• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تشخیص عکس | فقط فوتبال

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
طوری هست که از روی حدس میشه رفت جلو.با اجازه یک اسم دیگه میگم.اگر نبود و دوستان دیگه هم نگفتن به حدسها ادامه میدم."انیو تاردینی؟"

نه اشتباه.فکر نمی کنم اینجوری به این زودیا حدس بزنین.

جناب SonadoR اسم استادیومو نمیشه بگی ؟!

آقا راهنمایی کن ؟

استادیوم کدوم تیم ؟
یه راهنمایی دیگه = گفتن اسمش:D
تا شب صبر می کنم اگر دوستان نگفتن می آم اسمشو می گم.

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آرتميو فرانكي؟
البته بعيد ميدونم
خيلي گشتم چيزي پيدا نكردم !

Last edited:

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
دیگه زدم به سیم آخر هرچی یادم بیاد مینویسم:D
لوییجی فراری- مارک آنتونیو بنتگودی-آنجلو ماسیمینو-آرماندو پیکی-کارلو کاستلانی-رنزو باربرا-رناتو دل آرا

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه زدم به سیم آخر هرچی یادم بیاد مینویسم:D
لوییجی فراری- مارک آنتونیو بنتگودی-آنجلو ماسیمینو-آرماندو پیکی-کارلو کاستلانی-رنزو باربرا-رناتو دل آرا
یه 4 تا دیگه هم می گفتی:D
nereo rocco
مربی میلان تو دهه 60 و دهه 70 .تو سه دوره مربی میلان بوده.
با میلان 2بار جام باشگاهارو برده 2بار سری آ و ایتالین کاپ و ....البته با تیم های کوچیک هم کار کرده که بسیار موفق بوده.چیزی که می شه مثال زد تیم کوچیک padova رو از سری بی به سری آ اورد و در ادامه اونو تو سری آ سوم کرد.
ورزشگاه تریستینا به نامش هست با ظرفیت 32 هزار نفر
اما بیشترین چیزی که معروفش کرده این هست که موسس و بکار گیرنده و همینطور رواج دهنده دفاع ایتالیایی یا همونcatenaccio هست.
در نهایت هم تو سال 1979 تو زادگاهش مرد.
اینم یه بیوگرافی خیلی کوتاه.

یه پیشنهاد هم دارم .فکر می کنم خیلی مفید باشه عکسایی که تو این تاپیک می زاریم یه بیو گرافی کوتاه هم در آخر بش اضافه کنیم.حالا چه دوستی که عکسو می زاره یا دوستی که عکسو حدس می زنه.فکر می کنم اینجوری تاپیک بهتر و کامل تر می شه.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه پیشنهاد هم دارم .فکر می کنم خیلی مفید باشه عکسایی که تو این تاپیک می زاریم یه بیو گرافی کوتاه هم در آخر بش اضافه کنیم.حالا چه دوستی که عکسو می زاره یا دوستی که عکسو حدس می زنه.فکر می کنم اینجوری تاپیک بهتر و کامل تر می شه.

این بحث قبلا مطرح شد . نفس این قضیه خوبه که اطلاع جانبی از بازیکن داده بشه ولی خب دلی هست /// این بازیکنی که مطرح کردی رو هم دیگه خدایی انتظار نداشتی کسی جواب بده که ؟ :D مگه اینکه دیگه خیلی قدیمی تر ها میشناختنش . منم وقتی بازیکنی رو نمیشناسم خیلی تحقیق نمیکنم مگر یکی دو دفعه . اگه توی همون یکی دو دفعه تونستم پیدا کنم که هیچ اگه هم نه دیگه خیلی سیریش نمیشم :D/// عکس بعدی رو نمیذارید!؟

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
یه 4 تا دیگه هم می گفتی:D
nereo rocco
مربی میلان تو دهه 60 و دهه 70 .تو سه دوره مربی میلان بوده.
با میلان 2بار جام باشگاهارو برده 2بار سری آ و ایتالین کاپ و ....البته با تیم های کوچیک هم کار کرده که بسیار موفق بوده.چیزی که می شه مثال زد تیم کوچیک padova رو از سری بی به سری آ اورد و در ادامه اونو تو سری آ سوم کرد.
ورزشگاه تریستینا به نامش هست با ظرفیت 32 هزار نفر
اما بیشترین چیزی که معروفش کرده این هست که موسس و بکار گیرنده و همینطور رواج دهنده دفاع ایتالیایی یا همونcatenaccio هست.در نهایت هم تو سال 1979 تو زادگاهش مرد.
اینم یه بیوگرافی خیلی کوتاه.
اگر یادم بود که 4تا سهله 40تا میگفتم:D.یادم باشه این مسابقه رو با یک عکس گمنام تلافی کنم.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
اگر یادم بود که 4تا سهله 40تا میگفتم:D.یادم باشه این مسابقه رو با یک عکس گمنام تلافی کنم.

نه بابا ... تلافی چیه !:D

حالا شما اسم 4 تا استادیومو میدونستی من که اسم یکیشم بلد نبودم !:(

مسابقه به روز باشه به نظر من بهتره ... ما چه کار داریم به 40 سال قبل.:f34r:

اگه قدیمی باشه باید حداقل معروف باشه !:happy:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
این بحث قبلا مطرح شد . نفس این قضیه خوبه که اطلاع جانبی از بازیکن داده بشه ولی خب دلی هست /// این بازیکنی که مطرح کردی رو هم دیگه خدایی انتظار نداشتی کسی جواب بده که ؟ :D مگه اینکه دیگه خیلی قدیمی تر ها میشناختنش . منم وقتی بازیکنی رو نمیشناسم خیلی تحقیق نمیکنم مگر یکی دو دفعه . اگه توی همون یکی دو دفعه تونستم پیدا کنم که هیچ اگه هم نه دیگه خیلی سیریش نمیشم :D/// عکس بعدی رو نمیذارید!؟
حق با شماست از نظر قدیمی بودن.اما خوب من من عکس های زیادی اینجا دیدم که نه به سن ماها می خورده نه جایی اینارو دیده بودیم.که این هم طبیعی هست.آخرین نمونش هم که من حتی اسمش هم به گوشم نخورده بود همین فریتز والتر بود.که ساسان جان کاملا اینو می شناختن اونم به خاطر علاقشون به فوتبال آلمان هست.
راهنمایی رو هم گذاشتن برا همین اگه قرار به تحقیق کردن نیست پس راهنمایی تو این موارد قدیمی اصلا نیاز نیست!
اگه دقت هم کرده باشین چند تا عکسی هم که من قبلا اینجا گذاشتم یا بازیکنانی بودن که در آینده نزدیک ستاره خواهند شد یا پلیرای معروفه 10 20 ساله گذشته.منیجر بازا می دونن چی می گم:D
هدفم در مورد این عکس هم فقط دادن یکم اطلاعات بود همین.یکم سخت شد قبول دارم.ایشالا سعی می کنم دیگه تکرار نشه.:D
عکس بعدی و هم یکی از دوستان زحمتشو بکشن.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
لول
خدایی یه نگاه به بیوگرافی بنداز به این می گی گمنام؟:D
تو پست بالا کاملا توضیح دادم شما به بزرگی خودت ببخش:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
2uhn5g1.jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درسته :). ايشان همان بازيكني بود كه به اشتباه در مسابقات جام جهاني 1994 دروازه كلمبيا را مقابل تيم ملي آمريكا گشود. تنها چند ماه بعد در مدلين كلمبيا به ضرب گلوله كشته شد. گفته شد دليل ترور وي همان گلي بود كه به اشتباه به دروازه خودشان وارد كرد. روحش شاد

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
لول
خدایی یه نگاه به بیوگرافی بنداز به این می گی گمنام؟:D
تو پست بالا کاملا توضیح دادم شما به بزرگی خودت ببخش:D

نگفتم گمنام بود.همین که اسمش اومد شناختم.منظورم این بود که من یک عکس گمنام میزارم.

حق با شماست از نظر قدیمی بودن.اما خوب من من عکس های زیادی اینجا دیدم که نه به سن ماها می خورده نه جایی اینارو دیده بودیم.که این هم طبیعی هست.آخرین نمونش هم که من حتی اسمش هم به گوشم نخورده بود همین فریتز والتر بود.که ساسان جان کاملا اینو می شناختن اونم به خاطر علاقشون به فوتبال آلمان هست.

فریتز والتر که مشهور تره:lol::lol:اولین کاپیتان آلمانغربی قهرمان 1954که اینقدر بزرگ بود(روحش شاد)که ورزشگاه کایزرزلاترن رو به افتخارش نامگذاری کردن.کافی بود یکبارفقط راجع به جام جهانی 1954 مطلبی بخونین یا فیلمی ببینین(مثل معجزه برن یا حتی خود فیلم جام جهانی1954)یا مثلا" بازی آلمان و آمریکا 2002 مرحله یک چهارم که پیش از آغازش یک دقیق سکوت به احترام مرگ فریتز والتر بزرگ(که صبح همون روز بازی مرحوم شد و عکسش گوشه تصویرهای تلویزیونی بود):happy::happy:
پ.ن:پوزش که از مسیر اصلی تاپیک منحرف شدم.فقط برای اطلاعات بود.دیگه تکرار نمیشه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
راهنمایی رو هم گذاشتن برا همین اگه قرار به تحقیق کردن نیست پس راهنمایی تو این موارد قدیمی اصلا نیاز نیست!
اگه دقت هم کرده باشین چند تا عکسی هم که من قبلا اینجا گذاشتم یا بازیکنانی بودن که در آینده نزدیک ستاره خواهند شد یا پلیرای معروفه 10 20 ساله گذشته.منیجر بازا می دونن چی می گم:D
هدفم در مورد این عکس هم فقط دادن یکم اطلاعات بود همین.یکم سخت شد قبول دارم.ایشالا سعی می کنم دیگه تکرار نشه.:D
عکس بعدی و هم یکی از دوستان زحمتشو بکشن.

آقا من اگه چیزی گفتم به طریق حکایت بود نه به رسم شکایت . سختی و آسانی عکس کاملا سلیقه ی مطرح کننده ی عکس هست . کسی هم نمیخواد خدای نکرده دلخوری ای پیش بیاد .در مورد تحقیق هم حق با توئه . اونی که گفتم "من خیلی تحقیق نمیکنم" در مورد خودم بود نه قاعده /// در مجموع من مخلصم :rolleyes:

به به . چه عجب از این ورا قربان؟ :D

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این سوال خیلی آسون هست!

دلیل انتخابش هم اینکه این بازیکن محبوب من بود تو دهه 90
البته درستش اینکه یکی از بازیکنان محبوب من

x0zd53.jpg

این عکس هم از معروفترین حرکاتش هست! بعد از یکی از مهمترین گلهایی که زده! ;)

کلآ خیلی آسونه!

پ.ن: تشکر از De Monarch عزیز
راستش به خاطر حرفه ای بودن زیاد دوستان ما کم سوادان و بی سوادان کمتر ابراز وجود میکنیم!

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
این سوال خیلی آسون هست!

دلیل انتخابش هم اینکه این بازیکن محبوب من بود تو دهه 90
البته درستش اینکه یکی از بازیکنان محبوب من

x0zd53.jpg

این عکس هم از معروفترین حرکاتش هست! بعد از یکی از مهمترین گلهایی که زده! ;)

کلآ خیلی آسونه!

پ.ن: تشکر از De Monarch عزیز
راستش به خاطر حرفه ای بودن زیاد دوستان ما کم سوادان و بی سوادان کمتر ابراز وجود میکنیم!

آندریاس مولر(شما هم خوب آلمانی هستین جناب مدیر):D:lol:
عکس مربوط به پنالتی آخر در برابر انگلستان در نیمه نهایی یورو96 در شهر لندن هست.در اون بازی مولر در غیاب یورگن کلینزمن کاپیتان تیم بود
یک سری اطلاعات جالب فوتبالی:اندی مولر در تیم یوونتوس درکنار روبرتو باجو بازی کرده و در جام یوفا هم با این تیم حضور داشته.پس از یوونتوس به تیم دورتموند رفت و با لباس این تیم در جام یوفا دربرابر یوونتوس در بازی رفت مرحله نیمه نهایی به تیم سابقش در ورزشگاه دل آلپی گل زده(جالب اینجاست که در اون بازی یورگن کهلر با پیراهن یوونتوس به تیم دورتموند گل زد و سال بعدش مثل مولر از یووه به دورتموند رفت)ولی در نهایت همه این بازیکنها در قالب تیم دورتموند و در سال1997(کهلر - مولر بعلاوه ماتیاس سامر-کارل هایز ریدله-و پائولو سوسای پرتقالی که اون هم فصل قبلش با پیراهن یووه قهرمان لیگ قهرمانان اروپا درسال 1996شده بود)در فینال لیگ قهرمانان در ورزشگاه المپیک مونیخ یووه رو3-1شکست دادن و به مربی گری اوتمار هیتزفلد برای نخستین بار این جام رو بالای سر بردن

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عکس مربوط به پنالتی آخر در برابر انگلستان در نیمه نهایی یورو96 در شهر لندن هست.در اون بازی مولر در غیاب یورگن کلینزمن کاپیتان تیم بود

يادش به خير . با چه اعتماد به نفسي هم در مقابل آن همه تماشاگر انگليسي پنالتيشو به ثمر رسوند.

پ.ن: الان نوبت تلافيه؟:evil:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

کاملآ درسته!
گفتم آسون بود!

در مورد آلمانی بودن هم همینطور هست! قبل از اینکه فوتبال رو بفهمم هم طرفدار آلمان بودم به دلایلی ;)

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
يادش به خير . با چه اعتماد به نفسي هم در مقابل آن همه تماشاگر انگليسي پنالتيشو به ثمر رسوند.

پ.ن: الان نوبت تلافيه؟:evil:

زیاد از این واژه خوشم نیومد وقتی بعدش خودم خوندم.بهتره بگیم"جبران محبت":D
ولی به هرحال نوبتش رسیده.:f34r:;)

راهنمایی از حالا:حتی در جام جهانی هم بازی کرده:D
1226823322.jpg

پ.ن:پست مربوط به اندی مولر ادیت شد(به دلیل افزودن یک سری اطلاعات)

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
زیاد از این واژه خوشم نیومد وقتی بعدش خودم خوندم.بهتره بگیم"جبران محبت":D
ولی به هرحال نوبتش رسیده.:f34r:;)

راهنمایی از حالا:حتی تو تو جام جهانی هم بازی کرده:D
1226823322.jpg

پ.ن:پست مربوط به اندی مولر ادیت شد(به دلیل افزودن یک سری اطلاعات)

خيلي شبيه هانس فلوگر دفاع اسبق بايرن مونيخ و اغلب ذخيره تيم ملي آلمان هست. اگه فلوگره ! در جام جهاني بازي هم كرده ؟ فكر مي كردم فقط نيمكت نشين بوده.

بالا