• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعیین مدیر برای بخش علم و دانش

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من زیاد نبودم اما این مدتی که بودم مهرداد را واقعا با فردی با اطلاعات و با معلومات دیدم!
الکترونیک و دفترخاطرات هم خوبن.

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
من همچنان بر سر خوردم هستم
جناب آقای الکترونیک

ABS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نمیخوام مدیر بشم به همین خاطر از الکترونیک جان میخوام که مدیر بشه

85.gif
85.gif
84.gif

ABS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mehrdad1355 :
از شوخی گذشته من هیچ وقت عامل اجرای سیاستهای کسی نمیشم! مدیریت تو اینجا به معنی مجری سیاستهای ادمینهاست
من اونجاها که هستم مدیر نیستم و ادمینم و هرکار که بخوام می کنم و نه اینکه هرکار دیگران بخوان
سر یکی دیگه رو باید زیر اب کرد! اگه منیر زاده با شرلی اشتی کنه فکر کنم مشکلی نباشه و ظاهرا خودش هم بدش نیاد
0666.gif
0666.gif
0666.gif
0665.gif
ای ول خوشم اومد
81.gif
74.gif
74.gif
74.gif

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از mehrdad1355 :
از شوخی گذشته من هیچ وقت عامل اجرای سیاستهای کسی نمیشم! مدیریت تو اینجا به معنی مجری سیاستهای ادمینهاست
من اونجاها که هستم مدیر نیستم و ادمینم و هرکار که بخوام می کنم و نه اینکه هرکار دیگران بخوان
سر یکی دیگه رو باید زیر اب کرد! اگه منیر زاده با شرلی اشتی کنه فکر کنم مشکلی نباشه و ظاهرا خودش هم بدش نیاد
0666.gif
0666.gif
0666.gif
0665.gif
چرا این طور فکر می کنی؟
مثلا مدیرها چه سیاستی از ادمینها را اعمال کردن؟ امضا؟ مثلا Admin ها دستور دادن به ماها که امضاها را درست کنیم؟! هر کس بیشتر در این فروم بود این کار را کرد... اونایی که احساس مسوولیت بیشتری داشتن.. من یکی اون موقع اون قدر سرم شلوغ بود که نفهمیدم اصلا چه طوریه این کار؟
یا مثلا گفتگوی آزاد؟ این یکی که دست ما نبود؟
من نمی دونم دقیق منظورتو بگو! میدونی مدیرا چه طور انتخاب شدن؟ بعد از مشورت با بقیه اون که حس کردن احساس مسوولیتش بیشتره انتخاب کردن... من پستهای نامناسب بخش خودم رو پاک کردم چون دیدم عجیب اوضاع به هم ریخته س! و فقط تذکر یکی از مدیران بود! من یکی تا حالا هیچ دستوری از Admin ها دریافت نکردم! شایدم زیادی از باغ خارجم!
به هر حال اگر همه بخوان مثل شما فکر کنن که کسی نباید مدیر بشه وباید بره یک فروم بزنه و توش Admin بشه!!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از MohammadR :
چرا این طور فکر می کنی؟
مثلا مدیرها چه سیاستی از ادمینها را اعمال کردن؟ امضا؟ مثلا Admin ها دستور دادن به ماها که امضاها را درست کنیم؟! هر کس بیشتر در این فروم بود این کار را کرد... اونایی که احساس مسوولیت بیشتری داشتن.. من یکی اون موقع اون قدر سرم شلوغ بود که نفهمیدم اصلا چه طوریه این کار؟
یا مثلا گفتگوی آزاد؟ این یکی که دست ما نبود؟
من نمی دونم دقیق منظورتو بگو! میدونی مدیرا چه طور انتخاب شدن؟ بعد از مشورت با بقیه اون که حس کردن احساس مسوولیتش بیشتره انتخاب کردن... من پستهای نامناسب بخش خودم رو پاک کردم چون دیدم عجیب اوضاع به هم ریخته س! و فقط تذکر یکی از مدیران بود! من یکی تا حالا هیچ دستوری از Admin ها دریافت نکردم! شایدم زیادی از باغ خارجم!
به هر حال اگر همه بخوان مثل شما فکر کنن که کسی نباید مدیر بشه وباید بره یک فروم بزنه و توش Admin بشه!!!
اصلا مسئله امضا حرف من نیست چون همون اول بحث امضا تو قبل عید من امضامم رو درست کردم! هرچند بعضی از مدیرا(تو رو نمی گم! سو تفاهم نشه) خودشون 6 وجب امضا داشته و دارن
درمورد ازاد هم حرفی من نداشتم چون خودم از قبل گفته بودم تو اون تاپیکهای مربوطه که به زودی ادمینها دچار چنین وضعیتی میشن!هیچ وقت هم مخالفتی با این کار ادمینها نکردم و همیشه گفتم که کار درستی هم بوده
ولی خود ادمینها کارشون مشکل داره! از چندماه قبل از عید این موج تایید و تکذیبها راه افتاده بود که پستهای نیم خطی تایید و تکذیب پر شده بود و همه وقتی دیدن کسی به کسی نیست به این وسیله پست می ترکوندن(نمی گم قبلا وضعیت خوبی بوده ولی لاقل پستها توش یه چیزی بود ولو فحش و ناسزا بود!) هیچ کاری نکردن
وقتی هم من اومدم گفتم (بر اساس وضعیت سرور و ...) که چنین چیزی خیلی زود اتفاق می افته ! ممدرضا اومد! و پیوست به صف تکذیب کنندگان و چه چیزا که به من نگفت و سر یک هفته مجبور به همون کاری شدن که من گفتم
درمورد مجری سیاست های ادمین ها
به نقل از knowhow :
مدیرها در نهایت سیاست کلی که از طرف admin ها اعمال می شه رو اجرا می کنند.

بد بختی اینه که ادمینها سیاست کامل و درستی ندارند و پا حرفشون نمی ایستند مگه کار به جاهای باریک برسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا