rambo_jaky
Registered User
قیمت نهایی
داداش شرمنده شدم گاهی که صبح خا پادگانم یکی هم مزاحم پاذم تلفن قریبه رو بر نمیدارم یه مسیج بزن یا تلفنتو برام پخ کن خودم میزنگم عزیزسلام یاشار خوبی؟چندبار تماس گرفتم جواب ندادی:general505::general505::general505::general505:
استاد به سلامت باد قطعا منظورتان غریبه بود وگرنه تلفن اقربا را که نمیتوان بی پاسخ نهادداداش شرمنده شدم گاهی که صبح خا پادگانم یکی هم مزاحم پاذم تلفن قریبه رو بر نمیدارم یه مسیج بزن یا تلفنتو برام پخ کن خودم میزنگم عزیز
بلی شماره اشنا ها رو اگه خونه باشم بر میدارم منتها اگه نشناسم بر نمیدارم قضیه هم مربوط به سربازیم هست تموم بشه راحت میشیماستاد به سلامت باد قطعا منظورتان غریبه بود وگرنه تلفن اقربا را که نمیتوان بی پاسخ نهاد
سپاس گزارم فک کنم منتظر نکسوس x هستم برا تعویضبرادر عجب چیزیه این.
ایشالا خوب تعویض کنی.
خداکنه قیمتش مث موتو ایکس فضایی نباشه والا معرکسسپاس گزارم فک کنم منتظر نکسوس x هستم برا تعویض
اونم انتخاب فوق العاده ایه.سپاس گزارم فک کنم منتظر نکسوس x هستم برا تعویض
امضات دیده نمیشه تو تاپاتالکیاشار جون تعویض با امضام داری؟
داشتمش بنده هم از دیدنش تعجب میکردم اتفاقا منتها برعکس مخصوصا با اون قیمت ۹۰۰ تومنش که دیگه باید برم قاطی داعش تعجب جواب نمیدهبا lg 3d max تعویض میکنی
با این گوشیمیتوانی عکس و فیلم سه بعدی بگیری همچنین به تماشای ان بپردازی
دارای نمایشگر امولد ساخت ال جی
شارژ دهی نسبتا خوب
دوربین بسیار با کیفیت پنج مگاپیکسل دو کمرا که کیفیتش خیلی بالاست به طوری که از گوشی هواوی پی شش عکس های بهتری میگرفت
فقط یک سال استفاده شده بدون هیچ خشی
قیمت این دستگاه دیجی کالا چند ماه پیش حدود نهصد هزار تومان میداد
اگر خواستی پ.خ بده
واقعا گوشی متمایزی هست به طوری که هرکسی میدید تعجب میکرد
مرسی داداش یه سیستم حرفه ای دارم لپ تاپ به کارم نمیادAsus N550jv