- نوشتهها
- 2,082
- لایکها
- 11
فكر كنم براتون قسم هم بخوريم بگيم درست شده شما باور نميكنيد
مشکل من دقیقن همون چیزی هست که دوست عزیزم hwt در پست شماره 13 گفته.به نقل از Opera 8.0 :ببینم منظور شما از این right to left چیه؟
من که اینجا بدون اوپرا یدونه هم پست نزدم
حالا نمیدونم مشکل شما چیه
راجب rtl : من اكثر مواقع موقعي كه تو اين اديتور دارم تايپ ميكنم با اپرا . موقعي كه يه كلمه انگليسي رو وارد ميكنم يه دفعه فورم نوشتاريم بهم ميريزه و كلمه لاتين مياد اول نوشته يه جورايي ديگه رسما قاطي ميكنم
نه ، تو ورژن 8.51 هم پابرجاست ، شاید تو ورژن 9 درست شه ...به نقل از mynobar :اگه مشکل Right to Left در اپرا حل شده باشه ، رودست نداره ؛ ببینم در ورژن 8.51 حل شده؟
اگه حل شده بگین تا دانلود کنیم. در ورژن 8.50 که من فعلن از این ورژن استفاده می کنم ، هنوز حل نشده.
منم به اپرا بدجوري عادت كردم
يه مزيت ديگه اپرا سيو كردن صفحات هست كه سرعت ذخيره كردنش خيلي بالاست با آي اي كلي طول ميكشه
اف اف هم طول ميكشه ولي با اپرا فشار دادن سيو همان و ذخيره شدن همان ولي بعضي صفحات رو كامل سيو نميكنه اينم حل كنه ديگه ميشه بيست
و اينكه اپرا بعضي جاها هنگ ميكنه نميدونم از چيشه ولي تو بعضي سايتها هنگ ميكنه
----
و درباره رايت تو لفت
من از اپرا 7.5 استفاده ميكنم اصلا مشكلي ندارم خودش رايت تو لفت هستش
برو بابا تاريخ عضويت من كه از تو هم بيشتره
اون موقع هم با اپرا كار وكردم
تاریخ عضویت منو میتونین ببینین؟
تو همش فارسی مینویسی ، یک بار میون جمله های فارسی ، انگلیسی بنویس بعد دوباره Alt Shift کن و فارسی بنویس ، ببین چی میشه.
من از دست اين مشكلش ناراحتم كه بعضي مواقع اعصاب خورد كن ميشه5-از نظر امكاناتي كه اپرا داره مثل عقب جلو رفتن در tab ها بدون اتصال به نت (استفاده از كش قبلي)
اين رو FF نداره شما يك back بزنيد بايد صفحه دوباره لود بشه.
يك new بزيند يك ff جديد باز ميشه مگر اينكه بريد تغيير بديد.