فروش تعدادی "عینک ریبن ایتالیایی اصل"
تعدادی عدد عینک ریبن ایتالیایی اصل – در رنگ های مختلف – تقریبا در یک طرح
تصاویر در پایان مطلب درج شده است
قیمت : هر کدام 50 هزار تومان ( نصف تا یک چهارم قیمت مغازه )
Uv 400 - شیشه نشکن - با کیفیت تضمین شده
ویژگی ها : درج مارک ریبن = روی شیشه سمت راست ( پرینت ) – سمت چپ ( لیزری) – ( دسته به همراه نوشته ساخت ایتالیا) – ( روی یکی از پل ها)
به همراه دستمال و کیف اصل ریبن
توجه داشته باشید این عینک تا 130 هزار تومان در مغازه ها قیمت گذاری می شود
اجناس متعلق به یکی از دوستان هست که در پخش عینک بوده و به خاطر مسائلی – فعلا کار نمی کنه ( دلایل شخصی)
براش مهم نبود – ولی از اونجا که ممکنه مدتی نتونه کار کنه – پولشون هم بشدت مورد نیازش بود – گفتم ببینم اینجا می تونم براش بفروشم یا نه
اصلا اصلا الزامی به فروش نیست – اگر فکر می کنید گران هست – بدرد نمی خوره ..... لطفا اسپم نکنید
خدمت مدیران عرض کنم قصدم فعالیت فروشگاهی نیست – ولی اگر اینها فروش رفت و جنس دیگه ای آوردم – حتما مسئله تاپیک فروشگاهی رو رعایت می کنم ( احتمال داره تعدادی پلیس اصل هم بعدا اضافه کنم )
در ضمن ، هر کاری کردم نتونستم عکس ها رو در خود فروم آپلود کنم
قیمت مقطوع
فروش در تهران حضوری
در شهرستان ارسال پس از وصول وجه
برای اعتماد لطفا خرید حضوری رو انتخاب کنید – هم برای اعتماد سازی خوب هست – هم جنس رو می بینید و متوجه میشید ارزش پول رو داره یا نه
یا حق
لطفا مجددا توجه کنید ( اسپم ممنوع ) موردی بود پ خ کنید .
از لطف دوستان ممنون
================================================================
دوستان زیاد میپرسن
اصل بودن عینک
شما داخل ایران ریبن اصل پیدا نمی کنید
باور کنید - حتی اگر جعبه - هلوگرام و ....
دوست من مدتی خودش همین جعبه ها رو سفارش می داد و عینک رو داخل اون می ذاشت
این عینک ها درجه یک - تحت لیسانس و کره ای هستند - اما روی بدنه ایتالیا حک شده و اگر من به عنوان فروشنده نگم - امکان تشخیص نداره
فکر نکید از مغازه بخرید اصل بهتون میده - این همون عینک 120 تا 200 تومنی هست که مغازه دار میفروشه
ریبن اصل اصل زیر 400 پیدا نمی کنید - اون هم واردات نداره - تک مسافر میاره
اینها رو گفتم - ولی دیدن عینک ها ضرری نداره - بیاید ببینید - اگر فکر کردید چینی تقلبی هست و یا بی کیفیت هیچ اصراری برای فروش نیست
قصد من کلاهبرداری نبوده و نیست
واقعا کیفیت این عینک ها فوق العاده است
=======================================
دوستان چند مدل دیگه به دستم رسیده از جمله دو طرح Wayferer مدل 2011
مانند همه مدل های قبل نوشته ساخت ایتالیا - اما جنس درجه 1 کره ای تحت لیسانس ریبن ایتالیا
کیفیت درجه یک و فوق العاده زیبا - غیر قابل تشخیص از مدل اصلی - با رنگ بندی متفاوت
RB2140 Wayfarer
در رنگ های مختلف - فعلا قهوه ای و مشکی
نکته - با اینکه برچست پلاریزه دارند - پلاریزه نیستند
uv375 هستند ===> فقط wayferer ها 375 هستند ****
*** دوستان - با اینکه الان دوره ای شده که مردم فکر می کنند uv400 و یا پلاریزه بودن عینک نماد کیفیت هست - این عینک با اینکه هیچ کدوم از موارد فوق رو نداره از طرف من کیفیتش تضمین شده است
فقط در همین حد توضیح می دم که اگر از دوستان کسی مایل باشه می تونم براش عینک پلاریزه و یو وی 400 ای بیارم {{ به قیمت 15 تومان!!!! }}که در عین اینکه برندی نداره هر دو تست رو با موفقیت طیی می کنه ( اما کیفیت همین Wayferer ها به مراتب بیشتر هست ) - تضمین شده
قیمت : 62.500 تومان
لینک همه مدل ها در سایت ریبن
Ray-Ban RB2140 Original Wayfarer Sunglasses | Official Ray-Ban Store
و تصاویر اصلی از مدل های ما
و تعدادی رنگ جدید از مدل قبلی
دوستان اگر مدل خاصی مد نظرتونه هم بگید - اگر امکانش باشه براتون پیدا می کنم - تعداد عینک های دوستم زیاد هست و من کم کم و بمرور می تونم بیارم
تعدادی عدد عینک ریبن ایتالیایی اصل – در رنگ های مختلف – تقریبا در یک طرح
تصاویر در پایان مطلب درج شده است
قیمت : هر کدام 50 هزار تومان ( نصف تا یک چهارم قیمت مغازه )
Uv 400 - شیشه نشکن - با کیفیت تضمین شده
ویژگی ها : درج مارک ریبن = روی شیشه سمت راست ( پرینت ) – سمت چپ ( لیزری) – ( دسته به همراه نوشته ساخت ایتالیا) – ( روی یکی از پل ها)
به همراه دستمال و کیف اصل ریبن
توجه داشته باشید این عینک تا 130 هزار تومان در مغازه ها قیمت گذاری می شود
اجناس متعلق به یکی از دوستان هست که در پخش عینک بوده و به خاطر مسائلی – فعلا کار نمی کنه ( دلایل شخصی)
براش مهم نبود – ولی از اونجا که ممکنه مدتی نتونه کار کنه – پولشون هم بشدت مورد نیازش بود – گفتم ببینم اینجا می تونم براش بفروشم یا نه
اصلا اصلا الزامی به فروش نیست – اگر فکر می کنید گران هست – بدرد نمی خوره ..... لطفا اسپم نکنید
خدمت مدیران عرض کنم قصدم فعالیت فروشگاهی نیست – ولی اگر اینها فروش رفت و جنس دیگه ای آوردم – حتما مسئله تاپیک فروشگاهی رو رعایت می کنم ( احتمال داره تعدادی پلیس اصل هم بعدا اضافه کنم )
در ضمن ، هر کاری کردم نتونستم عکس ها رو در خود فروم آپلود کنم
قیمت مقطوع
فروش در تهران حضوری
در شهرستان ارسال پس از وصول وجه
برای اعتماد لطفا خرید حضوری رو انتخاب کنید – هم برای اعتماد سازی خوب هست – هم جنس رو می بینید و متوجه میشید ارزش پول رو داره یا نه
یا حق
لطفا مجددا توجه کنید ( اسپم ممنوع ) موردی بود پ خ کنید .
از لطف دوستان ممنون
================================================================
دوستان زیاد میپرسن
اصل بودن عینک
شما داخل ایران ریبن اصل پیدا نمی کنید
باور کنید - حتی اگر جعبه - هلوگرام و ....
دوست من مدتی خودش همین جعبه ها رو سفارش می داد و عینک رو داخل اون می ذاشت
این عینک ها درجه یک - تحت لیسانس و کره ای هستند - اما روی بدنه ایتالیا حک شده و اگر من به عنوان فروشنده نگم - امکان تشخیص نداره
فکر نکید از مغازه بخرید اصل بهتون میده - این همون عینک 120 تا 200 تومنی هست که مغازه دار میفروشه
ریبن اصل اصل زیر 400 پیدا نمی کنید - اون هم واردات نداره - تک مسافر میاره
اینها رو گفتم - ولی دیدن عینک ها ضرری نداره - بیاید ببینید - اگر فکر کردید چینی تقلبی هست و یا بی کیفیت هیچ اصراری برای فروش نیست
قصد من کلاهبرداری نبوده و نیست
واقعا کیفیت این عینک ها فوق العاده است
=======================================
دوستان چند مدل دیگه به دستم رسیده از جمله دو طرح Wayferer مدل 2011
مانند همه مدل های قبل نوشته ساخت ایتالیا - اما جنس درجه 1 کره ای تحت لیسانس ریبن ایتالیا
کیفیت درجه یک و فوق العاده زیبا - غیر قابل تشخیص از مدل اصلی - با رنگ بندی متفاوت
RB2140 Wayfarer
در رنگ های مختلف - فعلا قهوه ای و مشکی
نکته - با اینکه برچست پلاریزه دارند - پلاریزه نیستند
uv375 هستند ===> فقط wayferer ها 375 هستند ****
*** دوستان - با اینکه الان دوره ای شده که مردم فکر می کنند uv400 و یا پلاریزه بودن عینک نماد کیفیت هست - این عینک با اینکه هیچ کدوم از موارد فوق رو نداره از طرف من کیفیتش تضمین شده است
فقط در همین حد توضیح می دم که اگر از دوستان کسی مایل باشه می تونم براش عینک پلاریزه و یو وی 400 ای بیارم {{ به قیمت 15 تومان!!!! }}که در عین اینکه برندی نداره هر دو تست رو با موفقیت طیی می کنه ( اما کیفیت همین Wayferer ها به مراتب بیشتر هست ) - تضمین شده
قیمت : 62.500 تومان
لینک همه مدل ها در سایت ریبن
Ray-Ban RB2140 Original Wayfarer Sunglasses | Official Ray-Ban Store
و تصاویر اصلی از مدل های ما
و تعدادی رنگ جدید از مدل قبلی
دوستان اگر مدل خاصی مد نظرتونه هم بگید - اگر امکانش باشه براتون پیدا می کنم - تعداد عینک های دوستم زیاد هست و من کم کم و بمرور می تونم بیارم
Last edited: