• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<:::::: تعمیرات فوق تخصصی و گارانتی انواع کنسول بازی و لوازم جانبی :::::::>

رضا ناوی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
من یدونه ps3 فت چهل گیگ از این ریفرشها داشتم ( و البته دارم !) پارسال آپدیتش کردم به فکر میکنم حبیب۴.۵۵ بود که سر بازی nfs rival چراغ زرد داد ، دادم توپخونه ردیفش کنن فرداش یارو زنگ زد و گفت چراغ زرد ردیف شده ولی کنسول دیگه تصویر نمیده الان دستگاه روشتن میشه چراغش هم سبزه ولی تصویر نداره کابل رو هم عوض کردم و با یه hdmi دیگه تست کردم و همچنین با سه فیش ولی تصویرنداد بازم
اینم بگم هاردشم عوض کردم بازم نداد تصویر
الان یک ساله کنسول تو کمده میخاستم یدونه دیگه بگیرم این آگهی رو دیدم گفتم مشکل رو مطرح کنم
میخاستم بدونم تعمیر شدنی هست یا نه و اگه میشه هزینش چقدر میشه در ضمن تهران هم هستم خودم میارم خدمت شما کنسول رو و معمولا چقدر طول میکشه تعمیر چنین چیزی ( البته اگه تعمیر شدنی باشه )
در ضمن تعمیرات گارانتی هم دارن آیا ؟
ممنونم

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوست عزیز
من یدونه ps3 فت چهل گیگ از این ریفرشها داشتم ( و البته دارم !) پارسال آپدیتش کردم به فکر میکنم حبیب۴.۵۵ بود که سر بازی nfs rival چراغ زرد داد ، دادم توپخونه ردیفش کنن فرداش یارو زنگ زد و گفت چراغ زرد ردیف شده ولی کنسول دیگه تصویر نمیده الان دستگاه روشتن میشه چراغش هم سبزه ولی تصویر نداره کابل رو هم عوض کردم و با یه hdmi دیگه تست کردم و همچنین با سه فیش ولی تصویرنداد بازم
اینم بگم هاردشم عوض کردم بازم نداد تصویر
الان یک ساله کنسول تو کمده میخاستم یدونه دیگه بگیرم این آگهی رو دیدم گفتم مشکل رو مطرح کنم
میخاستم بدونم تعمیر شدنی هست یا نه و اگه میشه هزینش چقدر میشه در ضمن تهران هم هستم خودم میارم خدمت شما کنسول رو و معمولا چقدر طول میکشه تعمیر چنین چیزی ( البته اگه تعمیر شدنی باشه )
در ضمن تعمیرات گارانتی هم دارن آیا ؟
ممنونم
سلام تصوير ندادن دستگاه ممكنه از سي پي يو باشه. معمولاً حين انجام تعميرات در اثر حرارت اين مشكل پيش مياد. اگر اسيب زياد باشه بصرفه نيست درستش كنيد

Sent from my iPhone using Tapatalk

hardcore0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
درود دوست گرامی من قصد خرید ps3 دارم میخواستم بپرسم که با هر مدلی که باشه امکان کپی خور کردنش هست؟

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
درود دوست گرامی من قصد خرید ps3 دارم میخواستم بپرسم که با هر مدلی که باشه امکان کپی خور کردنش هست؟
سلام
نه دوست عزیز
کپی سخت افزاری روی همه کنسولها انجام میه ولی نرم افزاری فقط روی کنسولهای ورژن 3.55به قبل انجام میشه

S_007_Blue

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
دلیل قرمز شدن چراغ سبز ایکس باکس چی هست؟
مشکل درست میشه؟ هزینه اش؟
با تشکر

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
دلیل قرمز شدن چراغ سبز ایکس باکس چی هست؟
مشکل درست میشه؟ هزینه اش؟
با تشکر
سلام. چراغ قرمز علتهاي زيادي داره. در واقع چراغ قرمز يعني دستگاه مشكل داره در مرحله بعد بايد بررسي بشه تا محل دقيق ايراد و قطعه معيوب پيدا بشه. اصولاً هر ايرادي قابل تعمير هست فقط هزينه تعيين كننده هست كه دستگاه تعمير بشه يا خير

G4MER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه کنسول PS3 FAT دارم 80 گیگ کاملا سالم تر و تمیز جعبه هم داره میخواستم ببینم خرید هم دارید؟ با تشکر

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
من یه کنسول PS3 FAT دارم 80 گیگ کاملا سالم تر و تمیز جعبه هم داره میخواستم ببینم خرید هم دارید؟ با تشکر
سلام. دوست عزيز. لطفا با شماره تماس 88343034 تماس بگيريد

• Like
Reactions: mlu

mlu

Registered User
لایک‌ها
360
سلام اخوی
مایع حلال چسب برد دارین؟

Sent from my HUAWEI G750-U10 using Tapatalk

mamadpool

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام ببخشید کنسول ps3 دست دو کپی خور چی دارید؟

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
سلام و خسته نباشید .
متاسفانه یه دستگاه پلی استیشن VITA دارم که کنار دست ریسیور بوده که احتمال میدم به دلیل آهنربایی بودن ریسیور کنسول ویتا وقتی روشن میکنم تصویر مشکی هستش و هیچی بالا نمیاد . البته دستگاه روشن میشه اما تصویر نداره ...
البته بگم که بار اول که روشن کردم تصویر بود اما خیلی نورش کم بود و یک خط مشکی وسط صفحه بود اما بعد از چند ساعت کلا تصویر سیاه شد ...
این مشکل از چی میتونه باشه ؟؟
اگر من پنجشنبه بیارم تعمیرگاه یک ساعته میتونید تعمیر کنید بهم بدین ؟؟ من از راه دور میام ...

Banias

Registered User
لایک‌ها
52
سلام و خسته نباشید .
متاسفانه یه دستگاه پلی استیشن VITA دارم که کنار دست ریسیور بوده که احتمال میدم به دلیل آهنربایی بودن ریسیور کنسول ویتا وقتی روشن میکنم تصویر مشکی هستش و هیچی بالا نمیاد . البته دستگاه روشن میشه اما تصویر نداره ...
البته بگم که بار اول که روشن کردم تصویر بود اما خیلی نورش کم بود و یک خط مشکی وسط صفحه بود اما بعد از چند ساعت کلا تصویر سیاه شد ...
این مشکل از چی میتونه باشه ؟؟
اگر من پنجشنبه بیارم تعمیرگاه یک ساعته میتونید تعمیر کنید بهم بدین ؟؟ من از راه دور میام ...
باید عیب یابی بشه .( ( 48ساعت زمان برای عیب یابی و تعمیر ))

tebkar3

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز فردا پنجشنبه ساعت 2 ظهر هستین من بیام تعمیرگاه ؟؟؟

bluemorteza69

Registered User
لایک‌ها
226
با سلام
شرایط تعمیر دسته ps3 به چه صورت هست؟؟؟
چقدر طول میکشه تعمیر کنید؟؟؟ انالوگ سمت چپش مشکل پیدا کرده میدی پایین میومنه
ممنون میشم شرایط رو پ خ کنید

S L R

Registered User
لایک‌ها
222
سلام عزیز
یک ps3 فت دارم که به تازگی تصویر نویز خیلی ریز و یواشی پیدا کرده،تصویر و بازیو نشون میده ولی یک نویز برفکی خیلی ریزی تو تصویر هست!اول فکر کردم از کابله ولی خب نبود!
این مشکل رو دیده بودید؟تغریبا فکر میکنید چقدر هزینه برداره؟
ممنون

بالا