rambo_jaky
Registered User
lg l9 میزنی بقیش رو سر بدم
خیلی خیلی شرمندم به خدا ولی اون مدل دوس ندارمlg l9 میزنی بقیش رو سر بدم
درود بر شما مهران گرامیدرود ابر مرد هنوز نفروخته ايد كه
ما سومي را نيز بعد از آن تجربه نموديم
واقعا عالیس که هیچ فوق عالیس اصن ادم دلش میخواد بره با سامسونگ و الجی دعوا کنه ایفون حتی ....ولی vibe Z2 هم در راه هست که بنده خودم بین میت ۷ و وایب زد ۲ گیر کردم کدوم بیشتر به دلم میشینه ولی حرص طمع اندروید ابنبات چوبی بسیار رویمان تاثیر گذاشته فعلاوالله استاد قابل شما نيست ديروز يك لنوو k910 از اربابي جوان تحويل گرفتيم الحق والانصاف گوشي خوبي است
استاد ما اين لنوو را اختيار نموديم تا اسند ميت ٧ بيايد و بقيمت بنشيند آن غول را نميتوان امتحان نكرد و گذشت به شخصه گمان ميكنيم گوشي ميت ٧ سه يا چهار ماه در دستان ما بند شودواقعا عالیس که هیچ فوق عالیس اصن ادم دلش میخواد بره با سامسونگ و الجی دعوا کنه ایفون حتی ....ولی vibe Z2 هم در راه هست که بنده خودم بین میت ۷ و وایب زد ۲ گیر کردم کدوم بیشتر به دلم میشینه ولی حرص طمع اندروید ابنبات چوبی بسیار رویمان تاثیر گذاشته فعلا
معمولا هرکس یه سلیقه ای دارع و سلیقه بنده و شما خیلی شبیه به همه فقط شما وضع مالیتون خوبه ماشالله بزنم به تخته با سرعت بیشتر حال تکنولوژی رو میبرید ما هم که این اشخوری حال روز خوبی برامون نذاشته اندک پس اندازمونم صرف کرایه رفت امد به پادگان میشهاستاد ما اين لنوو را اختيار نموديم تا اسند ميت ٧ بيايد و بقيمت بنشيند آن غول را نميتوان امتحان نكرد و گذشت به شخصه گمان ميكنيم گوشي ميت ٧ سه يا چهار ماه در دستان ما بند شود
والله ارباب ما معمولا در فصل حضور گوشي ها در بازار ابتدا يك گوشي گردن كلفت ميگيريم و هي بالا و پايين ميكنيم تا سال بگذرد مثلا بهمن پارسال بود كه لوميا ١٥٢٠ را خريديم كه در خرداد با يك S5 تعويضش نموديم كه آنرا سريع به نقد بدل نموده و 9900 وسپس z30 و كمي بعد مجدد S5 اينبار دوسيم و بعد از آن موتو g دوسيم و كمي بعدتر نكسوس 5 و خيلي سريع lg g pro و في الحال با اين لنوو قصد گذران اوقات داريم تا يكي دو ماه كه ميت ٧ را بكف بگيريممعمولا هرکس یه سلیقه ای دارع و سلیقه بنده و شما خیلی شبیه به همه فقط شما وضع مالیتون خوبه ماشالله بزنم به تخته با سرعت بیشتر حال تکنولوژی رو میبرید ما هم که این اشخوری حال روز خوبی برامون نذاشته اندک پس اندازمونم صرف کرایه رفت امد به پادگان میشه
حقيقت اينكه نكسوس بسيار گوشي خوبي است اما اگر مابين اين چند عدد كه نامبرديم رده بندي نماييم رتبه اول را به لوميا ١٥٢٠ ميدهيم بعد نكسوس ٥ خدايي غول لوميا بسيار همراه خوبي بود براي ما علي الخصوص در روزهاي سختي كه در عراق بوديمبین همه اینایی که داشتین مطمینم نکسوس یه چیز دیگه بوده
بنده با وین فون یک خصومت خانوادگی داذم برا همین ۱۰۲۰ رو در یک هفته ردش کردم رفتحقيقت اينكه نكسوس بسيار گوشي خوبي است اما اگر مابين اين چند عدد كه نامبرديم رده بندي نماييم رتبه اول را به لوميا ١٥٢٠ ميدهيم بعد نكسوس ٥ خدايي غول لوميا بسيار همراه خوبي بود براي ما علي الخصوص در روزهاي سختي كه در عراق بوديم
اتفاقا اگه تمیز بدون موشکل باشه چرا تعویض ندارم عزیزسلام یاشار
داداش احیانا با desire 816 dual سفید تعویض ندارید؟؟
شرایط با خودت فقط من فردا احتمالا افسر نگهبانم باز معامله مبمونه برا پنج شنبه شرایط خودت بپخموشکل که نداره ، اما خش اگه یه دونه پیدا کردی روش جایزه داری!! عین گوشی خودت آک آکه!!
شرایط رو پخ کن لدفا
والله نمیدونم یاشار . خودت یه چیزی بگو .برو پخشرایط با خودت فقط من فردا احتمالا افسر نگهبانم باز معامله مبمونه برا پنج شنبه شرایط خودت بپخ
نه شرمنده داداش نئو داشتم راضی نبودموای به به قرمزش:general504:
با s3 neo میزنید؟
http://forum.persiantools.com/threads/تعویض-گوشی-s3-neo.628306/
@pariseiran
فداتنه شرمنده داداش نئو داشتم راضی نبودم