hic.shayan
Registered User
- نوشتهها
- 251
- لایکها
- 15
بابا این تاپیک مهم شده که به آقا ضیا به به و چه چه بگین؟
کنسول خرابتونو بیارین وسط!
خوب وقتی ایشون کنسول خراب نزاشته برامون چجوری کنسول خرابمونو بیاریم وسط؟؟؟
بابا این تاپیک مهم شده که به آقا ضیا به به و چه چه بگین؟
کنسول خرابتونو بیارین وسط!
سلام پهلوان من در خدمتم
It is not good way to introduce your services on the other countries.up phụ cho chủ thớt đắt hàng
chủ thớt thanks hộ cái nha
xin chào bạn bè của tôiup phụ cho chủ thớt đắt hàng
chủ thớt thanks hộ cái nha
سلام و درود
من کنسولم توسط psn بن شده، که دیگه انلاین نمیتونم بازی کنم، شما کار تغییر آی دی انجام میدید؟ ایا تنها راهش همینه که گفتم؟ هزینش به چه صورته؟
دوست من ارور 0020 یکی از تخیلی ترین خطاها برای xbox هست که مستلزم وقت گزاری بسیار زیاد هست ممکنه هم در جا درست بشه اما نظریه تعمیر نا مشخص هست و ممکنه همه چیپ ها اتصالی داشته باشند یعنی نیاز به ریبال داشته باشند اگر دوست داری بفرست اما هزینه تعمیرش بالاستسلام من یک xbox سه چراغ قرمز دارم یه بار xclamp replacement کردم درست شد 9 ماه کار کرد الان دوباره خراب شده ارورشم 0020 هست می خوام ببینم با روش reballing درست میشه؟اگه میشه به چه آدرسی براتون بفرستم؟ آدرس شرکت؟من قزوینم. لازمه قبل از فرستادن تلفنی هماهنگ کنم؟
دوست من ارور 0020 یکی از تخیلی ترین خطاها برای xbox هست که مستلزم وقت گزاری بسیار زیاد هست ممکنه هم در جا درست بشه اما نظریه تعمیر نا مشخص هست و ممکنه همه چیپ ها اتصالی داشته باشند یعنی نیاز به ریبال داشته باشند اگر دوست داری بفرست اما هزینه تعمیرش بالاست
سلام..داداش روم به دیوار...تعمیرات ps2 هم انجام میدین؟
باشه با پست پیشتاز میفرستم. به چه آدرسی بفرستم؟شماره موبایلتم اگه میشه بهم بده