• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر رشته ، خیلی خیلی ضروری....!

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام .

من سال 86 رشتم ( نظری ) تجربی بود ولی چون علاقه نداشتم برای خرداد و شهریور ماه بدون مطالعه رفتم و امتحان دادم و قبول نشدم ( چون می خواستم تغییر رشته بدم نخوندم ) ، بعد تغییر رشته دادم و رفتم رشته تربیت بدنی ( فنی حرفه ای ) ، رشته ای که اصلاً هیچ آینده ای نداره ( حداقل برای من که اصلاً و به هیچ وجه اهل ورزش نیستم آینده ای نداره ) ، خلاصه سال دوم تربیت بدنی رو خوندم و یه ضرب قبول شدم ، ولی الآن بازم میخوام ( انشاالله برای آخرین بار ) تغییر رشته بدم و برم الکترونیک ( فنی حرفه ای ) ولی الآن پیش هر مشاوره ای رفتم میگن از ( فنی به فنی ) نمیشه تغییر رشته داد ولی من میخوام سال دوم رو یک بار دیگه بخونم ولی بازم میگن نه! ولی یه راه حل بهم پیشنهاد کردن اونم اینکه فقط میتونم شبانه بخونم!
در ضمن علاوه بر مشاوره ها پیش مسئول بخش متوسطه آموزش و پرورش ناحیه هم ، رفتم ولی اون هم گفت چون یکبار تغییر رشته دادی دیگه نمیتونی تغییر رشته بدی!

حالا دوستان اگر اطلاعاتی دارند خواهشاً کمک کنن که خیلی دیر شد!
واقعاً ضروریه ، دیگه فرصتی برام باقی نمونده!
یه راه حلی بهم نشون بدید...تشکر...

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
شما هم مثل من زياد اين ور اون ور پريدي...نكن آقا آينده نداره...دي
خب بيا رياضي...؟يا همون تربيت بدني رو ادامه بده...

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام .

ممنون از شما ، ولی ریاضی که دیگه دیره! تازه پیش دانشگاهیم داره ، نمیشه!
تربیت بدنی که اصلاً آینده نداره! شاید برای کسی که اهل ورزش باشه داشته باشه ولی من که اصلاً اهل ورزش نیستم!

از دوستان کسی دیگه اطلاعاتی نداره راهنمایی کنه؟؟؟
تشکر....

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
شما با اين شرايط بايد بري كاردانش بخوني ديگه فني و حرفه اي نميشه . ابن آموزشگاه هاي آزاد رشته الكترونيك هم داره .

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
شما با اين شرايط بايد بري كاردانش بخوني ديگه فني و حرفه اي نميشه . ابن آموزشگاه هاي آزاد رشته الكترونيك هم داره .
ممنون از شما ، ولی از سایر دوستان که پرسیدم گفتن میشه یکاریش کرد! :wacko:حالا اگه برم آموزش و پرورش مرکزی ( ترمینال جنوب ) نمیشه کاریش کرد؟

در ضمن از بین دوستان کسی بوده که بیشتر از یکدفعه تغییر رشته داده باشه؟؟؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان.
کسی از شرایط شبانه ( هنرستان ) اطلاعاتی داره؟
اگه الآن من با شرایط بالا برم شبانه بعد تا کی باید شبانه ادامه بدم؟
آیا میتونم کنکور شرکت کنم؟
برای دانشگاه چی؟ اونم باشد شبانه ادامه تحصیل بدم؟
در ضمن برای سربازی به مشکل بر میخورم یا نه؟

دوستان خواهشاً راهنمایی کنید ، تشکر...

راستی ثبت نام علمی کاربردی چطوریه؟
اونجوری که ما پرس و جو کردیم گفتن اگه شما دیپلم تربیت بدنی رو بگیری میتونی بری علمی کاربردی و در رشته مورد علاقت ثبت نام کنی!
حالا واقعاً به همین روشه یا نه؟ برای ثبت نام آزمونی چیزی نمیخواد؟

تشکر...

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10

راستی ثبت نام علمی کاربردی چطوریه؟
اونجوری که ما پرس و جو کردیم گفتن اگه شما دیپلم تربیت بدنی رو بگیری میتونی بری علمی کاربردی و در رشته مورد علاقت ثبت نام کنی!
حالا واقعاً به همین روشه یا نه؟ برای ثبت نام آزمونی چیزی نمیخواد؟

تشکر...

علمي كاربردي دو نوع دانشگاه داره:

يكي دانشگاه هاي خودش است كه رايگان است و براي ورود به آنها هم بايد در كنكور مخصوصش شركت كرد.

نوع ديگر دوره هاي پودماني است كه شهريه ايست و كنكور ندارد (بر اساس معدل كل ديپلم است) و شما با هر ديپلمي مي توني به هر رشته اي وارد شوي.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
علمي كاربردي دو نوع دانشگاه داره:

يكي دانشگاه هاي خودش است كه رايگان است و براي ورود به آنها هم بايد در كنكور مخصوصش شركت كرد.

نوع ديگر دوره هاي پودماني است كه شهريه ايست و كنكور ندارد (بر اساس معدل كل ديپلم است) و شما با هر ديپلمي مي توني به هر رشته اي وارد شوي.
یعنی حتی اگه من دیپلم تربیت بدنی داشته باشم هم میتونم رشته الکترونیک رو برای علمی کاربردی انتخاب کنم؟
اگه به این روش ادامه تحصیل بدم برای سربازیم مشکل بوجود نمیاد؟
درباره مدرکش چطور؟ ارزش مدرک علمی کاربردی ( پودمانی ) از سراری کمتر نیست؟ میشه باهاش ادامه تحصیل داد ، مثلاً تا دکترا یا نه؟
وضعیت شهریه اش چطوریه؟؟؟

ممنون میشم اگه به سؤالات پاسخ بدید ، آخه زیاد از اینجور چیزا سردرنمیارم!:(
تشکــر.....

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان ، کســی در اینــباره اطلاعاتــی نــداره؟؟؟:(

یعنی حتی اگه من دیپلم تربیت بدنی داشته باشم هم میتونم رشته الکترونیک رو برای علمی کاربردی انتخاب کنم؟
اگه به این روش ادامه تحصیل بدم برای سربازیم مشکل بوجود نمیاد؟
درباره مدرکش چطور؟ ارزش مدرک علمی کاربردی ( پودمانی ) از سراری کمتر نیست؟ میشه باهاش ادامه تحصیل داد ، مثلاً تا دکترا یا نه؟
وضعیت شهریه اش چطوریه؟؟؟

ممنون میشم اگه به سؤالات پاسخ بدید ، آخه زیاد از اینجور چیزا سردرنمیارم!:(
تشکــر.....

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز برای شرکت در رشته علمی کاربردی فرقی نمیکنه چه رشته ای هستی ، فقط این مهمه که مثلا شما فلان رشته رو برای دانشگاه علمی کاربردی انتخاب میکنی و اونها بقل اسم رشته نوشتند که مثلا اولویت ها "فنی و حرفه ای" و "ریاضی و فیزیک"

از من میشنوی همین تربیت بدنی رو تموم کن و نرو رشته ی دیگه! چون اونجوری وقت سربازیت که بشه دیگه کلاست تعطیله!
بعد از اینکه دیپلم تربیت بدنی گرفتی برو خدمت و بعدش برو دانشگاه علمی کاربردی!
ولی تنها مسئله ای که هست اینه که دانشگاه علمی کاربردی مثلا کاردانی رو 4 سال طول میده!
کلی دردسر هم داره!
موفق باشی

ashkaria

کاربر فعال موبایل و موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
305
همین تربیت بدنی رو بخون منطقی تره . در مورد اهل ورزش نبودنت نگران نباش
مثلا فکر کررین همه لیسانس تربیت بدنی ها خیلی اهل ورزشن .
تو این مملکت خیلی هم بشینی حساب کتاب کنی یه دفعه یه قانون یه شبه عوض میشه نابود میشی .

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
ممنونم از دوستان که راهنمایی کردن .
ولی تا اونجایی که من میدونم تربیت بدنی آینده درست و حسابی نداره! آخرش هم باید بشی معلم ورزش مدرسه ، اونم اگه بشی!
ولی در مورد سربازی ، اونجوری که ما پرس و جو کردیم ، چون در حال تحصیل هستم برای سربازیم مشکلی پیش نمیاد!
در ضمن مگه نمیشه از معافیت تحصیلی استفاده کرد ؟ یعنی شرایط علمی کاربردی برای معافیت تحصیلی فرق میکنه؟
تشکر...

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
در نه تنها پودماني كه در همه دانشگاه ها حتي دانشگاه آزاد، هر فرد با هر ديپلمي مي تواند در هر رشته اي ثبت نام كند!

ضمنا كساني كه مشمول (خدمت سربازي) هستند نمي توانند در دوره هاي پودماني شركت كنند.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
در نه تنها پودماني كه در همه دانشگاه ها حتي دانشگاه آزاد، هر فرد با هر ديپلمي مي تواند در هر رشته اي ثبت نام كند!

ضمنا كساني كه مشمول (خدمت سربازي) هستند نمي توانند در دوره هاي پودماني شركت كنند.

یعنی اگه مشمول باشی میتونه بری دانشگاه آزاد؟

مطمئن هستید که دانشگاه آزاد را میشه با هر دیپلمی ثبت نام کرد؟ مگه کنکور نداره؟

من متولد نیمه دوم هفتادم ( دقیقاً 10 اسفند 70 ) یعنی من نمیتونم سال آینده برم علمی کاربردی؟ دانشگاه آزاد چطور؟

در ضمن ببخشید یعنی من با دیپلم تربیت بدنی میتونم برم دانشگاه آزاد مثلاً برق بخونم؟!

ممنونم از شما...

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
در مورد رش از یک رشته به رشته دیگه ؟
اگر مثا داری تربیت بدنی میخونی و با علم اینکه اگر انصراف بدی سرباز میشی دیگه نمیتونی رشته دیگه بخونی
برادر از من که 7 سال از شما بزرگترم بپرس مهم مدرک دستته نه رشته !
اگر میخوای پول زیاد دستت بیاد پزشک شو !( که قبولیش سخته ) البته پزشکی هم اگر بتونی هر روز 5 تا تصادف منجر به مرگ رو ببینی !!!! البته فکر نکن این قشر پول زیادی میگیرند نه !
اما اگر به جز این بود ! 2 حالت داره
یک ) یه رشته مهندسی ( که شما فکر بکنم نتونی یه ضرب قبول شی یا بخونی )
و یا اینکه پله پله
من خودم مهندس برق هستم
با حقوق 600 هزار تومان
اما دوست من اول کاردانی علوم آزمایشگاه بعد لیسانس و فوق لیسانس الان هم داره دکترا میخونه و به راحتی استاد دانشگاه و با برجی 4تا 5 میلیون تومان
پس شما اگر علاقه داری همین علوم تربیتی رو پیگیر باش و تا مقاطع بالا برو و به فکر استادی دانشگاه باش ! ولی راه طولانی وجود داری بید خیلی تلاش کنی

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام
در مورد رش از یک رشته به رشته دیگه ؟
اگر مثا داری تربیت بدنی میخونی و با علم اینکه اگر انصراف بدی سرباز میشی دیگه نمیتونی رشته دیگه بخونی
برادر از من که 7 سال از شما بزرگترم بپرس مهم مدرک دستته نه رشته !
اگر میخوای پول زیاد دستت بیاد پزشک شو !( که قبولیش سخته ) البته پزشکی هم اگر بتونی هر روز 5 تا تصادف منجر به مرگ رو ببینی !!!! البته فکر نکن این قشر پول زیادی میگیرند نه !
اما اگر به جز این بود ! 2 حالت داره
یک ) یه رشته مهندسی ( که شما فکر بکنم نتونی یه ضرب قبول شی یا بخونی )
و یا اینکه پله پله
من خودم مهندس برق هستم
با حقوق 600 هزار تومان
اما دوست من اول کاردانی علوم آزمایشگاه بعد لیسانس و فوق لیسانس الان هم داره دکترا میخونه و به راحتی استاد دانشگاه و با برجی 4تا 5 میلیون تومان
پس شما اگر علاقه داری همین علوم تربیتی رو پیگیر باش و تا مقاطع بالا برو و به فکر استادی دانشگاه باش ! ولی راه طولانی وجود داری بید خیلی تلاش کنی
از شماهم ممنونم .

ولی من دوست دارم یه رشته فنی مهندسی انتخاب کنم!

حالا بهم گفتن شما میتونی با همین مدرک ( دیپلم تربیت بدنی ) بری بدون آزمون و بدون مشکل سربازی ثبت نام کنی و در رشته دلخواه خودت تحصیل کنی!

حالا میخواستم بپرسم که: آیا میشه با علمی کاربردی ادامه تحصیل داد و به مدارج بالاتر ( مثلاً دکترا ) رسید یا نه؟

اصلاً مدرک علمی کاربردی ارزش داره؟ دروسی که تدریس میشه با سراسری فرق داره؟

من پاسخ این سؤالات رو میخوام ، ممنون میشم اگر دوستان به طور واضح و رک منو راهنمایی کنند .

ضمناً اینم بگم که من متولد نیمه دوم سال 70 هستم و الآن دارم در مقطع (( سوم ( سال آخر ) هنرستان فنی حرفه ای تربیت بدنی )) تحصیل میکنم ؛ با این سن میتونم سال آینده پس از أخذ مدرک دیپلم برم علمی کاربردی و رشته مورد علاقم رو انتخاب کنم و ادامه تحصیل بدم؟

تشکر...

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
یعنی اگه مشمول باشی میتونه بری دانشگاه آزاد؟

مطمئن هستید که دانشگاه آزاد را میشه با هر دیپلمی ثبت نام کرد؟ مگه کنکور نداره؟

من متولد نیمه دوم هفتادم ( دقیقاً 10 اسفند 70 ) یعنی من نمیتونم سال آینده برم علمی کاربردی؟ دانشگاه آزاد چطور؟

در ضمن ببخشید یعنی من با دیپلم تربیت بدنی میتونم برم دانشگاه آزاد مثلاً برق بخونم؟!

ممنونم از شما...

منظور از مشمول در اينجا يعني كسي كه 18 سال را تمام كرده اما فاقد غيبت است.

بله شما اگر مشمول باشيد مي توانيد در همه دانشگاهها حتي پيام نور در هر رشته اي كه بخواهيد ادامه تحصيل دهيد. ربطي هم به ديپلم شما ندارد.

اما در مورد دانشگاه آزاد:

شما به دو طريق مي توانيد وارد دانشگاه آزاد شويد:

1. كنكور كارداني پيوسته: كه رشته انتخابي بايد متناجس با ديپلم باشد. نياز به مدرك پيش دانشگاهي ندارد.
2. كنكور معمول دانشگاه آزاد: رشته انتخابي مي تواند متناجس با ديپلم نباشد اما نياز به مدرك پيش دانشگاهي دارد.

در دوره هاي فراگير دانشگاه پيام نور هم مي توانيد شركت كنيد. نياز به پيش ندارد. نوع ديپلم هم مهم نيست.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
منظور از مشمول در اينجا يعني كسي كه 18 سال را تمام كرده اما فاقد غيبت است.

بله شما اگر مشمول باشيد مي توانيد در همه دانشگاهها حتي پيام نور در هر رشته اي كه بخواهيد ادامه تحصيل دهيد. ربطي هم به ديپلم شما ندارد.

اما در مورد دانشگاه آزاد:

شما به دو طريق مي توانيد وارد دانشگاه آزاد شويد:

1. كنكور كارداني پيوسته: كه رشته انتخابي بايد متناجس با ديپلم باشد. نياز به مدرك پيش دانشگاهي ندارد.
2. كنكور معمول دانشگاه آزاد: رشته انتخابي مي تواند متناجس با ديپلم نباشد اما نياز به مدرك پيش دانشگاهي دارد.

در دوره هاي فراگير دانشگاه پيام نور هم مي توانيد شركت كنيد. نياز به پيش ندارد. نوع ديپلم هم مهم نيست.
ای دمت گرم!

یعنی اگه من امسال قبول شم بعد دیپلمم رو بگیرم ، میتونم با همین دیپلم تربیت بدنی برم پیام نور و هر رشته ای ( حتی فنی ) رو انتخاب کنم و ادامه تحصیل بدم؟

یعنی با پیام نور میشه تا دکترا هم ادامه تحصیل داد؟ برای سربازی مشکلی پیش نمیاد؟ آزمون چطور برای ثبت نام پیام نور آزمون نمیخواد؟ مدرکش ارزش داره؟

واقعاً ممنونم یکم دیگه مارو راهنمایی کنید .
تشکـــــر....

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
ای دمت گرم!

یعنی اگه من امسال قبول شم بعد دیپلمم رو بگیرم ، میتونم با همین دیپلم تربیت بدنی برم پیام نور و هر رشته ای ( حتی فنی ) رو انتخاب کنم و ادامه تحصیل بدم؟

یعنی با پیام نور میشه تا دکترا هم ادامه تحصیل داد؟ برای سربازی مشکلی پیش نمیاد؟ آزمون چطور برای ثبت نام پیام نور آزمون نمیخواد؟ مدرکش ارزش داره؟

واقعاً ممنونم یکم دیگه مارو راهنمایی کنید .
تشکـــــر....

مدارك پيام نور مورد تاييد وزارت علوم است و امكان تحصيل تا فوق دكترا را دارد!

دوره هاي فراگير پيام نور فاقد كنكور است!

بالا