• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر رشته ، خیلی خیلی ضروری....!

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
مدارك پيام نور مورد تاييد وزارت علوم است و امكان تحصيل تا فوق دكترا را دارد!

دوره هاي فراگير پيام نور فاقد كنكور است!
دستت درد نکنه خیلی ازت ممنونم به دادم رسیدی .

پس یعنی به راحتی میتونم تا پایان امسال ( انشاالله ) دیپلمه تربیت بدنی رو بگیرم و با خیال راحت برم پیام نور ( توی هر رشته ای که بخوام ) ثبت نام کنم و ادامه تحصیل بدم؟

میشه برای پیام نور از معافیت تحصیلی استفاده کرد؟

نحوه تدریس و نوع دروس با سراسری تفاوت داره یا نه همش همون دروسه؟

بازم از شما دوست عزیز تشکر میکنم ، ممنونم.:happy:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
خب انصراف بده اول سربازیتو برو دو سال وقت داری که حسابی فکر کنی. بعدشم خدا بزرگه.شاید یه دانشگاه جدید باز کردن. شرایط ورود به دانشگاه هر سال راحت تر میشه چون سیاست کشور همینه.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
خب انصراف بده اول سربازیتو برو دو سال وقت داری که حسابی فکر کنی. بعدشم خدا بزرگه.شاید یه دانشگاه جدید باز کردن. شرایط ورود به دانشگاه هر سال راحت تر میشه چون سیاست کشور همینه.
دوست عزیز من تازه سال سوم ( آخر ) هنرستانم ، اگه انصراف بدم که بدبخت میشم!

انشاالله همونطور که جناب Nevissande راهنمایی کردن ، بعد از دیپلم ( بدون هیچ مشکلی ) میرم پیام نور...!:happy:

از شما هم بخاطر توجهتون ممنونم.

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
دستت درد نکنه خیلی ازت ممنونم به دادم رسیدی .

1. پس یعنی به راحتی میتونم تا پایان امسال ( انشاالله ) دیپلمه تربیت بدنی رو بگیرم و با خیال راحت برم پیام نور ( توی هر رشته ای که بخوام ) ثبت نام کنم و ادامه تحصیل بدم؟

2. میشه برای پیام نور از معافیت تحصیلی استفاده کرد؟

3. نحوه تدریس و نوع دروس با سراسری تفاوت داره یا نه همش همون دروسه؟

بازم از شما دوست عزیز تشکر میکنم ، ممنونم.:happy:

خواهش مي كنم.

1. بهتر است براي اطمينان 100% با دانشگا پيام نور تماس بگيريد يا دفترچه ثبت نام فراگير را تهيه و مطالعه كنيد.

2. بله

3. همون دروسه. اما پيام نور فاقد كلاس درس است و خودتان بدون استاد بايد دروس را بخوانيد و امتحان دهيد!

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
3. همون دروسه. اما پيام نور فاقد كلاس درس است و خودتان بدون استاد بايد دروس را بخوانيد و امتحان دهيد!
خُب این که میشه همون متفرقه....! درسته؟

اگه اینجوری باشه ، دیگه به چی میگن پیام نور؟ پس این همه تبلیغات میکنن چیه؟:blink:

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
منظورتون رو از متفرقه متوجه نشدم؟
متفرقه ، مثلاً مثل همین دبیرستان که طرف میخواد یک سال تغییر رشته بده میره تابستون توی خونه کتابای ( اون رشته ای رو که علاقه داره ) میخونه بعد میره متفرقه امتحان میده ، اگه قبول شد میره سال سوم اگه هم که نشد...! یا مثلاً مثل همین کلاسهای غیر حضوری!

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
آقا من یک فکر دیگه به سرم زد!
شما بهتره دیپلم همین تربیت بدنی رو بگیری و بعد تشریف ببری کمتر از یک سال تحصیلی دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونی و بعد بری دانشگاه آزاد هر رشته ای دلت خواست (مثل برق که دوست داری) ادامه تحصیل بدی!

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
آقا من یک فکر دیگه به سرم زد!
شما بهتره دیپلم همین تربیت بدنی رو بگیری و بعد تشریف ببری کمتر از یک سال تحصیلی دوره پیش دانشگاهی رو بگذرونی و بعد بری دانشگاه آزاد هر رشته ای دلت خواست (مثل برق که دوست داری) ادامه تحصیل بدی!
خُب باید برم پیش دانشگاهی ریاضی دیگه ، نه؟

ولی من که دروس سال دوم و سوم ریاضی رو نگذراندم!

تازه اینجوری خیلی طول میکشه ، فکر کنم اینجوری به مشکلات سربازیم بر بخورم!

به هر حال از شما هم ممنونم که راهنمایی کردید.

اینجا کسی پیام نور یا علمی کاربردی نرفته؟

این پیام نور چه جوریاست؟

لطفاً یکی از دوستان واضح راهنمایی کنه ، متشکرم.

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
اگر دوست داری بری برق مطمئن باش اصلا نمیتونی تموم کنی ! یا خیلی واست سخته ! یا باید خیلی خیلی تلاش کنی چون از 80 واحد کاردانی 50 واحد انواع و اقسام ریاضی از پایین تا پیشرفته هست که منم که با معدل 17 با رشته ریاضی دیپلم گرفتم واقعا توش موندم
در مورد مشکل سربازی ! اصلا مشکلی نیست شما هر وقت و هر زمان اگر دانشگاه قبول بشی اگر هم پادگان باشی بهت مرخصی تحصیلی میدند و از این بابت خیالت راحت ! در مورد مدرک هم چه پیام نور و چه علمی کاربردی هر دو بسیار معتبر هستند !
اگر نظر بنده رو میپرسید مدرک دیپلم رو بگیرید و بعد دانشگاه پیام نور و سا علمی کاربردی شرکت کنید
ضمنا دوره های فراگیر اصلا غیرحضوری نیست و دوروز آخر هفته احتمالا کلاس هست ! و بعضی درس ها مثل عمومی ها رو کلاس تشکیل نمیدند

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
اگر دوست داری بری برق مطمئن باش اصلا نمیتونی تموم کنی ! یا خیلی واست سخته ! یا باید خیلی خیلی تلاش کنی چون از 80 واحد کاردانی 50 واحد انواع و اقسام ریاضی از پایین تا پیشرفته هست که منم که با معدل 17 با رشته ریاضی دیپلم گرفتم واقعا توش موندم
در مورد مشکل سربازی ! اصلا مشکلی نیست شما هر وقت و هر زمان اگر دانشگاه قبول بشی اگر هم پادگان باشی بهت مرخصی تحصیلی میدند و از این بابت خیالت راحت ! در مورد مدرک هم چه پیام نور و چه علمی کاربردی هر دو بسیار معتبر هستند !
اگر نظر بنده رو میپرسید مدرک دیپلم رو بگیرید و بعد دانشگاه پیام نور و سا علمی کاربردی شرکت کنید
ضمنا دوره های فراگیر اصلا غیرحضوری نیست و دوروز آخر هفته احتمالا کلاس هست ! و بعضی درس ها مثل عمومی ها رو کلاس تشکیل نمیدند
واقعاً از شما هم ممنونم.

خُب بنظر شما علمی کاربردی بهتره یا پیام نور؟ مثل اینکه علمی کاربردی بیشتر برای کساییه که شاغلن ، درسته؟

پس با این حساب تمام دروس تخصصی ( پیام نور ) حضوریه و فقط عمومی ها غیر حضوریه ، درسته؟ برای علمی کاربردی چطور؟

با تشکر از شما دوست عزیز.

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
من خودم دانشگاه آزاد رو خوندم ! شما چرا در دوره های بدون کنکور دانشگاه آزاد شرکت نمیکنید ! شما اگر مشکل سربازی نداشته باشید میتونید شرکت کنید در هر رشته دلخواه !

پیام نور بهتر است ! اره بیشتر واسه کسایی که شاغل هستند خوبه بیشتر
نه من نگفتم تمام کلاس ها حضوری هست نه این طور نیست بعضی وقت ها فقط رفع اشکال میذارند ولی بعدی درس ها کاملا حاظر میشه ولی نه کاملا کلاس هست نه کاملا غیرحضوری !! علمی کاربردی کلاس داره دقیقا مثل پیام نور

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
شما چرا در دوره های بدون کنکور دانشگاه آزاد شرکت نمیکنید !

خُب من الآن سال سوم تربیت بدنیم و تا آخر سال دیپلمم رو میگیرم!

حالا کی باید در دوره های بدون کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنم؟

شهریه ها چطوره؟ خیلی سنگینه؟

درباره سربازیم ، مگه نمیشه از معافیت تحصیلی استفاده کرد؟

یکی از دوستان در پستهای قبلی راهنمایی کردن: که اگر مشمول هم باشید میتونید برید آزاد ؛ درسته؟

حالا من نیمه دوم 70 هستم ، با این سن میشه در دوره های آزاد شرکت کرد؟

ممنونم از شما...

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
هزینه دانشگاه آزاد از پیام نور و علمی کاربردی بیشتره
اینجور که من می دونم باید دیپلم شما با رشته نحصیلی یکی باشد الا باید مشمول نباشید ! در موقع ثبت نام ! بعد از معافیت تحصیلی استفاده میکنند
مشمولیت رو من نمیتونم بگم چون نمیدونم ولی از شهربانی و یا اداره **** وظیفه بپرسید !
در مورد دانشگاه خدمات آموزش یا واجد ثبت نام منتطقه شما شما را بیشتر راهنمایی میکنه !

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
اینجور که من می دونم باید دیپلم شما با رشته نحصیلی یکی باشد !

ممنونم از شما ، ولی من دنبال راهی میگردم که با ( رشته ) مدرک دیپلم کاری نداشته باشن و بشه هر رشته ای که دوست داری انتخاب کنی و همینطور مدرکش ارزش داشته باشه و بشه باهاش تا مدارج بالاتر ادامه تحصیل داد...!

حالا با این اوضاع راهی سراغ دارید؟

تشکر...

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من ! تمام مدارک دانشگاهی ایرام مورد تایید هستند !
و تا بالاترین مدارج علمی تا پست دکتر هم میتونید برید !
اول شما سعی کنید در کنکور که مخصوص شماست و از طریق سازمان سنجش اجرا میشه و برای دوره های علمی کاربردیست ! کاردانی و بصورتی است که دانشگاه هزینه شما رو میده ! مثل روزانه ما ! شرکت وقبول شید و بعد یواش یواش با تلاش مقاطع بالاتر رو طی کنید !
الان حقوق یه ایرانی با مدرک کارشناسی هیچ تفاوتی نداره ! چه لیسانس برق چه تربیت بدنی ! پس شما در زمینه خودتون فعالیت کنید و موفق باشید ! این بهترین گزینه است !!
اگرم دوست ندارید پیام نور - آزاد و علمی کاربردی ..

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوست من ! تمام مدارک دانشگاهی ایرام مورد تایید هستند !
و تا بالاترین مدارج علمی تا پست دکتر هم میتونید برید !
دوست عزیز از شما ممنونم.

ولی از یکی پرسیدم گفت علمی کاربردی فقط تا لیسانس میتونی ادامه تحصیل بدی!

اگرم دوست ندارید پیام نور - آزاد و علمی کاربردی
من فقط میخوام بدونم برای ( آزاد یا علمی کاربردی یا پیام نور ) کنکور نیازه یا نه؟

اگر دیپلم بگیرم میتونم بدون هیچ آزمونی برم و در رشته دلخواه خودم ثبت نام کنم؟

اگر واضح پاسخ بدید ، ممنون میشم.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
با سلام.

دوستان با عرض معذرت من بازم سؤال دارم!

میخواستم بپرسم برای علمی کاربردی یا پیام نور میشه از شاخه های پزشکی رشته انتخاب کرد؟

مثلآً من با همین مدرک ( دیپلم تربیت بدنی ) میتونم ، از شاخه های پزشکی مثلاً: دامپزشکی یا گیاه پزشکی کلاً از اینجور رشته ها ، انتخاب کنم؟

برای آزاد فکر کنم بشه ولی آخه کنکور رو چیکار کنم؟ بازم کنکور میخواد؟ دانشگاه آزاد شاید اینقدر سختگیری نکنند ، درسته؟

واقعاً ازتون ممنونم دوستان.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
با مدرک تربیت بدنی فکر نکنم پزشکی رو بتونید ادامه بدید.البته ظوابط پیام نور رو نمیدونم.ولی رشته هایی مثل دامپزشکی فوق العاده سخت و سنگین هستند در ضمن باید حتما به این رشته علاقه داشته باشی در غیر این صورت هفته اول انصراف میدی.ما روز اول 85 نفر بودیم بعد یه هفته شدیم 40 نفر :دی

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
با مدرک تربیت بدنی فکر نکنم پزشکی رو بتونید ادامه بدید.البته ظوابط پیام نور رو نمیدونم.ولی رشته هایی مثل دامپزشکی فوق العاده سخت و سنگین هستند در ضمن باید حتما به این رشته علاقه داشته باشی در غیر این صورت هفته اول انصراف میدی.ما روز اول 85 نفر بودیم بعد یه هفته شدیم 40 نفر :دی
دوست عزیز از شما ممنونم.

خیلی علاقه دارم ، اول هم رشتم تجربی بود ولی بدلیل بروز برخی از مشکلات مجبور شدم تغییر رشته بدم و بیام تربیت بدنی!

حالا از دانشگاه آزاد چطور؟ میشه بدون کنکور مثلاً دامپزشکی خوند یا باید حتماً کنکور بدی؟ دانشگاه های غیر انتفاعی هم کنکور میخواد؟

تشکر...

Last edited:
بالا