• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعدادی عینک Rayban - Grade A - مدل های 3025 و Wayferer 2140 طرح 2011

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
ریبن پلاریزه نداره و فقط یو بی 400 هست.اون مدلی که پلاریزه داره ریبن نیست.طرح ریبنه

ریبن های تو بازار بیشترشون ساخته چین و سنگاپوره..

لینک زیر را ببینید .ظمنا من در مغازه های خیابان فلسطین زیاد دیدم

Ray-Ban Sunglasses - Collection Sun | Official Ray-Ban Web Site - International

Amour

Registered User
لایک‌ها
85
Wayfarer
احتمالا تا دو هفته دیگه - نمی تونم مطمئن بگم - انشاءالله

-----

عینک برا صورت درشت از همین فریم هاست اصولا
ولی شما دو هفته دیگه هم به تاپیک نگاهی بندازید

--------------

عینک های Rayban پلاریزه ندارن
لا اقل تا حدی که من می دونم ( گفتم اطلاعات عینکیم زیاد نیست )
ولی مدل پلاریزه دو هفته بعد انشاءالله

--------------

دوستان زیاد میپرسن
اصل بودن عینک
شما داخل ایران ریبن اصل پیدا نمی کنید
باور کنید - حتی اگر جعبه - هلوگرام و ....
دوست من مدتی خودش همین جعبه ها رو سفارش می داد و عینک رو داخل اون می ذاشت

این عینک ها درجه یک - تحت لیسانس و کره ای هستند - اما روی بدنه ایتالیا حک شده و اگر من به عنوان فروشنده نگم - امکان تشخیص نداره
فکر نکید از مغازه بخرید اصل بهتون میده - این همون عینک 120 تا 200 تومنی هست که مغازه دار میفروشه

ریبن اصل اصل زیر 400 پیدا نمی کنید - اون هم واردات نداره - تک مسافر میاره

اینها رو گفتم - ولی دیدن عینک ها ضرری نداره - بیاید ببینید - اگر فکر کردید چینی تقلبی هست و یا بی کیفیت هیچ اصراری برای فروش نیست
قصد من کلاهبرداری نبوده و نیست
واقعا کیفیت این عینک ها فوق العاده است

یا حق

سخن این دوست مون رو کاملا تایید می کنم ، من اجناس ایشون رو از نزدیک ندیدم ولی عینک های Rayban توی ایران رو بدلیل ارتباط با دوستم که یکی از وارد کننده های این محصول به خوبی میشناسم .

عادت ندارم تو تاپیک کسی وارد بشم ؛ تمجید و تعریف کنم اما از صداقت ایشون خوشم اومد ، من نمونه از این Rayban ها دارم ، شما هم ممکنه تو جمهوری ، تیراژه ، ول عصر و هرجای دیگه ایران ببینید ،
واقعیت هم همینه که حک شده Made in Italy ولی در اصل ساخت کره و مالزی هست ، تحت نظارت ایتالیا . اما در کل کیفیت مرغوبی دارند و فقط وقتی یه Rayban اصل داشته باشید قابل تشخیصه ، با دستگاه معمولا چک کنید uv400 هستند .

در کل خوشبختانه یا متاسفانه تو این زمانی که ما زندگی می کنیم تو این سرزمین ، مشابه این ماجرا در مورد ساعت ، ادکلن و عطر ، ظروف وجود داره .

باز از دارنده تاپیک عذر خواهی می کنم اگر پست من تاپیکشون رو شلوغ کرد ، فقط حال کردم با مرامت که به مشتریت میگی ، جنسی که می فروشی چیه .
زنده باشی

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
سخن این دوست مون رو کاملا تایید می کنم ، من اجناس ایشون رو از نزدیک ندیدم ولی عینک های Rayban توی ایران رو بدلیل ارتباط با دوستم که یکی از وارد کننده های این محصول به خوبی میشناسم .

عادت ندارم تو تاپیک کسی وارد بشم ؛ تمجید و تعریف کنم اما از صداقت ایشون خوشم اومد ، من نمونه از این Rayban ها دارم ، شما هم ممکنه تو جمهوری ، تیراژه ، ول عصر و هرجای دیگه ایران ببینید ،
واقعیت هم همینه که حک شده Made in Italy ولی در اصل ساخت کره و مالزی هست ، تحت نظارت ایتالیا . اما در کل کیفیت مرغوبی دارند و فقط وقتی یه Rayban اصل داشته باشید قابل تشخیصه ، با دستگاه معمولا چک کنید uv400 هستند .

در کل خوشبختانه یا متاسفانه تو این زمانی که ما زندگی می کنیم تو این سرزمین ، مشابه این ماجرا در مورد ساعت ، ادکلن و عطر ، ظروف وجود داره .

باز از دارنده تاپیک عذر خواهی می کنم اگر پست من تاپیکشون رو شلوغ کرد ، فقط حال کردم با مرامت که به مشتریت میگی ، جنسی که می فروشی چیه .
زنده باشی

قزبان شما دوست عزیز
تاپیک خودتونه
ممنون از توضیجتون
سلامت و پیروز باشید

------------------------------------

دوستان مخصوصا تهرانی ها - دیدن عینک از نزدیک رو پیشنهاد می کنم - مطمئن باشید ضرری نخواهد داشت!

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
دوستان چند مدل دیگه به دستم رسیده از جمله دو طرح Wayferer مدل 2011
مانند همه مدل های قبل نوشته ساخت ایتالیا - اما جنس درجه 1 کره ای تحت لیسانس ریبن ایتالیا
کیفیت درجه یک و فوق العاده زیبا - غیر قابل تشخیص از مدل اصلی - با رنگ بندی متفاوت

RB2140 Wayfarer
نکته - با اینکه برچست پلاریزه دارند - پلاریزه نیستند
uv375 هستند
===> فقط wayferer ها 375 هستند ****

*** دوستان - با اینکه الان دوره ای شده که مردم فکر می کنند uv400 و یا پلاریزه بودن عینک نماد کیفیت هست - این عینک با اینکه هیچ کدوم از موارد فوق رو نداره از طرف من کیفیتش تضمین شده است

فقط در همین حد توضیح می دم که اگر از دوستان کسی مایل باشه می تونم براش عینک پلاریزه و یو وی 400 ای بیارم که در عین اینکه برندی نداره هر دو تست رو با موفقیت طیی می کنه ( اما کیفیت همین Wayferer ها به مراتب بیشتر هست ) - تضمین شده

قیمت : 62.500 تومان

لینک همه مدل ها در سایت ریبن
Ray-Ban RB2140 Original Wayfarer Sunglasses | Official Ray-Ban Store

و تصاویر اصلی از مدل های ما

و تعدادی رنگ جدید از مدل قبلی

دوستان اگر مدل خاصی مد نظرتونه هم بگید - اگر امکانش باشه براتون پیدا می کنم - تعداد عینک های دوستم زیاد هست و من کم کم و بمرور می تونم بیارم

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
آپ

یکی از دوستان پرسیده بودند

زیر 200 تومن wayferer اصل ایتالیا نداریم
این wayferer ها با کیفیت ترین تحت لیسانس های موجود در بازار هست
درسته میگم یو وی 375 ، ولی کیفیت جنس رو تضمین می کنم - این همون wayferery هست که در مغازه زییر 100 تومن پیدا نمی کنید.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
دوست عزیز این Wayfarer ها سایزشون چنده ؟
چون این مدل 3 سایز داره .

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
روی دسته ذکر شده
C.03
فکر کنم سایز سه هست
ولی بزرگتر از این هم من بین مدل ها دیدم که فعلا اینجا ندارم - منتها این طرح دسته نیست ( دسته طرح ساده است )
این دو طرح - مخصوصا طرح نوشتار ریبن - طرح امسال هست - دو رنگ بندی هم داره - مشکی و قهوه ای

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
روی دسته ذکر شده
C.03
فکر کنم سایز سه هست
ولی بزرگتر از این هم من بین مدل ها دیدم که فعلا اینجا ندارم - منتها این طرح دسته نیست ( دسته طرح ساده است )
این دو طرح - مخصوصا طرح نوشتار ریبن - طرح امسال هست - دو رنگ بندی هم داره - مشکی و قهوه ای

دوست عزیز اگه با همین طرح یا طرح ساده ، سایز بزرگش رو دارین ممنون میشم واسم عکس بزارین .

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
سلام 2140 قهوه ای رو از جلوش میشه عکس بزارین؟ من الان 2140 مشکی دارم بزرگترین سایزش هست طبی کردم اگه این همون سایز باشه میخوام ... از جلو تو روشنایی بزارین
پ.ن:رنگ های دیگه چی هست؟

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
قیمتتون مناسبه.
فقط می خوام بدونم امکانش هست که پول رو بهتون بدم ولی عینک تا چند ساعت دستم باشه و اگر نخواستم پس بیارم؟

خوب از لحاظ اصول مشکلی نداره - ولی شما خودتون رو بذارید جای مشتری که جنسی که شما نخواستید رو بخوام بدم به ایشون - به نظرتون ایشون خوشش میاد؟
اگه از نظر تست Uv باشه - تضمین میکنم و اگه نبود پس می گیرم ( طبق گفته های خودم در این فروم )
ولی اینکه ممکنه به شما نیاد یا ... شرمندم
ببخشید دوست عزیز

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
دوست عزیز اگه با همین طرح یا طرح ساده ، سایز بزرگش رو دارین ممنون میشم واسم عکس بزارین .

این طرح همین سایز موجوده
اما رنگ دیگه - اگر مدنظرتون هست - بفرمایید تا با سایز مورد نظر براتون بیارم - نهایتا یک هفته

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
سلام 2140 قهوه ای رو از جلوش میشه عکس بزارین؟ من الان 2140 مشکی دارم بزرگترین سایزش هست طبی کردم اگه این همون سایز باشه میخوام ... از جلو تو روشنایی بزارین
پ.ن:رنگ های دیگه چی هست؟

خدمت شما دوست عزیز

رنگ دیگه فعلا نیاوردم - همون طور که تو تاپیک اول گفتم خرد خرد از دوستم جنس ها رو م گیرم - چون تعداد کالا ها خیلی زیاد هست
ولی می دونم رنگ بندی زیادی موجود داره

فعلا قهوه ای و مشکی موجود هست

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
مرسی هدفم این بود بفهمم شیشه های طبی من الان هم سایزه اینا هست یا بزرگتره ...چون کلی پوله شیشه دادم میخوام فقط قاب عوض بشه ....
صبر میکنم تا رنگ بندیتون تنوعش بیشتر بشه چون قهوه ایش خیلی تفاوت با مشکی نداره ..(قهوه ای سوخته) ..اگه رنگ بندیتون مثل وب سایت ray ban باشه عالیه

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
رنگ خاصی که مد نظرتون هست رو بفرمایید
تا هفته بعد خبرش رو به شما می دم

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
سلام دوست عزیز..سفازش بنده رسید..ممنون.
یه چیزه دیگه ای که باید عرض کنم صداقت و اخلاق خوب ایشون هست مضاف بر اینکه جنس سفارشی دقیقا عین توضیحات ایشون هست..با تشکر

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
سلام دوست عزیز..سفازش بنده رسید..ممنون.
یه چیزه دیگه ای که باید عرض کنم صداقت و اخلاق خوب ایشون هست مضاف بر اینکه جنس سفارشی دقیقا عین توضیحات ایشون هست..با تشکر

خواهش می کنم دوست عزیز
انجام وظیفه بوده
انشاءالله به سلامتی استفاده کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا