• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصاویر اشک دختران ایران در اندونزی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
این چه ازادی بیانی هست که تو یه فروم ساده هم نمیشه کوچکترین حرفی سیاسی زد ؟ چرا پست بچه ها رو پاک می کنید ؟ به نظرم یه سری از دوستان مدیر دیگه شدن کاسه داغ تر از اش . این فروم بیشتر نیازمنده یه چند نفر مانند جناب انصار هست که همچین خاکش رو به توبره بکشن هیچ کسی هم نگه چرا حرف سیاسی زدی !

عن سار : بسیار کاره خوبی کردن که حذفمون کردن یعنی که چه با این حجاب سخیف ابروی اسلام را می برند همانا قلبم لرزید گور بابای مدال اسلام در اوجب واجبات است .:p

IMAGE634174835008075000.jpg

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
این چه ازادی بیانی هست که تو یه فروم ساده هم نمیشه کوچکترین حرفی سیاسی زد ؟ چرا پست بچه ها رو پاک می کنید ؟ به نظرم یه سری از دوستان مدیر دیگه شدن کاسه داغ تر از اش . این فروم بیشتر نیازمنده یه چند نفر مانند جناب انصار هست که همچین خاکش رو به توبره بکشن هیچ کسی هم نگه چرا حرف سیاسی زدی !

عن سار : بسیار کاره خوبی کردن که حذفمون کردن یعنی که چه با این حجاب سخیف ابروی اسلام را می برند همانا قلبم لرزید گور بابای مدال اسلام در اوجب واجبات است .:p

این مدیرای بدبختم مقصر نیستن اگه جلوی این حرفا رو نگیرن سایت فی*لتر میشه!!

پ.ن: فکر کنم چند سال پیش هم سایت یه مدت ف*یلتر شده بود.

Last edited by a moderator:

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
این مدیرای بدبختم مقصر نیستن اگه جلوی این حرفا رو نگیرن سایت ف*یلتر میشه!!

پ.ن: فکر کنم چند سال پیش هم سایت یه مدت ف*یلتر شده بود.

اون موقع رو یادمه ولی اخه مثلا الان با دیدن این عکسا طرف معلومه انتقادی صحبت می کنه دیگه یکی از دوستان حتی اسم طرف هم کامل نیاورده بود پستش پاک شد ببینید پاک کردن پست هم خیلی کاره بدی هستش عملا توهین به شعوره کسی هست که متن رو تایپ کرده :hmm:

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
كسي كه بدحجابي كنه بايدم ببازه، اصلن چه مني داره دختر ايراني بره ورزش بكنه تازه اونم خارج كه پر از بيحجابه، بجاي اين قرتي بازيها بايد بياد خونه داري كنه واسه شوهرش غذا درست كنه

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این چه ازادی بیانی هست که تو یه فروم ساده هم نمیشه کوچکترین حرفی سیاسی زد ؟ چرا پست بچه ها رو پاک می کنید ؟ به نظرم یه سری از دوستان مدیر دیگه شدن کاسه داغ تر از اش .

نه عزیز، این طوری نیست...

ما تا یه پست شدیدا مشکل ساز نباشه پاکش نمی کنیم (البته ممکنه در مورد تشخیص پست مشکل ساز بین سلیقه ها تفاوت باشه، ولی به هر حال معیار تشخیص چنین پست هایی مدیرها و همکارها هستند دیگه).

ما هیچ وقت نگفتیم توی یه انجمن اینترنتی که بازه و فیلــــتر نشده آزادی بیان وجود داره، کی چنین ادعایی کرده؟ آزادی بیان وجود نداره متاسفانه، ولی کسی که آزادی بیان رو محدود می کنه ما نیستیم، ما فقط مجبوریم به خاطر این که این محیط حفظ بشه این برخوردها رو با نوشته بچه ها بکنیم...
sigh.gif

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,122

مشاهده پیوست 459265
متاسفانه اگه از عده ای بپرسی تا الان برای چه آرمانی زندگی کردی تنها جوابی که خواهند داشت اینه:
نشون دادن جهت باد

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
نه عزیز، این طوری نیست...

ما تا یه پست شدیدا مشکل ساز نباشه پاکش نمی کنیم (البته ممکنه در مورد تشخیص پست مشکل ساز بین سلیقه ها تفاوت باشه، ولی به هر حال معیار تشخیص چنین پست هایی مدیرها و همکارها هستند دیگه).

ما هیچ وقت نگفتیم توی یه انجمن اینترنتی که بازه و فیلــــتر نشده آزادی بیان وجود داره، کی چنین ادعایی کرده؟ آزادی بیان وجود نداره متاسفانه، ولی کسی که آزادی بیان رو محدود می کنه ما نیستیم، ما فقط مجبوریم به خاطر این که این محیط حفظ بشه این برخوردها رو با نوشته بچه ها بکنیم...
sigh.gif

سلام عرض شد دادا بنده که خوب از شما شناخت خوبی در این سایت دارم در مورد ازادی بیان صحبت بنده با وضعیت مملکت بود و در مورد برخورد سلیقه ای متاسفانه دوستان مدیر در این انجمن بسیار سلیقه ای عمل می کنن برای مثال در بخش کار و سرمایه در بخش ارز حرف هایی به مراتب سیاسی تری زده میشه اما مدیر اون بخش اکثرا ازادی بیشتری رو برای صحبت اعضا در نظر می گیره ولی در بخش های دیگر سایت به راحتی با کوچکترین حرفی پست پاک میشه که این اصلا خوب نیست و در مورد تاپیک ها ببینید بعضی از تاپیک ها کاملا موضوعش به گونه ای سیاسی هست چطور میشه در مورد اون موضوع سیاسی حرف نزد ؟ به امید ازادی ... :D

freedom_wall_quote.jpg

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
كسي كه بدحجابي كنه بايدم ببازه، اصلن چه مني داره دختر ايراني بره ورزش بكنه تازه اونم خارج كه پر از بيحجابه، بجاي اين قرتي بازيها بايد بياد خونه داري كنه واسه شوهرش غذا درست كنه

به خاطر همین فکر های مسخره زنان کشور تا همین 100 سال پیش فقط باید اشپزی میکردن تو خونه!!!;)
واقعا متاسفم که هنوزم همچین فکر هایی در جامعه هست..

پ.ن: طرف مثلا پول نداره برا زن و بچش غذا بگیره انوقت به زنش هم میگه نباید کار کنی!! اینا همش افکار قدیمی و بدون اساسه..

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
بچه ها لطفا زیاد سیا30 یا مذهبی نکنید بحث رو. من هم به اندازه شما تاسف می خورم، ولی چه میشه کرد که حتی صحبت کردن راجع به این چیزها هم محدودیت داره و مشکل ایجاد می کنه..،

خیلی عذر میخام! ولی فکر کردید ما برای چی رفتیم به حسن آقا کلید ساز رای دادیم؟!! رای دادیم برای همین که بتونیم آزادانه صحبت کنیم دیگه! وگرنه چه فرقی با دوران آقا محمود داره؟!

ما اگه بهمون آزادی بیان مطلق هم بدن باز هم این خودمون هستیم که خودمون رو ***** می کنیم هی میگیم هیــــــــــــــــــــــــــس !!

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
سلام عرض شد دادا بنده که خوب از شما شناخت خوبی در این سایت دارم در مورد ازادی بیان صحبت بنده با وضعیت مملکت بود و در مورد برخورد سلیقه ای متاسفانه دوستان مدیر در این انجمن بسیار سلیقه ای عمل می کنن برای مثال در بخش کار و سرمایه در بخش ارز حرف هایی به مراتب سیاسی تری زده میشه اما مدیر اون بخش اکثرا ازادی بیشتری رو برای صحبت اعضا در نظر می گیره ولی در بخش های دیگر سایت به راحتی با کوچکترین حرفی پست پاک میشه که این اصلا خوب نیست و در مورد تاپیک ها ببینید بعضی از تاپیک ها کاملا موضوعش به گونه ای سیاسی هست چطور میشه در مورد اون موضوع سیاسی حرف نزد ؟ به امید ازادی ... :D

مشاهده پیوست 459272

ببخشید دخالت میکنم اما فکر کنم بازار ارز که با مسائل مملکتی مخلوطه با ورزش فرق داشته باشه!!
به هر حال منم دوست دارم ازادی سخن باشه اما نیست دیگه کاریشم نمیشه کرد.. واقعا این همکارا هم گناهی ندارن.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291

مشاهده پیوست 459272

مساله برخورد سلیقه ای تا حدی هست و من هم سالها خودم کاربر بودم و از این قضیه اذیت می شدم، ولی متاسفانه این قضیه اجتناب ناپذیره و وقتی یه انجمن چند مدیر داشته باشه همیشه بین شون فرق هست و یکی ممکنه یه پست رو مشکل دار تشخیص بده و یکی دیگه خیر. ولی انصافا اگر توی بخش کار و سرمایه هم پست هایی مثل این چیزایی که بچه ها اینجا نوشتند زده بشه قطعا مدیرها و همکارهای اونجا پاکش می کنند. من چند تا پست پاک کردم که دو تاشون توهین به اقوام (آذری و عرب) و یکی شون هم کپی پیست دقیق از سایت بـــالـــات*رین بود، این موارد رو دیگه خیلی نمیشه بهشون گفت سلیقه ای... :)

خیلی عذر میخام! ولی فکر کردید ما برای چی رفتیم به حسن آقا کلید ساز رای دادیم؟!! رای دادیم برای همین که بتونیم آزادانه صحبت کنیم دیگه! وگرنه چه فرقی با دوران آقا محمود داره؟!

ما اگه بهمون آزادی بیان مطلق هم بدن باز هم این خودمون هستیم که خودمون رو ***** می کنیم هی میگیم هیــــــــــــــــــــــــــس !!

:دی

حالا ما شدیم آدم بد قضیه؟

والا من جزو قوه مقننه فروم نیستم و قوانین رو تنظیم نمی کنم (بیشتر جزو قوه قضاییه هستم)! :دی

متاسفانه پست هایی که از یه حد خاصی شدیدتر باشند رو مجبورم پاک کنم، ما هم آرزومونه که در دوران حسن کلیدساز فــیلتــــرینگ و این چیزها یه خورده سبک تر بشه و گیر این مسائل کمتر بشه که شاید در این صورت بشه تغییر رویه داد (البته به نظر من یه خورده بعیده)، ولی فعلا پست های سیا30 و مذهبی و اینها هنوز همه جای فروم مشکل دارند و اگر تغییر رویه ای هم در کار باشه باید توی همه فروم اعمال بشه نه فقط یه بخشش. :)

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
محمود جان شبم دست از تلاش بر نميداري

Sent from my iPhone using Tapatalk

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
حالا حتما باید به خاطر یه کلاه حذفشون میکردن؟ وقتی خودشون این پوششو قبول کردن دیگه این رفتارها میشه جلوگیری از آزادی . میتونستن قبل از مسابقات اعلام کنن که حجاب ممنوعه اونوقت اینا هم الکی این همه تلاش نمیکردن که حالا بسوزن :|

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
مساله برخورد سلیقه ای تا حدی هست و من هم سالها خودم کاربر بودم و از این قضیه اذیت می شدم، ولی متاسفانه این قضیه اجتناب ناپذیره و وقتی یه انجمن چند مدیر داشته باشه همیشه بین شون فرق هست و یکی ممکنه یه پست رو مشکل دار تشخیص بده و یکی دیگه خیر. ولی انصافا اگر توی بخش کار و سرمایه هم پست هایی مثل این چیزایی که بچه ها اینجا نوشتند زده بشه قطعا مدیرها و همکارهای اونجا پاکش می کنند. من چند تا پست پاک کردم که دو تاشون توهین به اقوام (آذری و عرب) و یکی شون هم کپی پیست دقیق از سایت بـــالـــات*رین بود، این موارد رو دیگه خیلی نمیشه بهشون گفت سلیقه ای... :)

من تمام اون پست ها رو خواندم عرب و ترک که منظور توهین به اقوام ایرانی نبود و عرب (مصر) و ترکی هم ترکیه بود الان یه مثال بهتون می زنم همین امضای بنده یکی از دوستان عرب ساکن جنوب کشور بهم پیام داده بود که چرا داری به اعراب توهین می کنی متاسفانه تا حرف از عرب و ترک زده میشه دوستان به سرعت ذهنشون به موضوعات توهین به اقوام داخلی سوق داده میشه در مورد کپی پیست هم بالای 50 درصد تاپیک های این انجمن از ب*ال*اترین و فیس بوک و کلی سایته دیگه زده میشه معمولا و حالا بهتر بود اگر موضوع مشکل سیاسی زیادی نداشت پاک نمی شد . شب خوش

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
حالا حتما باید به خاطر یه کلاه حذفشون میکردن؟ وقتی خودشون این پوششو قبول کردن دیگه این رفتارها میشه جلوگیری از آزادی . میتونستن قبل از مسابقات اعلام کنن که حجاب ممنوعه اونوقت اینا هم الکی این همه تلاش نمیکردن که حالا بسوزن :|

موضوع رو پست اول بزنید ملت متوجه بشن اصلا مسابقات کشورهای اسلامی بوده ربطی به پوشش نداشته مشکل از جایی شروع شده که گویا این لباس گردن ورزشکار ها رو پوشش نمیداده و در حین مسابقات به کاراته کارا دستور داده میشه که گردن خودشون هم بپوشونن یعنی خارج از لباسی که فدراسیون جهانی قرار داده لباس بپوشن که این موضوع باعث حذف تیم ملی شده

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
خیلی جالبه میبینم دوستانی به جای دفاع از خودمون اینجوری تازه مسخره میکنن و تازه حق هم میدن به اونوریا

دیگه نمیگن اگه حق نبوده چه طور چند تا بازی هم بردن بعد تازه یادشون اومده حق با اونا بوده!

همیشه نمیدونم چرا برای ما مرغ همسایه غازه

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
خیلی جالبه میبینم دوستانی به جای دفاع از خودمون اینجوری تازه مسخره میکنن و تازه حق هم میدن به اونوریا

دیگه نمیگن اگه حق نبوده چه طور چند تا بازی هم بردن بعد تازه یادشون اومده حق با اونا بوده!

همیشه نمیدونم چرا برای ما مرغ همسایه غازه

ImageThumb2

الان اصلا موضوع رو فهمیدی چی شده ؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا