به نقل از daftarekhaterat :به نظر من بايد يه كاري دست حاجي بدن اينقدر پست نزنه!
متفرقه؟اصلا موافق نيستم!!مشكل اينجاست كه اينجا همه با احتياط پست ميزنن ولي اونجا بايد دعوا رو جمع ميكرديم و....والا بي ربط به دانش و اطلاع رساني نيست . ولي به نظر من بيشتر جاش توي قسمت متفرقه هست تا اينجا .
جناب آقای شرلوک هلمز قصد من توهین نیودبه نقل از SherlockHolmes :منير زاده عزيز اصولا طرح اين بخش رو من دادم مسلما اونقدر شعورم ميرسه كه كجا چه تاپيكي رو بزنم!! :hmm:
http://forum.persiantools.com/t14141.html
اصولا اين بخش براي توليد محتوا پيشنهاد داده شد!
اين تاپيك تاريخچه GUI هست!و متاسفانه بنده بر خلاف شما تحقيق ميكنم و خودم مينويسم نه اينكه كپي پيست كنم!
در ضمن منير زاده عزيز يه نكته رو هم در نظر داشته باش!!نميگم از سابقه ام زياده ولي احتمالا توي اين يه سالي كه اينجا هستم فهميدم كه كي رو كجا بزارم!!
متفرقه؟اصلا موافق نيستم!!مشكل اينجاست كه اينجا همه با احتياط پست ميزنن ولي اونجا بايد دعوا رو جمع ميكرديم و....
در هر صورت صلاح ديدم كه اينجا اين تاپيك بزنم.
خوب ميشه يه مثال بزنيد كه كجا بحث منحرف شده ؟به نقل از Monirzadeh :جناب آقای شرلوک هلمز قصد من توهین نیود
ولی قبول کنید بعضی بحث ها دارن منحرف می شن من می گم تا مثل بخش گفتگوی آزاد از دست نرفته یک فکری براش بکنیم
اگر باعث شدم ناراحت شوید من همینجا ازتون عذر خواهی می کنم
منم به نوبهي خودم بدون تعارف بازي و اينها به الكترونيك راي ميدم!به نقل از electronic :خوب پشتوانه ی علمی هم مهمه تو این بخش ممکنه یه چیزی رو دستکاری کنه که تو صلاحیتش نباشه.اگه دقت کنی اکثر مدیرای سایر بخشها اطلاعاتشون نسبت به بقیه بیشتره.
پيمان براي مديريت تاييد ميشه .به نقل از azemati :منم به نوبهي خودم بدون تعارف بازي و اينها به الكترونيك راي ميدم!
حتي اگه به دور دوم كشيده بشه باز بهش راي ميدم!
ای آقا! شما لطف دارین من که به شخصه از اطلاعات مووبل تایپی و .... شما خیلی استفاده کردم.به نقل از azemati :منم به نوبهي خودم بدون تعارف بازي و اينها به الكترونيك راي ميدم!
حتي اگه به دور دوم كشيده بشه باز بهش راي ميدم!
حاجی جون من خودم می خوام دست شما رو یه جا بند کنمبه نقل از hwt :پيمان براي مديريت تاييد ميشه .
منم حاجی رو تایید می کنم و فکر کنم مملی هم موافق باشه! چون معمولا هرکی مدیر میشه بعد یه مدت مفقود الاثر میشه و کم پیدا! اینجوری به زودی دیتابس هم یکم نفس میکشه!به نقل از electronic :حاجی جون من خودم می خوام دست شما رو یه جا بند کنم
من هم با حاجي موافقم.به نقل از mehrdad1355 :منم حاجی رو تایید می کنم و فکر کنم مملی هم موافق باشه! چون معمولا هرکی مدیر میشه بعد یه مدت مفقود الاثر میشه و کم پیدا! اینجوری به زودی دیتابس هم یکم نفس میکشه!
كور خوندي داداش :lol:به نقل از mehrdad1355 :منم حاجی رو تایید می کنم و فکر کنم مملی هم موافق باشه! چون معمولا هرکی مدیر میشه بعد یه مدت مفقود الاثر میشه و کم پیدا! اینجوری به زودی دیتابس هم یکم نفس میکشه!
ببین از نظر ادمین ها یکی از ما دوتا مدیر باید بشه!!!!!!! تا مطابق معمول مدیرا باکلاس و عین اینا که از د*** ف** افتادن بشیم و کم پیدا و دیتابس هم راحت!! ولی به خاطر مشکلات من و یاسر نمیتونن این بلا رو سر من بیارن! پس میمونی تو!!!به نقل از hwt :كور خوندي داداش :lol:
من عمرا مدير نميشم ! :lol:
مرسی مهرداد جان من اینجا زیاد موندگار نیستم امیدورام هر کی که مدیر میشه به نفع علم و دانش قدم برداره.به نقل از mehrdad1355 :ببین از نظر ادمین ها یکی از ما دوتا مدیر باید بشه!!!!!!! تا مطابق معمول مدیرا باکلاس و عین اینا که از د*** ف** افتادن بشیم و کم پیدا و دیتابس هم راحت!! ولی به خاطر مشکلات من و یاسر نمیتونن این بلا رو سر من بیارن! پس میمونی تو!!!
چرا نمی خواهی مدیر بشی؟ الکی هم بد نیست البته( پیمان رو میگم)
منم پيمان رو تاييد ميكنمبه نقل از mehrdad1355 :ببین از نظر ادمین ها یکی از ما دوتا مدیر باید بشه!!!!!!! تا مطابق معمول مدیرا باکلاس و عین اینا که از د*** ف** افتادن بشیم و کم پیدا و دیتابس هم راحت!! ولی به خاطر مشکلات من و یاسر نمیتونن این بلا رو سر من بیارن! پس میمونی تو!!!
چرا نمی خواهی مدیر بشی؟ الکی هم بد نیست البته( پیمان رو میگم)
ببین چه پرستیژ مدیریت بعد جریانات آزاد پایین اومده که همه عین یه چیز *** از اون دوری می کنند! خوب پس فقط میمونه منیر زاده که اونم با شرلی مشکل داره!به نقل از electronic :مرسی مهرداد جان من اینجا زیاد موندگار نیستم امیدورام هر کی که مدیر میشه به نفع علم و دانش قدم برداره.
از شوخی گذشته من هیچ وقت عامل اجرای سیاستهای کسی نمیشم! مدیریت تو اینجا به معنی مجری سیاستهای ادمینهاستبه نقل از hwt :فقط ميموني تو ديگه