• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص عکس | فقط فوتبال

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
:lol: کی بود بازی با رم اون برگردون معروف رو زد این سه سه کوزمی پرید هوا؟ کی بود بازی با ایتالیا 2002 توپ رو انداخت از بالا سر بوفون تو گل!:lol:

آن در مقابل این بابا به نظر من بازیکن خیلی کوچیکیه!:D

خب اینجا به یه نکته ه درجه یک رسیدیم که تو هیچ سایتی پیدا نمیشه (
icon10.gif
)
هوان و راپاییچ چند مشخصه یکسان دارن (
icon10.gif
)

-
راپاییچ ه و یه کله کم مو :wacko:

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
فقط میتونم بگم " بد شانس "

2zodlix.jpg

2mxjzfr.jpg

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
قصد من توهین به معلومات دوستان نیست! ولی اخه چه راهنمایی برای بازیکن به این تابلویی بکنم!

والا من از اونموقعی که یادم میاد دارم فوتبال می بینم و اصولا سرگرمی اول منه ولی معمولا بازیکن هایی که شما می ذارید رو نمی شناسم و این برای خودم خیلی عجیبه . این بازیکنی هم که شما عکسش رو گذاشتی نمی شناسم و فکر میکنم 10/15 نفری که قطعا این تاپیک رو دیدن هم نشناختنش .

شاید حافظه ی بلند مدت دچار اشکال هست ولی فکر میکنم اگه از عکس مخدوش بازیکن های معروف یا یه خورده معروف استفاده بشه هم جذابیت کار بالاتره هم تعدا بیشتری درگیر قضیه میشن . حتی استفاده از عکس هایی مثل عکسی که ساسان عزیز گذاشت خیلی خوبه . یعنی بازیکنی که همه میشناسیم ولی قیافش توی اون عکس یه خورده تشخیص رو سخت میکنه ( حالا همه ی اینا پیشنهاد بود )

نهایتا ما تابع جمعییم وقتی هم عکسی رو بلد نیستیم میشینیم گوشه و تماشا میکنیم .تاپیک هم برای دور هم بودن و لذت بردنه و اصولا ملاک مناسبی برای اطلاعات فوتبالی نیست ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اون نیست :f34r:
راهنمایی دیگه : به عنوان جانشین گیگزی اوردنش, ولی خب مصدومیت هیچ وقت فرصت نداد, جام 94 هم تو تیم ملی بود, 30-35 تا هم بازی ملی داشته
یه عکس دیگه :

2ccmss0.jpg

-
اگر Fifa99 هم بازی کرده باشید, اسمش زیاد به گوشتون خورده!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
این هم شلیک نهایی : در فینال سوپر تاریخی 99 هم با کسی تعویض شد که اولین گل منچستر رو زد

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اون نیست :f34r:
راهنمایی دیگه : به عنوان جانشین گیگزی اوردنش, ولی خب مصدومیت هیچ وقت فرصت نداد, جام 94 هم تو تیم ملی بود, 30-35 تا هم بازی ملی داشته
یه عکس دیگه :

2ccmss0.jpg

-
اگر Fifa99 هم بازی کرده باشید, اسمش زیاد به گوشتون خورده!!
یسپر بلوم کوئیست ... دیگه بچه های خودمون رو می شناسم به زور ! ...
567.gif

قصد توجیه ندارم ولی قیاس کنید با تاپیک سلب شناسی! اونجا هم میتونید این توجیحات رو بکار ببرید؟

بازیکن معروف که پیر شده چه ربطی به فوتبال داره؟ مسلما هذف تاپیک تجدید خاطرات هستش با بازیکنان در زمان بازیگریشون! والا اینایی که من گذاشتم انقدرا هم سخت نبود! بازم قیاس بزنید با تاپیک سلب شناسی!
همم ...الان تعریف کردی از تاپیک سلب شناسی دیگه ؟ ...
connie_runner.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ولي يادم نمياد آنقدر با هم صميمي باشيم كه شما هر جا دوست داشتيد به زعم خودتان شوخي و به زعم من كنايه بزنيد .

خدمتتون عارضم كه توي قوانين اين تاپيك چيزي در خصوص موردي كه شما اشاره كرده ايد وجود ندارد ، شما هم اگر خيلي از عكسهايي كه توسط افرادي مثل من گذاشته مي شود ناراحتيد ميتوانيد هيچ پاسخي ندهيد و نظاره گر باشيد (البته اين يك پيشنهاد بود )در پست قبلي هم خدمتتون عرض كردم كه نيازي نيست اين تاپيك با ساير تاپيكها مقايسه بشود . چون استانداردي براي حد و اندازه اين تاپيك يا تاپيكي كه به ظاهر شما رو به شدت تحت تاثير قرار داده وجود ندارد.

شما ذائقه مناسبي براي خنداندن ديگران داريد . اين استعدادتان را جدي بگيريد :cool::D

پ.ن : مونارك جان مگه شما جايزه نوبل هم مي دهيد براي گذاشتن چند عكس :lol:
پ.ن2: جناب rax شايد شما اگر كمي از لحن همه چيز دان_ تان اندكي كم مي كرديد نتيجه بهتري حاصلتان مي شد.

موخره:

این بابا (که من خیلی دوسش دارم) فکر میکنه همه جا بخش فرهنگ و هنره و همه هم مدیر انیمیش هستن که هر چی جفتک خواست بندازه کسی هم کاری بهش نداشته باشه . یحتمل با دو تا درخواست دوستی که برای کاربرای سیاه و سبز فرستاده هوایی شده .
یه زمانی همه می گفتن هادی ققنوس زبونش تنده ولی خب ققنوس کجا این کاربرای معلوم الحال کجا؟!ظاهرا ادا در آروردن هم استعداد می خواد . دوره ی جنجال درست کردن و مثل بچه مدرسه ای ها لگد پروندن گذشته . به یه جمعی احترام بذاری بهت احترام می ذارن اگه هم نذاری خب تکلیف معلومه . مردم بابا و مامانت نیستن که برات دل بسوزونن . چرت و پرت بگی چرت و پرت می شنوی . یه بار بگو خر ببین مردم بهت میگن نقطه چین یا نه؟!

مخلص کلوم : جایگاه ها, ارزش ها , نقش ها و موقعیت ها هیچ وقت از سر تصادف به وجود نمیان و صد البته قرار گرفتن سنگ دستشویی و حجرالاسود در جایهایی که قرار دارن به هیچ وجه اتفاقی نیست

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
پ.ن2: جناب rax ....

سلام بر رفیق شفیق ساسان خان ;)

آقا این rax بچه ی خوب و با معلوماتیه من می شناسمش، منتها یک خورده هایپر اکتیو و تا اندازه ای هم مغروره! البته گاهی زبون پر کنایه ای هم داره ولی در مجموع کارش درسته! :)

حالا واسه این که وسط معامله نرخ تعیین نکرده باشم، من هم نظرم رو می گم:

تاپیک های این چنینی هدف شون صرفا تفریح و دور هم بودن هست و این که به بهانه ی یک عکس کمی با هم اختلاط کنیم و مثلا در مورد برخی فوتبالیست ها از حس نوستالژی ای که پیش میاد لذت ببریم. واقعا فکر نمی کنم هدف به رخ کشیدن اطلاعات یا سواد فوتبالی باشه.

حالا برای تغییر فضا ببینید این عکس رو کسی می شناسه:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
لینک عکس ایراد داره ( در واقع لینک نشده )

-
BRB

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام بر رفیق شفیق ساسان خان ;)

آقا این rax بچه ی خوب و با معلوماتیه من می شناسمش، منتها یک خورده هایپر اکتیو و تا اندازه ای هم مغروره! البته گاهی زبون پر کنایه ای هم داره ولی در مجموع کارش درسته! :)

حالا واسه این که وسط معامله نرخ تعیین نکرده باشم، من هم نظرم رو می گم:

تاپیک های این چنینی هدف شون صرفا تفریح و دور هم بودن هست و این که به بهانه ی یک عکس کمی با هم اختلاط کنیم و مثلا در مورد برخی فوتبالیست ها از حس نوستالژی ای که پیش میاد لذت ببریم. واقعا فکر نمی کنم هدف به رخ کشیدن اطلاعات یا سواد فوتبالی باشه.

حالا برای تغییر فضا ببینید این عکس رو کسی می شناسه:

mori جان متاسفانه نميدونم مشكل از كجاست،ولي متاسفانه دوباره من نميتونم عكس رو ببينم . ميشه لطف كني يكجاي ديگه هم آپلود كني .
راستي ممنون از اينكه نظرتون رو گفتيد . پيرو فرمايشات شما سعي من در اين دنياي مجازي هميشه اين هست كه احترام همه رو چه دوست و چه آنهايي كه كمتر مي شناسم يا اصلا نمي شناسم حفظ كنم . ولي من يك قانوني دارم و اون اينه كه ديگران هم بايد محترمانه برخورد كنند و در لفافه حرف زدن و كنايه زدن رو بي احترامي مي دونم.
خودت ميدوني كه ديگه شور جواني به آن صورت در سر امثال من و شما نيست كه قصدمون به اصطلاح كم كردن روي دوستان باشه ولي به هر حال هر عملي رو عكس العملي هست . ( زديم توي كار فيزيك :lol:) . مجددا مخلصيم جناب mori عزيز

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
منم نمیبینمش

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
با عرض معذرت

35bbaea.jpg
[/IMG]

البته فکر می کنم خیلی تابلو باشه و این rax هم به ریش ما بخنده! :D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خيلي شبيه گري لينه كر هستش

خودشه! (البته معلوم بود که تو به راحتی حدس می زنی!)

گری لینه کر یکی از فوتبالیست های محبوب من بود...

مختصری از بیوگرافی اش رو اینجا براتون ذکر می کنم:

گری لینه‌کر

تولد: سی ام نوامبر 1960
محل تولد: لیچستر - انگلستان
باشگاهها: لیچستر، اورتون، بارسلونا، تاتنهام، ناگویا گرامپوس (ژاپن)
مهمترین افتخارات: مقام چهارم جام جهانی 1990، آقای گل جام جهانی 1986، مرد سال فوتبال انگلیس 1986 و 1992، قهرمان جام برندگان جام اروپا 1989
تیم ملی انگلیس: 80 بازی، 48 گل
حضور در جام جهانی: 2 دوره ( 1986،1990 ) - 12بازی ، 10 گل

گری لینه کر، آقای گل جام جهانی 1986 با امضا قراردادی در سال 1977 به دنیای حرفه‌ای فوتبال گام نهاد و در ترکیب تیم لسترسیتی قرار گرفت. گل‌های فراوان او موجب شد لستر در سال 1980 به لیگ دسته اول انگلیس صعود نماید.در سال 1984 در جریان دیدار دو تیم انگلیس و اسکاتلند او به عنوان یار ذخیره به میدان آمد تا اولین بازی ملی‌اش را تجربه نماید . سال بعد او پس از انجام 194 بازی و به ثمر رساندن 95 گل برای لستر سیتی با رقم 1/1 میلیون پوند به اورتون پیوست و تنها در یک فصل حضورش در این تیم 30 گل به ثمر رساند. لینه کر با اورتون تا فینال جام حذفی انگلیس در سال 1986 پیش رفت ولی علی‌رغم گلزنی او، اورتون سه بر یک مغلوب لیورپول شد تا جام حذفی از دست برود. در این تیم ملی انگلیس در جام جهانی 1986 مکزیک حضور یافت و لینه‌کر با حضور در خط حمله این تیم، با به ثمر رساندن شش گل آقای گل جام جهانی شد. تیم انگلستان در این دوره با لهستان، مراکش و پرتقال هم گروه بود. انگلیسی ها مسابقات را با قبول شکست یک بر صفر در برابر پرتقال آغاز کردند ولی به لطف 3 گلی که لینه‌کر وارد دروازه لهستان کرد از این گروه صعود نمودند. در مرحله یک هشتم نهایی هم انگلیس 3 بر صفر پاراگوئه را شکست داد که دو گل این دیدار توسط لینه‌کر به ثمر رسید. در مرحله یک چهارم نهایی، مارادونا با به ثمر رساندن دو گل (که البته یکی با دست زده شد) مانع از صعود یاران لینه‌کر به نمیه نهایی شد. پس از پایان جام جهانی، بارسلونا با قراردادی 75/2 میلیون پوندی آقای جام جهانی را به خدمت گرفت و در سال 1987 با چهار گل وی موفق شد رئال مادرید را مغلوب نماید. دو سال بعد لینه‌کر به همراه بارسلونا با شکست سمپدوریا در فینال جام برندگان جام اروپا به افتخاری مهم دست یافت. در همین سال پس از انجام 99 مسابقه و زدن 44 گل برای بارسلونا به تاتنهام پیوست و در سال 1990 عنوان آقای گلی لیگ انگلیس را کسب نمود. در همین سال او موفق شد به همراه انگلستان به مقام چهارمجام جهانی دست یابد و در این رقابت‌ها چهار گل به ثمر رساند؛ از جمله دو گلی که درون دروازه کامرون و در مرحله یک چهارم نهایی قرار داد تا انگلیس به نیمه نهایی برسد. دو سال بعد در دیدار تیم ملی انگلیس در مقابل برزیل یک پنالتی را از دست داد و تو سط تیلور مربی وقت تیم ملی تعویض شد و در حالیکه با 48 گل‌زده تنها یک گل با رکورد بابی چارلتون فاصله داشت، از تیم ملی خداحافظی کرد. پس از سپری کردن دو سال در ژاپن، لینه کر در سال 1996 خود را بازنشسته اعلام کرد و به کار در شبکه تلویزیونی BBC پرداخت. این گلزن استثنایی یکی از با خلاق‌ترین بازکنان تاریخ فوتبال جهان یوده است که در تمام دوران فوتبال خود هیچ کارت قرمزی دریافت نکرد و همواره ارائه دهنده بازیهای جوانمردانه بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
خودشه! (البته معلوم بود که تو به راحتی حدس می زنی!)

گری لینه کر یکی از فوتبالیست های محبوب من بود...

.

واقعا بازيكن با شخصيتي بود و خيلي هم قشنگ گل مي زد . پنالتي زن خيلي خوبي هم بود( البته غير از اون يك موردي كه خودت هم اشاره كردي /)

بالا