اگه کاردانی منظورتون باشه آره فکر کنم بشه.البته کاردانی 2 ساله بعدش باید کنکور بدی واسه رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی. ولی برای دکترای دامپزشکی حتما باید در کنکور شرکت کنید. که 240 واحد هم باید پاس کنید.
مگه برای کاردانی هم باید رشته انتخاب کنیم؟اگه کاردانی منظورتون باشه آره فکر کنم بشه.البته کاردانی 2 ساله بعدش باید کنکور بدی واسه رشته علوم آزمایشگاهی دامپزشکی. ولی برای دکترای دامپزشکی حتما باید در کنکور شرکت کنید. که 240 واحد هم باید پاس کنید.
آقا دستت درد نکنه ، متشکر.نه یه بار دیگه میگم
برای دامپزشکی : کاردانی داریم و دکترای حرفه ای
1 : کاردانی : جدیدا شنیدم بدون کنکور دانشجو میگیرن.( دقیق نمیدونم ولی میپرسم به شما هم میگم ) کاردانی 4 ترم هست که در 2 سال میگذرونید.وقتی کاردانی تموم شد برای ادامه تحصیل میتونید کنکور شرکت کنید ( هم آزاد هم دولتی ) و در رشته های مرتبط ادامه تحصیل بدید ( مقطع کارشناسی ) که عموما علوم آزمایشگاهی دامپزشکی رو انتخاب میکنند که 4 سال هم طول میکشه تا تموم بشه.بعد باز برای رشته های دیگه و در مقاطع دیگه میتونید بعد 4 سال شرکت کنید.
2 : دکترای حرفه ای دامپزشکی : برای این حتما باید بعد دیپلم در کنکور ( آزاد یا سراسری ) شرکت کنید و شیمی و زیست رو مخصوصا باید بالای 90 بزنید. :blink: بعد دورش 240 واحد هستش و بعد اخذ مدرک دکترا میتونید در شاخه مورد نظرتون ادامه تحصیل بدید و تخصص بگیرید (من ویروس شناسی رو انتخاب کردم )
باز اگه سوالی بود بپرسید.
آقا دستت درد نکنه ، دمت گرم.واست پرس و جو میکنم خبرشو میدم.
با سلام.
دوستان با عرض معذرت من بازم سؤال دارم!
میخواستم بپرسم برای علمی کاربردی یا پیام نور میشه از شاخه های پزشکی رشته انتخاب کرد؟
مثلآً من با همین مدرک ( دیپلم تربیت بدنی ) میتونم ، از شاخه های پزشکی مثلاً: دامپزشکی یا گیاه پزشکی کلاً از اینجور رشته ها ، انتخاب کنم؟
برای آزاد فکر کنم بشه ولی آخه کنکور رو چیکار کنم؟ بازم کنکور میخواد؟ دانشگاه آزاد شاید اینقدر سختگیری نکنند ، درسته؟
واقعاً ازتون ممنونم دوستان
سلام ؛ بازم از شما متشکرم .
پیام نور= در پیام نور چه به صورت فراگیر چه به صورت کنکور سراسری رشته های دکتری یا دامپزشکی وجود نداره فقط یک سری رشته های علم آزمایشگاهی داره
آزاد=اگه بدون کنکورشو بخواین وارد بشین فقط رشته های فنی مثل کامپیوتر داره وگرنه برای دامپزشکی وکلا رشته های زیر مجموعه رشته های نظری دبیسرتان باید از طریق کنکور ئارد بشید
واسه ثبت نام پودمانی شما نمی تونی چون مشکل سربازی داری.
پودمانی فقط واسه کسایی هست که مشکل خدمت ندارن.
یعنی یا معاف هستن و یا کارت پایان خدمت دارن.
این از آب پاکی.
اما کلاس هاش حضوری هست.
بعد گذروندن همه ترم ها با موفقیت یه آزمون جامع می دی از همون هایی که خوندی قبول شدی کاردانی ات تائید میشه.
یا هم می تونی کاره بهتر رو انجام بدی و کاردانی به کارشناسی شرکت کنی قبول شدی مدرک کاردانی ات هم تائید میشه.
پس قدم اول یا سربازی
و یا بخون واسه همین کنکور کاردانی علمی کاربردی که اول آذر دفترچه هاش میاد.
ولی باید کنکور بدی عزیز.
آزاد هم که قبلن ها اینجوری بود.
البته می گن از امسال طبق یه بخشنامه ای پذیرش در کاردانی دوباره شرط معدل شده.
اما فقط چنین حرفی شنیده شده.