sinaeslami
Registered User
با n95 معمولی تعویض میکنید؟
گوشی N96 تمیز و فوق العاده سالم با حافظه داخلی 16 گیگ ... با پک کامل و وسایل کامل ... هنوز از کابل tv استفاده نشده و نو مونده ... دارای زبان فارسی ... گوشی هک شده و تمامی نرم افزارهای ساین نشده به راحتی نصب میشه ... دارای Gps گارمین و اسمارت کام ... گوشی جزو گوشیهای سری اول و اصل فنلاند هست ... از لیبل خود گوشی هم عکس میزارم تا متوجه بشید ... مثل ساعت کار میکنه تا حالا کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم و تا حالا از نزدیک تعمیرکار موبایل هم رد نشدهچه برسه به اینکه بخوان بازش کنن .. در ضمن لازم به یادآوریست که این گوشی تنها گوشی نوکیا هست که بصورت دیجیتال و فابریک قادر دریافت کانالهای تلویزیون می باشد و هر 8 شبکه رو بصورت دیجیتال دریافت و پخش میکنه .قصد فروش ندارم فقط میخوام با گوشیهای هم رده خودش تعویض کنم ... .. در مورد قیمت و نحوه معاوضه با اون طرف هماهنگ میکنم .... در ضمن من تهران هستم ...
مشاهده پیوست 126613مشاهده پیوست 126614مشاهده پیوست 126615
مشاهده پیوست 126623مشاهده پیوست 126624
مشاهده پیوست 126625
با سلام
قربان من میخرمش با قیمت 170000 هزار تومان یا کمی بالاتر با تمیزی که شما میگید اگه خواستید برام پیغام بدید
با تشکر
با سلام
قربان من میخرمش با قیمت 170000 هزار تومان یا کمی بالاتر با تمیزی که شما میگید اگه خواستید برام پیغام بدید
با تشکر
با سلام مجدد
من قیمتم را به 200000 هزار افزایش دادم اگه خواستید من نقدا پرداخت میکنم
من فقط بخاطر کانالهاش میخوام راستی کانالهای نمایش و بازار را هم میگیره یا فقط کانالهای اصلی را میگیره بعداش کیفیت گیزندگی تلویزیونش چطوره اگه کمی توضیح بدید ممنون میشم
دوست من قابل شما رو نداره مخصوصاً اگه برای تلویزیونش میخوای ... چون بصورت دیجیتال دریافت میکنه و واقعاً کیفیتش عالیه ... من شبها موقع خواب همیشه یه نیم ساعتی باهاش تلویزیون نگاه میکنم بعد خوابم میبره ... موقع های فوتبال هم توی محل کارم میبینم ..
8 تا کانال رو میگیره 6 تا شبکه های اصلی + 2 تا از جام جام ها .... رادیو معارف و رادیو ایران رو هم میگیره ( البته با استفاده از این سیستم ) ....
در مورد قیمت هم شرمندم کمتر از 250 نمیتونم بدم ... اگر کسی بود تقدیمش میکنم اگه کسی نبود نگه میدارم ... بازم میگم قابلتو نداره ./..
دوستان در پست اول هم اضافه کردم به خاطر بوجود اومدن یه مسئله ای شدیداً احتیاج به پول دارم و مجبورم گوشی رو بفروشم .... اونم تا شنبه عصر وقت دارم ....
.
هرسی خواست سریع بهم اطلاع بده ... اگه تا شنبه گوشی فروش نرفت دیگه از فروش منصرف میشم و نگهش میدارم ...
با سلام مجدد
حرف شما متین و گوشی شما سالم من نهایت پولی که دارم 200000 هزارتومان هست حدود 7یا 8 پول پست میشه که میشه 208 تومان بهرحال اگه مشتری بیشتر خرید مال اون و گرنه من میخوام شماره تماسم را هم گذاشته بودم براتون 0915316 یک اسمس بکنید تا با هم بیشتر صحبت بکنیم با تشکر از شما
چشم اگه تا روز شنبه کسی بالاتر نخواست برای شما ... من تمام تلاشم رو دارم انجام میدم که این گوشی تا روز شنبه فروش بره چون برای یه کاری واقعاً به پولش احتیاج دارم ...
.
دوستان بازم میگم قیمت 250 تومن گذاشتم عکسها هم که مشخصه که گوشی سالم و تمیز و همینطور اصل فنلاند هست ...
شماره تماس : 553 32 31 0912
باسلام مجدد
راستی باتریش اصلی خودشه یا تعویض شده اگه ممکنه میشه موقع تلویزیون یک عکس بگیرید از صفحه اش بعدش برای چی نمیشه کانالهای بازار و نمایش را بگیره مگه اونها هم روی دیجیتال پخش نمیشه یا اینکه قلق خاصی داره
پس تا شنبه منتظرم
با تشکر
با سلام مجدد
من قیمتم را به 200000 هزار افزایش دادم اگه خواستید من نقدا پرداخت میکنم
من فقط بخاطر کانالهاش میخوام راستی کانالهای نمایش و بازار را هم میگیره یا فقط کانالهای اصلی را میگیره بعداش کیفیت گیزندگی تلویزیونش چطوره اگه کمی توضیح بدید ممنون میشم
با سلام مجدد
من از دوستم پرسیدم از تلویزیون تو مشهد چون تو مشهد زندگی میکنم گفت تو مشهد نمیگیره و گفت dvb-t با dvb-h موبایل فرق میکنه و در حال حاضر فقط تو تهران مگیره و تو مشهد نمیگیره ایا راست میگه چون من فقط برای تلویزیونش میخواستم
اگه میشه بگید ایا درسته
با تشکر
سلام من 180خريدارم فوري تهرانم هستم.فقط نفهميدم ساخت كجاست?خداييش از اين گوشيهايي نيست كه همش ريست ميشه.اعصاب آدمو خورد ميكنه
salam ye done galaxy ace kheyli kheyli tamiz daram ke mikham befroshamesh
age be dardet mikhore taviz konim