• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

nima971

Registered User
لایک‌ها
154
سلام هرچی امروز زنگ زدم کسی پاسخگو نبود
میخواستم باهات مشورت کنم که با توجه به هزینه احتمالی ارور 0020 دستگاه ارزش تعمیر داره یا خیر
دستگاهم الیته بعد تعمیر هم میخوام بفروشمش البته با عنوان تعمیری
با توجه به قیمت تک فروشی قطعات آیا تعمیر باصرفس؟
اگه باهام موافقی که مزایده قطعات دستگاهم رو تو یه تاپیک شروع کنم
دستگاه با نو هیچ تفاوتی نداره جز 3 چراغ! بردشم فالکون سری 2008و خودم ایکس کلمپش کردم که تغییری نکرد(درست نشد)
اگه قطعا ای رو قبل از مزایده خواستی بهم پخ بده اولویت با شماس!
موفق باشی

moh-23

Registered User
لایک‌ها
78
آقا ما PS3 جفت دسته هامون قات زده یعنی خودش دکمه هاش همش شدید میخوره ... چیه داستانش ؟؟ قابل تعمیر هست ؟

Chainsaw1994

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوست عزيز
من يك xbob360 دارم كه چند بار سه چراغ شد اخرين باري كه سه چراغ شد دستگاه ديگه روشن نشد فقط سه چراغ نشون ميده هرجا بردم گفتن درست نميشه شما ميتونيد درست كنيد يا نه؟

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
هزینه جیتگ ارکید چقدر هست؟
داشبردش 14719 بود ولی کسی جیتگش کرد ولی خوب نتونست .گاهی تصویر میده گاهی نمیده .

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزيز
من يك xbob360 دارم كه چند بار سه چراغ شد اخرين باري كه سه چراغ شد دستگاه ديگه روشن نشد فقط سه چراغ نشون ميده هرجا بردم گفتن درست نميشه شما ميتونيد درست كنيد يا نه؟

بله از درست شدن که میشه اما هرچیزی هزینه خاص خودشو داره

محمدددد

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
ممنون میشم راهنماییم کنید
ps3 fat رو از کجا میشه فهمید دورفن بالا داره؟
وقتی دستگاه روشنه اگه باهاش بازی نشه بعد نیم ساعت هم فنش روشن نمیشه ولی وقتی بازی میکنی بعد 15 دقیقه روشن میشه!!!
دورفن داره؟
کلا راه تشخیصش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید هرجا پرسیدم هیچکس راهنماییم نکرده تاحالا!!!!

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
ممنون میشم راهنماییم کنید
ps3 fat رو از کجا میشه فهمید دورفن بالا داره؟
وقتی دستگاه روشنه اگه باهاش بازی نشه بعد نیم ساعت هم فنش روشن نمیشه ولی وقتی بازی میکنی بعد 15 دقیقه روشن میشه!!!
دورفن داره؟
کلا راه تشخیصش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید هرجا پرسیدم هیچکس راهنماییم نکرده تاحالا!!!!

ps3 دارای چهار level برای دور فن می باشد دور1 رو اصلا شما هیچ صدایی رو متوجه نمیشید بعد از 15 دقیقه کار کردن دستگاه به دور 2 رفته و کمی صدای باد رو احساس میکنید اگر دستگاه شما ایراد داشته باشد در بازی به دور 3 رفته و متوجه زیاد بودن دور فن خواهید شد و بعد از مدتی روی دور 4 میرود و احساس میکنید دستگاه داره پرواز میکنه! و با پیام خطای overhot برخورد کرده و دستگاه خودبه خود خاموش میشود و چراغ قرمز شروع به چشمک زدن میکند.!

8030

Registered User
لایک‌ها
465
یه ps3 مدل CECHC04 هست که باید GPUش عوض بشه .بخاطر اینکه اومدن خمیر سیلیکون عوض کنن بعد از تعویض PS3 تصویر نداد .هیت اسپریتر GPU رو برداشتیم هیت دادیم درست شد تقریبا یه هفته کار کرد تصویر خط خطی شد و دوباره رفت .
برای بار دوم هیت دادیم ولی یکی از چیپهای رم روی BGA قلع ازش اومد بیرون .کلا فاتحه GPU خوندس .دستگاه روشن میشه تصویر نمیده .

تعویض GPU چقدر هزینه داره؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
یه ps3 مدل CECHC04 هست که باید GPUش عوض بشه .بخاطر اینکه اومدن خمیر سیلیکون عوض کنن بعد از تعویض PS3 تصویر نداد .هیت اسپریتر GPU رو برداشتیم هیت دادیم درست شد تقریبا یه هفته کار کرد تصویر خط خطی شد و دوباره رفت .
برای بار دوم هیت دادیم ولی یکی از چیپهای رم روی BGA قلع ازش اومد بیرون .کلا فاتحه GPU خوندس .دستگاه روشن میشه تصویر نمیده .

تعویض GPU چقدر هزینه داره؟
هزینه تعویض در میاد ۱۸۰

محمدددد

Registered User
لایک‌ها
10
ps3 دارای چهار level برای دور فن می باشد دور1 رو اصلا شما هیچ صدایی رو متوجه نمیشید بعد از 15 دقیقه کار کردن دستگاه به دور 2 رفته و کمی صدای باد رو احساس میکنید اگر دستگاه شما ایراد داشته باشد در بازی به دور 3 رفته و متوجه زیاد بودن دور فن خواهید شد و بعد از مدتی روی دور 4 میرود و احساس میکنید دستگاه داره پرواز میکنه! و با پیام خطای overhot برخورد کرده و دستگاه خودبه خود خاموش میشود و چراغ قرمز شروع به چشمک زدن میکند.!

یه دنیا ازتون ممنونم
نه از من فقط رو همون دور دوم میره میره تازه بعد نیم ساعت کارکردن دوباره خاموش میشه یه 10 مین
خیلی ممنونم ازتون
خدا خیرتون بده

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
سلام داش زیا
آقا شما دستگاههای اسلیم با درایو لایتون 1175 که گروه سی فور LTU v1.2 داده رو کپی خور میکنید؟ مث اینکه باید pcb تعویض بشه درسته؟ اگه انجام میدین هزینه برد با مزد تعویضش چقدر میشه؟
مرسی

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
استاد معظم تفاوت تعمیر ps3 چراغ زرد به روش ریبال با تعمیر به صورت تعویض RGX در چی هست؟
و ایا میشه ps3 چراغ زرذ رو برای همیشه درست کرد یا که نه بعد چند وقت دوباره همین اش و همین کاسه ست

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
استاد معظم تفاوت تعمیر ps3 چراغ زرد به روش ریبال با تعمیر به صورت تعویض RGX در چی هست؟
و ایا میشه ps3 چراغ زرذ رو برای همیشه درست کرد یا که نه بعد چند وقت دوباره همین اش و همین کاسه ست

سلام شرمنده توی سایت اشتباه تایپ شده rgx نیست rsx هست.

روی معمولی یعنی اینکه چیپ گرافیک شما سالم هست و در صورت نیاز از روی برد جدا میشود و دوباره پایه گذاری جدید شده و روی برد بر میگردد.
روش دوم کلا چیپ شما با چیپ گرافیک نو عوض میشود.

این بهترین روش تعمیر ارائه شده هست و خود شرکت سونی هم همین کار رو انجام میده

سلام دوست عزیز. بنده یدونه السیدی psp slim میخام لطفا قیمتشو پخ بفرمایید

Sent from my Haier-W718 using Tapatalk 2

تجربه خوبی بابت قطعه فروشی ندارم اگر کارتون این نیست بهتره دستگاه رو برای من بفرستید بدون هزینه نصب براتون نصب میکنم.
ممنه اصلا lcd نباشه.

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
سلام.
اگه یادتون باشه من چند ماه پیش یه ps3 اسلیم براتون فرستاده بودم . ( ایرادش هم این بود که از روی عمد بریک شده بود ) و روشن نمیشد. و شما هم گفتید درست نمیشه. تو این مدت که گذشته روش جدیدی در نیومده که بشه ردیفش کرد که دوباره براتون بفرستمش ؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام.
اگه یادتون باشه من چند ماه پیش یه ps3 اسلیم براتون فرستاده بودم . ( ایرادش هم این بود که از روی عمد بریک شده بود ) و روشن نمیشد. و شما هم گفتید درست نمیشه. تو این مدت که گذشته روش جدیدی در نیومده که بشه ردیفش کرد که دوباره براتون بفرستمش ؟

pm زدم

Nogitsune

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام قربان.
یه PS3 برای ریبال خدمتون تیپاکس کردم. یک سوال داشتم.
خونده بودم که مشکل PS3 برای اینکه پایه هاش lead free هستن و اینکه reball کردن با leaded مشکل رو برای همیشه حل میکنه. میشه بفرمایید روش کار شما چیه؟

بالا