• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت کیفیت صدا و تصویر N70 و W810 ٠

saniakrobot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
آقا کیفیت صدا و تصویر N70 با w810 چقدر فرق داره .
من می خوام بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم . سیمبین بودن واسم مسئله نیست .

با تشکر .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تفاوت ها زیاده مخصوصا توی صدا که عمرا N70 برسه به w810...

الان میان میگن با برنامه و عوض کردن هندزفری و از این کارها میشه n70 هم صدای خوبی داشته باشه ولی از من میشنوی هرگز...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عزیز از لحاظ صدا، w810 ، ان70 رو قوووورت می ده!
91.gif

ولی از لحاظ تصویر، صفحه ی n70 بزرگتره، و فکر می کنم بیتریت های بیشتری رو هم قبول کنه
73.gif

باز از لحاظ طول زمان کارکرد باطری، w810 سرتره
238.gif

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
حرفهای جناب سونی اریکسون و فرهاد ، کاملا تائید میشه
ولی توی این قیمت به 3205 هم فکر کن
مخصوصا اگه سیمبین بخوای و جک 3.5 اینچ صدا و مانیتور بزرگتر و ....

saniakrobot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستانی که زحمت کشیدند و جواب دادن متشکرم .

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستان میشه کیفیت صدای n73 و w900 رو هم با هم مقایسه کنید که من دیگه تاپیک جدید نزنم؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
w900 سرتره....شک نکن

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
w900 سرتره....شک نکن

کاملاً تایید می شه:)

n73 الان یه مدل music editionش هم معرفی شده، ولی توجه داشته باشید که کلاً سری W سونی اریکسون یه استاندارد جدیدی از کیفیت صدا و موسیقی رو معرفی کرد، نوکیا ظاهراً هنوز در تلاشه که بهش برسه، ولی جفتک وارو زنان پیش می ره:D حتی نکرد این n73 music edition رو با یه جفت هدفون ایرباد بده بیرون!:happy:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
n73 music edition مگه تو ایران اومده؟ الان قیمتش چنده؟ آخرین قیمت n73 و w900 روهم اگه دارین بدین ممنون میشم.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
گوشی های سونی اریکسون مدل واکمن تک هستند من خودم دبیلو 810 یک ماه پیش به قیمت 280 تومن خریدم واقعا توی کیفیت صدا و قدرت پخش موزیک عالی هستش حتی از دبیلو800 هم بهتره
گوشی های نوکیا الکی بازی هستند سیمبین هم بچه بازی هستش

اگر سیمبین بچه بازی هستش! صبح تا شب موزیک گوش کردن چی هستش!؟
ضمنا صدای خوب گوشیهای سونی اریکسون به خاطر هندزفریشون هست که جدیدا هندزفریهای نوکیا هم قابل تعویضه و از این نظر فرقی نیست فقط با گوشیهای سیمبین میشه برنامه پخش رو هم عوض کرد که با گوشیهای واکمن سونی اریکسون نمیشه. به هر حال گوشی که سیمبین نداشته باشه صدا هم نداشته باشه که خریدن نداره. البته میدونم که مثلا گوشی مثل N73 که معمولیش سونی اریکسونیها رو عصبی کرده n73 music edition اش دیگه دیونشون میکنه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آقا جواب منو ندادید؟ :(
مگه تو ایران اومده؟ الان قیمتش چنده؟ آخرین قیمت n73 و w900 روهم اگه دارین بدین ممنون میشم.

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی به مهابا و بی دلیل و منطق جواب میدید... مطمئنا کسی که نظر از شما خواسته نمی تونه تصمیم درستی بگیره و پشیمون میشه...!!!!
repost.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
n73 اون زمانی که ما با دوستمون خریدیم 460 بود (1 ماه و نیم پیش ، رجیستر شده!)
الان ولی دوستان مغازه دار بیخود باز قیمت هاشون رو کشیدن بالا، رجیستر شده اش بین 500 تا 580 ــه، ولی می گن رجیستر نشده ش رو تا 420 هم می شه پیدا کرد، من می گم یه دونه از همینا بگیرید و رجیستر کنید (البته قبلش تحقیق بکنید ببینید رجیسترش مشکلی نداشته باشه...می گن که خیلی ساده و راحت و بی مشکله!)
فقط به جز علائدین، جاهای دیگه رو هم بگردید. اون 460 رو ما توی پاساژ ایرانیان (یا یه همچین چیزی!؟) پیدا کردیم!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
گوشی های نوکیا سری 73 و 91 بد نیست باز هم به پای سونی اریکسون سری واکمن نمیرسه بنده خودم گوشی دبیلو 810 سونی اریکسون دارم خیلی توی پشخ موزیک عالی هستش

گوشی دابلیو 810 گوشی جاوا هست و مقایسه اش با گوشی اسمارتی مثل N73 که از بهترین گوشیهای 3 مگاپیکسل هم هست مقایسه اشتباهیه. این اصطلاحات به پای هم رسیدن و به پای هم پیر شدن هم ارزشی نداره. خودت رو خسته نکن. یکبار هدفن کریتیو بگذار تو گوشت تا هی نگی این به پای اون میرسه اون نمیرسه!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
گوشی دابلیو 810 گوشی جاوا هست و مقایسه اش با گوشی اسمارتی مثل N73 که از بهترین گوشیهای 3 مگاپیکسل هم هست مقایسه اشتباهیه. این اصطلاحات به پای هم رسیدن و به پای هم پیر شدن هم ارزشی نداره. خودت رو خسته نکن. یکبار هدفن کریتیو بگذار تو گوشت تا هی نگی این به پای اون میرسه اون نمیرسه!

خب من گذاشتم و با گوشی های نوکیا هم امتحان کردم ولی باز هم به کیفیت سونی اریکسون نرسیدن و منو راضی نکرد.

در ضمن موسیقی گوشی دادن بچه بازی حساب میشه!! ولی حرفهای ... زدن و ... بچه بازی نیست!! فعلا که داریم تو دنیای موسیقی زندگی میکنیم و هر هفته n تا آهنگ جدید میاد بیرون و نمیتونی به این همه سازنده و دست اندر کار و طرفدار بگی بچه بازی!!

ولی تو موسیقی نوکیا فقط کیفیت n91 بدک نیست. این که یک طرفدار واکمن فون بیاد بگه n91 خوبه , یعنی که یه چیزایی برای گفتن داره:cigar: :headphone

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب من گذاشتم و با گوشی های نوکیا هم امتحان کردم ولی باز هم به کیفیت سونی اریکسون نرسیدن و منو راضی نکرد.

در ضمن موسیقی گوشی دادن بچه بازی حساب میشه!! ولی حرفهای ... زدن و ... بچه بازی نیست!! فعلا که داریم تو دنیای موسیقی زندگی میکنیم و هر هفته n تا آهنگ جدید میاد بیرون و نمیتونی به این همه سازنده و دست اندر کار و طرفدار بگی بچه بازی!!

ولی تو موسیقی نوکیا فقط کیفیت n91 بدک نیست. این که یک طرفدار واکمن فون بیاد بگه n91 خوبه , یعنی که یه چیزایی برای گفتن داره:cigar: :headphone

وقتی یک کسی از کل دنیا فقط موسیقی گوش دادن براش مهمه و بقیخه چیزها رو بچه بازی میدونه خودش بچه است و نظریاتش بچه گانه. کل کیفیت پخش سری واکمن وابسته به هدفنشونه که این صحبتها وقتی معنی داشت که هدفنها قابل تعویض نبودند الان این صحبتها بی معناست, کسی که اهل موزیک باشه الان از سری N میتونه بهترین کیفیت صدا رو بگیره.

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا نوکیا هر چقدر هم موزیک فون های خود را مجهزتر و بهتر کند، طرفداران سونی اریکسون باز هم صحبت از کیفیت صدا و هدفون های سری W می کنند. سری N نوکیا، مخصوصا ویرایش سوم سری 60، از همه لحاظ بهترینند.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
وقتی یک کسی از کل دنیا فقط موسیقی گوش دادن براش مهمه و بقیخه چیزها رو بچه بازی میدونه خودش بچه است و نظریاتش بچه گانه. کل کیفیت پخش سری واکمن وابسته به هدفنشونه که این صحبتها وقتی معنی داشت که هدفنها قابل تعویض نبودند الان این صحبتها بی معناست, کسی که اهل موزیک باشه الان از سری N میتونه بهترین کیفیت صدا رو بگیره.

نتیجه بحثهای بچه گانه رو هم تو تاپیک " سیمبین یا ویندوزموبایل " دیدیم! که جناب mtn جواب شما رو داد ولی شما ...
همچین میگی سری n انگار یه چیز عجیب و دور از دسترسی هست. نه جانم من خودم هم با n70 شاید نزدیک یک ماه کار کردم و همینطور N71 و البته n90 , n91 و بهترین کیفیت صدا رو که شما فقط حرفش رو میزنید من در عمل با همون هدفونهای معروف و ... دیدیم! و برای همین هست که میگم تو این بین n91 یه حرفی واسه گفتن داره . چون تجربه کردم و فقط حرف نمیزنم مثل شما.

به هر حال هر کس از کیفیت موسیقی SE ایراد بگیره خودش رو خار و ذلیل کرده!!:p :cool:

بالا