• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعدادی عینک Rayban - Grade A - مدل های 3025 و Wayferer 2140 طرح 2011

وضعیت
موضوع بسته شده است.

satern

Registered User
لایک‌ها
9

pharma

Registered User
لایک‌ها
459

براتون می پرسم - یک هفته ای طول میکشه - خبرش رو بهتون می دم

coopunzero

Registered User
لایک‌ها
7
َشیشه میرور باشه و فریم هم نقره ای باشه چیزیی دارید؟

MoHaMaD-Z

Registered User
لایک‌ها
224
سلام دوست گلم . خسته نباشین . من چند وقتی هست که تاپیکتون رو میخونم . واقعا از صداقتون خوشم اومد . واسه همین اومدم چندتا سوال ازتون بپرسم !
راستش بنده قصد خرید یه عینک واسه پدرم داشتم . بودجم زیاد نیست . نهایتش میتونم تا 100 - 110 تومن هزینه کنم .
از طرفی اطلاعاتی از عینک آفتابی و ... ندارم .
میخوام عینکش طوری باشه که موقع رانندگی چشماشو اذیت نکنه و خلاصه یه عینک خوب باشه که در دراز مدت واسه چشمش مشکلی ایجاد نکنه .
خودمم مدل خاصی مد نظرم نیست . ولی به برند و ... خیلی اهمیت نمیدم . چیزی میخوام که کیفیتش خوب باشه !!!

بعد یه سوال دیگم داشتم . عینکی هست که هم UV باشه هم پلاریزه ؟!؟!!؟ قیمت این عینکا چقدر در میاد ؟!

اگه از دوستان کسی هست که بتونه بهم کمک کنه ممنون میشم .

ببخشید که پر حرفی کردم !!!

انشالله اگه بشه از خودتون هم خرید میکنم .

موفق باشین !!!

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
خوب برای اینکه کیفیت یه عینک مشخص بشه چند معیار هست و چند معیار برای اینکه به چشم آسیبی نرسونه

با یه مسال توضیح بدم:

احتمالا شنیدید که زمان خورشید گرفتگی ، کسانی که مستقیم نگاه کردند ، مشکلات شدید بینایی پیدا کردند
این مسئله دقیقا در مورد عینک نامناسب صدق می کنه

زمانی که شدت نور مرئی پایین باشه ( چه زمان گرفتگی خورشید و چه استفاده از لنز غیر استاندارد ) نور وارده اذیتی برای چشم نخواهد داشت
پس احتمالا به راحتی میشه به یک منبع نور مثل خورشید نگاه کرد ، غافل از اینکه امواج غیر مرئی مثل UV در حال عبورند ...!
به همین دلیل هست که بعضی اوقات گفته میشه استفاده نکردن از عینک آفتابی حتی بهتر از استفاده از انواع تقلبی و یا نا نماسب هست

UV 400 => به معنی جذب و یا بازتاب 99 تا 100 درصد اشعه یو وی هست

البته جداولی تهیه شده - انواع اشعه یو وی در اون طبقه بندی شده و ...

Uv تستش به این شکل هست که دستگاهی نور Uv رو از بالا به شیشه می تابونه و در پایین حس گری به نور Uv قرار گرفته که در صورت عبور درصد عبوری نسبت به مقدار تولید شده رو نمایش می ده - 400 به معنی عدم عبور 99 تا 100 درصد این نور هست

از لحاظ های زیر مطمئن بشید محصولی که می خرید موارد زیر رو داشته باشه
1- از حيث جذب اشعه ماوراء بنفش استاندارد باشد .
2- شيشه هاي عينك قوس نداشته باشد يعني نمره آستيگمات آن صفر باشد.
3- نمره شيشه هاي عينك صفر باشد يعني نزديك بين و يا دوربين نباشد.
4- فاصله بين 2 مركز كانوني شيشه هاي عينك با فاصله بين 2 مردمك چشم ها يكي باشد.

اما دو تا معیار دیگه گفته میشه
یکی جنس لنز هست
و دیگری رنگ لنز

سبز بهترین رنگ لنز هست - ولی حقیقتا اگر لنز استاندارد باشه مشکلی ایجاد نمیکنه ( به صورت یک طرح روی گربه ها اجرا شده!) اگر وقت شد مقالش رو در همین تاپیک قرار می دم

و جنس لنز
90% عینک های موجود در بازار شیشه نیستند ( غیر طبی ها )
شیشه مطمئنا مزیت هایی خواهد داشت - ضمن نشکن بودن و ضد خش - احیانا - ماده ای روی آنها جهت محافظت کشیده نشده که با تمیز کردن پاک بشه و تمام مزیت ها رو ... !

اما عینکی بخواید که هم پلاریزه باشه و هم Uv 400 ، از حدود 20 تومن توی بازار پیدا می کنید { دوست من از این نمیاره - چون بحث کیفیت هست - نه صرف قیمت }

ولی Avian ها سری safe ای هستند - هم خودم و هم دوستم از همین ها استفاده می کنیم - لنز شیشه هست - اصلا شماره نداره (شماره طبی منظورم هست) - UV 400 هست
با این همه پلاریزه نیستند

پلاریزه اما به Safe بودن عینک مربوط نیست

عينكهاي پلاريزه
عدسيهاي پلاريزه خيرگي نور خورشيد را كه انعكاس يافته از سطوح صافي مثل سنگفرش خيابانها و يا سطح آب باشند از بين ميبرند. از اين نظر در مواردي مثل رانندگي و يا ماهيگيري ميتوانند بسيار مفيد باشند.

تست پلاریزه - دستگاهی تصویری رو نمایش میده که اگر عینک پلاریزه باشه - قابل مشاهده است.

امیدوارم به کارتون بیاد این توضیحات

موفق و موید باشید

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا