• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تركيه: ازمير يا كوش آداسي يا آنتاليا و... و

ana110

Registered User
لایک‌ها
21
لابد رفتم که میگم دیگه!
استانبول هم با اون همه توریستش شبیه دهات میمونه همه چیزش قدیمی و سنتی!
بقیه شهر هاش که دیگه هیچی...البته شاید یکی اینجوری خوشش بیاد.
ضمنا اینکه ایران بهتره یا ترکیه دیگه بستگی به سلیقه هر فرد داره :):)

فعلا با وضعيتي كه ايران ما داره با سطح زندگي مردمش تورمش و ديدي كه مردم دنيا به ايران و ايراني داره اصلا حق سليقه اي وجود نداره . ايران جاي زيبا زياد داره فوق العاده است اما نه براي ماندن اينجا به درد يه عده خاص ميخوره كه همه هم تا حالا فهميدن كه چه طيف و گروهي هست.

ana110

Registered User
لایک‌ها
21
کدومش برای کارای خاک بر سری بهتره + عشق حال :D:)

از اون نظر بخواين هر دو بهتره و موجوده فقط يك تفاوت وجود داره اونجا (تركيه ) آشكار هست اما اينجا (ايران ) مخفي
الان ايران ما از اين نظر نسبت به 5 و 6 سال پيش خيلي پيش رفت كرده و داره با تركيه (در دو موردي خاک بر سری بهتره + عشق حال ) رقابت ميكنه و دست اونارو داره از پشت مي بنده
قديما خيلي براي اون دو منظوري كه گفتيد به تركيه ميرفتند چون بهنونه تجارت و سياحت داشت (برعكس مالزي و چين كه هركي ميره حتي غير ايراني براي تجارت هم رفته باشي ميگن براي دو موردي كه شما گفتيد رفتي )اما الان خيلي كم شده چون تو ايران فك و فراون هست تازه برعكس تركيه كه پولي هست اينجا رايگان هست .

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613
از اون نظر بخواين هر دو بهتره و موجوده فقط يك تفاوت وجود داره اونجا (تركيه ) آشكار هست اما اينجا (ايران ) مخفي
الان ايران ما از اين نظر نسبت به 5 و 6 سال پيش خيلي پيش رفت كرده و داره با تركيه (در دو موردي خاک بر سری بهتره + عشق حال ) رقابت ميكنه و دست اونارو داره از پشت مي بنده
قديما خيلي براي اون دو منظوري كه گفتيد به تركيه ميرفتند چون بهنونه تجارت و سياحت داشت (برعكس مالزي و چين كه هركي ميره حتي غير ايراني براي تجارت هم رفته باشي ميگن براي دو موردي كه شما گفتيد رفتي )اما الان خيلي كم شده چون تو ايران فك و فراون هست تازه برعكس تركيه كه پولي هست اينجا رايگان هست .
پس خواهشا به ما معرفی کن که همینجا پولمون رو خرج کنیم . هم ارزون تر هم به صرفه تره :D

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
فعلا با وضعيتي كه ايران ما داره با سطح زندگي مردمش تورمش و ديدي كه مردم دنيا به ايران و ايراني داره اصلا حق سليقه اي وجود نداره . ايران جاي زيبا زياد داره فوق العاده است اما نه براي ماندن اينجا به درد يه عده خاص ميخوره كه همه هم تا حالا فهميدن كه چه طيف و گروهي هست.
در شرایط فعلی شاید اینطور باشه که میگید
اما من در کل نظرم این بود که ترکیه به نسبت مقاصد دیگه ای که میشه رفت،خیلی خوب نیست
و شاید اصلا نباید این حرف رو توی تاپیکی که در مورد 2 تا شهر ترکیه بود میزدم!

speed24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
میشه بدون کارت پایان خدمت و گرو دادن رفت؟

speed24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
کارت پناهندگی از کجا بگیریم؟

ana110

Registered User
لایک‌ها
21
میشه بدون کارت پایان خدمت و گرو دادن رفت؟
خروج موقت از کشور
خروج موقت از کشور می تونه برای سفرهای تفریحی، علمی مثل شرکت در سمینار یا فرصت مطالعاتی، نیمه علمی مثل امتحانات جی ار ای، زیارتی باشه. هدف شما از خروج موقت هم میتونه واقعا همین چیزایی باشه که گفتم ولی میتونه برای سریع تر گرفتن گذرنامه هم باشه چون شما می تونید قبل از رسیدن پذیرش دانشگاه گذرنامه رو دریافت کنید و تا اونجا که می دونم برای وقت گرفتن از بعضی سفارت ها نیاز به شماه پاسپورت هستش در نتیجه کارتون جلو میافته. برای خروج موقت شما باید موراد زیر رو داشته باشید:
2-1. زیارتی : نامه از کاروان مورد تایید حج و اوقاف + وثیقه نقدی که برای عراق و عربستان و سوریه 500 نقدی و 5 ملیون تعد محضری هستش و کل کار شما تو 2-3 روز قابل انجامه. برای تعهد محضری میتونید تو همون محضرایی که نزدیک **** وظیفه هست برید و یک نفر که فیش حقوقی یا اعتبار مشخصی داره مثل پدرتون رو ببرید که تعهدنامه رو پر کنه هزینشم حدود 50 اینا میشه. و این مدارک رو به همون **** وظیفه میدین.
2-2 سفر علمی: نامه تاییدیه دانشگاه+ نامه تایید شده توسط وزارت علوم + 5 میلیون به صورت نقد یا ضمانت بانکی که کامل توضیح خواهیم داد.
2-2 سفر نیمه علمی : مثل امتحانات تافل و اینا : نامه تاییده دانشگاه (+میگن که تایید وزارت علوم هم لازمه)+8 ملیون به صورت نقد یا ضمانت بانکی
2-2 سفر تفریحی : نامه اشتغال به تحصیل (مورد تایید وزارت علوم)+ مراحلی که برای دادن وثیقه به **** وظیه

oblomof

Registered User
لایک‌ها
142
اگه به من باشه میگم تور ازمیر و کوش آداسی رو بگیر (دقت کن اگه میخوای تو مهر بری از هفته اول رد نشه !)
تور هایی که تو ایران هست واسه این ۲ شهر اینطوریه که ۲ شب ازمیر هستین و ۵ شب هم کوش آداسی !
ازمیر به اصطلاح شیرازشون هست و بسیار زیبا و فرهنگی هست و بیشتر افراد تحصیل کردشون از ازمیر هستن و کلا خیلی شهر خوبی هست. هم برای خرید هم مناسب هست هم بازدید از شهر و مکان های تاریخی.
هتل های ازمیر مثل کوش آداسی و آنتالیا و آنالیا و ... ALL و UALL نیستند و بهترین هتلش هم SWISOTEL هست که تاکید اکید میکنم روش !
کوش آداسی هم که خود شهرش یک شهر کوچیک با بافت سنتی هست که برای گشت و گذار بسیار زیبا و دیدنی هست و صنایع دستی خوبی هم داره. هتل های کوش آداسی هم که ALL/UALL هستند و فکر کنم در موردش اطلاعات داشته باشید.
اما دقت داشته باشید که سطح هتل های کوش آداسی مقداری پایین تر از آنتالیا هست ولی اگر دوست دارید ازمیر رو هم ببینید پیشنهاد میشه ! راستی فکر کنم میتونید با آژانس مورد نظرتون صحبت کنید که تمام مدت مسافرت رو ازمیر باشید.

پیشاپیش خوش بگذره !

بالا