شک نکنید که آینده بازار در دست سونی اریکسون و موتورولاس
بزارید سری Cyber Shot قشنگ بیاد و بازارو بگیره اونوقته که ورق بر میگرده
شما همیشه جواب نظرات دیگرانو با مسخره کرده میدید؟آینده منظورتون چند سال دیگه است؟ میخواهم بدونم به عمر ما قد میده یا نه؟!
ستاد مبارزه با فال قهوه پی تی
1- شناسایی افرادی که خوره موسیقی و عکس برداری بودند
2- عده ای طرفدار خوش دست بودن گوشی بودند
3- عده ای طرفدار کیفیت واقعی گوشی بوند
4-و........................................
شما همیشه جواب نظرات دیگرانو با مسخره کرده میدید؟
ب
1- شناسایی افرادی که خوره موسیقی و عکس برداری بودند
2- عده ای طرفدار خوش دست بودن گوشی بودند
3- عده ای طرفدار کیفیت واقعی گوشی بوند
4-و........................................
عده ای میگن آنتن دهی سونی اریکسون از نومیا ضعیف تره در جواب این دوستان باید گفت این موشکل آنتن دهی و نبود در دکل در روستا های ایران و مناطق پست ایران می باشد فرقی نمیکنه گوشی شما چی باشه
تایید میشهرقابط مهم نيست ! فروش مهم نيست ، كيفيت مهمه !!
چقدر از SAGEM اطلاعات داريد ؟ تاحالا گوشي هاي Sharp رو ديديد ؟ از كيفيت و تكنولوژي و قيمت هاشون خبر داريد ؟!
اينا فروششون خيلي زياد نيست ! اما تاحالا با يك Sagem كار كرديد !! همه چي كه فروش نيست .
يه چيزي بگم بخنديم ، تو نصف اروپا نوكيا پيدا كردن كار حضرت فيله !!!
من از نوكيا بدم نمياد ، در بعضي از موارد هم از سوني اريكسون جلو زده ، مثل گوشي هايي 7710 كه گوشي خيلي خوش دستي هست و سري N-Gage . ولي اين ها دليل نميشه كه از سوني اريكسون سر تر باشه .
اگه بهت بگم ، در عمل كيفيت گوشي N70 از يه گوشي 120 تومني سوني اريكسون كمتره چي ميگي؟!!
ببين ،من از رو شكم حرف نميزنم ، از روي تجربم صحبت ميكنم ! صداي n70 بسيار بلند تر از گوشي سوني اريكسون مورد نظر بوده ، اما در كيفيت صدا ، نوكيا بايد لونگ بندازه .
خوب ، تو رفرنس ها و كاتالوگ شايد نوشته باشه ، اين گوشي ميتونه MP3 رو با Bitrate 320Kbs پخش كنه ، اما در عمل ديديد كه چه بلند گوي ضعيف و بي خودي داره ؟! فقط بدرد اين ميخوره كه با Handsfree باهاش اهنگ گوش بدي .
اما گوشي هاي سوني اريكسون ، بيشترشون داراي كيفيت هاي متشابه هستند .
سوني اريكسون ، تكنولوژي مولتي مديا و ديزاين سوني و تكنولوژي مخابرات اريكسون رو داره!!!
اما نوكيا ، فقط اسم خودشو با مدل هاي گران قيمت داره !...
بازم تایید میشهاگه بهت بگم ، در عمل كيفيت گوشي N70 از يه گوشي 120 تومني سوني اريكسون كمتره چي ميگي؟!!
ر
اگه بهت بگم ، در عمل كيفيت گوشي N70 از يه گوشي 120 تومني سوني اريكسون كمتره چي ميگي؟!!
ببين ،من از رو شكم حرف نميزنم ، از روي تجربم صحبت ميكنم ! صداي n70 بسيار بلند تر از گوشي سوني اريكسون مورد نظر بوده ، اما در كيفيت صدا ، نوكيا بايد لونگ بندازه .
..
تایید میشه
الان نامزد من ایتالیاس گفتم یه سری قیمت بگیره واسه گوشی اصلا نوکیا نیست که نیست
ضمنا من طرفدار مارک خاصی نیستم الانم گوشیم متورولاس
هم نوکیا داشتم هم سونی اریکسون هم زیمنس الانم موتورولا
شمایی که میگی حرفاتون الکیه .. شما چقدر حرفات از روی مدرکه ... فروش که اصلا ملاک نیست
الان اتحادیه اروپا شکایت کرده به خاطر کفشهای چینی که بازار اونارو خابونده و دارنورشکست میشن کفش سازی ها .. چند وقت پیش مگه نبود صنعت نساجیشون فلج شده بود ... مگه آمریکا خطر ورشکستگی واسه تولید کنندگان پوشاکش نمیدید به خاطر جنسای چینی بود همش .. ولی کو کیفیت ... همینجا یه کفش 50 هزاره عین همون چینیه 20 هزار همه میرن 20 هزرا تومنی رو میخرن چون ارزون تره ولی کو کیفیت ... بحث ما سر فروش نیست ... چین الان بازار همه چیزو تو دست گرفته ولی هیچ محصولیش بدرد نمیخوره ... چون فروشش زیاده ینی بهتره؟؟؟
این حرفتون از اون حرفا بود
من هیچ حقوقی از هیچ کدوم شرکتا دریافت نمیکنم که بخوام طرفداری الکی بکنم ... تجربیات شخصیم بوده
در مورد آنت دهی که مد شده الکی میگن والا من این چهار تا گوشیو داشتم زیمنس و موتورولا از همه بهتر بودن
چین الان بازار همه چیزو تو دست گرفته ولی هیچ محصولیش بدرد نمیخوره ... چون فروشش زیاده ینی بهتره؟؟؟ این حرفتون از اون حرفا بود
میشه برای اینکه معلوم بشه از روی همون چیزی که گفتید حرف نمیزنید کیفیت صدای کدوم گوشی 120 تومنی (سونی اریکسون یا هر چی) از N70 بهتره بوده؟
نه عزیز با شما نبودمبا مني؟ من كجا چنين حرفي زدم ؟!
صداي N70 اصلا نصبت به گوشي هاي قديمي تري مثل 6630 و 6680 كه خودم داشتم هيچ تغييري نكرده ! صداش نسبت به 3310 , 6110 تغيرات خوبي داشته P:
شرکت نوکیا فقط به فکر پر نمودن جیب خودش و لخت نمودن جیب طرفداران نوکیا می باشد
کسانی هم توی ایران و اروپا هستند که کورکورانه بدون اینکه کیفیتی مانند صدا و دوربین براشون مهم باشه نوکیا رو انتخاب نمودند توی یک رآی گیری در ایران از پیرمردی پرسیدند برای چی میخوای رآی بدی گفت همه رآی میدن من هم رآی میدم اگر دقت نمایید مردم حتی توی انتخاب گوشی هم دچار غلط می شوند گوشی های سونی اریکسون را فقط حرفه ای ها انتخاب می نمایند چون دوست دارند از گوشی لذت ببرند
برای شما مثالی بزنم رقابتی بود بین گوشی n90 نوکیا و دبیلو 800 سونی اریکسون الان قیمت n90حدود 380000 تومن و دبیلو 800 قیمتش 280000 تومن می باشد با 100 هزار تومن قیمت نوکیا گرونتر میشه و توی موسیقی و عکس برداری گوشی نوکیا از دبیلو 800 عقب تر شد و بزای رو باخت حالا آیا واقعیت رو نباید پذیرفت گوشی نوکیا داره سر مشتری خودشو شیره می ماله؟
فقط توی گوشی ها نوکیا مدل های سری 92 و 93 و 95 خوب شدند بقیشون فاقد ارزش هستند
در پایان نمونه عکس برداری با این گوشی را برای شما قرار دادم:
http://img.photoamp.com/i/Y1XVC.jpg
http://img.photoamp.com/i/cMA8PX.jpg
[حداکثر ابعاد تصویر 640*480] xPlod
N90 و N93 به خاطر فیلمبرداریشون معروف هستند که در این زمینه w800 هیچ حرفی نداره . ضمن اینکه w800 سیستم عامل نداره و ضمن اینکه در چین و مالزی ساخته میشه و برای همین اختلاف قیمت 100 تومنیشون زیاد نیست. فقط کافیه جلد N90 رو با w800 مقایسه کنی.
چرا دوربین و هدفن رو به عنوان تنها ملاک انتخاب در نظر میگیرید؟ چیزهای مهمتری هم وجود دارند. ارزش گوشی نوکیا هم در فروش بالاشون مشخص میشه مطمئنا اگر بی ارزش بودند باعث ضرر شرکت بودند.