• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تست سرعت از تمام مرورگر هاي موجود

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اي FF باز ها بياين ببين كي از همه بيشتر قوي هست!
:p

http://www.howtocreate.co.uk/browserSpeed.html

نتيجه:

So overall, Opera seems to be the fastest browser for windows. Firefox is not faster than Internet Explorer, except for scripting, but for standards support, security and features, it is a better choice. However, it is still not as fast as Opera, and Opera also offers a high level of standards support, security and features.

تا كور شود هر آنكه نتواند ديد :D
حالا باز بگين FF :p

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اي FF باز ها بياين ببين كي از همه سريع تر و بهتر هست!

نتيجه:

So overall, Opera seems to be the fastest browser for windows. Firefox is not faster than Internet Explorer, except for scripting, but for standards support, security and features, it is a better choice. However, it is still not as fast as Opera, and Opera also offers a high level of standards support, security and features.

:cool:
فقط اپرا :devil: :devil: :devil: :devil: :hair:

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اي بيچاره ها حتي FF از IE هم سريعتر نيست :D

Firefox is not faster than Internet Explorer

گريه كنيم براتون. :D

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
clap2.gif
clap2.gif
clap2.gif

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عالی بود !
هر جند انتظاره مقامی به جز اولی برای opera نمیشه داشت

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
Ok, ok. Firefox and Mozilla are clearly optimised for Linux, and Opera is clearly optimised for Windows.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از hwt :
Ok, ok. Firefox and Mozilla are clearly optimised for Linux, and Opera is clearly optimised for Windows.
خوب كه چي ؟!
شما الان با linux دارين ژست ميزنين؟
همه اين بچه هاي FF كه غورغور ميكنن با win كار ميكنن:D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببين من هيچ وقت نگفتم فاير فاكس سريعترينه
هميشه گفتم كه بهترين گزينه براي كسانيه به چيزهاي ثابت قانع نيستند .
امكان نداره اپرا و يا IE بتونند در ارتباط با exten هاي firefox حرفي براي گفتن داشته باشند .
14.gif

من هميشه مجذوب اين قضيه بودم كه هر 3 4 روز يك بار منتظر اضافه شونده ي جديد براي مرورگرم باشم .چيزي كه طرفداردان ساير مرورگرها حالا حالا در خوابش خواهند ماند
king.gif

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
امكان نداره اپرا و يا IE بتونند در ارتباط با exten هاي firefox حرفي براي گفتن داشته باشند .

ديگه نشد!
يه مدت هي اين دوستان FF مي گفتن آقا سرعت خدا شده بهمان شده
حالا تست اش اومد.
بحث اصلي سر سرعت و rendering هست والا من خودم هم از FF براي design استفاده ميكنم (از پلاگ هاش)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از tsotodeh :
ديگه نشد!
يه مدت هي اين دوستان FF مي گفتن آقا سرعت خدا شده بهمان شده
حالا تست اش اومد.
بحث اصلي سر سرعت و rendering هست والا من خودم هم از FF براي design استفاده ميكنم (از پلاگ هاش)
ببين مثلا فاير فاكس exten داره واسه سرعت دهي به مرورگر به اسم faster fox كه كاملا اين حس سرعت دادن به مرورگر رو به شما نشون ميده .
پس هر نقصي رو تقريبا ميشه با اضافه شونده هاي فاير فاكس پوشوند .

نكته ي دوم اينه كه اپرا درسته كه مرورگر خوبيه و جايگاه مناسبي داره اما من هنوز كه هنوز سر اين rtl ltr باهاش مشكل دارم .

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ببين من هيچ وقت نگفتم فاير فاكس سريعترينه
هميشه گفتم كه بهترين گزينه براي كسانيه به چيزهاي ثابت قانع نيستند .

من هميشه مجذوب اين قضيه بودم كه هر 3 4 روز يك بار منتظر اضافه شونده ي جديد براي مرورگرم باشم .چيزي كه طرفداردان ساير مرورگرها حالا حالا در خوابش خواهند ماند

spock.gif

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ببين مثلا فاير فاكس exten داره واسه سرعت دهي به مرورگر به اسم faster fox كه كاملا اين حس سرعت دادن به مرورگر رو به شما نشون ميده .

اگر واقعا" تاثير داشت تو version جديد ميگذاشتن!

والا مشگل خاصي نداره با rtl !؟
شما چه مشگلي داريد؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از tsotodeh :
اي FF باز ها بياين ببين كي از همه سريع تر و بهتر هست!

نتيجه:

:cool:
فقط اپرا :devil: :devil: :devil: :devil: :hair:

tsotodeh اي بيچاره ها حتي FF از IE هم سريعتر نيست

Firefox is not faster than Internet Explorer

گريه كنيم براتون

منم تبریک میگم به شما
biggrinjester.gif
اما حالا این چند صدم ثانیه اختلاف انقدر شمارو خوشحال میکنه؟ که سریعتر از FF ها صفحه براتون بالا میاد
jesterbox.gif
یعنی تو 2 ساعت حدود 30 ثانیه تقریبا opera سریعتر از FireFox ه شایدم کمتر

کم مونده فحش و ... بدین به کاربران FireFox
unsure.gif
grin.gif
اگه سر این چند صدم انقدر خوشحال میشن من چی بگم؟ که عکس های چند مگی سر چشم به هم زدن بالا میاد من حتما باید روزی چند نفرو بکشم از خوشحالی
swoon.gif
yahoo.gif

اما کلا کسی به خاطر سرعت ، browser شو عوض نمیکنه اکثرا به خاطر قالب ها و امکاناتی که داره انتخاب میکنن مرسی از بابت لینک، جالب بود خدا رو چه دیدی شاید به اپرا رو اوردم ;)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از tsotodeh :
اگر واقعا" تاثير داشت تو version جديد ميگذاشتن!

والا مشگل خاصي نداره با rtl !؟
شما چه مشگلي داريد؟
تاثير داره . نكته اينه كه اضافه شونده ها برنامه ي مستقلي هستند كه براي فايرفاكس نوشته شدند واسه همين نميشه تو ورژني از اينا به صورت پيشفرض استفاده كرد .
راجب rtl : من اكثر مواقع موقعي كه تو اين اديتور دارم تايپ ميكنم با اپرا . موقعي كه يه كلمه انگليسي رو وارد ميكنم يه دفعه فورم نوشتاريم بهم ميريزه و كلمه لاتين مياد اول نوشته يه جورايي ديگه رسما قاطي ميكنم
upset.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از hwt :
تاثير داره . نكته اينه كه اضافه شونده ها برنامه ي مستقلي هستند كه براي فايرفاكس نوشته شدند واسه همين نميشه تو ورژني از اينا به صورت پيشفرض استفاده كرد .
راجب rtl : من اكثر مواقع موقعي كه تو اين اديتور دارم تايپ ميكنم با اپرا . موقعي كه يه كلمه انگليسي رو وارد ميكنم يه دفعه فورم نوشتاريم بهم ميريزه و كلمه لاتين مياد اول نوشته يه جورايي ديگه رسما قاطي ميكنم
upset.gif
به دنياي بي كران اضافه شونده هاي ff خوش امديد !
http://addons.mozilla.org/?application=firefox
candy.gif

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
منم تبریک میگم به شما اما حالا این چند صدم ثانیه اختلاف انقدر شمارو خوشحال میکنه؟ که سریعتر از FF ها صفحه براتون بالا میاد یعنی تو 2 ساعت حدود 30 ثانیه تقریبا opera سریعتر از FireFox ه شایدم کمتر

کم مونده فحش و ... بدین به کاربران FireFox اگه سر این چند صدم انقدر خوشحال میشن من چی بگم؟ که عکس های چند مگی سر چشم به هم زدن بالا میاد من حتما باید روزی چند نفرو بکشم از خوشحالی

اما کلا کسی به خاطر سرعت ، browser شو عوض نمیکنه اکثرا به خاطر قالب ها و امکاناتی که داره انتخاب میکنن مرسی از بابت لینک، جالب بود خدا رو چه دیدی شاید به اپرا رو اوردم

اين چند وقته سرعت رو گير داده بودن.
اين خوشحالي هم براي همين هست.

2- اپرا براي من و بعضي از بچه ها ديگه واقعا" userfriendly تر هست راحت مي تونيد باهاش كار كنيد.
3-تنها زمينه مانور روي FF كه در پست قبلي هم گفتم فقط همين plugin هاست.

4-اين مشگل rtl اپرا كامل حل شده و مي تونيد لذت ببريد.
5-از نظر امكاناتي كه اپرا داره مثل عقب جلو رفتن در tab ها بدون اتصال به نت (استفاده از كش قبلي)
اين رو FF نداره شما يك back بزنيد بايد صفحه دوباره لود بشه.
يك new بزيند يك ff جديد باز ميشه مگر اينكه بريد تغيير بديد.

آخه برنامه نويس FF مگه دوينس كه از اسكريپت آماده ه سرعت بخش هست استفاده نكنه؟!
شايد اون اسكريپت براي جاهاي خاصي هست.

الان ضعف بزرگ opera پلاگين هست پلاگين هاي مانند همين save كامل صفحه.
البته نه كه نداشته باشه به خوبي ff نيست.

يك ويزگي فوق العاده كاربري اپرا كه در FF نيست save كردن صفحه هاي بسته شده هست.
بخوم بگم تمامي نداره.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
به طرفداران اپرا تبریک میگم.
خبر خوشحال کننده ای بود.
عشق من اپرا

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از hwt :

نكته ي دوم اينه كه اپرا درسته كه مرورگر خوبيه و جايگاه مناسبي داره اما من هنوز كه هنوز سر اين rtl ltr باهاش مشكل دارم .
آی گفتی ها ؛ این اپرا کفر آدمو درمیاره با این ساپورت نکردنش از dir=rtf .
در ضمن سریع بودن اپرا به خاطر اینه که ActiveX رو برای همیشه (مثل یه دندون فاسد از دید خودش) کنده و انداخته دور.

بالا