• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت کیفیت صدا و تصویر N70 و W810 ٠

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
یکی باید باشه که اعتبار داشته باشه باز xplod رو با اینکه سونی اریکسونیه ققبول دارم که این مورد رو امتحان کنه و نتیجه رو بگه ولی شما که ...

من به گوشهای خودم اطمینان دارم! و لازم نیست شماها باور کنید. حتما شما خیلی اعتبار داری هان؟! صرف اینکه یم کلمه " آگاه " آدم پشت اسمش بذاره دلیل بر اعتبار و معلومات نمیشه.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
جمش کنید این نوکیا رو همه گوشی هاش آشغال هستند با اینکه برادرم گوشی نوکیا داره مدل ان90 ولی همشون آشغال هستند

دوست عزیز یه کم رعایت کنید! درسته درسته دوستان اینجا با نظر هم موافق نیستن ولی نباید از کلمات ... استفاده کرد;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حتما شما خیلی اعتبار داری هان؟! صرف اینکه یم کلمه " آگاه " آدم پشت اسمش بذاره دلیل بر اعتبار و معلومات نمیشه.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

ایول بهترین جک امروز رو از تو شنیدم...ممنون

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من به گوشهای خودم اطمینان دارم! و لازم نیست شماها باور کنید. حتما شما خیلی اعتبار داری هان؟! صرف اینکه یم کلمه " آگاه " آدم پشت اسمش بذاره دلیل بر اعتبار و معلومات نمیشه.

خوب اگر فقط به گوشهای خودت اعتماد داری و از قضاوت میترسی حرف دیگه ایه.
:rolleyes:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اگر فقط به گوشهای خودت اعتماد داری و از قضاوت میترسی حرف دیگه ایه.
:rolleyes:

نه آقا جون. صاحبان اون گوشیها هم تایید کردن:rolleyes: بالاخره من که امتحان کردم حرفم مورد تایید تره تا شما که فقط حرف میزنی!
بعد دلیلشو نگفتی که اگه تو موزیک خوب هستن چرا موزیک ادیشنشون اومده پس؟!! که تازه به قول یکی از بچها های همین جا اونها هم هدفون همچین معمولی داشتن! و مثل 3250 هم نبود!!

بعدشم شما خودتو ناراحت نکن. موزیک و اینا که بچه بازیه و برای شما مهم نیست! نوکیا هم چون میدونه اینا بچه بازیه زیاد به کیفیت اهمیت نمیده!!!!

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
دیدن و ندیدن دلیل نمیشه!!!!

بس کنید این کل کل رو ... خیلی گوشی پرستید سر n95 کل بندازید....

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
چرا شما قبول نکنید که نوکیا بهتره؟
البته من نظر خودم رو دارم.. نمی گم نوکیا بهتره یا سونی...
تنها میگم هر گوشی ای برای هر سلیقه ای ممکنه خوب باشه... در کل نمیشه اظهار نظر کرد!!!

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تکنیک دیجیتالی شرکت سوئدی اریکسون و شرکت ژاپنی سونی خیلی بیشتر از نوکیا هست

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
شرکت سوئدی اریکسون که کاری نمی کنه قطعا!!! شما اگه تکنولوژی cyber-shot و walkman رو از این گوشی ها بگیری به درد لای جرز دیوار هم نمیخورن!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اجازه بده 2 روز از دادن اون اخطار و پاک کردن نوشته هات بگزره بعد دوباره شروع کن!!

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
مگه چی گفتم! حرفم درسته دیگه! شما مگه به خاطر دوربین و پلیر نیست که میگین سونی اریکسون خوبه!

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سونی اریکسون از همه لحاظ خوبه همین پی910 سونی اریکسون گقدر فروش نمود بعد از گذشت 2 سال هنوز هم مردم دنبال این گوشی هستند

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
تفاوت بين دو مدل مهم نيست ! تفاوت بين تكنولوژي SE
pray.gif
و Nokia مهمه !!

هه هه ، يادش بخير .

نوكيا تازه 3650 داد بيرون و فكر كرد كل دنيارو ظرف دو ديقه تسخير ميكنه .
SE
pray.gif
هم p800
pray.gif
و داد بيرون و نوكيا رو با اون كيفيت صداي اشغال گوشي هاش به گه خوردن اينداخت !!!
25r30wi.gif

من خودم نوكيا داشتم . 6600 - 6680 .

ولي الان سوني اريكسون
pray.gif
دارم ، بدون هيچگونه سيمبين يا بقول دوستمون ( بچه بازي ) و بسيار هم راضي هستم ...

maral55

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد اين حرف رو ميزنم و لي يك واقعيته : ادم حالش بهم ميخوره اين پستها رو ميخونه . فقط كل كله . ميخواهيم پستها رو بخونيم تا براساس نياز و بوجه اي كه دايم يك چيز مناسب انتخاب كنيم و از تجربيات بقيه استفاده كنيم . ولي بيشتر گيج ميشيم . انكار اين شركتها لرث بعضي هاس كه بخاطرش پيراهن پاره ميكنند . هيچ كس هم كه نيست جلوي اينها رو بگيره . واقعاً كه متاسف:grrr: :grrr: م

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست من عنوان تاپیک نوشته شده دبیلو 810 یا نوکیا:
دبیلو 810 بهتره چون صداش قویتره هندز فری اون موقع پخش های طولانی مدت داغ نمیکنه مثل نوکیا و باعث گوش درد هم نمیشه سونی اریکسون از پروسه بنام واکمن بهره گرفت برای کسانی بود به دوربین و موسیقی علاقه دارند حالا اگر مایل هستی دبیلو 810 با صدای فوق العاده شفاف رو پسند نمایید

اگر گوشی نوکیا دارید از گوشی شما خسته میشید ولی با وجود سونی اریکسون و بازی های سه بعدی این گوشی دیگر مجالی برای نوکیا باقی نخواهد ماند

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ببین دوست من عنوان تاپیک نوشته شده دبیلو 810 یا نوکیا:
دبیلو 810 بهتره چون صداش قویتره هندز فری اون موقع پخش های طولانی مدت داغ نمیکنه مثل نوکیا و باعث گوش درد هم نمیشه سونی اریکسون از پروسه بنام واکمن بهره گرفت برای کسانی بود به دوربین و موسیقی علاقه دارند حالا اگر مایل هستی دبیلو 810 با صدای فوق العاده شفاف رو پسند نمایید

اگر گوشی نوکیا دارید از گوشی شما خسته میشید ولی با وجود سونی اریکسون و بازی های سه بعدی این گوشی دیگر مجالی برای نوکیا باقی نخواهد ماند

پست تبلیغاتی خوبی بود!
:p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به به دوستان سونی اریکسونی ...خوش امدین هردو تاتون.... هم ebrahimj هم userf ....

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

این رو حتما از رو تحقیق و مطالعه میگید دیگه نه؟ پس احتمالا اینهمه مردم دنیا یا همون چیزی نزدیک 50% خریدارا که نوکیا میخرن ازش خسته میشن ولی با اسباب بازیای سونی همیشه جذابیت های جدیدی وجود داره .. حتما شما درست میفرمایید .
مجال رو شما تعیین نمیکنید مجال رو بازار تعیین میکنه که سونی رتبه فروشش قابل رقابت همچنان با سامسونگ و ال جی هم نیست چه برسه به موتورولا و بعد با نوکیا ..

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یادت باشه سونی اریکسون 6 ماه از ال جی جلو زده و کلی هم جلو افتاده...دیگه ال جی شده 5 ام به طور قطعی....

این رو فراموش نکن....هرچی بازار فروش سونی اریکسون بیشتر باز بشه کم کم هم از بازار فروش نوکیا کم میشه....کار 1 سال و 2 سال نیست ولی تو یه 5مدت مثلا ساله ممکنه خیلی از سهم خودش رو افزایش بده ....اره...

جای دور نرو....تو همین ایران خودمون نسبت به 2 سال قبل تعداد کسانی که سونی اریکسون میخرن چند برابر شده...

بالا