• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص عکس | فقط فوتبال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام مجدد خدمت دوستان
اين شخص خيلي معروفه . براي همين نميتونم هيچ راهنمايي با جملات انجام بدهم . اگر تشخيص عكس مشكله يك عكس ديگه هم اينجا بگذارم تا راحتتر شناخته بشه ؟!

یه عکس دیگه . باید بازیکن آمریکای جنوبی باشه! با وجود اینکه میگی معروفه ولی من ندیدمش.

پ ن : آقا یه عکسی بذارین که ما کم سن و سال تر ها هم بتونیم جواب بدیم
31.gif

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اين هم يك عكس ديگه :

izyn3b.jpg

دليل اينكه سر نفر كناري رو سياه كردم اينه كه اون هم خيلي معروفه .

راهنمايي : اين عكس به چهره زمان اوجش نزديكتره . ضمن اينكه به نظر من در عكس قبلي صورتش واقعا لاغرتر شده نسبت به زمان فوتبالش .
راهنمايي 2: اين بازيكن از آمريكاي جنوبي هست.
پ.ن: اگر با اين عكس هم نگفتيد عكسي اززمان فوتبال اين بازيكن ميگذارم كه احتمالا ديگه همه خواهند گفت.

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اين هم يك عكس ديگه :

دليل اينكه سر نفر كناري رو سياه كردم اينه كه اون هم خيلي معروفه .

راهنمايي : اين عكس به چهره زمان اوجش نزديكتره . ضمن اينكه به نظر من در عكس قبلي صورتش واقعا لاغرتر شده نسبت به زمان فوتبالش .
راهنمايي 2: اين بازيكن از آمريكاي جنوبي هست.
پ.ن: اگر با اين عكس هم نگفتيد عكسي اززمان فوتبال اين بازيكن ميگذارم كه احتمالا ديگه همه خواهند گفت.

رنه هیگیتا!

ولی ساسان جان اصولا هیچجا رسم نیست اینطوری سوال طرح کنند!

این دیگه فوتبال شناسی لازم نداره! نکات ریزی مثه لباس! سال ! جو زمین! و خیلی چیزها اصل فوتباله.. قبلا هم همین بحث شد درست اول تاپیک.. ;)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
رنه هیگیتا!

ولی ساسان جان اصولا هیچجا رسم نیست اینطوری سوال طرح کنند!

این دیگه فوتبال شناسی لازم نداره! نکات ریزی مثه لباس! سال ! جو زمین! و خیلی چیزها اصل فوتباله.. قبلا هم همین بحث شد درست اول تاپیک.. ;)

درست گفتيد rax عزيز .

ولي درست متوجه بحث لباس ، جو زمين و خيلي چيزها نشدم . اين رو هم متوجه نشدم كه منظورتون از این دیگه فوتبال شناسی لازم نداره چيه ؟ممنون ميشم اگر كاملتر و بدون نياز به حاشيه راحت صحبتتون رو بكنيد.

راستي در صفحه اول اين تاپيك ، اين پستتون هست :
دقیقا همینه.. ولی 1 نکته به شما بگم..

میبینی منو و علیرضا شوتیم تو جواب دادن به این سوالات از این بعد هستش که طراح سوال خودشم نمیدونه این بازیکن زمان بازیگری چپ پا بوده یا راست پا.. فقط اسمشو تو گوگل سرچ کرده و ریزالت کاملا نامفهومشو گذاشته اینجا.. بعدم انتظار اطلاعات فوتبالی یا ورزشی داره برای شناساییش..

خدمتتون عارضم كه بنده به عنوان طراح سوال دقيقا با نيت اينكه يادي از هيگوييتا و حركت عقربك معروفش بشه اين عكسو اينجا گذاشتم . ضمن اينكه برام جالب بود شكل و شمايل فعلي اين بازيكن. حتما قبول داريد اگر عكس دوران بازيگري هيگوييتا رو ميگذاشتم خيلي راحت بدون اينكه كمي به تخيلتون فشار بياريد اسمش رو مي گفتيد .
مونارك عزيز هم چند بار گفتند عكسي بگذاريد كه كساني كه سنشون كمي پايينتره هم بتونن بگن .
اين يك نظر شخصيه :ولي شناختن كسي مثل جانسون به نظر من چندان جذابيتي نداره ، كساني كه در فوتبال جهان اثر جالبي داشتند از نظر من جالبتره.
در همين تاپيك هم دوستان عكسهايي مانند لالاس گذاشتند كه هم عصر همين آقاي هيگوييتا هست ، براي همين چنين عكسي رو قرار دادم.

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
درست گفتيد rax عزيز .

ولي درست متوجه بحث لباس ، جو زمين و خيلي چيزها نشدم . اين رو هم متوجه نشدم كه منظورتون از این دیگه فوتبال شناسی لازم نداره چيه ؟ممنون ميشم اگر كاملتر و بدون نياز به حاشيه راحت صحبتتون رو بكنيد.

راستي در صفحه اول اين تاپيك ، اين پستتون هست :

خدمتتون عارضم كه بنده به عنوان طراح سوال دقيقا با نيت اينكه يادي از هيگوييتا و حركت عقربك معروفش بشه اين عكسو اينجا گذاشتم . ضمن اينكه برام جالب بود شكل و شمايل فعلي اين بازيكن. حتما قبول داريد اگر عكس دوران بازيگري هيگوييتا رو ميگذاشتم خيلي راحت بدون اينكه كمي به تخيلتون فشار بياريد اسمش رو مي گفتيد .
مونارك عزيز هم چند بار گفتند عكسي بگذاريد كه كساني كه سنشون كمي پايينتره هم بتونن بگن .
اين يك نظر شخصيه :ولي شناختن كسي مثل جانسون به نظر من چندان جذابيتي نداره ، كساني كه در فوتبال جهان اثر جالبي داشتند از نظر من جالبتره.
در همين تاپيك هم دوستان عكسهايي مانند لالاس گذاشتند كه هم عصر همين آقاي هيگوييتا هست ، براي همين چنين عكسي رو قرار دادم.

لول.. حاجی بار سوم شد که من میگم جدی نگیر حرفای منو.. واسه شوخی میگم بقیه جو گیر بشن..:D

همین روال بد نیست حداقل احیاج به فکر کدن بعضی دوستان اخه سوال میزارن در حد تیم ملی که بچه 2 ساله هم جواب میده.. اون خیلی عذاب اور تره!:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
لول.. حاجی بار سوم شد که من میگم جدی نگیر حرفای منو.. واسه شوخی میگم بقیه جو گیر بشن..:D

همین روال بد نیست حداقل احیاج به فکر کدن بعضی دوستان اخه سوال میزارن در حد تیم ملی که بچه 2 ساله هم جواب میده.. اون خیلی عذاب اور تره!:D

:blink::blink::blink:

rax عزيز عاقبت اين شوخي ها كار دستمون ميده ;):D

حالا شما عكس بزار يه كم در حد تيم ملي باشه فقط :rolleyes:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
:blink::blink::blink:

rax عزيز عاقبت اين شوخي ها كار دستمون ميده ;):D

حالا شما عكس بزار يه كم در حد تيم ملي باشه فقط :rolleyes:

چشم حاجی:

اسونه! البته از قصد اسون گذاشتم که دوستان کم سن و سال هم بتونن جواب بدن..!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من كه نميتونم عكس رو ببينم :hmm:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب ظاهرا جواب بی جواب . من یه عکس می ذارم اگه این دوستمون اومد که خب با دو تا عکس میشه ادامه داد اگه نیومد هم که هیچی ...

بازیکن بسیار مشهوری هست و احتیاجی به راهنمایی نیست // بخشی از عکس به خاطر مشخص نشدن اسم بازیکن و لباس تیم حذف شده

2j0egew.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب ظاهرا جواب بی جواب . من یه عکس می ذارم اگه این دوستمون اومد که خب با دو تا عکس میشه ادامه داد اگه نیومد هم که هیچی ...

بازیکن بسیار مشهوری هست و احتیاجی به راهنمایی نیست // بخشی از عکس به خاطر مشخص نشدن اسم بازیکن و لباس تیم حذف شده

2j0egew.jpg

پیراهنش معلومه بارسلونایی هست.:lol:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بذا وحید اون عکس رو مجدد آپلود کنه ببینیم چی هست

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب این دوستمون یه سوال گذاشت و دیگه پیداش نشد .

//

یه راهنمایی
.

قصد من توهین به معلومات دوستان نیست! ولی اخه چه راهنمایی برای بازیکن به این تابلویی بکنم!

یه زمانی با رحمان رضایی هم بازی بوده(اون زمان موهاش بلند بود خیلی) .. چپ پا! ضربه کاشته زن! سرعتی در جوونیاش! معروفترین گل عمرشو به ایتالیا زده!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یه زمانی با رحمان رضایی هم بازی
ضربه کاشته زن
سرعتی
معروفترین گل عمرشو به ایتالیا زده

باور کن مجموع این 4 فاکتور با یکی جور هست = آن یون هوان (
icon10.gif
)
که خب اون که نیست, ولی من خیلی کنجکاو شدم, میخوای بگو کیه خلاصمون کن (
mpr.gif
)
عکس صفحه قبل که کلیک میکردی Image Unavailable میداد

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
باور کن مجموع این 4 فاکتور با یکی جور هست = آن یون هوان (
icon10.gif
)
که خب اون که نیست, ولی من خیلی کنجکاو شدم, میخوای بگو کیه خلاصمون کن (
mpr.gif
)
عکس صفحه قبل که کلیک میکردی Image Unavailable میداد

:lol: کی بود بازی با رم اون برگردون معروف رو زد این سه سه کوزمی پرید هوا؟ کی بود بازی با ایتالیا 2002 توپ رو انداخت از بالا سر بوفون تو گل!:lol:

آن در مقابل این بابا به نظر من بازیکن خیلی کوچیکیه!:D

بالا