• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعویض ---نکسوس 5- 32 گیگ با گارانتی ------- nexus 5---تمیز تر از اک

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
درود ابر مرد هنوز نفروخته ايد كه
ما سومي را نيز بعد از آن تجربه نموديم
درود بر شما مهران گرامی
فعلا پیشنهاد خوبی بهمون نشده البته اینم ذکر کنم بنده هم رو این مورد شدید وسوسه پیدا کردم و مثل یه موجود زنده باهاش ارتباط برقرار کردم :)
الان چی داری مهران جان؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
والله استاد قابل شما نيست ديروز يك لنوو k910 از اربابي جوان تحويل گرفتيم الحق والانصاف گوشي خوبي است
واقعا عالیس که هیچ فوق عالیس اصن ادم دلش میخواد بره با سامسونگ و الجی دعوا کنه ایفون حتی ....ولی vibe Z2 هم در راه هست که بنده خودم بین میت ۷ و وایب زد ۲ گیر کردم کدوم بیشتر به دلم میشینه ولی حرص طمع اندروید ابنبات چوبی بسیار رویمان تاثیر گذاشته فعلا

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
واقعا عالیس که هیچ فوق عالیس اصن ادم دلش میخواد بره با سامسونگ و الجی دعوا کنه ایفون حتی ....ولی vibe Z2 هم در راه هست که بنده خودم بین میت ۷ و وایب زد ۲ گیر کردم کدوم بیشتر به دلم میشینه ولی حرص طمع اندروید ابنبات چوبی بسیار رویمان تاثیر گذاشته فعلا
استاد ما اين لنوو را اختيار نموديم تا اسند ميت ٧ بيايد و بقيمت بنشيند آن غول را نميتوان امتحان نكرد و گذشت به شخصه گمان ميكنيم گوشي ميت ٧ سه يا چهار ماه در دستان ما بند شود

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
استاد ما اين لنوو را اختيار نموديم تا اسند ميت ٧ بيايد و بقيمت بنشيند آن غول را نميتوان امتحان نكرد و گذشت به شخصه گمان ميكنيم گوشي ميت ٧ سه يا چهار ماه در دستان ما بند شود
معمولا هرکس یه سلیقه ای دارع و سلیقه بنده و شما خیلی شبیه به همه فقط شما وضع مالیتون خوبه ماشالله بزنم به تخته با سرعت بیشتر حال تکنولوژی رو میبرید ما هم که این اشخوری حال روز خوبی برامون نذاشته اندک پس اندازمونم صرف کرایه رفت امد به پادگان میشه

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
معمولا هرکس یه سلیقه ای دارع و سلیقه بنده و شما خیلی شبیه به همه فقط شما وضع مالیتون خوبه ماشالله بزنم به تخته با سرعت بیشتر حال تکنولوژی رو میبرید ما هم که این اشخوری حال روز خوبی برامون نذاشته اندک پس اندازمونم صرف کرایه رفت امد به پادگان میشه
والله ارباب ما معمولا در فصل حضور گوشي ها در بازار ابتدا يك گوشي گردن كلفت ميگيريم و هي بالا و پايين ميكنيم تا سال بگذرد مثلا بهمن پارسال بود كه لوميا ١٥٢٠ را خريديم كه در خرداد با يك S5 تعويضش نموديم كه آنرا سريع به نقد بدل نموده و 9900 وسپس z30 و كمي بعد مجدد S5 اينبار دوسيم و بعد از آن موتو g دوسيم و كمي بعدتر نكسوس 5 و خيلي سريع lg g pro و في الحال با اين لنوو قصد گذران اوقات داريم تا يكي دو ماه كه ميت ٧ را بكف بگيريم
اينگونه ضرر كمتر است نياز به هزينه يك جا نمودن كمتر

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
بین همه اینایی که داشتین مطمینم نکسوس یه چیز دیگه بوده
حقيقت اينكه نكسوس بسيار گوشي خوبي است اما اگر مابين اين چند عدد كه نامبرديم رده بندي نماييم رتبه اول را به لوميا ١٥٢٠ ميدهيم بعد نكسوس ٥ خدايي غول لوميا بسيار همراه خوبي بود براي ما علي الخصوص در روزهاي سختي كه در عراق بوديم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
حقيقت اينكه نكسوس بسيار گوشي خوبي است اما اگر مابين اين چند عدد كه نامبرديم رده بندي نماييم رتبه اول را به لوميا ١٥٢٠ ميدهيم بعد نكسوس ٥ خدايي غول لوميا بسيار همراه خوبي بود براي ما علي الخصوص در روزهاي سختي كه در عراق بوديم
بنده با وین فون یک خصومت خانوادگی داذم برا همین ۱۰۲۰ رو در یک هفته ردش کردم رفت :)

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

alirezakiani19

Registered User
لایک‌ها
264
موشکل که نداره ، اما خش اگه یه دونه پیدا کردی روش جایزه داری!! عین گوشی خودت آک آکه!!
شرایط رو پخ کن لدفا

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
موشکل که نداره ، اما خش اگه یه دونه پیدا کردی روش جایزه داری!! عین گوشی خودت آک آکه!!
شرایط رو پخ کن لدفا
شرایط با خودت فقط من فردا احتمالا افسر نگهبانم باز معامله مبمونه برا پنج شنبه شرایط خودت بپخ

alirezakiani19

Registered User
لایک‌ها
264

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بالا