• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تصاویر اشک دختران ایران در اندونزی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
من تمام اون پست ها رو خواندم عرب و ترک که منظور توهین به اقوام ایرانی نبود و عرب (مصر) و ترکی هم ترکیه بود الان یه مثال بهتون می زنم همین امضای بنده یکی از دوستان عرب ساکن جنوب کشور بهم پیام داده بود که چرا داری به اعراب توهین می کنی متاسفانه تا حرف از عرب و ترک زده میشه دوستان به سرعت ذهنشون به موضوعات توهین به اقوام داخلی سوق داده میشه در مورد کپی پیست هم بالای 50 درصد تاپیک های این انجمن از ب*ال*اترین و فیس بوک و کلی سایته دیگه زده میشه معمولا و حالا بهتر بود اگر موضوع مشکل سیاسی زیادی نداشت پاک نمی شد . شب خوش

کلا این قانون تو همه ی فرومه که پست های اینجوری حذف میشه زیاد خودشو ناراحت نکن(باور نداری میتونی امتحان کنی انوقت ببین پستت تا 1 یا 2 ساعت بعدش پاک میشه یا نه)..

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
جالب اینه که دوتا کشور مسلمون که اونجاشون از پیروزی ما سوخته رفتن شکایت کردن!
اگه مشکلی داشت چرا همون اول مسابقات اعلام نکردن؟ گذاشتن بعد پیروزی گفتن. بنظر من پیروزیه واقعی ماله ماست اینو کل دنیا هم دیدن و تایید میکنن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اخبار شبکه سوم سیما دلیل فینالیست نشدن تیم کاراته بانوان ایران را شکست برابر مصر عنوان کرد.

به گزارش نامه، تیم کاتای بانوان ایران در مرحله نیمه نهایی مسابقات کشورهای اسلامی با نتیجه 4 بر یک از سد مصر گذشت و به فینال رسید اما با اعتراض مصری ها به خاطر نوع حجاب تیم ایران، نمایندگان کشورمان بازنده اعلام شده و از حضور در فینال بازماندند.

گفته می شود پس از انتشار عکس هایی از تیم کاراته، از سوی وزارت ورزش به مسئولان تیم اعلام شد که حجاب نمایندگان ایران باید بیشتر شود و همین امر عاملی شد برای اعتراض مصر و فینالیست نشدن تیم ایران.

نکته جالب این بود که اخبار شبکه سوم اشاره ای به دلیل حذف تیم کاراته بانوان ایران نداشت و اعلام کرد که تیم ایران به خاطر شکست برابر مصر از رسیدن به فینال بازمانده است!

http://www.sarkhatha.com/news-715679-اقدام-عجیب-رسانه-ملی-در-خصوص-حذف-تیم-کاراته-بانوان--.html

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
جالب اینه که دوتا کشور مسلمون که اونجاشون از پیروزی ما سوخته رفتن شکایت کردن!
اگه مشکلی داشت چرا همون اول مسابقات اعلام نکردن؟ گذاشتن بعد پیروزی گفتن. بنظر من پیروزیه واقعی ماله ماست اینو کل دنیا هم دیدن و تایید میکنن
دوست عزیز شما بهتره دلیل حذف روجستجو کنی تا متوجه بشی
من اینجا گذاشتم جناب مدیر پاک فرمودند
تا فینال پوشش مشکلی نداشته
به خاطر تماس تهدید آمیز یکی از مسئولان بازیکنان مجبور میشن پوششون رو تغییر بدن که برخلاف قوانین بوده و منجر به حذفشون شده

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ImageThumb2

خواهشا عکس اینو نزارین اعصابمون میریزه به هم :hmm:

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
دوست عزیز شما بهتره دلیل حذف روجستجو کنی تا متوجه بشی
من اینجا گذاشتم جناب مدیر پاک فرمودند
تا فینال پوشش مشکلی نداشته
به خاطر تماس تهدید آمیز یکی از مسئولان بازیکنان مجبور میشن پوششون رو تغییر بدن که برخلاف قوانین بوده و منجر به حذفشون شده
صرفا چیزی که اینجا نوشته رو مد نظر قرار دادم بیکار نیستم برم جستجو کنم:|

mahyar999

Registered User
لایک‌ها
362
سنگ کوهت در و گوهر است خاک دشتت بهتر از زر است
صرفا چیزی که اینجا نوشته رو مد نظر قرار دادم بیکار نیستم برم جستجو کنم:|

خوب عزیز من الکی که نمیشه در مورد یه موضوع نظر داد ، به نظر خودت حرفت درسته؟
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
وای به حال نسلی که بزرگترین مغلطه گر تاریخ علی شریعتی الگوی اون باشه

blake

Registered User
لایک‌ها
531
ایشالا باعث و بانیش سیاه پوش بشه(از ته ته دل گفتم)
اگه جاش بود یه چندتا دیگه هم مینوشتم که قشنگ یه راس بره مجلس تایید بشه
پ.ن:خدایا یا مارو بکش یا اونا رو(خودت میدونی کی)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
متاسفانه به دلیل تعداد زیاد پست های سیا30 و مذهبی زده شده توسط بعضی از کاربران مجبورم این تاپیک رو ببندم.

-----------------------------------------------------------------
دوستان گرامی، چند ماه پیش در اثر تعداد زیاد پست های این چنینی که در یکی از بخش های این فروم زده شده بود مسائل و مشکلاتی برای کل انجمن پیش اومد که علاوه بر خود اون بخش منجر به از بین رفتن چندین بخش دیگه از فروم شد و ماجراهای دیگه ای که اکثرا به خاطر دارید.

ما دل مون نمی خواد در نقش سانسورچی و فیلـــترچی عمل کنیم و دائم پست پاک کنیم و تاپیک ببندیم، ولی به هیچ وجه هم نمی تونیم اجازه بدیم بخش های مختلف تخصصی فروم شرایط بخش گفتگوی آزاد سابق رو پیدا کنند که دوباره یه حجم عظیم محتوا بخواد به خاطر چند تا تاپیک و پست به خطر بیافته.

لطفا مسائل و محدودیت های مدیریت رو درک کنید و یه کم بیشتر رعایت قوانین رو بکنید. با تشکر.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا