Dark Knight
مدیر بازنشسته
به نظر مارکو رمر ( هرتا برلین ) هست ؟!
Stephane guivarch هست !
فرانسوی
نیوکاسل ، رنجر و اوسر بازی کرده :دی
خب عکس رو می ذاریم که زود بفهمیم دیگه ! اگه قرار باشه اصلا تشخیص ندیم که چرا پس مسابقه می ذاریم ! حالا یکی بکار ببینیم میشه زود تشخیص داد یا نه Dآقا اگه زحمتی نیست یکی به جای من عکس بذاره :دی
من هرچی عکس میذارم زود میفهمید![]()
داود جان عكس بزار ، قول ميديم دير بفهميمآقا اگه زحمتی نیست یکی به جای من عکس بذاره :دی
من هرچی عکس میذارم زود میفهمید![]()
خب عکس های منو نفر اولی که میرسه حدس میزنه :دیخب عکس رو می ذاریم که زود بفهمیم دیگه ! اگه قرار باشه اصلا تشخیص ندیم که چرا پس مسابقه می ذاریم ! حالا یکی بکار ببینیم میشه زود تشخیص داد یا نه D
ما مخلصیم ! صبر کن ساسان جان ، در آینده یه عکسی میذارم که هیچ کس نشناسه :دیداود جان عكس بزار ، قول ميديم دير بفهميمولي از شوخي گذشته خيلي عالي استفان گيواروش را حدس زدي . آفرين
![]()
نفر سمت راست
برای اونا که سمت چپ و راست رو دقیقا بلد نیستن اونی که مسن تره
مسن تر یعنی سنش بیشتره
اون کیه ؟
لطفا فرتی نگید . اولش یکم فریب بخورید بعد بگید کیه
در پست 710 سوال جدید مطرح شد :blush:
david جان این دفعه من عکس میذارم ولی به جان خودم ما این تاپیک رو استارت کردیم که عکس ها رو تشخیص بدیم :blush:
خیلی آسونه :
http://www.************/files/ab2szba8ih7z2yq7q7q7.jpg
سلام به همه دوستان
تقریبا به دلیلی " مثل این " دیگه نمیتونم شرکت کنم در مسابقه, واقعا این مدت لذت بردم در کنار دوستان, متاسفانه کمتر میتونم سر بزنم, واقعا تاپیک عالی ای هست, تشکر از همه
جناب De Monarch یه راهنمایی کن ( اسمشو بگو !)
اسمش خاطرم نیست.
سال 2006 توی تیم بارسلونا که قهرمان Champions League شد بازی میکرد...هافبک دفاعی بود.:f34r:
تیاگو موتا