• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت کیفیت صدا و تصویر N70 و W810 ٠

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
آقا بسه ديگه

اين بحث فرسايشي رو تمومش کنيد ديگه هي تعصب تعصب تعصب.......

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
۱. آدم میماند چه بگوید. در محیطی که تمام وقت در میان دعواهای برندی دارد فحش رد و بدل میشود و سطح اغلب مباحث چیزی در حد سریال نرگس است و خود شما یکریز دارید اطلاعات غلط به خورد دیگران میدهید (که البته سفسطه هم نمیکنید، گزاره ای که هم پیشفرض هایش غلط باشد هم استنتاجش سفسطه محسوب نمیشود) همین یک اتهام مانده بود که زده شود. باشد، سعی میکنم جدی بگیرم.

سفسطه پرداختن به گوینده یعنی اینکه من فارغ از متون شما به شخص شما بپردازم. حالا بفرمایید کجا این کار انجام گرفته؟‌ اینکه گفتم معلومات فنی ندارید؟ شرمنده شدیم اگر از فتوای "فرق مشکل فرمور و مشکل سیستم عامل" و هزار و یک نظریه فوق فنی دیگر برداشت دیگری میشد کرد. توجه کنید استنتاج مذکور کاملا وابسته به متن بود و نه روانکاوی و انگیزه یابی خارج از آن (به عنوان مثال اگر میگفتم شما کچل هستید مدرکتان هم دیپلم است پس فلان حرفتان غلط است آنگاه این اتهام به من وارد بود). تنها بخشی که این ایراد شما را در موردش به جا میدانم بند آخر پست قبلی بود که مثلا قرار بود همدلانه باشد. چشم، میپذیرم و منبعد خوش بینی را در مورد شما کنار میگذارم.

۲. خوب بحث تاپیک دیگر چه ربطی به من دارد؟‌ مگر من وکیل آن کاربر هستم؟ البته من پست ایشان را نپسندیدم و پاسخی هم دادم. ولی در کل نمیدانم موضوع چه ارتباطی با بحث اخیر دارد.

ضمنا بفرمایید من کجا ملت را به سمت ویندوز موبایل سوق دادم. اینکه گزاره "سیمبین بی نقص است" رد شود معنایش اتوماتیک این میشود که "پس ویندوز موبایل‌ (یا جاوا پلتفرم) خوب است!"؟ و کسی که یک 1100 کارش را راه میاندازد برود HTC TyTN بگیرد؟

۳. انکار نمیکنم با خواندن بعضی از پست های شما عصبانی میشوم. دلایلش را هم تکرار نمیکنم چون ممکن است باز "وا اهانتا" سر دهید. شما هم صاحب اختیارید، مسئله ای نیست. گرچه هر بچه ای میداند وقتی کسی مدام تکرار میکند "دارم میخندم" دارد از عصبانیت منفجر میشود.

۴. یک کمی اطلاعات داشتن در مورد زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری دیوایسی مانند موبایل یا PDA دکترای موبایل نمیخواهد. مقدار نه چندان زیادی مطالعه میخواهد. کمی هم علاقه، البته علاقه ای که جهت دار نباشد و غایتش همان یادگیری باشد. کلیاتش چندان پیچیده نیست. حالا اگر شما حال و حوصله یا استعداد همان را هم ندارید و فکر میکنید بدون آن هم میتوان به همین راحتی یک چیزی پراند و آب هم از آب نباید تکان بخورد تقصیر من نیست.

نمیدونم خسته نشدی از این همه ادعا؟! عزیز من همه میدونند تخصصی به اسم موبایل در دانشگاهها نداریم و حتی برای دانشجوهای نرم افزار هم ویندوز موبایل و سیمبین تدریس نمیشه. اگر شما دو تا مقاله ترجمه شده توی ماهنامه شبکه خوندی که بقیه نخواندند دلیل نمیشه ادعای شما گوش فلک رو کر بکنه! اگر خیلی ادعاتون میشه چرا توی تاپیک موبایل نمیری یک مطلبی بزنی ما هم استفاده کنیم؟! بهتر نیست از اینکه بیای توی تاپیک مشاوره بگی ویندوز موبایل از سیمبین پایدارتره و وارد بحث کیفیت صدای نوکیا و سونی اریکسون بشی؟ به هر حال من که فقط میبینم داری ادعای دانستن میکنی. تاپیک موبایل هست و شما یا هر آدم پرمدعای دیگری میتواند با نوشتن مطلب هم دانستنش رو به رخ بکشد و هم چیزی به دیگران یاد بدهد! حالا تو تاپیک مشاوره کسی که گوشی سیمبین میخواهد رو گول زدن و ادعا کردن و توهین کردن از هر کسی برمیاد. هر کسی لمپن تر باشه هم کارش بیشتر پیش میره.
به هر حال شما همان سفسطه ها رو ادامه میدید و در مورد مطالب فنی که مرتب ادعا میکنی چیزی ارایه ندادی ادبتان هم که به ز دولتان است!!!:cool:
به هر حال وقتی برای انسانی بیکاری مثل شما ندارم اگر مطلب در خور اهمیت و در خور بحثی از شما دیده شد کو توانستید از منم منم کردن و ادعاهای تو خالی دست بردارید یا حداقل دو تا لینک معرفی کردید که مربوط به مطلب باشد شما را جدی خواهیم گرفت اگر هم که نه به توهین و مسخره بازی ادامه بده.
خوش بگذره به شما در فروم پی تی!

پ.ن:مه نور فشاند و سگ عوعو زند.....

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
1.برای اینکه قضیه این mtm رو کش نیدید توی همه تاپیکها (کاری که متاسفانه همیشه انجم میدی یعنی کش دادن یک موضوع تا مدتهای و در همه تاپیکها):
توی موضوعات مختلف مطرحه در فرومها علاقه بنده بحثهای مذهبی تاریخی و فلسفیه تا موبایل که متاسفانه تممام فرومهای خوب در این زمینه یا فیلتر شدند یا بسته شدند. حالا این رو چرا گفتم برای اینکه کاری که جناب mtm میکنند در منطق اسمش سفسطه است که خیلی در بحثهای دینی و فلسفی رواج داره و با به به بیراهه کشوندن منطق سعی میکنند نتایج عجیب غریبی بگیرند که خوب میبینیم این قضیه پاش رو به مباحث فنی هم باز کرده. مسلما از حوصله بحث این تاپیک خارجه که به سفسطه های جناب mtm و بقیه دوستان بپردازیم برای همین به راحتی به کسی که منطقی نیست جواب نمیدم. مثلا شما گفتی N73 هنگ میکنه و ایراد از سیمبینه من هم گفتم سیمبین 9 ایرادی نداره و اگر ایراد از سیمبین 9 بود بقیه گوشیهای تحت سیمبین 9 هم باید هنگ میکردند که نمیکنند حالا ایشون ملا لغتی شده که سیمبین 9 ایراد نداره حرف مفته! اگر بخواهید به این چیزها گیر بدید همه چیز ایراد داره فقط در کل عالم میشه گفت خداست که هیچ ایرادی نداره که اونهم این ایراد رو بهش میگیرند که اصلا از کجا معلوم وجود داره و اگر ملا لغتی بشی از همه چیز میشه ایراد گرفت و همه چیز این عالم هم ایراد داره ولی کسی که قصدش این نیست خودش رو بزنه به کوچه علی چپ میتونه بهمه که سیمبین 9 ایراد نداره به این معنیه که هنگ کردن N73 به سیستم عاملشض ربطی داره و گرنه بله گل بی عیب خداست و همه چیز در این عالم حتما یک عیبی درش پیدا میشه. اگر پای سفسطه و مغلطه بیاد وسط مطمئن باشید از شما وارد ترم ولی جاش اینجا نیست بحث مذهبی اگر شد هستم خدمتتون ولی توی بحث موبایل نیایید سفسطه ببافید. حرفی اگر داردی منطقی باشید.

2.من از کیفیت سری واکمن سونی اریکسون ایرادی نگرفتم اصلا این گوشیها جز همین کیفیت پخششون چی دارند؟ ولی موضوع اینه که سخت افزار و نرم افزار در سری N کاملا قابل بهبوده و برای همین کیفیت پخش کاملا به سری واکمن میرسه اگر نگگیم که بهتر میشه. هم نرم افزار پخش رو میشه بهتر کرد و هم هد ست رو . همون N91 که شما میگی اگر هدفنش بیوفته روی N80 کیفیت پخشش با N91 فرقی نمیکنه فقط یکمقداری ولوم N91 بالاتره نه کیفیت. ضمن اینکه برنامه پخش نوکیا هم از طریق اینترنت آپدیت میشه هم میشه نرم افزارهای دیگه ای رو نصب کرد که در اینصورت کیفیت پخش یک N80 از کیفیت پخش N91 آپدیت نشده بهتره. حالا من همون n91 رو گفتم که تعصبتون روی برند محبوبتون شما رو مجبور به عکس العمل احساسی نکنه ولی بحث کیفیت پخش MP3 برای سری n نوکیا یک بحث (به قول احمدی نژاد) پوسیده و نخ نماست!!!
به هر حال هر کس از کیفیت موسیقی سری N ایراد بگیره خودش رو خار و ذلیل کرده
!!!:cool:

نه اینجورا هم نیست! شما فقط یک کلمه " سفسطه " رو یاد گرفتید در مورد دیگران به کار ببرید و فکر میکنید خودتون رو مبرا میکنید!
ما هم اینجا بحث مذهبی نکردیم که شما سفسطه میکنی. اگه یک نفر که یه چیزی بارش هست بیاد راجع به سیستم عامل و فرم ویر بگه و چون حرف شما رو رد کرده دلیل بر سفسطه بازی نیست! اتفاقا بقیه سیمبینهای 9 هم هنگ میکنن هنوز! تا فرم ویر جدیدشون بیاد.

به هر حال هر کس بگه کیفیت سری N به W میرسه خودش رو خا و ذلیل کرده!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن تمام کیسهای گوشیهای سونی اریکسون و حتی خیلی از گوشی های نوکیا رو یک شرکت سوئدی میسازه ( همون شرکتی که از روی تعداد کیسهای به فروش رفته و ... گوشیهای پرفروش ماه رو اعلام میکنه) حالا کارگر چینی اونا رو سوار میکنه! یا حتی شیشه LCD گوشیهایی مثل w810 یا w900 و M600 و P900 و ... ( که تقریبا این مدلها ضد خش هستند) از استرالیا میاد و در چین فقط مونتاژ میشه.دیگه حالا بورد و لنز و ... که جای خود داره.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نه اینجورا هم نیست! شما فقط یک کلمه " سفسطه " رو یاد گرفتید در مورد دیگران به کار ببرید و فکر میکنید خودتون رو مبرا میکنید!
ما هم اینجا بحث مذهبی نکردیم که شما سفسطه میکنی. اگه یک نفر که یه چیزی بارش هست بیاد راجع به سیستم عامل و فرم ویر بگه و چون حرف شما رو رد کرده دلیل بر سفسطه بازی نیست! اتفاقا بقیه سیمبینهای 9 هم هنگ میکنن هنوز! تا فرم ویر جدیدشون بیاد.

جناب نویزی عزیز .. چرا دست از سر این کلمه هنگ بر نمیدارید؟ دوست دیگر شما هم که زیاد رو این موضوع مانور میکردن و میکنن هم بارها اشاره به هنگ داشتند و دارند و هرجا میرسند بی ربط و با ربط میگن!! الان حدود 6 ماه از روزی که من ان70 رو خریدم میگذره حتی یک بار هم گوشیم هنگ نکرده در حالیکه هر کی نمیدونست با حرفای ایشون که ادعا میکنه ان70 دوستش روزانه هنگ! میکنه فک میکرد چه خبره!!! بهتر نیس یه مقدار خصومت رو بگذاریم کنار؟
توی این تاپیک و با این جو فروم من اصلن تمایلی دیگه به وارد شدن به بحث های بی سر و ته ندارم با کسایی که فقط توهین به نوکیا میکنند ولی وقتی خودم به عنوان یه کاربر نه به عنوان یه طرفدار دارم گوشی ای رو که مرتبا میگید هنگ میکنه ازش استفاده میکنم و حتی یه بار هم هنگ نکرده چجوری میشه اینگونه اظهار نظرها رو منطقی دونست؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

والا هنگ کردن گوشیهای نوکیا رو فقط شما کشف کردی!
به هر حال من که توی گوشیهای جدید جز 6280 و 6630 و N91 اونهم فقط در فریمورهای قدیمیشون هنگ ندیدم. حالا میتونی بری همه فرومها رو بگردی از بین چند هزار تا پست 4 تا پست رو جدا کنی بیای اینجا کپی پست کنی.

راستش بحث مذهبی رو هم نمیتونی بکنی اونجا دیگه قضیه با گفتن تکامل انسان هنگ میکنه حل نمیشه.
:cool:
کیفیت سری واکمن رو هم بهش رسیدیم و چیز خاصی هم نیست هر کسی خواست روی هر گوشی نوکیا بره با هدفن کریتیو و برنامه powermp3 یک آهنگ بگذاره اگر هر کدوم از سری واکمنها بهش رسیدند ! که نمیرسند.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
راستش بحث مذهبی رو هم نمیتونی بکنی اونجا دیگه قضیه با گفتن تکامل انسان هنگ میکنه حل نمیشه

من اصلا علاقه ای هم به این بحث ندارم خودت شروع کردی! وسط بحث موبایل!! سفسطه؟!

کیفیت سری واکمن رو هم بهش رسیدیم و چیز خاصی هم نیست هر کسی خواست روی هر گوشی نوکیا بره با هدفن کریتیو و برنامه powermp3 یک آهنگ بگذاره اگر هر کدوم از سری واکمنها بهش رسیدند ! که نمیرسند.

قال نویزی ماید ( ع ) : و آنگاه که کیفیت سری W رو زیر سووال ببرید و با N مقایسه کنید! ( اگه خوب بود چه دلیلی داشت رنگشو عوض کنن و بگن " موزیک ادیشن؟!!! " ) خود را خار و ذلیل کرده اید

gba

Registered User
لایک‌ها
25
تنها یک چیز می تونم بگم: کاشکی شما از این منطقی که حرف می زنید، همین طور هم در برابر مسائلی از قبیل آنتن دهی و کیفیت پایین و چینی بودن و بدرد نخور بودن هم حرف می زدید.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
والا هنگ کردن گوشیهای نوکیا رو فقط شما کشف کردی!
به هر حال من که توی گوشیهای جدید جز 6280 و 6630 و N91 اونهم فقط در فریمورهای قدیمیشون هنگ ندیدم. حالا میتونی بری همه فرومها رو بگردی از بین چند هزار تا پست 4 تا پست رو جدا کنی بیای اینجا کپی پست کنی.

راستش بحث مذهبی رو هم نمیتونی بکنی اونجا دیگه قضیه با گفتن تکامل انسان هنگ میکنه حل نمیشه.
:cool:

آره اصلا" كيفيت آهنگ سري واكمن پايينه!

خود سوني اريكسون هم از توليد اين سري پشيمون شده

شما بريد رو گوشيهايي نوكيا تون يه هدفون كريتيو وصل كنيد بعد برنامه Power mp3 رو روش بزنيد و از كيفيت

فوق العاده و باورنكرني MP3 در كنار قابليت سيمبين لذت ببريد ، بخيل كه نيستيم
180.gif
178.gif
263.gif

ما به كيفيت پايين آهنگ سري واكمن راضي هستيم
9.gif

بريد خوش باشين
83.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بابا من از همون اول هم گفتم بحث کردن 2 نفر در حالی که یکی از اونها از ابتدایی ترین مسایل یه بحث بی اطلاع باشه و بخواد خودش رو با اطلاع جا بزنه کلا بیفایده هست....

اون طرف وقتی نمیخواد قبول کنه چیزی نمیدونه حالا شما تا صبح دلیل و مدرک بیار...فرقی به حالش نداره....

پیشنهاد من به جناب mtm این هست که به جای این پرداختن به موضوعات سطح بالا و خرد شدن اعصاب خودشون کاری رو که من و خیلی های دیگه داریم مدتی هست میکنیم بکنن....اونم اینه که اصلا انگار این پستها رو نمیبینید دلیلی نداره اصولا بحث کنید....

شما میتونید با اصلاعاتی که دارید خیلی به درد بقیه بچه های اینجا بخورید نه اینکه وقتتون رو با یه ....تلف کنید
ممنونم....

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آره اصلا" كيفيت آهنگ سري واكمن پايينه!

خود سوني اريكسون هم از توليد اين سري پشيمون شده

شما بريد رو گوشيهايي نوكيا تون يه هدفون كريتيو وصل كنيد بعد برنامه Power mp3 رو روش بزنيد و از كيفيت

فوق العاده و باورنكرني MP3 در كنار قابليت سيمبين لذت ببريد ، بخيل كه نيستيم
180.gif
178.gif
263.gif

ما به كيفيت پايين آهنگ سري واكمن راضي هستيم
9.gif

بريد خوش باشين
83.gif

امیدوارم!!!:cool:

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
1. n70 هیچ ادعایی روی موزیک ندارد!(به سادگی میشود فهمید چون نارنجی نیست!) و تولید موزیک ادیشن هم دلیل بر ضعف n70 نیست! تنها قابلیت اضافه شده به n70 موزیک ادیشن، ساپورت هدست 3250 است!

2. ماکه تاحالا از این برنامه ها استفاده نکرده ایم و راضی هم بوده ایم، ضمنا پلیر سری 60 ویرایش سوم بسیار خوب و استاندارد و قوی است و با مدیا پلیر هم کار می کند و wma هم میخواند به طور استاندارد که این قابلیت در گوشی های سونی اریکسون نیست! ضمنا ساپورت فرمت های مختلف هم با برنامه به گوشی اضافه می شود!

3. هدست 3250 و n91 بسیار عالی است و نیازی به هدفن کریتیو!!! هم احساس نمی شود!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
1. n70 هی
3. هدست 3250 و n91 بسیار عالی است و نیازی به هدفن کریتیو!!! هم احساس نمی شود!

نه برای این گوشیهای هیچ نیازی نیت ولی برای رو کم کنی از کسی که یک w900 رو 500 تومن خریده با یک N70 و یک هدفن کریتیو میشه به همون کیفیت رسید.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
نه برای این گوشیهای هیچ نیازی نیت ولی برای رو کم کنی از کسی که یک w900 رو 500 تومن خریده با یک N70 و یک هدفن کریتیو میشه به همون کیفیت رسید.

مثل اینکه شما توجه نکردی! اتفاقا من برای رو کم کنی همین کارو کردم و به گرد پاش هم نرسید!!! شما پول 500 تومان نده! برو یک w300 با 190 بگیر!!!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مثل اینکه شما توجه نکردی! اتفاقا من برای رو کم کنی همین کارو کردم و به گرد پاش هم نرسید!!! شما پول 500 تومان نده! برو یک w300 با 190 بگیر!!!

آخه اينا گوشي رو واسه موزيك نميخوان كه ، موزيك گوش دادن براشون افت داره!

اينا فقط دنبال برنامه هاي بدربخور و كامل سيمبين هستن كه حتي تعدادشون از برنامه هاي ويندوز هم بيشتره

اگه گاهي هم از قابليت موزيك گوشيشون حرف ميزنن فقط ميخوان در مقابل سري واكمن كم نيارن

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
شما از حرف های هر کس رو هر جور که می خواهید برداشت می کنید!
ما کی گفتیم موزیک جیزه؟ موزیک فون های نوکیا بسیار هم خوب و کاملند! ضمنا این 5300 هم که بیاد دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه! می تونید ریویوش رو تو موبایل ریویوو بخونید!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

یکی باید باشه که اعتبار داشته باشه باز xplod رو با اینکه سونی اریکسونیه ققبول دارم که این مورد رو امتحان کنه و نتیجه رو بگه ولی شما که ...

بالا