هست ولی خدا تومن قیمتشه داداشداداش السیدی پایونر سوکتی دارین؟؟؟؟ (امضام)
اگه میتونی ی قیمت بگیر برامهست ولی خدا تومن قیمتشه داداش
اره داداشسلام خسته نباشید
میدرنج هرتز دارم ی دونش صذاش بد شده با دست رو صفحش کمی فشار میدم خوب میشه
شما تعمیر میکنید>؟؟؟؟
نوکرم اقا وظیفه بودبا تشکر از استارترمحترم
ایشون زحمت تعمیر یک جفت بلند گو بسیار حساس رو به بهترین نحو با بهترین کیفیت برام کشیدن وبدون کوچکترین بدقولی یا دردسری
ممنونم
داداش بیزحمت هزینه این دومورد:تعمیرکار هستم . کارم هم مشخصه دیگه. مدل و مشکل رو فقط پیام کنید و داخل تاپیک مشکلاتتون رو ننویییییییییسسسسیید....
تاپیک جهت راهنمایی و اموزش نیست دوستان پس خواهشمندم که سوال نکنید چون هر کسی برا یادگری ضرر هایی داده که براحتی در اختیار نمیذاره
پخ شدسلام داداش یه سوال داشتم یه آمپ 4کانال ساند استریمpx760.4داشتم بلانسبت یه خریتی کردم چن روز باند نداشتم دوتا باند ضبط خانگی وصل کردم بهش تو جعبه الان هم گاه گاه فیوز میکنه چراغش قرمز میشه مشکل چیه ودرست میشه جوزی که کیفتشو از دس نده وهزینه تعمیرش چقدره داداش
بفرمایینسلام ....
بفرمایینسلام ....
Slm amp 9601 pioneer ham kar mikoni?تعمیرکار هستم . کارم هم مشخصه دیگه. مدل و مشکل رو فقط پیام کنید و داخل تاپیک مشکلاتتون رو ننویییییییییسسسسیید....
تاپیک جهت راهنمایی و اموزش نیست دوستان پس خواهشمندم که سوال نکنید چون هر کسی برا یادگری ضرر هایی داده که براحتی در اختیار نمیذاره
09212383956سلام ببخشيد ١ ضبط ٩٣٠٠ پايونر سري قديم دارم ديروز خاموش شد ديگه روشن نشد نميدونم چرا چه جور ميتونم برسونم خدمتت برا تعمير؟