ای ول خوشم اومدبه نقل از mehrdad1355 :از شوخی گذشته من هیچ وقت عامل اجرای سیاستهای کسی نمیشم! مدیریت تو اینجا به معنی مجری سیاستهای ادمینهاست
من اونجاها که هستم مدیر نیستم و ادمینم و هرکار که بخوام می کنم و نه اینکه هرکار دیگران بخوان
سر یکی دیگه رو باید زیر اب کرد! اگه منیر زاده با شرلی اشتی کنه فکر کنم مشکلی نباشه و ظاهرا خودش هم بدش نیاد
چرا این طور فکر می کنی؟به نقل از mehrdad1355 :از شوخی گذشته من هیچ وقت عامل اجرای سیاستهای کسی نمیشم! مدیریت تو اینجا به معنی مجری سیاستهای ادمینهاست
من اونجاها که هستم مدیر نیستم و ادمینم و هرکار که بخوام می کنم و نه اینکه هرکار دیگران بخوان
سر یکی دیگه رو باید زیر اب کرد! اگه منیر زاده با شرلی اشتی کنه فکر کنم مشکلی نباشه و ظاهرا خودش هم بدش نیاد
اصلا مسئله امضا حرف من نیست چون همون اول بحث امضا تو قبل عید من امضامم رو درست کردم! هرچند بعضی از مدیرا(تو رو نمی گم! سو تفاهم نشه) خودشون 6 وجب امضا داشته و دارنبه نقل از MohammadR :چرا این طور فکر می کنی؟
مثلا مدیرها چه سیاستی از ادمینها را اعمال کردن؟ امضا؟ مثلا Admin ها دستور دادن به ماها که امضاها را درست کنیم؟! هر کس بیشتر در این فروم بود این کار را کرد... اونایی که احساس مسوولیت بیشتری داشتن.. من یکی اون موقع اون قدر سرم شلوغ بود که نفهمیدم اصلا چه طوریه این کار؟
یا مثلا گفتگوی آزاد؟ این یکی که دست ما نبود؟
من نمی دونم دقیق منظورتو بگو! میدونی مدیرا چه طور انتخاب شدن؟ بعد از مشورت با بقیه اون که حس کردن احساس مسوولیتش بیشتره انتخاب کردن... من پستهای نامناسب بخش خودم رو پاک کردم چون دیدم عجیب اوضاع به هم ریخته س! و فقط تذکر یکی از مدیران بود! من یکی تا حالا هیچ دستوری از Admin ها دریافت نکردم! شایدم زیادی از باغ خارجم!
به هر حال اگر همه بخوان مثل شما فکر کنن که کسی نباید مدیر بشه وباید بره یک فروم بزنه و توش Admin بشه!!!
به نقل از knowhow :مدیرها در نهایت سیاست کلی که از طرف admin ها اعمال می شه رو اجرا می کنند.