• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تفاوت کیفیت صدا و تصویر N70 و W810 ٠

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جناب userf
علاوه بر این که مرحمت فرموده پست هاتون رو فنی تر و دقیق تر ایراد می فرمایید، از حیطه ی ادب هم خارج نشید.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
شک نکنید که آینده بازار در دست سونی اریکسون و موتورولاس
بزارید سری Cyber Shot قشنگ بیاد و بازارو بگیره اونوقته که ورق بر میگرده

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شک نکنید که آینده بازار در دست سونی اریکسون و موتورولاس
بزارید سری Cyber Shot قشنگ بیاد و بازارو بگیره اونوقته که ورق بر میگرده

آینده منظورتون چند سال دیگه است؟ میخواهم بدونم به عمر ما قد میده یا نه؟!

ستاد مبارزه با فال قهوه پی تی
:D

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آینده منظورتون چند سال دیگه است؟ میخواهم بدونم به عمر ما قد میده یا نه؟!

ستاد مبارزه با فال قهوه پی تی
:D
شما همیشه جواب نظرات دیگرانو با مسخره کرده میدید؟

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بذار بحث رو تخصصی انجام بدیم بهتربود تاپیکی در مورد رقابت نوکیا و سونی اریکسون می نوشتیم ولی هیچ موردی نداره همین تاپیک دو نوع رو با رقابت مثال می شوند:

تا موقعی که سونی و اریکسون با هم ادغام نشده بودند و ظهور نشده بودند نوکیا برای خودش خدایی میکرد و جنس های بی کیفیت خودشو به مردم دنیا غالب می نمود سونی اریکسون اومد و نوکیا را مغلوب نمود یادمه سال 2004 زمانی بود مدل پی 900 و قبل اون پی800 معرفی شده بود نوکیا هیچ حرفی برای گفتن نداشت این سونی اریکسون بود با بازار یابی قوی تونست بازار و مشتریان خودشو بشناسد این معیار هایی رو نام میبرم درزیر باعث فروش زیاد سونی اریکسون شد:

1- شناسایی افرادی که خوره موسیقی و عکس برداری بودند
2- عده ای طرفدار خوش دست بودن گوشی بودند
3- عده ای طرفدار کیفیت واقعی گوشی بوند
4-و........................................

عده ای میگن آنتن دهی سونی اریکسون از نومیا ضعیف تره در جواب این دوستان باید گفت این موشکل آنتن دهی و نبود در دکل در روستا های ایران و مناطق پست ایران می باشد فرقی نمیکنه گوشی شما چی باشه

پس فعلا بحث سر امکانات و قوی بودن امکانات گوشی می باشد توجه نمایید تا حالا شرکت سونی اریکسون توانسته رضایت مشتری را جلب نماید

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2

یو هو ها ها ها ها ها! سونی اریکسون چه کارها که نمی کنه! واقعا تبریک میگم! موزیک می خوای، w800 . دوربین می خوای ، k750. خوش دست می خوای، p900!!!
دلیل نمی شه که تو بیای یه کم قلمبه سلمبه و بازاری و اقتصاد دان!!!ی حرف بزنی حرفت درست باشه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما همیشه جواب نظرات دیگرانو با مسخره کرده میدید؟

آخه بار اول نیست. هر بار طرفداران سونی اریکسون میگن که گوشیهای سونی اریکسون خداست و نوکیا بدترینه . بعد که میپرسیم پس چرا فروش سونی اریکسون اینقدر پایینه حواله میدن به آینده. لطفا فال قهوه گرفتن رو تموم کنید. همین روزها فکر کنم حدیث هم بیارید که وقتی منجی ظهور کنه سونی اریکسون عالم رو پر میکنه!

حرفتون مبنای علمی نداره و فقط یک حدس و یا بهتره بگم یک آرزوی یکی اط طرفداران برند سونی اریکسونه نه یک نظر مربوط به فروم موبایل

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ب

عده ای میگن آنتن دهی سونی اریکسون از نومیا ضعیف تره در جواب این دوستان باید گفت این موشکل آنتن دهی و نبود در دکل در روستا های ایران و مناطق پست ایران می باشد فرقی نمیکنه گوشی شما چی باشه

مورد 2 و 3 که تخیلات شماست و واقعی نیست. مورد یک یعنی موزیک و عکس برداری هم اقلیتی از بازار رو شامل میشه و نوکیا بعد از سونی اریکسون وارد این بازار شد و تازه داره گوشیهای تخصصی موزیک و دوربین میزنه ولی حتی این تاخیرش هم باعث نشد که سهم بازار رو از دست بده چون این بازار چندان هم که فکر میکنید پر مشتری نیست فکر کردید قدر از مردم خوره یکذره باس قویتر هستند؟ یا ریز میشند روی دوربین سونی اگر خیلی بخواهد خدایی بکنه و تمام این بازار رو در دست بگیره نمیتونه بیش از 10 درصد بازار موبایل رو بدست بگیره.

در مورد آنتن دهی بارها در ریوها اگر گوشی ای آنتن دهی خاص و خوبی داشته بهش اشاره شده اونهم ریوهای سایتهای اروپایی.

سوم اینکه سونی اریکسون نه میتونه و نه قدرت مالیشو داره که با شبکه تبلیغات و فروش نوکیا مبارزه کنه حتی نوکیا هنوز گوشیهای جدیدش رو در فنلاند تولید میکنه و چینیشون نکرده حداکثر تاثیری که سونی بتونه روی گوشیهای نوکیا بگذاره اینه که نوکیا رو مجبور کنه که گوشیهاشو چینی کنه این حداکثر دردسریه که ممکنه سونی اریکسون برای نوکیا بوجود بیاره. اما به نظرم موتورولا خطر بزرگی برای نوکیا چنان که میبینیم نوکیا سال پیش هم بیشتر سعیش این بود که فروشش رو در آمریکا بیشتر بکنه و بازار موتورولا رو هدف قرار داد و سونی اریکسون هنوز برای نوکیا رقیب مهمی نیست.

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
رقابط مهم نيست ! فروش مهم نيست ، كيفيت مهمه !!

چقدر از SAGEM اطلاعات داريد ؟ تاحالا گوشي هاي Sharp رو ديديد ؟ از كيفيت و تكنولوژي و قيمت هاشون خبر داريد ؟!

اينا فروششون خيلي زياد نيست ! اما تاحالا با يك Sagem كار كرديد !! همه چي كه فروش نيست .

يه چيزي بگم بخنديم ، تو نصف اروپا نوكيا پيدا كردن كار حضرت فيله !!!

من از نوكيا بدم نمياد ، در بعضي از موارد هم از سوني اريكسون جلو زده ، مثل گوشي هايي 7710 كه گوشي خيلي خوش دستي هست و سري N-Gage . ولي اين ها دليل نميشه كه از سوني اريكسون سر تر باشه .

اگه بهت بگم ، در عمل كيفيت گوشي N70 از يه گوشي 120 تومني سوني اريكسون كمتره چي ميگي؟!!

ببين ،‌من از رو شكم حرف نميزنم ، از روي تجربم صحبت ميكنم ! صداي n70 بسيار بلند تر از گوشي سوني اريكسون مورد نظر بوده ، اما در كيفيت صدا ، نوكيا بايد لونگ بندازه .

خوب ، تو رفرنس ها و كاتالوگ شايد نوشته باشه ، اين گوشي ميتونه MP3 رو با Bitrate 320Kbs پخش كنه ، اما در عمل ديديد كه چه بلند گوي ضعيف و بي خودي داره ؟! فقط بدرد اين ميخوره كه با Handsfree باهاش اهنگ گوش بدي .

اما گوشي هاي سوني اريكسون ، بيشترشون داراي كيفيت هاي متشابه هستند .

سوني اريكسون ، تكنولوژي مولتي مديا و ديزاين سوني و تكنولوژي مخابرات اريكسون رو داره‌!!!

اما نوكيا ،‌ فقط اسم خودشو با مدل هاي گران قيمت داره !...

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
رقابط مهم نيست ! فروش مهم نيست ، كيفيت مهمه !!

چقدر از SAGEM اطلاعات داريد ؟ تاحالا گوشي هاي Sharp رو ديديد ؟ از كيفيت و تكنولوژي و قيمت هاشون خبر داريد ؟!

اينا فروششون خيلي زياد نيست ! اما تاحالا با يك Sagem كار كرديد !! همه چي كه فروش نيست .

يه چيزي بگم بخنديم ، تو نصف اروپا نوكيا پيدا كردن كار حضرت فيله !!!

من از نوكيا بدم نمياد ، در بعضي از موارد هم از سوني اريكسون جلو زده ، مثل گوشي هايي 7710 كه گوشي خيلي خوش دستي هست و سري N-Gage . ولي اين ها دليل نميشه كه از سوني اريكسون سر تر باشه .

اگه بهت بگم ، در عمل كيفيت گوشي N70 از يه گوشي 120 تومني سوني اريكسون كمتره چي ميگي؟!!

ببين ،‌من از رو شكم حرف نميزنم ، از روي تجربم صحبت ميكنم ! صداي n70 بسيار بلند تر از گوشي سوني اريكسون مورد نظر بوده ، اما در كيفيت صدا ، نوكيا بايد لونگ بندازه .

خوب ، تو رفرنس ها و كاتالوگ شايد نوشته باشه ، اين گوشي ميتونه MP3 رو با Bitrate 320Kbs پخش كنه ، اما در عمل ديديد كه چه بلند گوي ضعيف و بي خودي داره ؟! فقط بدرد اين ميخوره كه با Handsfree باهاش اهنگ گوش بدي .

اما گوشي هاي سوني اريكسون ، بيشترشون داراي كيفيت هاي متشابه هستند .

سوني اريكسون ، تكنولوژي مولتي مديا و ديزاين سوني و تكنولوژي مخابرات اريكسون رو داره‌!!!

اما نوكيا ،‌ فقط اسم خودشو با مدل هاي گران قيمت داره !...
تایید میشه
الان نامزد من ایتالیاس گفتم یه سری قیمت بگیره واسه گوشی اصلا نوکیا نیست که نیست
ضمنا من طرفدار مارک خاصی نیستم الانم گوشیم متورولاس
هم نوکیا داشتم هم سونی اریکسون هم زیمنس الانم موتورولا
شمایی که میگی حرفاتون الکیه .. شما چقدر حرفات از روی مدرکه ... فروش که اصلا ملاک نیست
الان اتحادیه اروپا شکایت کرده به خاطر کفشهای چینی که بازار اونارو خابونده و دارنورشکست میشن کفش سازی ها .. چند وقت پیش مگه نبود صنعت نساجیشون فلج شده بود ... مگه آمریکا خطر ورشکستگی واسه تولید کنندگان پوشاکش نمیدید به خاطر جنسای چینی بود همش .. ولی کو کیفیت ... همینجا یه کفش 50 هزاره عین همون چینیه 20 هزار همه میرن 20 هزرا تومنی رو میخرن چون ارزون تره ولی کو کیفیت ... بحث ما سر فروش نیست ... چین الان بازار همه چیزو تو دست گرفته ولی هیچ محصولیش بدرد نمیخوره ... چون فروشش زیاده ینی بهتره؟؟؟
این حرفتون از اون حرفا بود
من هیچ حقوقی از هیچ کدوم شرکتا دریافت نمیکنم که بخوام طرفداری الکی بکنم ... تجربیات شخصیم بوده
در مورد آنت دهی که مد شده الکی میگن والا من این چهار تا گوشیو داشتم زیمنس و موتورولا از همه بهتر بودن

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بازم تایید میشه
در مورد N70
سیستم عامل و محیط کاربریش چیز ردیفیه ولی واقعا از تصویر و صدای خوبی برخوردار نیست .. منم تجربه کردم که میگم مطلب کسی رو کپی نمیکنم
N80 هم موجود داریم ولی تو ایران رجیستر نشده و نظری دربارش ندارم

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
موضوع تاپيک چيه :د !؟ اگر منظور پخش موسيقی و پخش فيلم در گوشی هست

1: صدا در W810
2: تصوير در N70 [ با برنامه جانبی ]

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ر

..

میشه برای اینکه معلوم بشه از روی همون چیزی که گفتید حرف نمیزنید کیفیت صدای کدوم گوشی 120 تومنی (سونی اریکسون یا هر چی) از N70 بهتره بوده؟!
:rolleyes:

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
تایید میشه
الان نامزد من ایتالیاس گفتم یه سری قیمت بگیره واسه گوشی اصلا نوکیا نیست که نیست
ضمنا من طرفدار مارک خاصی نیستم الانم گوشیم متورولاس
هم نوکیا داشتم هم سونی اریکسون هم زیمنس الانم موتورولا
شمایی که میگی حرفاتون الکیه .. شما چقدر حرفات از روی مدرکه ... فروش که اصلا ملاک نیست
الان اتحادیه اروپا شکایت کرده به خاطر کفشهای چینی که بازار اونارو خابونده و دارنورشکست میشن کفش سازی ها .. چند وقت پیش مگه نبود صنعت نساجیشون فلج شده بود ... مگه آمریکا خطر ورشکستگی واسه تولید کنندگان پوشاکش نمیدید به خاطر جنسای چینی بود همش .. ولی کو کیفیت ... همینجا یه کفش 50 هزاره عین همون چینیه 20 هزار همه میرن 20 هزرا تومنی رو میخرن چون ارزون تره ولی کو کیفیت ... بحث ما سر فروش نیست ... چین الان بازار همه چیزو تو دست گرفته ولی هیچ محصولیش بدرد نمیخوره ... چون فروشش زیاده ینی بهتره؟؟؟
این حرفتون از اون حرفا بود
من هیچ حقوقی از هیچ کدوم شرکتا دریافت نمیکنم که بخوام طرفداری الکی بکنم ... تجربیات شخصیم بوده
در مورد آنت دهی که مد شده الکی میگن والا من این چهار تا گوشیو داشتم زیمنس و موتورولا از همه بهتر بودن
چین الان بازار همه چیزو تو دست گرفته ولی هیچ محصولیش بدرد نمیخوره ... چون فروشش زیاده ینی بهتره؟؟؟ این حرفتون از اون حرفا بود

با مني؟ من كجا چنين حرفي زدم ؟!

میشه برای اینکه معلوم بشه از روی همون چیزی که گفتید حرف نمیزنید کیفیت صدای کدوم گوشی 120 تومنی (سونی اریکسون یا هر چی) از N70 بهتره بوده؟

اونش مهم نيست ، سوني اريكسون ها همه از يه جنسند !!

فقط تنها چيزي كه ميتونم بگم ، چندين بار از اين دو گوشي تست گرفتم !

امكانات اون گوشي نصبت به قيمتش البطه بد نبود، ولي كمتر از N70 بود !!

يكي از دلايل اينكه بگيم يك گوشي خوب هست يا نه ، كيفيت صدا، و كيفيت تصوير هست . خوب بازم اينجا نميشه مقايسه انجام داد ، نوكيا برندست ، ولي اين مقايسه نا عادلانست ، چون اين دو گوشي هم سطح نيستن !! پس بهتره كه مقايسه نشن .

در مورد كيفيت صدا و بطور كلي كيفيت پخش mp3 ، با اينكه اين دو گوشي قابل مقايسه با يكديگر نيستند و از يك سري و رده هم نميباشند ، سوني اريكسون برندست!

صداي N70 اصلا نصبت به گوشي هاي قديمي تري مثل 6630 و 6680 كه خودم داشتم هيچ تغييري نكرده ! صداش نسبت به 3310 , 6110 تغيرات خوبي داشته P:

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت نوکیا فقط به فکر پر نمودن جیب خودش و لخت نمودن جیب طرفداران نوکیا می باشد
کسانی هم توی ایران و اروپا هستند که کورکورانه بدون اینکه کیفیتی مانند صدا و دوربین براشون مهم باشه نوکیا رو انتخاب نمودند توی یک رآی گیری در ایران از پیرمردی پرسیدند برای چی میخوای رآی بدی گفت همه رآی میدن من هم رآی میدم اگر دقت نمایید مردم حتی توی انتخاب گوشی هم دچار غلط می شوند گوشی های سونی اریکسون را فقط حرفه ای ها انتخاب می نمایند چون دوست دارند از گوشی لذت ببرند

برای شما مثالی بزنم رقابتی بود بین گوشی n90 نوکیا و دبیلو 800 سونی اریکسون الان قیمت n90حدود 380000 تومن و دبیلو 800 قیمتش 280000 تومن می باشد با 100 هزار تومن قیمت نوکیا گرونتر میشه و توی موسیقی و عکس برداری گوشی نوکیا از دبیلو 800 عقب تر شد و بزای رو باخت حالا آیا واقعیت رو نباید پذیرفت گوشی نوکیا داره سر مشتری خودشو شیره می ماله؟
فقط توی گوشی ها نوکیا مدل های سری 92 و 93 و 95 خوب شدند بقیشون فاقد ارزش هستند

در پایان نمونه عکس برداری با این گوشی را برای شما قرار دادم:

http://img.photoamp.com/i/Y1XVC.jpg
http://img.photoamp.com/i/cMA8PX.jpg

[حداکثر ابعاد تصویر 640*480] xPlod

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
صداي N70 اصلا نصبت به گوشي هاي قديمي تري مثل 6630 و 6680 كه خودم داشتم هيچ تغييري نكرده ! صداش نسبت به 3310 , 6110 تغيرات خوبي داشته P:

نتیجه اخلاقی! وقتی یک نفر میره سری N رو حتی با بهترین هدفونها امتحان میکنه و یا یک نفر دیگه که 6680 داشته راجع به N70 هم اینطوری نظر بده, یعنی اینکه حتما یک چیزی بوده که داریم این حرفو میزنیم و به عبارت دیگه لازم نیست که حتما xPlod هم بیاد تایید کنه!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شرکت نوکیا فقط به فکر پر نمودن جیب خودش و لخت نمودن جیب طرفداران نوکیا می باشد
کسانی هم توی ایران و اروپا هستند که کورکورانه بدون اینکه کیفیتی مانند صدا و دوربین براشون مهم باشه نوکیا رو انتخاب نمودند توی یک رآی گیری در ایران از پیرمردی پرسیدند برای چی میخوای رآی بدی گفت همه رآی میدن من هم رآی میدم اگر دقت نمایید مردم حتی توی انتخاب گوشی هم دچار غلط می شوند گوشی های سونی اریکسون را فقط حرفه ای ها انتخاب می نمایند چون دوست دارند از گوشی لذت ببرند

برای شما مثالی بزنم رقابتی بود بین گوشی n90 نوکیا و دبیلو 800 سونی اریکسون الان قیمت n90حدود 380000 تومن و دبیلو 800 قیمتش 280000 تومن می باشد با 100 هزار تومن قیمت نوکیا گرونتر میشه و توی موسیقی و عکس برداری گوشی نوکیا از دبیلو 800 عقب تر شد و بزای رو باخت حالا آیا واقعیت رو نباید پذیرفت گوشی نوکیا داره سر مشتری خودشو شیره می ماله؟
فقط توی گوشی ها نوکیا مدل های سری 92 و 93 و 95 خوب شدند بقیشون فاقد ارزش هستند

در پایان نمونه عکس برداری با این گوشی را برای شما قرار دادم:

http://img.photoamp.com/i/Y1XVC.jpg
http://img.photoamp.com/i/cMA8PX.jpg

[حداکثر ابعاد تصویر 640*480] xPlod

N90 و N93 به خاطر فیلمبرداریشون معروف هستند که در این زمینه w800 هیچ حرفی نداره . ضمن اینکه w800 سیستم عامل نداره و ضمن اینکه در چین و مالزی ساخته میشه و برای همین اختلاف قیمت 100 تومنیشون زیاد نیست. فقط کافیه جلد N90 رو با w800 مقایسه کنی.
چرا دوربین و هدفن رو به عنوان تنها ملاک انتخاب در نظر میگیرید؟ چیزهای مهمتری هم وجود دارند. ارزش گوشی نوکیا هم در فروش بالاشون مشخص میشه مطمئنا اگر بی ارزش بودند باعث ضرر شرکت بودند.

userf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
N90 و N93 به خاطر فیلمبرداریشون معروف هستند که در این زمینه w800 هیچ حرفی نداره . ضمن اینکه w800 سیستم عامل نداره و ضمن اینکه در چین و مالزی ساخته میشه و برای همین اختلاف قیمت 100 تومنیشون زیاد نیست. فقط کافیه جلد N90 رو با w800 مقایسه کنی.
چرا دوربین و هدفن رو به عنوان تنها ملاک انتخاب در نظر میگیرید؟ چیزهای مهمتری هم وجود دارند. ارزش گوشی نوکیا هم در فروش بالاشون مشخص میشه مطمئنا اگر بی ارزش بودند باعث ضرر شرکت بودند.

جلد موبایل به چه درد میخوره فیلمبرداری n90 موقعی بدرد میخوره که 30 فرم در ثانیه فیلمبرداری بشه در صورتی این 90 تا 15 فریم در ثانیه فیلم برداری می نماید
پس معلومه نوعی شیره مالیدن سر یوزر های نوکیا
در ثانی مگر سیستم عامل سیمبین چیز مهمی داره با این برنامه های بیخودی و بچه بازی

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فروش بالای نوکیا به خاطر مدلهای ارزون قیمت و حدود 100 دلاری اش هست نه به خاطر سری ان و ای...

خودتون رو گول نزنید....

بالا