• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<:::::: تعمیرات فوق تخصصی و گارانتی انواع کنسول بازی و لوازم جانبی :::::::>

ps3man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
چراغ زرد wii
سلام
کنسول من وقتی روشن بود کارت اس دی وصل کردم یک دفعه خاموش شد
بعد از روشن کردن یک لحظه چراغ زرد روشن میشه و بعد برق کنسول قطع میشه یعنی چراغ قرمزشم خاموش میشه کنسول اصلان انگار تو برق نیست اداپتور رو از برق بکش بعدش وصل کنم همون داستان شروع میشه
از استادان این زمینه در خواست کمک دارم من رشت زندگی میکنم و اینجا تعمیر کار این کنسول نیست کسی جایی که قابله اعتماد هست رو معرفی کنه هم ممنون
مشکل به احتمال زیاد سخت افزاریه

mansoorq11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چراغ زرد wii
سلام
کنسول من وقتی روشن بود کارت اس دی وصل کردم یک دفعه خاموش شد
بعد از روشن کردن یک لحظه چراغ زرد روشن میشه و بعد برق کنسول قطع میشه یعنی چراغ قرمزشم خاموش میشه کنسول اصلان انگار تو برق نیست اداپتور رو از برق بکش بعدش وصل کنم همون داستان شروع میشه
از استادان این زمینه در خواست کمک دارم من رشت زندگی میکنم و اینجا تعمیر کار این کنسول نیست کسی جایی که قابله اعتماد هست رو معرفی کنه هم ممنون
مشکل به احتمال زیاد سخت افزاریه

اره ایراد سخت افزاریه دستگاه منم چند وقت پیش خراب شد فرستادم کنسول کلنیک به شما هم توصیه میکنم جای دیگه ندیدایردش بد تربشه درضمن بهتره دیگه دستگاه رو به برق نزنید

Last edited:

ps.javid

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوست عزیز اگه تلاش کردی دیدی درست نشد من wii خراب خریدارم 9368845547

tripleb

Registered User
لایک‌ها
106
سلام تعمیرات پلی 4 ام دارین؟

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
خشاب باتری دسته ایکس باکس 360 موجود دارین برای فروش ؟

ps3man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
داداش جواب مارو نمیدی
وی هم تعمیر میکنید

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
داداش جواب مارو نمیدی
وی هم تعمیر میکنید
سلام. بعلت مشغله كاري پايان سال كمتر به فروم سر ميزنيم. در هر صورت ببخشيد. بله تعميرات wii هم انجام ميديم. انشاالله در سال جديد در خدمتيم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ps3man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ممنونم از شما والا مشکل وی من اینه که دستگاه روشن که میکنم یک ثانیه چراغ زرد روشن میشه و بعد برق کل کنسول قطع میشه بعد اداپتورش رو از برق میکشم تا چند دقیقه بعد بزنم از دوباره همونجور این تعمیر میشه:general503:

Mindazi

Registered User
لایک‌ها
7
سلام خسته نباشید من دو تا مشکل دارم میخواستم بدونم چطور رفع میشن
1 الان اخرین ورژن اپدیت ps3 هست فکر کنم 4.55 وقتی فیفا 2015 اجرا میکنم از همون بدو شروع فن با دوره موتور بالا شروع به کار میکنه البته الان چند ساله دارمش تا حالا سرویس نرفته
2 تو برنامه مولتی من اکثر اوقات هنگ میکنه مجبور میشم از پشت خاموش کنم
3 یکی از دسته ها باطریش زود تمومگمیشه دسته اورجینالشم r2 گیر داره

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام خسته نباشید من دو تا مشکل دارم میخواستم بدونم چطور رفع میشن
1 الان اخرین ورژن اپدیت ps3 هست فکر کنم 4.55 وقتی فیفا 2015 اجرا میکنم از همون بدو شروع فن با دوره موتور بالا شروع به کار میکنه البته الان چند ساله دارمش تا حالا سرویس نرفته
2 تو برنامه مولتی من اکثر اوقات هنگ میکنه مجبور میشم از پشت خاموش کنم
3 یکی از دسته ها باطریش زود تمومگمیشه دسته اورجینالشم r2 گیر داره
سلام. در مورد دستگاه جي پي يو بعلت بالا رفتن بيش از حد حرارت ( اورهيت) دستور دور فن بالا ميده بايد سرويس كامل بشه. هنگ كردن در برنامه ميتونه دوتا علت داشته باشه نقص در برنامه يا cfw و ايراد سخت افزاري در هارد. دسته ها هم كه احتياج به تعويض قطعات دارن.

peslover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام من یه ps3 fat دارم وقتی روشنش میکنی صدای فنش یواش یواش زیاد میشه حدودا 10 دقیقه ای فکر کنم میره تا آخر. داخل محیط داشبورد هم 10 دقیقه صبر کنی همینجوری هست. داخل بازی هم یه مشکلی هست اکثر بازی ها افت فریم و دیر لود شدن اشیا داره مثلا یهو یه درخت جلوت ظاهر میشه.
میخواستم ببینم ارزش تعمیر داره و هزینش چقدر میشه؟ در ضمن تا حالا هم باز نشده و پلمپ هست. با تشکر.

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام من یه ps3 fat دارم وقتی روشنش میکنی صدای فنش یواش یواش زیاد میشه حدودا 10 دقیقه ای فکر کنم میره تا آخر. داخل محیط داشبورد هم 10 دقیقه صبر کنی همینجوری هست. داخل بازی هم یه مشکلی هست اکثر بازی ها افت فریم و دیر لود شدن اشیا داره مثلا یهو یه درخت جلوت ظاهر میشه.
میخواستم ببینم ارزش تعمیر داره و هزینش چقدر میشه؟ در ضمن تا حالا هم باز نشده و پلمپ هست. با تشکر.
سلام
راه حل اساسی تعمیر دستگاه شما ریبال کردن هست که حدود 200 هزارتومان با 6 ماه گارانتی هزینه داره

majed19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز پلی استینش 3 که به دلیل آپدیت تادرست روشن نشد آپدیتش کامل شد اما بعد اتمام دانلود خاموش روشن نشد چراغاش روشن میشن خود دستگاه تصویر نمیده قابل تعمیره؟ مدل دستگاه اسلیم 320 گیگ 2505B

majed19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز پلی استینش 3 که به دلیل آپدیت تادرست روشن نشد آپدیتش کامل شد اما بعد اتمام دانلود خاموش روشن نشد چراغاش روشن میشن خود دستگاه تصویر نمیده قابل تعمیره؟ مدل دستگاه اسلیم 320 گیگ 2505B

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام. تصوير ندادن دستگاه به چند مورد بستگي داره اول از همه كابل شما دستگاه رو هم با كابل hdmi و هم كامپونت چك كنيد. مرحله بعد سوكتها و ic هاي تصوير هستش. و در نهايت cpu

majed19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. تصوير ندادن دستگاه به چند مورد بستگي داره اول از همه كابل شما دستگاه رو هم با كابل hdmi و هم كامپونت چك كنيد. مرحله بعد سوكتها و ic هاي تصوير هستش. و در نهايت cpu

دوست عزیز کابلمو که نو گرفتم اچ دی رو بعدش آپدیت کردم که اینجور شد فک کنم ٱپدیتش اشتاه بوده

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
دوست عزیز کابلمو که نو گرفتم اچ دی رو بعدش آپدیت کردم که اینجور شد فک کنم ٱپدیتش اشتاه بوده
بايد دستگاه بررسي بشه. اما بعيد ميدونم از آپديت باشه

بالا