• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تست سرعت از تمام مرورگر هاي موجود

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نظرم اپرا یک نقص امنیتی بزرگ داره که هر چی از سایتهای مرور شده رو که Cache میکنه ، اینها به راحتی قابل دسترسی هستند و میتونیم ببینیمشون ( برخلاف IE و FF) ، ولی ff به طور خاصی فرمتشون رو تغیر میده که نمیشه از محتواشون سردرآورد.
البته این نقص در جای خودش یک مزیت هم محسوب میشود.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از farhad12 :
من از دست اين مشكلش ناراحتم كه بعضي مواقع اعصاب خورد كن ميشه
اگر اپرا خوبه و مشكل امنيتي نداره بريم سراغ اون؟
براي من امنيت از همه چيز مهمتره چون با حسابهاي اينترنتي سرو كار دارم
به لحاظ امنيت من فكر ميكنم هنئز ff بهترين گزينه است .

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
راست میگه
بمحض اینکه ورژن جدید رو داد
باگشم همراش ارائه کرد
grin.gif

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
Firefox همه نظره از همه Browser ها بهتره ...هم امنيتش بالاست...هم اين كه Extension هاش خداترين امكانيه كه يك Browser مي تونه داشته باشه...تازه اين اپرا صد ساله كه داره جون مي كنه كه يكم بهتر شه كه حالا اين چند وقته پيشرفتش نسبت به قبل بهتر بوده ولي الان چند وقته كه Firefox اومده؟!نصف اپرا هم نمي شه!!!ولي تعداد كسايي كه از اپرا استفاده مي كنن بيشتره يا كساني كه از Firefox استفاده مي كنند؟!

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
به لحاظ امنيت من فكر ميكنم هنئز ff بهترين گزينه است .
اره منم اينطوري فكر مي كنم
ولي اگه اون مشكلاتشم بر طرف ميشد عالي بود
شايد بخاطر امنيتش نميزاره آفلاين صفحات لود بشه

والا از نظر خوش دست بودن عاليه و خيلي يوزر فريندلي هست
البته سرعتشم به نظرم كم شده

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از ehsan :
من معمولا با اپرا کار میکنم. توی فروم هم همینطور. این مشکل rtl فرمها حل بشه دیگه رقیب نداره.

شنيديد چي گفت
70.gif

حالا اف اف هاتونو جمع كنيد بره
50.gif

76.gif

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
نمیدونم Extension های firefox دیدین یا نه اما تا این لحظه 873 تا Extensions داره که هر کدوم یه کوچلو برنامست که ADD میشه و هر جور امکاناتی شما بگین توش داره از Adblock تا Wheater - RSS news reader -torrent search - Download tools -IE browser!- proxy set - flash get web tools- و ... تا 800 مورد که واقعا به قول HWT بی کران افزودنی هر روزم چند مورد اضافه میشه بماند Themes و Plugin هاش که اون هم این مقداره اما ایا opera هم انقدر قدرت انتخاب داره؟ یا فقط سرعتش چند صدم ثانیه سریع تره؟ میتونم بگم firefox حرفه ای تر نسبت به browser های دیگه قضاوت با شما :D

https://addons.mozilla.org/extensions/showlist.php?application=firefox&numpg=10&pageid=2

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
نمیدونم Extension های firefox دیدین یا نه اما تا این لحظه 873 تا Extensions داره که هر کدوم یه کوچلو برنامست که ADD میشه و هر جور امکاناتی شما بگین توش داره از Adblock تا Wheater - RSS news reader -torrent search - Download tools -IE browser!- proxy set - flash get web tools- و ... تا 800 مورد که واقعا به قول HWT بی کران افزودنی هر روزم چند مورد اضافه میشه بماند Themes و Plugin هاش که اون هم این مقداره اما ایا opera هم انقدر قدرت انتخاب داره؟ یا فقط سرعتش چند صدم ثانیه سریع تره؟ میتونم بگم firefox حرفه ای تر نسبت به browser های دیگه قضاوت با شما :D

https://addons.mozilla.org/extensions/showlist.php?application=firefox&numpg=10&pageid=2

دقيقا...:specool:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از Mehrzad6262 :

چیزای مکفیدی که باید بری اکستنشن بریزی اپرا همین جوری رو خودش داره دیگه لازم نیست کلی اکستنشن بریزی رم خوره چند روز پیش نتندوکه تصاددفی بعد از چند ساعت کار با فایر رم رو اندازه گرفته بو 285 MB
بود
سرعت اپرا هم چند صدم ثانیه که میگی نیست خیلی سرع تره
من الان از مرزن 6 دارم استفاده میکنم واقعا خداست
تازه یه سری امکانات داره واقعا بدرد میخئره مثلا یه دکمه داره تمام سایتهای آخری که بستیرو رو میتونی دوباره ببینی مثلا یه موقع اشتباهی میبندی خیلی سریع سایتو برات بدون لود باز میکنه
خلاصه خداست از همه گل تره

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از m_amin :
تازه یه سری امکانات داره واقعا بدرد میخئره مثلا یه دکمه داره تمام سایتهای آخری که بستیرو رو میتونی دوباره ببینی مثلا یه موقع اشتباهی میبندی خیلی سریع سایتو برات بدون لود باز میکنه
خلاصه خداست از همه گل تره

من يه كم مشكل IQ دارم....ميشه بگي فرقه اين با History چيه؟!:blink:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه كوكي ها و كلا يوزر نيم پسوردهاي ذخيره شده رو از فاير فوكس به اپرا ايمپورت كرد؟

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از farhad12 :
ميشه كوكي ها و كلا يوزر نيم پسوردهاي ذخيره شده رو از فاير فوكس به اپرا ايمپورت كرد؟
به نظر من اگه منتقل بشه هم ، باز کار نخواهند کرد.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
اپرا یک نقص دیگه هم داره و اون اینکهDisk Cache اپرا محدود است و از 400 مگ نمیتونه بیشتر بشه ؛ بر خلاف IE و FF که اینطوری نیستند.
شاید برای ما که اکثرن از خط DialUp استفاده می کنیم ، زیاد فرقی نکنه ولی برای اونایی که از باند پهن استفاده میکنن ، باید خیلی مهم باشه.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از 3epehr :
من يه كم مشكل IQ دارم....ميشه بگي فرقه اين با History چيه؟!:blink:
چه ربطی به هیستوری داره
نگرفتی چی میگم
ببین هر دفعه اپرا رو باز میکنی مثلا 10 تا سایت تا حالا دیدی این 10 تا اون گوشه تو یه جا هست و بدفعه یکیشو دوباره میخواستی وقتی رو اون دکمه کلید کنی سایتهای که این دفعه اپرا باز بوده رو با یه کلیک باز میکنی
حالیت وشد؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از mynobar :
اپرا یک نقص دیگه هم داره و اون اینکهDisk Cache اپرا محدود است و از 400 مگ نمیتونه بیشتر بشه ؛ بر خلاف IE و FF که اینطوری نیستند.
شاید برای ما که اکثرن از خط DialUp استفاده می کنیم ، زیاد فرقی نکنه ولی برای اونایی که از باند پهن استفاده میکنن ، باید خیلی مهم باشه.
خوب کاری نداره فایل OPERA6.INI
رو باز میکنی میگردی دنبال دیسک کش
اینو پیا کردی هر عددی خواستی میزنی
Size=400000
دیگه مشکلت چیه/؟
بهانه بهتر پیدا کن

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از ehsan :
من معمولا با اپرا کار میکنم. توی فروم هم همینطور. این مشکل rtl فرمها حل بشه دیگه رقیب نداره.

کلام الملوک ، ملوک الکلام!

Opera 8.0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب کاری نداره فایل OPERA6.INI
رو باز میکنی میگردی دنبال دیسک کش
اینو پیا کردی هر عددی خواستی میزنی
Size=400000
دیگه مشکلت چیه/؟
بهانه بهتر پیدا کن

آخه مسئله اینه که کش Ie اگه 4 گیگ هم باشه استفاده قابل توجهی ازش نمیشه کرد