتون ميرفتيد يا از اينترنت اطلاعات كسب ميكرديد.

ana110

Registered User
لایک‌ها
21
شهرهای ایران قشنگتره یا ترکیه؟
دوست عزيز اين چه سوالي آخه
اصلا مقايسه ي كاملا اشتباهي هست .مسافرت به شهرهاي ايران زماني خوبه كه مجبوري كاملا به حالت اجبار يعني اون موقعه به خاطر شرايط جاي ديگه نميتوني بري
اما تركيه و شهرهاش اصالا يه چيز ديگه است .بايد بريد تا ببينيد شنيدن با ديدن خيلي فرق داره.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
ترکیه برای فرار از ایران هم جای خوبیه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
هر چي باشه از ايران ما و افعانستان و تاجيكستان و هندوستان خيلي سرتره . كاش قبل از اين پيام يا يه بار خودتون ميرفتيد يا از اينترنت اطلاعات كسب ميكرديد.
لابد رفتم که میگم دیگه!
استانبول هم با اون همه توریستش شبیه دهات میمونه همه چیزش قدیمی و سنتی!
بقیه شهر هاش که دیگه هیچی...البته شاید یکی اینجوری خوشش بیاد.
ضمنا اینکه ایران بهتره یا ترکیه دیگه بستگی به سلیقه هر فرد داره :):)

ana110

Registered User
لایک‌ها
21
ترکیه برای فرار از ایران هم جای خوبیه
تركيه خوبه اما نه براي ماندن بلكه تركيه فقط به عنوان سكوي پرتاب يا دروازه ورود به اروپاست .
متاسفانه ايران و ايراني رو كشورهاي اروپايي قبول ندارن الان

بالا