پیکسل سوخته تعمیر نمیشه باید ال سی دی تعویض بشه. قیمتها داخل سایت فروشگاه : www.console-clinic.irpsp street آکبند که یه دونه پیکسل سوختگی داشته باشه هزینه تعمیرش چنده؟
پیکسل سوخته تعمیر نمیشه باید ال سی دی تعویض بشه. قیمتها داخل سایت فروشگاه : www.console-clinic.irpsp street آکبند که یه دونه پیکسل سوختگی داشته باشه هزینه تعمیرش چنده؟
سلام بله موجوده متاسفانه بدلیل کمبود قطعات 280 هزارتومان قیمتش هستسلام شما صفحه نمایش پایین ds light رو دارید منظورم تاچش هست.
هزینش 150 تومن میشه . با برد اسکوریت و بوت حدود 1 دقیقهداداش ممنون از این که جواب سوال من را دادید.
من یک xbox آرکید دارم که آبدیت l3 هستش.
با این حساب هزینه اش چه قدر می شود ؟؟؟؟؟
همچنین کدام جیتگ از همه بهتر و سریع تر هست ؟؟
دقیقا برای چه کاری میخواین ؟ انواع باطری شارژی موجود هستسلام دوست عزیز شما از اون باطری های شارژی ( چسبیده بهم با روکش ) که قابلیت شارژ داره به وسیله ی کابل رو نداربد؟
سلام لنز درجه یک 75تومن . قاب نقره ای و مشکی هم موجوده. قیمت پست هم نمیدونم برای کجا میخواین ارسال بشه ؟دوست عزیز من یک لنز 400 بی برای پی اس تو فت میخوام داری؟؟قیمت نهایی با پستش رو بگو!و اینکه قاب دسته پی اس تو و قاب نقره ای و مشکیه پی اس تو اسلیم داری؟
خیابان کریمخانبرای تهران.شما کجای تهرانی؟قیمت قاب رو هم بهم میگی؟
برای کدوم شهر ؟آداپتوری میخوام.پس یه لنر 400 بی و یه قاب نقره ای تر تمیز آداپتوری برام بزا کنار با تخفیفش ، هزینه پستشم بگو و یه ش حساب بده که بریزم و بفرستیش برام.تخفیف یادت نره فدات شم. :* (تو کار کنسول قدیمی از جمله سگا و گیم کیوب که نیستی؟ )
تهران ملاردبرای کدوم شهر ؟
هزینه پست حدود 10 تومن میشهتهران ملارد
قاب مشکی و موتور درایو هم موجوده . موتور سیم کوتاه یا بلند؟باشه میخوام دیگه اینو ش حساب بده وایز کنم بفرست برام.یه لنز 400 بی،یه قاب نقره ای پی اس 2 اسلیم نقره ای آداپتوری. (اگه موتور دراویور پی اس تو فت + قاب مشکی پی اس تو فت هم داشتی بگو اونام میخوام )
جمعا میشه 180 تومن . 10 تومن هم هزینه پست . قابل شما هم ندارهپس دوست عزیز ، لنز 400 بی ،قاب مشکی پی اس 2 فت ، موتور درایو سیم بلند،قاب نقره ای پی اس 2 اسلیم آداپتوری رو قیمتشو بگو به همون ش حسابی که پ خ کردی واریز کنم ( تخفیف یادت نره )
قابل نداره . قیمتهایی که گفتم قیمت همکار هستتخفیف نداره فدات شم؟یه تخفیف بده برات واریز کنم فردا
سلام . تقریبا 2 ماه قبل من یدونه ps3 فت cech h داده بودم برا ریبال . چند بار پیگیر شدم خبری نشد از شماقابل نداره . قیمتهایی که گفتم قیمت همکار هست