• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص عکس | فقط فوتبال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
میگم راهنمایی اگه یه خورده پیچدار تر باشه بهتره . الان با این راهنمایی مثل این میمونه که خود جواب رو بگی /// این بازیکن هم برام خیلی آشنا بود ...

Joseph Yobo

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
میگم راهنمایی اگه یه خورده پیچدار تر باشه بهتره . الان با این راهنمایی مثل این میمونه که خود جواب رو بگی /// این بازیکن هم برام خیلی آشنا بود ...

Joseph Yobo

Ok

سری بعد رعایت میشه.:eek:

عکس بعد رو بزارید جناب De Monarch!:)

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بعدی . اینم خیلی آسونه:

http://www.************/files/vm58rhbpyxecc33o8g5m.jpg​

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
ویلی سانیول !:f34r:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نه . سانیول که خیلی تابلوئه .
---
بازیکن خیلی جنجالی ایه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام به همه دوستان
تقریبا به دلیلی " مثل این " دیگه نمیتونم شرکت کنم در مسابقه, واقعا این مدت لذت بردم در کنار دوستان, متاسفانه کمتر میتونم سر بزنم, واقعا تاپیک عالی ای هست, تشکر از همه

سلام خدمت دوستان
من هم مثل شما چند وقتي نبودم و ممكنه باز هم چند وقتي پيدام نشه ( گرفتاريهاي زندگي را كاري نميشه كرد) ولي واقعا پكر شدم وقتي اين پستتون را ديدم عليرضاي عزيز . همين بودن شما در اين تاپيك حداقل براي من كلي ارزشمند هست و باعث شد چيزهاي جديدي هم ياد بگيرم. اميدوارم شما هم گزينه سوم را انتخاب كنيد ( گزينه سوم توي دليل شما نبود خودم پيشنهاد دادم )

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

کاملا درسته . عکس بعدی رو لطفا بذارید :rolleyes:

سلام خدمت دوستان
من هم مثل شما چند وقتي نبودم و ممكنه باز هم چند وقتي پيدام نشه ( گرفتاريهاي زندگي را كاري نميشه كرد) ولي واقعا پكر شدم وقتي اين پستتون را ديدم عليرضاي عزيز . همين بودن شما در اين تاپيك حداقل براي من كلي ارزشمند هست و باعث شد چيزهاي جديدي هم ياد بگيرم. اميدوارم شما هم گزينه سوم را انتخاب كنيد ( گزينه سوم توي دليل شما نبود خودم پيشنهاد دادم )

ساسان جان خوش برگشتی :rolleyes: در مورد علیرضای عزیز : من هم دوس دارم ( هر چند کم ) بتونه توی این تاپیک فعال باشه . در این راستا یه پست هم گذاشتم ... به هر حال امیدوارم اگه نمی خواد مثل سابق فعال باشه (که من به شخصه اصلا دوس ندارم این تصمیم رو بگیره ) کلا هم فراموش نکنه این تاپیک رو ...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان خوش برگشتی :rolleyes: در مورد علیرضای عزیز : من هم دوس دارم ( هر چند کم ) بتونه توی این تاپیک فعال باشه . در این راستا یه پست هم گذاشتم ... به هر حال امیدوارم اگه نمی خواد مثل سابق فعال باشه (که من به شخصه اصلا دوس ندارم این تصمیم رو بگیره ) کلا هم فراموش نکنه این تاپیک رو ...

ممنون مانرك عزيز :) - اتفاقا پست شما را هم ديدم ، اميدوارم عليرضا حداقل بخاطر اين دو هواداري كه توي اين تاپيك داره هر وقت اومد توي فاروم به اينجا هم سري بزنه

Reprisal

Registered User
لایک‌ها
2
خیلی آسونه:
34gx1tw.jpg

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
رائول تامودو؟؟؟؟

SMAM