• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییر رشته ، خیلی خیلی ضروری....!

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
اگه کاردانی منظورتون باشه آره فکر کنم بشه.البته کاردانی 2 ساله بعدش باید کنکور بدی واسه رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی. ولی برای دکترای دامپزشکی حتما باید در کنکور شرکت کنید. که 240 واحد هم باید پاس کنید.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
اگه کاردانی منظورتون باشه آره فکر کنم بشه.البته کاردانی 2 ساله بعدش باید کنکور بدی واسه رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی. ولی برای دکترای دامپزشکی حتما باید در کنکور شرکت کنید. که 240 واحد هم باید پاس کنید.
مگه برای کاردانی هم باید رشته انتخاب کنیم؟

یعنی بعد از اینکه لیسانس علوم آزمایشگاهی رو گرفتم بعد باید توی کنکور شرکت کنم؟

یعنی باید دروسی رو که در طول سال ( رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی ) میگذرونم رو پاس کنم؟

خدایی خیلی علاقه دارم ، از دوران راهنمایی تا الآن عاشق این رشته بودم ، ولی متأسفانه الآن با مشکل برخوردم!:(

واقعاً ازتون ممنونم ، متشکر.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
نه یه بار دیگه میگم
برای دامپزشکی : کاردانی داریم و دکترای حرفه ای
1 : کاردانی : جدیدا شنیدم بدون کنکور دانشجو میگیرن.( دقیق نمیدونم ولی میپرسم به شما هم میگم ) کاردانی 4 ترم هست که در 2 سال میگذرونید.وقتی کاردانی تموم شد برای ادامه تحصیل میتونید کنکور شرکت کنید ( هم آزاد هم دولتی ) و در رشته های مرتبط ادامه تحصیل بدید ( مقطع کارشناسی ) که عموما علوم آزمایشگاهی دامپزشکی رو انتخاب میکنند که 4 سال هم طول میکشه تا تموم بشه.بعد باز برای رشته های دیگه و در مقاطع دیگه میتونید بعد 4 سال شرکت کنید.
2 : دکترای حرفه ای دامپزشکی : برای این حتما باید بعد دیپلم در کنکور ( آزاد یا سراسری ) شرکت کنید و شیمی و زیست رو مخصوصا باید بالای 90 بزنید. :blink: :D بعد دورش 240 واحد هستش و بعد اخذ مدرک دکترا میتونید در شاخه مورد نظرتون ادامه تحصیل بدید و تخصص بگیرید (من ویروس شناسی رو انتخاب کردم )
باز اگه سوالی بود بپرسید.

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
نه یه بار دیگه میگم
برای دامپزشکی : کاردانی داریم و دکترای حرفه ای
1 : کاردانی : جدیدا شنیدم بدون کنکور دانشجو میگیرن.( دقیق نمیدونم ولی میپرسم به شما هم میگم ) کاردانی 4 ترم هست که در 2 سال میگذرونید.وقتی کاردانی تموم شد برای ادامه تحصیل میتونید کنکور شرکت کنید ( هم آزاد هم دولتی ) و در رشته های مرتبط ادامه تحصیل بدید ( مقطع کارشناسی ) که عموما علوم آزمایشگاهی دامپزشکی رو انتخاب میکنند که 4 سال هم طول میکشه تا تموم بشه.بعد باز برای رشته های دیگه و در مقاطع دیگه میتونید بعد 4 سال شرکت کنید.
2 : دکترای حرفه ای دامپزشکی : برای این حتما باید بعد دیپلم در کنکور ( آزاد یا سراسری ) شرکت کنید و شیمی و زیست رو مخصوصا باید بالای 90 بزنید. :blink: :D بعد دورش 240 واحد هستش و بعد اخذ مدرک دکترا میتونید در شاخه مورد نظرتون ادامه تحصیل بدید و تخصص بگیرید (من ویروس شناسی رو انتخاب کردم )
باز اگه سوالی بود بپرسید.
آقا دستت درد نکنه ، متشکر.

پس یعنی با این اوصاف باید دوره دامپزشکی رو خیط بکشم؟

پس باید همون تجربی رو ادامه میدادم؟ حیف شد :( خیلی به دامپزشکی علاقه داشتم:(

راستی با علمی کاربردی چی؟ میشه؟

آخه یکی بهم گفته بود توی آزاد هم میتونی هر رشته ای که دوست داری انتخاب کنی! راسته؟

خدایی با این رشتم ( تربیت بدنی ) که آخر امسال دیپلم میگیرم ، نمیتونم برای دامپزشکی کنکور شرکت کنم:(

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
واست پرس و جو میکنم خبرشو میدم.:)

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
واست پرس و جو میکنم خبرشو میدم.:)
آقا دستت درد نکنه ، دمت گرم.

چون دوستان به من گفتن با ( علمی کاربردی و پیام نور و آزاد ) میتونی هر رشته ای انتخاب کنی و به ( رشته ) مدرک دیپلمت هم کاری ندارن ، بخاطر همین گیج شدم!
قبلاً میخواستم برم برق ولی گفتم حالا نظر شما هم بدونم برای دامپزشکی.

تشکر.

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
Ew@n_Omid

با سلام.

دوستان با عرض معذرت من بازم سؤال دارم!

میخواستم بپرسم برای علمی کاربردی یا پیام نور میشه از شاخه های پزشکی رشته انتخاب کرد؟

مثلآً من با همین مدرک ( دیپلم تربیت بدنی ) میتونم ، از شاخه های پزشکی مثلاً: دامپزشکی یا گیاه پزشکی کلاً از اینجور رشته ها ، انتخاب کنم؟

برای آزاد فکر کنم بشه ولی آخه کنکور رو چیکار کنم؟ بازم کنکور میخواد؟ دانشگاه آزاد شاید اینقدر سختگیری نکنند ، درسته؟

واقعاً ازتون ممنونم دوستان

پیام نور= در پیام نور چه به صورت فراگیر چه به صورت کنکور سراسری رشته های دکتری یا دامپزشکی وجود نداره فقط یک سری رشته های علم آزمایشگاهی داره

آزاد=اگه بدون کنکورشو بخواین وارد بشین فقط رشته های فنی مثل کامپیوتر داره وگرنه برای دامپزشکی وکلا رشته های زیر مجموعه رشته های نظری دبیسرتان باید از طریق کنکور ئارد بشید

===========================
یه توصیه دوستانه رشته ای رو انتخاب کنید که هم علاقه داشته باشید هم به فکر کارتون در آینده باشید فرقی نمی کنه از چه دانشگاهی مدرکتون رو بگیرد چون زمانی که حرف از کار کردن پیش بیاد یک به معدل مدرک شما نگاه میکنن دو به اینکه آدم کاری هستید یا از زیر کار درو

اگه معدلتون خوب باشه درضمن آدم کاری باشید و تو رشتتون وارد باشید دیگه مهم نیست از چه دانشگاهی مدرک گرفتین چون الان حرف اول رو تخصص وکاری بودن می زنه شما رتبه یک دانشگاه تهران با معدل بیست باش شاید یه ارگان دولتی رو دست ببرنتون وسریع کار بهتون بدن ولی وقتی چند ماه بگذره و معلوم باشه فقط درس حفظ کردین وچیزی بلد نیستن وپشتکار ندارین بیرونتون میکنن

در آخر هر رشته وهر دانشگاهی رو می خواید انتخاب کنید ولی اول به علاقتون توجه کنید دوم درس رو یاد بگیرید حفظ نکید چون موقع کار کردن یه مشت دروس حفظ شده که نمی دونید معنیشون چی وبه گه کاری میاد به دردتون نمی خوره سوم فعال وکاری باشید تا همه جا براتون احترام قائل بشن

به اینکه یکی میگه فلان دانشگاه مال تنبلاست ودانشگاهش مدرکش ارزش نداره وبی کلاس توجه نکنین چون ثابت شده مردم ایران حرفاشون تو هر مقطع زمانی فرق میکنه

یه دورانی بود هرکی بچه اشو می اشت مدرسه غیر انتفاعی میگفتن بچه هوشش پایینه وخنگه که درس همین معلم های مدارس دولتی رو نمی فهمه ومیفرستنش غیر انتفاعیی ولی الان همه اگه بتونن بچه رو می زارن غیر انتفاعی تا به بچه تمام اون درس های تئوری به صورت عملی هم یاد بگیره

یه دورانی میگفتن هرکی نمره نمیاره دبیرستان میره فنی حرفه ای ولی الان جو داره عوض میشه خیلی ها میرن فنی حرفه ای تا علاوه بر درس خوندن کاری هم یادبگیرن تا دیپلمشون ارزش داشته باشه

قضیه این دانشگاه ها هم الان همینطور چند وقت دیگه نظر همه یه چیزه دیگه میشه

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوست عزیز بازم از شما ممنونم.

علاقه که خیلی دارم ، قبلاً هم رشتم تجربی بود ولی بدلیل بروز برخی از مشکلات مجبور شدم تغییر رشته بدم به تربیت بدنی!

تا آخر امسال هم دیپلمم رو میگیرم و میخوام یک رشته دیگه به غیر از تربیت بدنی برای دانشگاه انتخاب کنم!

ولی الآن از هرکی میپرسم میگن برو ( پیام نور یا علمی کاربردی یا آزاد ) که کنکور نداره و به ( رشته )مدرک دیپلمت هم کاری ندارن!

حالا من میخوام همین کار رو بکنم ، یعنی دیپلمم رو بگیرم و برم ( پیام نور یا علمی کاربردی یا آزاد ) و در رشته مورد علاقم ادامه تحصیل بدم.

//

حالا نمیشه با این شرایط برم غیرانتفاعی؟ یعنی غیرانتفاعی پذیرشش راحت تر نیست؟ به ( رشته ) دیپلم کار دارن یا نه؟ اصلاً غیرانتفاعی هم کنکور داره؟
یعنی اصلآً راهی وجود نداره برای دامپزشکی؟ یعنی باید دور دامپزشکی رو خط بکشم؟
واقعاً خیلی علاقه دارم ، از دوران راهنمایی علاقه داشتم ولی الآن متاسفانه به مشکل برخوردم! حالا چیکار کنم؟!

تشکر...

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
باسلام دوستان .

من یکم که جستجو کردم چندتا وب پیدا کردم که به ( رشته دامپزشکی ) علمی کاربردی مربوط میشد ، حالا من لینک ها رو میذارم تا شما دوستان یه سری بزنید و با توجه به شرایط من که در پست های قبلی مطرح کردم منو یه راهنمایی کنید ؛ خواهشــاً...

http://dampazeshkanefarda.blogfa.com
http://www.civilica.com/Paper-THVC15-THVC15_494.html

بی زحمت دوستان یکم هم دریاره علمی کاربردی ( واضح تر ) توضیح بدید ( مثلاً درباره دوره هاش ، مدرکش ، شرایط ادامه تحصیل دکترا ، آزمون و.... )

واقعاً ازتون ممنونم .

H_128

Registered User
لایک‌ها
210

پیام نور= در پیام نور چه به صورت فراگیر چه به صورت کنکور سراسری رشته های دکتری یا دامپزشکی وجود نداره فقط یک سری رشته های علم آزمایشگاهی داره

آزاد=اگه بدون کنکورشو بخواین وارد بشین فقط رشته های فنی مثل کامپیوتر داره وگرنه برای دامپزشکی وکلا رشته های زیر مجموعه رشته های نظری دبیسرتان باید از طریق کنکور ئارد بشید

سلام ؛ بازم از شما متشکرم .

برای علمی کاربردی چطور؟

مثل اینکه علمی کاربردی میشه علوم آزمایشگاهی دامپزشکی رو انتخاب کرد ، درسته؟

اونوقت اگه با علمی کاربردی ( علوم آزمایشگاهی دامپزشکی ) رو انتخاب کنم برای گرفتن مدرک دکترا ( دامپزشکی ) باید چه دروسی رو امتحان بدم؟

آیا باید همون دروسی رو که در علمی کاربردی میگذرونم امتحان بدم ، یا نه باید دروس ( نظری ) تجربی رو امتحان بدم؟

دوستان خواهشاً واضح راهنمایی کنید:(علمی کاربردی چقدر دردسر داره؟ چندتا و تو چه دوره هایی باید آزمون بدیم؟ اصلاً چه دروسی رو باید امتحان بدیم؟ اصلاً میشه با این وضعیت ( علمی کاربردی ) دکترا گرفت؟

با تشکـــر...

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام.

دوستان دیگه کسی نیست راهنمایی بکنه؟
من که متولد ( نیمه دوم 70 ) هستم امسال دیپلم ( تربیت بدنی ) میگیرم؛ میخوام بعد از دیپلم برای ادامه تحصیل برم ( پیام نور یا علمی کاربردی ) حالا دوستان اگر اطلاعاتی درمورد اینکه آیا من با این وضعیت میتونم ادامه تحصیل بدم و یا نه به مشکل سربازی برمیخورم؟
من میخوام بعد از اخذ دیپلم برم علمی کاربردی پودمانی ( بدون کنکور و آزمون ) ثبت نام کنم حالا باید بعد از اینکه امسال دیپلمم رو گرفتم چه کار کنم؟

دوستان خواهشاً واضح راهنمایی کنید که دیگه کم کم دارم ناامید میشم!
تشکــر...

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
باسلام.
یعنی بین دوستان کسی نیست که علمی کاربردی رفته باشه؟!
یعنی کسی نیست به داد ما برسه؟!

من درمورد مشکلاتم با یکی از دوستان صحبت کردم که ایشون این جوابها رو بهم داد:

واسه ثبت نام پودمانی شما نمی تونی چون مشکل سربازی داری.
پودمانی فقط واسه کسایی هست که مشکل خدمت ندارن.
یعنی یا معاف هستن و یا کارت پایان خدمت دارن.
این از آب پاکی.
اما کلاس هاش حضوری هست.
بعد گذروندن همه ترم ها با موفقیت یه آزمون جامع می دی از همون هایی که خوندی قبول شدی کاردانی ات تائید میشه.
یا هم می تونی کاره بهتر رو انجام بدی و کاردانی به کارشناسی شرکت کنی قبول شدی مدرک کاردانی ات هم تائید میشه.
پس قدم اول یا سربازی
و یا بخون واسه همین کنکور کاردانی علمی کاربردی که اول آذر دفترچه هاش میاد.
ولی باید کنکور بدی عزیز.

واسه پیام نور فراگیر بدون آزمون هم که دیگه نداریم.
کدوم فراگیر بدون آزمونه؟
بله پیش دانشگاهی می خواد.

آزاد هم که قبلن ها اینجوری بود.
البته می گن از امسال طبق یه بخشنامه ای پذیرش در کاردانی دوباره شرط معدل شده.
اما فقط چنین حرفی شنیده شده.

حالا واقعاً همینطوره که گفته شده؟
یعنی دیگه هیچ راهی نداره؟
اگر اینجوری باشه که بدبخت شدم رفت...!

تشکــر...

Last edited:
بالا